kaymaçina nedir hala bilebilmiş değilim... ama yumurtayı komple atmıyosun sanırım sarısı varken köpürmez.. yumurtanın beyazı şeker ve bi çimdik tuzla köpük olabilir ancak... şekerim nedir kaymaçina süt helvası gibi bişimi oluyoooo
neee simit mi?
evet canım yarım simit yedimazını sulandırmak gibi olmasın ama tadı da çok güzeldi...yani sanki pasta börek gibi gitti o kuru simit ama sor bakim memnunmusun diye HAYIR çok pişmanım çünkü tartıda 500gr fazla çıktım ...her hafta sonu mutlaka kaçamak yapmaya başladım ben biri bana dur desin lütfen...
tadı güzel olmaz olur muuu yaaa ne diyosungözüm döndü valla bi izmirli olarak gevreğe boyoza düşkünüzdür
tadı güzel olmaz olur muuu yaaa ne diyosungözüm döndü valla bi izmirli olarak gevreğe boyoza düşkünüzdür
hoppp hoppp kendinee gel ne oluyorr:)))
gözlerine sahip çııkk:)))
hatırlaıyım simit yasaaak:
merhaba kizlarr
ben bu arada alman dukancilarin da sayfasini takip ettigimden bir sey ögrendim. Diyorlar ki ay takvimine göre bugün negatif bir günmüs kilo verme acisindan o yüzden hemen hepsi de arti görmüs veya ayni kalmis. dolayisi ile bugünü pek dikkate almayin diyorlar. Tarti iyi davranmiyormus bize bugün. Yani söyliyim dedim de moralinizi bozmayin
vay canısına süper görünüyo.... peki bunun tamamını yiyebilirmiyim bu akşam...canım sanırım tavuk göğsü gibi bişey.. ama bu akşam üşenmicem yapıcam söz:)
yok yumurtanın tamamını koyuyorsun...:)
buda bir resim:)
Eki Görüntüle 351048
ya isveç misveç tahrik ediyosunuz hee dirtekt girdim sordum google amcaya... çok fenayım bugun çoookk...canım 4 evre ve sen seyir evresini atlıyorsun...
ayrıca senin acelen var ve bu diyeti ömründe 2 kere yapmalısın diye de ciddi bir uyarı var...
harcamaya değer mi?
ben isveçle verdiğim kiloları geri almamıştım uzun bir süre... 83 kiloydum zamanında:)
öffff... hepsini yemek istiyorum hepsini....kaymaçina çok eski bir tatlı aslında ben biliyordum zaten
dukan bunu şeker yerine tatlıdırıcı koymuş..
yumurtayı tüm koyuyorsun. ben kokusunu alsın diye içine 2 çay kaşığı hindistan cevizi ve 3-4 damla vanilya aroması koydum..
tadı çok güzel oldu soğuk soğuk iyi gidiyoo.. birde tarçın serpiyorum üzerine
hoppp hoppp kendinee gel ne oluyorr:)))
gözlerine sahip çııkk:)))
hatırlaıyım simit yasaaak:
yok canım yemem.. bugün 6.günüm çok şükür hiç gözüm dönmedi hiç kaçamağım yok
canım 4 evre ve sen seyir evresini atlıyorsun...
ayrıca senin acelen var ve bu diyeti ömründe 2 kere yapmalısın diye de ciddi bir uyarı var...
harcamaya değer mi?
ben isveçle verdiğim kiloları geri almamıştım uzun bir süre... 83 kiloydum zamanında:)
yogun bir spor programından sonra kaslarda şişmeler olduğu icin ertesi gun tartıda fazla çıkmanız çok normal yogun spor yapmadığınız günlerdeki kilolar daha kesindir. Çok yürüdüm deli gibi spor yaptım tartıda fazla çıktım demeyin yanianlam veremediğim bi şekilde, dün normalin bile üstünde spor yapmış olmama ve asla kaçamak yapmamış olmama rağmen +1000'le uyanmak kadar moral bozucu başka bişey olamazdı
vay canısına süper görünüyo.... peki bunun tamamını yiyebilirmiyim bu akşam...
ya isveç misveç tahrik ediyosunuz hee dirtekt girdim sordum google amcaya... çok fenayım bugun çoookk...
öffff... hepsini yemek istiyorum hepsini....
üfffff... hepsini yiycem hepsini... yasaklı bişi yok nasılsa... ama bişi merak ettim tatlandırıcı ne kadar koyucam bu birrr.... ikincisi bu nasıl kıvam buluyoo?...dün bende yaptım ve foto.koydum buraya benim biraz daha kızardı üstü.. hepsini yemek konusuna gelinceiçinde yulaf olmaması süper bişi çünkü o 2 ölçü olduğu için ekmeğe harcıyoruz genelde.. bunda sadace yumurta sorun olur galiba, yinede iri bir dilim yemende sorun olmaz galiba
vay canısına süper görünüyo.... peki bunun tamamını yiyebilirmiyim bu akşam...
ya isveç misveç tahrik ediyosunuz hee dirtekt girdim sordum google amcaya... çok fenayım bugun çoookk...
öffff... hepsini yemek istiyorum hepsini....
