Herkese selam
Yaklaşık 3 haftadır güçlendirmedeyim. 59.2 ile güçlendirmeye geçtim, şu an 59-60 arası gidip geliyorum.Çook mutluyum. Hedefim 59 un altına inmek, bakalım ne zaman olucak.Seyir evresinden sonra güçlendirme çok rahat geçiyor, diyetin ilk zamanlarında gözümde büyütüyordum güçlendirme nası olucak çok uzun zaman diye, hiç de öyle korkulacak gibi değilmiş. Hepinizin incecik olup, güçlendirmeye geçtiği günlere
Dersaneye başladığımı ve derslere ağırlık verdiğimi söylemiştim sizlere. Dersaneye gittiğim ilk gün tanışma merasimi oldu tabii, hoca iki çocuğum olduğunu duyunca gözleri fal taşı gibi açıldı ve hiç göstermiyorsunuz maşallah demek iki çocuğunuz var, dedi.
İçimden "sen beni beş ay önce görseydin ne derdin acaba" dedim. Böyle bir tepki vermeyeceği kesin
Bu arada NES'cim seni de gönülden tebrik ediyorum canımharika gidiyorsun. Bir kaç kez mesaj yazdım sana ama forum çok kalabalık olduğundan takip edemiyorum, sanırım sen de görmedin mesajları. Nasılsın? Umarım bir an önce güçlendirmeye geçersin sen de. Hadi bekliyorum
Kızlar; kendinize çok ama çok iyi bakın, dukana devam, yılmak yookkkkSakın vazgeçmeyin. Bu güzellikten kendinizi mahrum bırakmayın. Heee aklıma gelmişken; resim ekliycem yakın zamanda, unuttum sanmayın Daha bu güzel halimlen resim çekilmedim, en kısa zamanda halledicem şekerler, hepinizi öpüyorum
hımm sen dene tatlım sonra ben de deniim bari =)hoşgeldin tekrar canım :) bende öyle düşünüyodum ama başka arkadaşlarda yapmadedi..öyle farkettiriyormuş ki , acayip zayıflamış yapan kız..
Herkese selam
Yaklaşık 3 haftadır güçlendirmedeyim. 59.2 ile güçlendirmeye geçtim, şu an 59-60 arası gidip geliyorum.Çook mutluyum. Hedefim 59 un altına inmek, bakalım ne zaman olucak.Seyir evresinden sonra güçlendirme çok rahat geçiyor, diyetin ilk zamanlarında gözümde büyütüyordum güçlendirme nası olucak çok uzun zaman diye, hiç de öyle korkulacak gibi değilmiş. Hepinizin incecik olup, güçlendirmeye geçtiği günlere
Dersaneye başladığımı ve derslere ağırlık verdiğimi söylemiştim sizlere. Dersaneye gittiğim ilk gün tanışma merasimi oldu tabii, hoca iki çocuğum olduğunu duyunca gözleri fal taşı gibi açıldı ve hiç göstermiyorsunuz maşallah demek iki çocuğunuz var, dedi.
İçimden "sen beni beş ay önce görseydin ne derdin acaba" dedim. Böyle bir tepki vermeyeceği kesin
Bu arada NES'cim seni de gönülden tebrik ediyorum canımharika gidiyorsun. Bir kaç kez mesaj yazdım sana ama forum çok kalabalık olduğundan takip edemiyorum, sanırım sen de görmedin mesajları. Nasılsın? Umarım bir an önce güçlendirmeye geçersin sen de. Hadi bekliyorum
Kızlar; kendinize çok ama çok iyi bakın, dukana devam, yılmak yookkkkSakın vazgeçmeyin. Bu güzellikten kendinizi mahrum bırakmayın. Heee aklıma gelmişken; resim ekliycem yakın zamanda, unuttum sanmayın Daha bu güzel halimlen resim çekilmedim, en kısa zamanda halledicem şekerler, hepinizi öpüyorum
çok çok sağolun arkadaşlar
inşallah hepimiz sağlıkla şu kilolarımızı verir, "büyük bedeni yok!!! yada en büyüğü elinideki!!!!" diyen tezgahtaralara inat 38-40 bedenlerin içine sığarız
valla boğazım geliyor bazen o tezgahtarları..
Kızlar bende 59 ile evlendim.
6 ay sonra hamile kaldığımda72 idim. düşünün yani nasıl bir yediysem.
Doğuma 95 ile girdim87 ile çıktım
Ve 80 oldum emzirirken.
Sonra diyet yaptım 3 kez 67 gördüm sonra bıraktım ve aldım yine.
