Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

üzülme tabi. ben iki gün önce 67,1 iidim.sonraki gün 68,5 lardaydım.sinir oldum tabi..akşam sabah farkediyor.ben buradakilere tartılma desem de kendim tartılmadn duramıyorum ve bu sabah itibariyle 66,5..........

artık seviyorum ben o tezgahtarları O size olmaz, küçük bedeni kalmadı, isterseniz getirtelim diyorlar, e tamam da denemeden nası getirteyim diyorum, size Medium rahat olur diyorlar he he he

ayyyy nassılll güzel bir duygudur o yaaa, inşaallaahh bende duyarım yaa, duyucam kararlıyımm

ben sana daha bugün cevap yazdım aşkolsun...

sanırım netimde sorun var şimdi göründü mesajlar.saol canım tavsiyeler için.umarım hepimiz güçlendirmeyide hayırlısıyla atlatırız.bende hemen triplere girmiştim valla:)

artık seviyorum ben o tezgahtarları O size olmaz, küçük bedeni kalmadı, isterseniz getirtelim diyorlar, e tamam da denemeden nası getirteyim diyorum, size Medium rahat olur diyorlar he he he

aman allahım ne güzel bi duygudur şimdi o M benenin içine girmek çoook tebrik ederim senidarısı tüm emek haycayan arkadaşların başına

ayyyy nassılll güzel bir duygudur o yaaa, inşaallaahh bende duyarım yaa, duyucam kararlıyımm

aman allahım ne güzel bi duygudur şimdi o M benenin içine girmek çoook tebrik ederim senidarısı tüm emek haycayan arkadaşların başına

İnşallah, darısı sizlerin ve tüm azimli arkadaşların başına, dukancanlar dukana devam

ooo, harikasın canım, 5 aydır dediğim gibi kaç benden geliyorum hızla peşinden
eninde sonunda yetişeceğim sana

benimde gözümde nedense 340 gün yapacağım güçlendirme bile büyümüyor artık, hele bi son kiloları veriyimde yanındayım desendesenciğim........

cnm tabi sen bilirsin kendini nasıl mutlu ediceksen o kiloya in ama aşırı zayıf olmakta bayanlara yakışmıyo bence sen duruma göre baktın çirkin olmuyo ozaman zayıflarsın istediğin kadar:)

günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum
tatlım arkadaşlarımızın yazdığı gibi bana göre de spordan.kas yapmak isteyen erkekelrde pro ağırlıklı beslenir genelde,sende hem böyle beslenip hem agır spor yaparsan zayıflıyım derken iri yarı bişey olursun Allah muhafaza kaslarda yağlardan ağır olduğu için gittikçe fazla çıkmaya başlıyosun

bu da benim en şişko halim... ama güncel olanı yok sanırım
Eki Görüntüle 352307
maşallah cnm size bikaç ay sonra bu fotoğraflara bakıp heyt be ben neymiş diye aynaya bakıp gurur duycaksın kendinle

Kendini camdan atmana gerek yok tatlım seninde tahmin ettiğin gibi yanlış yazmışın 73,4 olacaktı 83 ne alak anlamadım...
Günaydın canlar nasılsınız bu sabah bakalım

günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???

canım çok sevindim devamıda gelicek fıstık gibi olucaz sitede bugün bende sorun yaşadım hata veriyo ama burda değişmiş sanrım
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
buradan yapabilirsiniz

çok şükür 90 lar ve 80 lerden sonra 70 lerde biti........
Darısı 60 ların ve kilo vermek isteyen herkesin başına
süpersin ya tebrik ediyorum darısı başımıza

günaydın bende 35 yaşındayım bu sabah tartıda çok güzel rakam gördüm çok mutluyum
tebrik ederim çok sevindim

tatlım çok sevindim senin adına geçmiş olsun,inşallah daha da iyiye gidicek sonuçların.daha öncede söylemiştim diğer arkadaşlar içinde tekrarlıyım demir için c vitamini çok önemli doktorun söyler zaten,aman ihmal etmeyin ya hap ya da gojy kullanın kızlar

340 gün mü? neredeyse 1 sene.kolay gelsin canım ben 160 günü düşünüyordum nasıl olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…