Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben normalde manyak gibi spor yapıyordum kaç gündür.. bugün pes ettim spor yapmıcam diye..
valla pek eksantrik bişeyler yemiyorum.. sabah jambonlu yumurta ve dukan ekmek, öğlen köfte, akşam tavuk göğsü haşlaması, yoğurt ve bol bol su, 2 kaşık goji berry..

Gayet normal yediklerin canım.
Sporsuz yap bakalım bir hafta falan dukanı değişecek mi kilon.
Değişmezse artık deriz ki bu diyet sana yaramıyor.

Kendini camdan atmana gerek yok tatlım seninde tahmin ettiğin gibi yanlış yazmışın 73,4 olacaktı 83 ne alak anlamadım...

Günaydın canlar nasılsınız bu sabah bakalım

kızlarr pazar günü brunch var arkadaşlarımla mutakada gitmem gerekiyooo naapcam
şididen stres oldummmmmm
o günlük bozsam olmaz dimiiii
gidiceğmiz yerde çok güzelllll,cheseecakeler pastalar börekler.......offffffff

Kendini camdan atmana gerek yok tatlım seninde tahmin ettiğin gibi yanlış yazmışın 73,4 olacaktı 83 ne alak anlamadım...

Günaydın canlar nasılsınız bu sabah bakalım

Günaydın canım. Benim keyfim yerinde çok şükür. Sen nasılsın.

günaydın kızlar bende süperim bugun... karnımda bi, şişlik var hayır olsun bakalım... nedendir diye düşünüp duruyorum ama çıkar kokusu yakında... yarın kocamannn bi - görmek istiyorum ama zor galiba bu sabah + çıktım çünkü... ama yinede iyiyim...

günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum

Kendine getirilmen gerekiyor senin sanırım biraz İki gün önce sen değilmiydin vücut ölçülerim düşmüş ölçtüm şimdi diyen demekki spor vücudunu sıkılaştırıyor...Birde sporu ne zaman yapıyorsun sen :44::44::44: Sabah öğle akşam aç tok karnına?

Günaydın canım. Benim keyfim yerinde çok şükür. Sen nasılsın.

Reglim bitmeye yakın olmasına karşın kilo veremesemde moral olarak iyi sayılırım...Hava güzel ondan sanırım...

günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???

bana öyle geliyo ki sen arkadaşlarınla olmaktansa cheseecakeler için daha da sabırsızlanıyosun... bence s+p gününe denk getir ve domates salatalık peynir çeşitleriyle (dukana uygun önceden temin edebilirsin) ve dukan ekmeğiyle çeşitlendirebilirsin...

günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum

yapma cemsu sakın.biraz daha sabret hepimiz yaşıyoruz aynı sorunu..şöyle bir silkelen ve kendine gel..hadi canımm

Nilesss yüzden farkediliyor kilo verdiğin süzülmüşün Babannem olsaydı kötülemiş kız derdi

günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???

Günaydın ommurcuğum...Bugün alkışlar sana gelsin o zaman

Şimdilik tek eksilen sensin bugün...

Son düzenleme:

evet galiba banad aöyle geldi... :)
ay naapcam ben yaaaaa puffff
ama tamam sakin güzel olmam lazımmmmm
yeme merve sadece domatesler salatalıklar peynirlerle geçiştirmem lazımmmmmm
ya ama diyette olduğmuda çok çaktırmak istemiyorum
naapcam of

benzer sorun bende de var
kayınvalidem çok uzun zamandır bi restauranta yemeğe gitmek istiyor
aslında peynir, et ve turşu ağırlıklı yemekleri olan bir yer ancak et ve peynirler yağın içinde kızartıldıktan sonra yeniyor
diyetteyim gelemem diyemiyorum çünkü hem ona göre diyete ihtiyacım yok hem de gitmeyelim diye bahane yapıyorum sanacak diye çekiniyorum :18:
acaba gitsem, ertesi gün 1 saat fln yürüyüş yapsam telafi edebilir miyim? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…