Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kaymaçina çok eski bir tatlı aslında ben biliyordum zaten
dukan bunu şeker yerine tatlıdırıcı koymuş..
yumurtayı tüm koyuyorsun. ben kokusunu alsın diye içine 2 çay kaşığı hindistan cevizi ve 3-4 damla vanilya aroması koydum..
tadı çok güzel oldu soğuk soğuk iyi gidiyoo.. birde tarçın serpiyorum üzerine

anaaaa ben bugün illkez +200 gr görmüştüm demek ondanmış.. reglim yakın diye ona yormuştum

canım sanırım tavuk göğsü gibi bişey.. ama bu akşam üşenmicem yapıcam söz:)
yok yumurtanın tamamını koyuyorsun...:)

buda bir resim:)
Eki Görüntüle 351048
vay canısına süper görünüyo.... peki bunun tamamını yiyebilirmiyim bu akşam...
ya isveç misveç tahrik ediyosunuz hee dirtekt girdim sordum google amcaya... çok fenayım bugun çoookk...

öffff... hepsini yemek istiyorum hepsini....

Ayy
Ben anlatamamısım canım ya

Tabiki seyiride yapıcam . seyirde verdigim kilonun güçlendirme korumasını yapıcam.
seyiri söylemeyi atlamısım hakikaten

ataktan sonra güçlendirmeye gecersem alırım zaten

Aclıktan gözüm dönmüş, anlatamamısım

anlam veremediğim bi şekilde, dün normalin bile üstünde spor yapmış olmama ve asla kaçamak yapmamış olmama rağmen +1000'le uyanmak kadar moral bozucu başka bişey olamazdı
yogun bir spor programından sonra kaslarda şişmeler olduğu icin ertesi gun tartıda fazla çıkmanız çok normal yogun spor yapmadığınız günlerdeki kilolar daha kesindir. Çok yürüdüm deli gibi spor yaptım tartıda fazla çıktım demeyin yani

dün bende yaptım ve foto.koydum buraya benim biraz daha kızardı üstü.. hepsini yemek konusuna gelince içinde yulaf olmaması süper bişi çünkü o 2 ölçü olduğu için ekmeğe harcıyoruz genelde.. bunda sadace yumurta sorun olur galiba, yinede iri bir dilim yemende sorun olmaz galiba

üfffff... hepsini yiycem hepsini... yasaklı bişi yok nasılsa... ama bişi merak ettim tatlandırıcı ne kadar koyucam bu birrr.... ikincisi bu nasıl kıvam buluyoo?...

Biri bana krep tarifi versin kizlar, ama söyle kolayindan ve tutanindan

ben hicbir DUKAN tarifini beceremiyorum, ne kadar beceriksizim

bende bu akşam yarısında gözüm var:d
buarada sen sakın isveç filan deneme metabolizman maffolur bir de dukandan olursun vallaa:)

ozaman tamam hedefin 5 kilo ise ok. ben senin hedefi 50kg gördüm sanki:) neden ozamana kadar yapmıyorsun?

50 kilo hedefi olan sence dukan yapabilirmi hakkatten.. ölür adam be o kadar kilo ne zaman gider... ben bu 23 kiloyu nasıl vericem diyorum gerçi 8i gitti 15i kaldı ama...

50 kilo hedefi olan sence dukan yapabilirmi hakkatten.. ölür adam be o kadar kilo ne zaman gider... ben bu 23 kiloyu nasıl vericem diyorum gerçi 8i gitti 15i kaldı ama...
şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...

üfffff... hepsini yiycem hepsini... yasaklı bişi yok nasılsa... ama bişi merak ettim tatlandırıcı ne kadar koyucam bu birrr.... ikincisi bu nasıl kıvam buluyoo?...

bak canım benim birebir tarifim ve tadıda süper oldu;
1 lt süt 3 yk tatlandırıcı 5 yumurta 2 çay k hindistan cevizi 3-4 damla dr.ourtker vanilya aroması
sütü önce kaynat ve soğut.. yumurtaları ve tatlandırıcı çırp içine soğuyan sütü dök hind.cev. ve vanilyayı ekle borcama dök ver fırına
üzeri kızrıp göz göz olana kadar pişir. dışarda ılıyınca dolaba koy soğuyunca afyetle yeeee

Biri bana krep tarifi versin kizlar, ama söyle kolayindan ve tutanindan

ben hicbir DUKAN tarifini beceremiyorum, ne kadar beceriksizim

krep; atakta 1,5 yk yulaf kepeği seyirde 2 yk yulaf kepeği
yulafla 1o yk light sütü çırp az bekle 3-4 dk. şişsin.. sonra 1 yumurta akı ekle..çırp yağsız tavada 2ye bölerek pişir (2 adet yani daha kolay oluyo)

çok doğru söyledin omurcum, ama nasıl toparlanacağız, bugün demotive durumdayız
haklısın ama ne yapayım, dışarda olunca uygun pek bişey bulamıyorum işte..

gojy berry sipariş fln ettiğiniz bi site varmı yada nerden bulabilirim
ben aktarlardan alıyorum..

bende hep dukan poaça yapıyorum..pazardan yapıyorum 6 günlük, ufak silikon kalıplarda..buzdolabında saklama kaplarında duruyo, bozulmuyoda..

ben 7 gün atakta 2,5 kg verdim.ondan sonra 6,5 kilo gitti 50 günde yaklaşık ..nasıl???
süper ötesi , bende 40 günde 6 kilo..

şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...

aynen.... 8 veren 15 de verir 25 de verir...ben 60 kiloya gelirsem eger 23 kilo vermiş olucam ben daha 7 kilosunu verdim ama bazen gözümde çok büyüyor kilo vermek ne zaman gitcek bu kilolar ya çok sabırsızlanıyorum

hindistan cevizi serbestmi? bu tatlıyı akşama kesin yapacağım veee lıght pudingden vazgeçeceğim, teşekkürler..

hakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..

çok sağol bu özelliğini hiç duymamıştım, iyiki sipariş vermişim dedim mesajını okuyumca

gojy berry sipariş fln ettiğiniz bi site varmı yada nerden bulabilirim
ben yulaf kepeği siparişi verirken gördüm, gumenetten alıyorum yulaf kepeğini sürekli, bakalım ne zamana gelecek, çok merak ettim çünkü tadını
desendesen sanırım goji berry ile yoğurt yapıyordu, meyveli yoğurt niyetine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…