QASQAI al ama JUKE alma... benden sölemesi... iğrenç bi arabaduanın küçüğü büyüğü olmaz
cepadanda araba çıkmasını dilioyrum uzun zamandırda
satıp bir nissan juke bi tanede qashqai alaca. kalanlada ev kredisinin bi kısmını yatıracaz :82:
bugün yayınlanacaktı. bakim bana çıkmışmı mercedesi
öf ya öf ya öf ya öf
bana çıkmamış
umudum ankamalla kaldı. marttada oranın çekilişi var
QASQAI al ama JUKE alma... benden sölemesi... iğrenç bi araba
Eminim kuğu gibi olacağına canım.
Nişanlında haklı aslında.
97 ciddi derece fazla bir rakam.
Zero kola, light çamlıca gazoz, light limonata, Lİght meyveli soda serbest canım.
İyi akşamlar şekerim.
http://www.bonprix.com.tr/kategori/kadin-ceketler-ceketler/?fb=0&spr=50&ssz=&sco=&sss=&sma=&srz=&label_id=&shpt=1&directLandmark=Shopfilter&directLandmarkP=wert%3Dpreis al sana 50 telaya mont... dünya kadar hemde
inşallah verebilirim ,bana dua edin olur mu,düğünde beni incecik görünce herkes söylediklerine pişman olur inşallah .3 ayda kaç kilo verebilirim sizce ,18 kilo hedefliyorumm en az ,hızlı kilo veren bir yapım var,hergün yürüyüşlere de başladım ,korkun benden kilolarrrr
canım hiç merak etme,sabırlı istikrarlı ol kaçamak yapma yaza kadar ciddi fark yaratıcaktır,nasıl oldu bu kiloya çıktım demişsin ya peki hormon testi falan yaptırdın mı,bazen bi hapla halledilebilecek ufacık bi sorun farkedilmeyince farklı sonuçlar yaratabiliyo
14-17 arası gider bence... ama kolay kilo verebiliyosan 18 kilo da gider...
tüzün nedir ya...
öf ya öf ya öf ya öf
bana çıkmamış
umudum ankamalla kaldı. marttada oranın çekilişi var
TZN . normal kadın kalıbına göre dikiyolar. öle 34 beden dikip üzerinede 38 bedeni yapıştırmıyorlari.
bana fiatları yüzünden mantoları nasip olamadı ama kısssmet diyelim. sezon henüz bitmedi. halen umudum var:114:
ona bizde katıldııkkk
birde ankarada dönerci çekiliş yapıyordunissan mikra
ankamaldeki çıkarsa satıcaz amaben 3 kapı araba sevmiyorum:
kızlar ben halen pazar günki brynchı düşünüyorum nasıl yırtıcağmı
normalde pazar günü saf protein günüme geliyo,cugün saf protein
perşrotein+sebze
cuma saf protein
c.tesirotein+sebze
pazar :saf protein ama ben şöyle yapmayı planlıyorum sizce nasıl yapıyım hiç bozmıyımda sadece yumurta ve peynirmi yiyim
cuma ,c.tesi iki gün saf protein yapıyım diyorum hem daha iyi olur belki pazar günüde peynir yumurta domates salatalık filanla geçiştiriyim diyorum...
off çaktırmak istemiyorum diyette olduğmu offff
ayy şimdiden stres oldum
gitmiyim dicem ama tee ankaradan arkadaşlarım geliyolar gezcez filan ayıp olur gitmesemde
İşte bennnnnnn
Eki Görüntüle 352374
Eki Görüntüle 352375
Veeee 69,9 luk halim
Eki Görüntüle 352377
Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?
burda havalar güzel cnm günlük güneşlikhımmmm. havalar biraz soğuk ama olsun. koca ile gezmenin tadı ayrı. geçenlerde yürüyelim hadi gel dedi. ankaralılar bilir eskişehir yolunu kentparktan armadaya kadar yürüdük. biraz tehlikeliydi ama güzeldi. evde harala gürele dertleşemiyorsun eşinle. günlük telaşe. böyle zamanlar iyi geliyor.
bu akşamda mı çıksam ki
bu aralar alışverişin şeyini çıkardım arkadaşlr. göçükteyim.her gördüğümü alasım var.
afiyetler olaaa...
sağolun fıstıklarAfiyet olsun kuzum.
burda havalar güzel cnm günlük güneşlik
buralar bildiiin buz. gerçi havaya cemre düşmüş. bugün fena deil gibi ama 20 dakika sonra örenecem nasılmış hava diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?