Bu sefer öyle olmayacak ama 65 olacağım.
Sonra da 59 işallah. inşalllaahhhh canım, inşallaahhh
[inanılmaz farketmiş walla, süpersinnnbende resim koycaktım evdeyken koyım 1-2 tane:)
bu 76 kg halimEki Görüntüle 352065
buda şimdiki halimmm birazcıkta olsa farketmiş sanırım:)
bende bu hafta başı aynı durumdaydım canım, göbeğim şişti, anneme sürekli anne değildi bu kadar değilmi diye sordum ve tartıda artı gördüm..çok moralim bozuldu ama bugün eksilerime kavuştum, sabret tatlım..birden gidecek..anlam veremiyorum yabugün itibariyle son 3 günde toplam +2500 hiç de kaçamak yapmıyorum bu günler.. göbeğim de şişiyor normalde hiç göbeğim yoktu benim
wuuwww, süper zayıflamışsın, önceki resimlerini hatırlıyorummm
canım , ne güzel bunları duymak, moral oldun teşekkürler..resimlerini bekliyoruz, bize iyi gelecek..öpüyorum bende..Herkese selam
tebrik ederim seni.bende güçlendirmedeyim defalarca siteye yazdım ama cevap veren olmadı.canım sana sorim bari.şimdi ben çok kaçırdım kaçamaklarım arttı ole bole degil ama.acaba diyorum güçlendirmedede kaçamaklarımın arttıgı günün ertesi saf protein mi yapsam yoksa devammı etsem normal güçlendirmeye.sen kaçamaklatrdan sonra ne yaptın ama bahsettiğim kaçamaklar bildigin öğün yani:)
günaydın kızlar..
sanırım ben pes ediyorumhergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum
tebrik ederim seni.bende güçlendirmedeyim defalarca siteye yazdım ama cevap veren olmadı.canım sana sorim bari.şimdi ben çok kaçırdım kaçamaklarım arttı ole bole degil ama.acaba diyorum güçlendirmedede kaçamaklarımın arttıgı günün ertesi saf protein mi yapsam yoksa devammı etsem normal güçlendirmeye.sen kaçamaklatrdan sonra ne yaptın ama bahsettiğim kaçamaklar bildigin öğün yani:)
valla boğazım geliyor bazen o tezgahtarları..
feci bi yoğunluk var işyerimde anca okuyorum yazılanları. bugün harika yeşil bi kazak giydim. her bitarafımada oturdu saolsun.
göbek çıkmadı
sırt çıkmadı
popo az çıktı
gözlerim harika çıktı(yeşilde)
muhteşemim muhteşem
(övünce kendimi iyi hissediyorum şu an için. napabilrim. hoşgörün. pazardan beridir + dayımda)
sabırsızlıkla sabırsızlanıyorummm
Kızlar bende 59 ile evlendim.
6 ay sonra hamile kaldığımda72 idim. düşünün yani nasıl bir yediysem.
Doğuma 95 ile girdim87 ile çıktım
Ve 80 oldum emzirirken.
Sonra diyet yaptım 3 kez 67 gördüm sonra bıraktım ve aldım yine.
Bu sefer öyle olmayacak ama 65 olacağım.
Sonra da 59 işallah. inşalllaahhhh canım, inşallaahhh
[ inanılmaz farketmiş walla, süpersinnn
bende bu hafta başı aynı durumdaydım canım, göbeğim şişti, anneme sürekli anne değildi bu kadar değilmi diye sordum ve tartıda artı gördüm..çok moralim bozuldu ama bugün eksilerime kavuştum, sabret tatlım..birden gidecek..
wuuwww, süper zayıflamışsın, önceki resimlerini hatırlıyorummm
canım , ne güzel bunları duymak, moral oldun teşekkürler..resimlerini bekliyoruz, bize iyi gelecek..öpüyorum bende..
En kısa zamanda halledicem tatlım, sizlere moral olmak ne güzel, sakın yılmayın sakın
artık seviyorum ben o tezgahtarlarıO size olmaz, küçük bedeni kalmadı, isterseniz getirtelim diyorlar, e tamam da denemeden nası getirteyim diyorum, size Medium rahat olur diyorlar he he he
süpersin canım.tebrikler...
kuzucuumm... bu diyete başlamadan önceki son halim 83tüm o resimde şimdi 75imwuuwww, süper zayıflamışsın, önceki resimlerini hatırlıyorummmsanırım daha da inceldim
boyumun nesi uzun kız 1.65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?