ooo, harikasın canım, 5 aydır dediğim gibi kaç benden geliyorum hızla peşinden
eninde sonunda yetişeceğim sana
benimde gözümde nedense 340 gün yapacağım güçlendirme bile büyümüyor artık, hele bi son kiloları veriyimde yanındayım desendesenciğim........
ooh oh maşallah fıstık gibi olmuşsun yani,artılarıda önemseme cnm olucak öyle iniş çıkışlarfeci bi yoğunluk var işyerimde anca okuyorum yazılanları. bugün harika yeşil bi kazak giydim. her bitarafımada oturdu saolsun.
göbek çıkmadı
sırt çıkmadı
popo az çıktı
gözlerim harika çıktı(yeşilde)
muhteşemim muhteşem
(övünce kendimi iyi hissediyorum şu an için. napabilrim. hoşgörün. pazardan beridir + dayımda)
maşallah cnmüzülme tabi. ben iki gün önce 67,1 iidim.sonraki gün 68,5 lardaydım.sinir oldum tabi..akşam sabah farkediyor.ben buradakilere tartılma desem de kendim tartılmadn duramıyorumve bu sabah itibariyle 66,5..........
fark olmaz mı hiç, harikasın, aynen devam et........
bende hevese geldim, yarın ekleyim öncesi sonrası fotomu... bakalım bende fark var mı
irem&özge çok fark var cnm fotolar arasında maşallah diyorum
kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi...
1 şişe zero (kutu cola çok geliyo)
1 biftek dilimi boyutlarında tavuk eti
1 dukan poğça
yalnız tavuk etini dün alışverişe gittiğimde marketten aldım... hergün hergün yemek hazırlama işi yorucu oluyo... aceleden öyle severek yiyemiyceğim şeyler getiriyodum işe... kuru baharatlı tavuk eti... dün akşam aldım tavuk etini olan yağ ve zarlarını temizledim (her ne kadar çok olmasada) sonra bi kasede 1 dolu dolu yemek kaşığıyla yoğurt koydum... karabiber-kırmızı biber-köri ve kekik ekledim... bi güzel çırptım... sonra 5 dilim tavuk etimi bi güzel sosladım... iyice yedirdim... her birini de ayrı ayrı strech filmlere sardım... 5 günlük öğle yemeğim çıktı... ama şimdi yemeğimi yedim... ve et lokum gibi olmuş... inanılmaz lezzetli... kuzu pirzola yemiş gibi hissediyorum kendimi... hemde 1 kilo falan yemişim gibi... çok doydum ama tadı damağımda kaldı... mutlaka kullananlarımız vardır ama... etlerin yumuşaması için yoğurt iyi bi taktik aklınızda bulunsun...
ooh afiyet olsun cnm,soslayıp çiğ olarak dolaba koyuyosun demi,bende kuru kuru yemekten sıkıldım bi deneyim bende öyle
Evet sosladım tek tek streçledim... buzluğa... her sabah 1 tanesini dolabın altına indiriyo abla öğleye kadar buzu çözülüyo sonrada ızgarada cıızzz bızz... benim babam 45 yıllık aşçı bu yüzden aklıma geldi bi deniyim dedim... normalde zeytinyağlı ve yağlı yoğurtla falan yapılır sosu ama ben böyle denedim gayet de güzel oldu...
ben de öğlen yemeğimi yedim.
1/2 tavuk göğsü
100 gr kadar yoğurt
patlıcan salatası
oh doydum şimdi çalışma zamanı...
kızlar kocişim aradı erken çıkıyomuş sahile doğru inicez bi türk kahvesi hüpletelim,benimki şekersiz tabihadi öptüm hepiciğinizi
kızlar kocişim aradı erken çıkıyomuş sahile doğru inicez bi türk kahvesi hüpletelim,benimki şekersiz tabihadi öptüm hepiciğinizi
tatlım , çok farketmişşş, süpersinnn..ayy bende 7 kilo verdim ama hiç farketmiyo gibi geliyo..e malum kilo çok olunca, çokda belli olmuyoİşte bennnnnnn
Eki Görüntüle 352374
Eki Görüntüle 352375
Veeee 69,9 luk halim
Eki Görüntüle 352377
Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?
mmm neffis, canım çekti...bende yapayım..ben fırına koyarken yoğurtla sos yapıyodum, tavada bakalım nasıl olacak..kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi...
1 şişe zero (kutu cola çok geliyo)
1 biftek dilimi boyutlarında tavuk eti
1 dukan poğça
yalnız tavuk etini dün alışverişe gittiğimde marketten aldım... hergün hergün yemek hazırlama işi yorucu oluyo... aceleden öyle severek yiyemiyceğim şeyler getiriyodum işe... kuru baharatlı tavuk eti... dün akşam aldım tavuk etini olan yağ ve zarlarını temizledim (her ne kadar çok olmasada) sonra bi kasede 1 dolu dolu yemek kaşığıyla yoğurt koydum... karabiber-kırmızı biber-köri ve kekik ekledim... bi güzel çırptım... sonra 5 dilim tavuk etimi bi güzel sosladım... iyice yedirdim... her birini de ayrı ayrı strech filmlere sardım... 5 günlük öğle yemeğim çıktı... ama şimdi yemeğimi yedim... ve et lokum gibi olmuş... inanılmaz lezzetli... kuzu pirzola yemiş gibi hissediyorum kendimi... hemde 1 kilo falan yemişim gibi... çok doydum ama tadı damağımda kaldı... mutlaka kullananlarımız vardır ama... etlerin yumuşaması için yoğurt iyi bi taktik aklınızda bulunsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?