Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

QASQAI al ama JUKE alma... benden sölemesi... iğrenç bi araba

öf ya öf ya öf ya öf

bana çıkmamış

umudum ankamalla kaldı. marttada oranın çekilişi var

http://www.bonprix.com.tr/kategori/kadin-ceketler-ceketler/?fb=0&spr=50&ssz=&sco=&sss=&sma=&srz=&label_id=&shpt=1&directLandmark=Shopfilter&directLandmarkP=wert%3Dpreis al sana 50 telaya mont... dünya kadar hemde

inşallah verebilirim ,bana dua edin olur mu,düğünde beni incecik görünce herkes söylediklerine pişman olur inşallah .3 ayda kaç kilo verebilirim sizce ,18 kilo hedefliyorumm en az ,hızlı kilo veren bir yapım var,hergün yürüyüşlere de başladım ,korkun benden kilolarrrr

http://www.bonprix.com.tr/kategori/kadin-ceketler-ceketler/?fb=0&spr=50&ssz=&sco=&sss=&sma=&srz=&label_id=&shpt=1&directLandmark=Shopfilter&directLandmarkP=wert%3Dpreis al sana 50 telaya mont... dünya kadar hemde

tüzün olcak ama. ben tüzün seviyiroum. gidip gelip yalaka gibi bakıyorum mantolarına. 400e beendim bi mantosunu. almam ama.

14-17 arası gider bence... ama kolay kilo verebiliyosan 18 kilo da gider...

3 sene önce yaptırmıştım ama bir sorun çıkmadı ,yinede ben tekrar yaptırmayı düşünüyorum.3 ayda 18 kilo verebilirmiyim sizce

ankara firması galiba... hayırlısı olsun alabilirsin belki...

ona bizde katıldııkkk
birde ankarada dönerci çekiliş yapıyordu nissan mikra
ankamaldeki çıkarsa satıcaz ama ben 3 kapı araba sevmiyorum:

çıksa bende satarım. gider kafama göre araba alırım.

daha önce makro marketten çamaşır makinesi çıkmıştı bana. bi kerede bornoz takımı çıktı. geçen seferde tuvalet kağıdı çıktı

ama hiçbiyerden araba çıkmadıııııııı

Son düzenleme:
kızlar imdaattt!!! seyirde 4. günüm ve tam 1200gr almışım!! Hiç kaçamak yapmadım yaa bu nasıl olur!!! Ağlamak üzereyim!

senin yerinde olsam telefonun sesini kısar sabah uykusunu iyice uzatır kahvaltıya baya bir gec giderdim. Gidince de iki cay muhabbetle geçiştirir hemen turk kahvesi kısmına geçiş yapar diyeti de hiç bozmazdım.

kızlar merhaba...

Bende yapıyorum ve 1,5 ayda yaklaşık 5 kilo verdim. 58,5 ile başladım şuan 53,6.. azimle devam hedef 50 hatta 48..

Bu arada daha önce soruldumu bilmiyorum ama şu ticker hata veriyo bilginiz varm?

o kadar kötü hissediyorum ki; sürekli açım arkadaşlar reglime 4 gün kaldı,2 paket puding yedim geceleri yatmadan yemek yiyorum durduramıyorum kendimi,spor da yapamıyorum şu aralar okul açıldı...55i görmüştüm ne güzel 1 kilo aldım,devam etmek istemiyorum daha doğrusu içim istemiyo her şeye saldırasım var...biri beni kurtarsın50::18::18::26:

Arkadaşlar belki bu soru çok sorulmuştur ama atak evresi 4. günümdeyim ve tatlı die çıldırıyorum acaba dr oetker light puding yesem 1 küçük kase olur mu ki??????*

burda havalar güzel cnm günlük güneşlik

afiyetler olaaa...

Afiyet olsun kuzum.
sağolun fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…