hindistan cevizi serbestmi? bu tatlıyı akşama kesin yapacağım veee lıght pudingden vazgeçeceğim, teşekkürler..
hakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..
Kızlar pazar demedim, hafta sonu demedim, yorgunum demedim, dinlenmek yok dedim... girdim mutfağa dukan menüsü yaptım kendime
tuzlu yaptım tatlı yaptım ekmeğimi (muffin) yaptım
Lorlu muffin
Eki Görüntüle 350219
Kaymaçina
Eki Görüntüle 350224
Ispanak sufle
Eki Görüntüle 350225
atakta iyi gitti... normalde vücudum çok su toplar... o yüzden... şimdi gayet yavaş gidiyohakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..
ozaman tamam hedefin 5 kilo ise ok. ben senin hedefi 50kg gördüm sanki:) neden ozamana kadar yapmıyorsun?
50 kilo hedefi olan sence dukan yapabilirmi hakkatten.. ölür adam be o kadar kilo ne zaman gider... ben bu 23 kiloyu nasıl vericem diyorum gerçi 8i gitti 15i kaldı ama...
atakta iyi gitti... normalde vücudum çok su toplar... o yüzden... şimdi gayet yavaş gidiyo
bide bu tatlının kıvamı süt gibimi olucak yoksa muhallebi gibimi oluyooo....
o 16 kiloyu nasıl verdin?
Evet 50.Yaklasık 16 kilo verdim şimdiye kadar.Sadece 5 kiloyu dukanla vermek istiyorum.
50 kiloya kadar dukan yapamam, mümkün değil
sürekli et tavuk, gına geldi artık..
dimi ölür insan
yaa olmadı işte.. kazandibi gibi oluyo dedi biri nasıl oluyo :=(( ya bana muhallebi kıvamıında bişi lazım allahım deliricemmmm....Süt süt bildigin süt.. Sutle yumurtayı cırpıyorsun zaten kıvam verici bisey yokki icinde..
Ayrıca tarcinli kakaolu muffinler denediniz mı hiç? Ben yapmıştım o da güzel olmuştu
Tatlı kriziniz tutmuş anlaşılan yardımcı olayım diyorum
o 16 kiloyu nasıl verdin?
yaa olmadı işte.. kazandibi gibi oluyo dedi biri nasıl oluyo :=(( ya bana muhallebi kıvamıında bişi lazım allahım deliricemmmm....
Süt süt bildigin süt.. Sutle yumurtayı cırpıyorsun zaten kıvam verici bisey yokki icinde..
Ayrıca tarcinli kakaolu muffinler denediniz mı hiç? Ben yapmıştım o da güzel olmuştu
Tatlı kriziniz tutmuş anlaşılan yardımcı olayım diyorum
Evet 50.Yaklasık 16 kilo verdim şimdiye kadar.Sadece 5 kiloyu dukanla vermek istiyorum.
50 kiloya kadar dukan yapamam, mümkün değil
sürekli et tavuk, gına geldi artık..
dimi ölür insan
merhabalar arkadaşlar ben dukan diyetine yeni başladım ve zaten siteye de yeni üye oldum
bu paylaşım ortamı gerçekten çok güzelmiş ve gaza geldim bende
bu arada dukanın atak devresinde 3. günümdeyim bende hedefim 17 kilo vermek bakalım inş olur
amaann ne rezil olacaksın, yapa yapa alışacaksın canım..bende hep dukan poaça yapıyorum..pazardan yapıyorum 6 günlük, ufak silikon kalıplarda..buzdolabında saklama kaplarında duruyo, bozulmuyoda..
artık evde DUKAN tarifleri yapmaya utanıyorum...beceremediğim için gene rezil olmaktan korkuyorum valla
Serbest olup olmadıgını bilmiyorum o yüzden 2 çay kasığı koydum. Siz isterseniz koymayın ben yumurtanın tadından korktum.
Ama aroma serbest
Birde kızlar kapanam sufle yaptım. Dukan tarifi, ve icinde hiç yulaf yok ve tadı süpeeerrrrr deneyin mutlaka
canım dukanla 25 kiloya yakın veren arkadaşlarımız var bence başlamışken hedefini 50 yap sen
başka diyet deneyip metabolizmanla oynamış olmazsın hem
bak 2 kere dukan hakkımı bile planladım:) bu evlilik öncedi DUKAN:d
bir de Allah nasip ederse 2 çocuk doğurduktan sonraki DUKAN yapıcam
cnm kalıptan kaynaklı olabilir bende hani bu ortası boş kek kalıpları olur ya onların minyatürü silikon kalıp var ortası boşluk olduğu için içide tamamen pişiyo kabarıyo fosur fosur,koyuyorum saklama kabına dediğin gibi her gün hazır elinin altında oluyo.hıh buldum fotoyu da :)
Eki Görüntüle 350965
burdan adım adım yapabilirsin cnm,sadece en sonu farklı sanırım bu eski düzene göre göstermiş,en sonunda profilindeki çizelge kısmına yapıştırcaksın
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Evperisi bu yorumu beğendi
sorun ne biliyor musunuz ?biz Türk Milleti diyeti de kendimize uyarladık.eee muhteşem Türk mutfağı da olunca kilo vermek zor valla.light pudingler dukanellalar,kekler börekler gözümüz dönüyor.adam(Dukan) yazmış mı hiç diyet listesine lığht puding?? oooo olur mu biz yiyeceğiz illa .o yüzden de zor gidiyor kilolar..çikolata yiyor bir arkadaşım ama çokkkk mutsuzum ne yapayım diyor sonra da +++ lar .gülüyoruz tabi..savunma mekanizmalarımız inanılmaz çalışıyor kızlar bir toparlanalım valla:)))
vay be, plana bak sen
Canım inan ben , öyle sürekli proteinle beslenemem.şimdi bile zor dayanıyorum yani
kaç kalori saydın ne kadar zamanda kaç kilo verdin ben anlamadım...
Kalori sayıyordum canım..
Birde haftada en az 4 gün spor yaptım..Öyle yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?