Ayy
Ben anlatamamısım canım ya
Tabiki seyiride yapıcam . seyirde verdigim kilonun güçlendirme korumasını yapıcam.
seyiri söylemeyi atlamısım hakikaten
ataktan sonra güçlendirmeye gecersem alırım zaten
Aclıktan gözüm dönmüş, anlatamamısım
50 kilo hedefi olan sence dukan yapabilirmi hakkatten.. ölür adam be o kadar kilo ne zaman gider... ben bu 23 kiloyu nasıl vericem diyorum gerçi 8i gitti 15i kaldı ama...bende bu akşam yarısında gözüm var :d
buarada sen sakın isveç filan deneme metabolizman maffolur bir de dukandan olursun vallaa:)
ozaman tamam hedefin 5 kilo ise ok. ben senin hedefi 50kg gördüm sanki:) neden ozamana kadar yapmıyorsun?
şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...50 kilo hedefi olan sence dukan yapabilirmi hakkatten.. ölür adam be o kadar kilo ne zaman gider... ben bu 23 kiloyu nasıl vericem diyorum gerçi 8i gitti 15i kaldı ama...
şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...
üfffff... hepsini yiycem hepsini... yasaklı bişi yok nasılsa... ama bişi merak ettim tatlandırıcı ne kadar koyucam bu birrr.... ikincisi bu nasıl kıvam buluyoo?...
Biri bana krep tarifi versin kizlar, ama söyle kolayindan ve tutanindan
ben hicbir DUKAN tarifini beceremiyorum, ne kadar beceriksizim
sorun ne biliyor musunuz ?biz Türk Milleti diyeti de kendimize uyarladık.eee muhteşem Türk mutfağı da olunca kilo vermek zor valla.light pudingler dukanellalar,kekler börekler gözümüz dönüyor.adam(Dukan) yazmış mı hiç diyet listesine lığht puding?? oooo olur mu biz yiyeceğiz illa .o yüzden de zor gidiyor kilolar..çikolata yiyor bir arkadaşım ama çokkkk mutsuzum ne yapayım diyor sonra da +++ lar .gülüyoruz tabi..savunma mekanizmalarımız inanılmaz çalışıyor kızlar bir toparlanalım valla:)))
haklısın ama ne yapayım, dışarda olunca uygun pek bişey bulamıyorum işte..Ahh o kaçamaklar ahhhh.
Dukan amca ne demiş. Balona iğne batırmak demektir kaçamak demiş.
Canım kaçamak affetmiyor bu diyet maalesef. Ben ilk ay kaçamaksız 6 kilo verdim.
İkinci ay kaçamak yaptım çok ve ancak 2 kilo verdim.
Kaçamak yapmazsan yarayacak cnm bu diyet sana.
.
ben aktarlardan alıyorum..gojy berry sipariş fln ettiğiniz bi site varmı yada nerden bulabilirim
kızlar bi yardım edin bana....dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum
süper ötesi , bende 40 günde 6 kilo..ben 7 gün atakta 2,5 kg verdim.ondan sonra 6,5 kilo gitti 50 günde yaklaşık ..nasıl???
duuuuurrrrrrrneee simit mi?
evet canım yarım simit yedimazını sulandırmak gibi olmasın ama tadı da çok güzeldi...yani sanki pasta börek gibi gitti o kuru simit ama sor bakim memnunmusun diye HAYIR çok pişmanım çünkü tartıda 500gr fazla çıktım ...her hafta sonu mutlaka kaçamak yapmaya başladım ben biri bana dur desin lütfen...
şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...
hindistan cevizi serbestmi? bu tatlıyı akşama kesin yapacağım veee lıght pudingden vazgeçeceğim, teşekkürler..bak canım benim birebir tarifim ve tadıda süper oldu;
1 lt süt 3 yk tatlandırıcı 5 yumurta 2 çay k hindistan cevizi 3-4 damla dr.ourtker vanilya aroması
sütü önce kaynat ve soğut.. yumurtaları ve tatlandırıcı çırp içine soğuyan sütü dök hind.cev. ve vanilyayı ekle borcama dök ver fırına
üzeri kızrıp göz göz olana kadar pişir. dışarda ılıyınca dolaba koy soğuyunca afyetle yeeee
krep; atakta 1,5 yk yulaf kepeği seyirde 2 yk yulaf kepeği
yulafla 1o yk light sütü çırp az bekle 3-4 dk. şişsin.. sonra 1 yumurta akı ekle..çırp yağsız tavada 2ye bölerek pişir (2 adet yani daha kolay oluyo)
hakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...
çok sağol bu özelliğini hiç duymamıştım, iyiki sipariş vermişim dedim mesajını okuyumcacnm gojy berry nin en önemli, özelliği portakaldan bile 140 kat fazla C vitamini içeriyo olması ve biz meyve tüketemediğimiz için vitamin alamıyoruz.Etlerden demir emiliminin yani kan yapıcı özelliği olması için vücutta yeterli c vit olması gerekiyo yoksa bu kadar et tüketirken kansızlık bile çekebiliriz.Kabızlığa faydası da var tabi sabahları kahvaltıdan önce ılık su eşliğinde 1-1.5 yemek kaşığı gojy yeyince kahvaltıdan sonra 1-2 saat içinde operasyon başarıyla gerçekleşiyo
ben yulaf kepeği siparişi verirken gördüm, gumenetten alıyorum yulaf kepeğini sürekli, bakalım ne zamana gelecek, çok merak ettim çünkü tadınıgojy berry sipariş fln ettiğiniz bi site varmı yada nerden bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?