- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
son 1 senedir planlı yaşıyorum zor geliyor ama yapacak bir şey yok.
zaten Allah nasip ederse 2 çocuğu üstüste doğurup oturup kendim bakmak istiyorum:)
kariyerime anne olarak devam edicem 3-4 sene:d
onun için tek diyet yeterli olur:d nerden baksan 20-25 vermem gerekebilir
zaten Allah nasip ederse 2 çocuğu üstüste doğurup oturup kendim bakmak istiyorum:)
cnm biraz göz kararı yapıyorum ama genel anlamda bu şekilde :)ay harika gornuyor. su dukan ekmeğinini tarifini alabilir miyim??
kaç kalori saydın ne kadar zamanda kaç kilo verdin ben anlamadım...
hehehhe aynı ben
cnm biraz göz kararı yapıyorum ama genel anlamda bu şekilde :)
2 yumurta
2 çorba kaşığı light yoğurt
yarım -1 çay bardağı civarı light süt(biraz göz kararı yapıyorumda)
yarım paket kuru instant maya
azıcık tuz
çok cıvık olmayacak çok katıda olmayacak birazcık akışkana yakın kek kıvamından birazcık koyucana gibiolacak şekilde çoğu yulaf kepeği olmak şartıysa birazda buğday kepeği koyuyorum tam 6 kalıplık oluyo.çok cıvık olunca içi tam pişmiyo çok katı olunca da kabarmıyo sert oluyo,yapa yapa insan kendine göre bi ayar tutturuyo
tesekkurler canım. ofisten eve gider gitmez denicem
yanına bide vanilyalı dondurma yapıcaksın uufffff......kızlar bu tarif arşivde vardı bugün denemeyi düşünüyorum,bugün yapmıcaktım ama fotoyu görünce dayanamadımsonuçları size bildiririm
Eki Görüntüle 351162
Kakaolu Sıcak Tatlı
8 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık mısır unu
8 kaşık yağsız süt
2 kaşık yağsız süt tozu
1,5 kaşık sıvı tatlandırıcı
2 yumurta
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
2 çay kaşığı yağı azaltılmış kakao tozu
10 damla aroma (fındık, fıstık, çikolata, meyve aroması gibi)
Fırın önceden 180 dereceye ısıtılır. Tüm malzemeler karıştırılıp 6 sufle kabına bölüştürülür. 10 dk fırınlandıktan sonra 150 dereceye düşürülüp 10 dk daha pişirilir.
Afiyet olsun :)
1 ltre süt
5 yumurta ve tatlandırıcı
yumurta ve tatlandırıcıyı çırpıyorsun köpürene kadar...
sonra köpükleri patlatmadan süte karıştırıyorsun...
ama bu arada bu süt kaynatılmış ve soğumuş olacak...
karşımı kaba alıyorsun... altınada su dolu olan bir kap yerleştiriyorsun 180 derece fırına atıyorsun:))
gözenek gözenek olunca alıyorsun fırındann...
üstünede tarçın ohh ( bunu şimdi türettim) :))))
Croiselle; kaç kilo ile baslamıstın canım?
Birde spor yaptınmı sürekli?
Kaçamakların oldumu?
aynen.... 8 veren 15 de verir 25 de verir...ben 60 kiloya gelirsem eger 23 kilo vermiş olucam ben daha 7 kilosunu verdim amabazen gözümde çok büyüyor kilo vermek ne zaman gitcek bu kilolar ya çok sabırsızlanıyorum
hindistan cevizi serbestmi? bu tatlıyı akşama kesin yapacağım veee lıght pudingden vazgeçeceğim, teşekkürler..
hakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..
slm kızlar,
nugün yağı azaltılmış kakao buldum demiştim,muffin yapana kadar bekleyemedim,çünkü hafta içi için zaten yeteri kadar yapmıştım,ne yapayım ne yapayım diye düşünürken kakaolu krema yapmayı deneyeyim dedim ve nefiss oldu,paylaşmak istedim;
tarif isteyen olursa;
200ml süt,1 yumurta sarısı,1 yemek kaşığı mısır unu,2 yemek kaşığı splenda,vanilya aroması,1 tatlı kaşığı kakao,tüm malzemeleri mikserle çırptım sonra kısık ateşte pişirdim,miss gibi oldu;ne yapayım kaçamak yapmaktan iyidir,deli gibi tatlı yemek istiyorum şu an:))
kızlar bu tarif arşivde vardı bugün denemeyi düşünüyorum,bugün yapmıcaktım ama fotoyu görünce dayanamadımsonuçları size bildiririm
Eki Görüntüle 351162
Kakaolu Sıcak Tatlı
8 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık mısır unu
8 kaşık yağsız süt
2 kaşık yağsız süt tozu
1,5 kaşık sıvı tatlandırıcı
2 yumurta
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
2 çay kaşığı yağı azaltılmış kakao tozu
10 damla aroma (fındık, fıstık, çikolata, meyve aroması gibi)
Fırın önceden 180 dereceye ısıtılır. Tüm malzemeler karıştırılıp 6 sufle kabına bölüştürülür. 10 dk fırınlandıktan sonra 150 dereceye düşürülüp 10 dk daha pişirilir.
Afiyet olsun :)
yanına bide vanilyalı dondurma yapıcaksın uufffff......
Ben bu DUKAN DIYETI TARIFLERI min neden tutmadigini anladim, yulaf kepegi yüzünden, sanirim türkiye de kullanilanlarla buradakilar farkli, malzemeler de farklilik olunca tarifler olmuyor. alman sitelerindeki tariflere bakmam lazim, burada 1001 cesit yulaf kepegi var, un gibi olan iri taneli, ögütülmemis. bir sürü, ben orta büyüklükte taneli kullaniyorum, saniyorum türkiye de arkadaslar daha unumsu bir yulaf kepegi kullaniyorlar
kızlar bi yardım edin bana....dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum
ay harika gornuyor. su dukan ekmeğinini tarifini alabilir miyim??
hoşgeldin yeniden :) ilk günler zor geçiyo özellikle bizler gibi karbo bağımlıları içinbu gayet normal çünkü vücut karbodan aldığı kadar hızlı enerji alamıyo proteinlerden.su miktarını hiç ihmal etme ilk günleri atlatırsan alışıyosun yavaş yavaş
saol canım sana kolay gelsinkızlar ben şimdi yaparken aklıma geldi size verdiğim ekmek tarifine bi kibrit kutusu civarıda light peynirimden koyuyorum lor peynirde olur.aklıma gelmişken hemen yazıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?