Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşkürler hayatım, yetişeceksin tabi, benim veliahtım sensin Ben güçlendirme için bi seneyi gözden çıkardım zati.

desendesen tebrik ediyorum arkadaşım,darısı hepimizin başına inşallah

irem&özge çok fark var cnm fotolar arasında maşallah diyorum

ooh oh maşallah fıstık gibi olmuşsun yani,artılarıda önemseme cnm olucak öyle iniş çıkışlar

üzülme tabi. ben iki gün önce 67,1 iidim.sonraki gün 68,5 lardaydım.sinir oldum tabi..akşam sabah farkediyor.ben buradakilere tartılma desem de kendim tartılmadn duramıyorum ve bu sabah itibariyle 66,5..........
maşallah cnm walla geliyosun arkamdan geçiceksin beni ensemde hissettim nefesini kaçıyım bende bende öyle her sabah tartılıyorum içim rahat etmiyo yoksa

ben bi köpişimi gezdirdim geldim,hiç yürüyüşe çıkamasam bile öğlen akşam en az 15 er dakikadan onu ihtiyaç yürüyüşüne çıkardığım için sıpa işe yarıyo baya

kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi...
1 şişe zero (kutu cola çok geliyo)
1 biftek dilimi boyutlarında tavuk eti
1 dukan poğça
yalnız tavuk etini dün alışverişe gittiğimde marketten aldım... hergün hergün yemek hazırlama işi yorucu oluyo... aceleden öyle severek yiyemiyceğim şeyler getiriyodum işe... kuru baharatlı tavuk eti... dün akşam aldım tavuk etini olan yağ ve zarlarını temizledim (her ne kadar çok olmasada) sonra bi kasede 1 dolu dolu yemek kaşığıyla yoğurt koydum... karabiber-kırmızı biber-köri ve kekik ekledim... bi güzel çırptım... sonra 5 dilim tavuk etimi bi güzel sosladım... iyice yedirdim... her birini de ayrı ayrı strech filmlere sardım... 5 günlük öğle yemeğim çıktı... ama şimdi yemeğimi yedim... ve et lokum gibi olmuş... inanılmaz lezzetli... kuzu pirzola yemiş gibi hissediyorum kendimi... hemde 1 kilo falan yemişim gibi... çok doydum ama tadı damağımda kaldı... mutlaka kullananlarımız vardır ama... etlerin yumuşaması için yoğurt iyi bi taktik aklınızda bulunsun...

ben de öğlen yemeğimi yedim.
1/2 tavuk göğsü
100 gr kadar yoğurt
patlıcan salatası

oh doydum şimdi çalışma zamanı...

ooh afiyet olsun cnm,soslayıp çiğ olarak dolaba koyuyosun demi,bende kuru kuru yemekten sıkıldım bi deneyim bende öyle

vee benimde bugünkü menüümmm;

Sabah: 1 yumurta+1 kayısı +sıcak su (ama kayısı bir işe yaramadı yemicem yarın)
öğlen: ton balıklı krep ve yeşillik
ara: yoğurt
akşam: hamsi buğulama (malumunuz çarşamba evde balık günüdür bizim) benimde bugünüm hepten balık günüm oldu

ooh afiyet olsun cnm,soslayıp çiğ olarak dolaba koyuyosun demi,bende kuru kuru yemekten sıkıldım bi deneyim bende öyle

Evet sosladım tek tek streçledim... buzluğa... her sabah 1 tanesini dolabın altına indiriyo abla öğleye kadar buzu çözülüyo sonrada ızgarada cıızzz bızz... benim babam 45 yıllık aşçı bu yüzden aklıma geldi bi deniyim dedim... normalde zeytinyağlı ve yağlı yoğurtla falan yapılır sosu ama ben böyle denedim gayet de güzel oldu...

Tamam cnm teşekkür ederim

kızlar kocişim aradı erken çıkıyomuş sahile doğru inicez bi türk kahvesi hüpletelim,benimki şekersiz tabi hadi öptüm hepiciğinizi

Son düzenleme:
ben de öğlen yemeğimi yedim.
1/2 tavuk göğsü
100 gr kadar yoğurt
patlıcan salatası

oh doydum şimdi çalışma zamanı...

bende yidim yemeemi.

200 gram yoğurt (hepiciğinide kavrulmuş kıymamın içine attım). gerçi kıymalı yoğurt oldu ama olsun delişıs delişıs)
kavrulmuş baharatlı kıyma
bi parçada dukan ekmeği(1 ay oldu halen tutturamıyorum mereti. yine kötü yine kötü)
çay

ommur bak aldın başını 66lara dooooğru yelken açtın. arkadaşım benide beklesen. beraber gitsek. az sabretsen bende gelecem oraya. haftaya 66 ları görmek istiyorum

yarın kilo bildirimi var be ben dersini çalışmamış çocuklar gibi hissediyorum kendimi. geçen hafta ile aynı çıkacam :18:

hep o cumartesinin yüzünden

kızlar kocişim aradı erken çıkıyomuş sahile doğru inicez bi türk kahvesi hüpletelim,benimki şekersiz tabi hadi öptüm hepiciğinizi

hımmmm. havalar biraz soğuk ama olsun. koca ile gezmenin tadı ayrı. geçenlerde yürüyelim hadi gel dedi. ankaralılar bilir eskişehir yolunu kentparktan armadaya kadar yürüdük. biraz tehlikeliydi ama güzeldi. evde harala gürele dertleşemiyorsun eşinle. günlük telaşe. böyle zamanlar iyi geliyor.

bu akşamda mı çıksam ki

bu aralar alışverişin şeyini çıkardım arkadaşlr. göçükteyim.her gördüğümü alasım var.

Son düzenleme:
İşte bennnnnnn

Eki Görüntüle 352374

Eki Görüntüle 352375

Veeee 69,9 luk halim

Eki Görüntüle 352377

Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?
tatlım , çok farketmişşş, süpersinnn..ayy bende 7 kilo verdim ama hiç farketmiyo gibi geliyo..e malum kilo çok olunca, çokda belli olmuyo

mmm neffis, canım çekti...bende yapayım..ben fırına koyarken yoğurtla sos yapıyodum, tavada bakalım nasıl olacak..

bende bugün kıymalı karnıbahar ve pepsi lıght tükettim.arada da yoğurt ve kırmızı biberli lor var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…