günde ne kadar su içiyosun?
Yaklaşık 1,5 2 litre. Bol su tüketmeye çok özen gösterdim
migrosta önceden vardı ama artık yok çok aramama rağmen türkiyede alternatif ürün bulamadım ben migrostan alıyordum 2 yıl önce falan artık ebaydan pam markalı spreyler var ondan alıyorum
Kızlar bacaklarım baya bi inceldi göbeğimin şişliği de iniyo bugün annem kotondan medium beden elbiseler almış hepsi de fıstık gibi oldu hatta daha da zayıflayıp yanlardan aldırmayı düşünüyorum.
hastana acil şifalar diliyorurum
yağ kırmızı ete de dikkat etmişsin benim aklıma yumurtaya karşı tolerans geliyor.bundan sonra bi 20 gün kadar yumurta sarısı yemeden sadece beyazlarını yiyip bi tekrar baktır istersen kan değerlerine.çünkü bazı metabolizmalar çeşitli kolestrolleri tolare edemiyor...
Evet neredeyse hiç kırmızı et tüketmedim. Tavuk hindi balık falan tükettim. Yarından itibaren sence nasıl bir program izleyeyim? Ben 1+1 yapıyordum. Yarın saf protein günüm. Sabah peynir ve yumurtanın beyazıyla başlayacağım. Yine tavuk balıkla devam edeyim mi sence ? Şu 2-3 kilodan da kurtulamadım bi türlü 2 haftadır hep 51 lerdeyim.
tavuğun beyaz eti balık ama daha yağsız olanlardan mesela levrek değil de çipura,yumurtanın beyazı,ton balığı,tofu alabilirsin bence çok lezzetsiz ama bitkisel bir protein,bool yeşil çay,maydanoz o şekilde devam et derim çok bi yolun kalmamış sonuçta
arkadaşlar ben de nerdeyse 1 aydır diyetteyim. bugün tiroid için tahlil yaptırmaya gittim, düzenli gidiyordum ama çoktandır gitmemiştim.kolesterolüm tiroidim tavan yapmış, hiç bu kadar yükselmemişti.zaten kilo veremememin sebebi de troidin çalışmaması aslında, ilacı kesmiştim doğumdan sonra. ama ailemde de kolesterol ve kalp krizi riski olduğu için meyilliyim yani.o yüzden diyeti bugün itibariyle bıraktım. 63.8 ile başlamıştım şuan 61 kiloyum.kar kardır :)) beni listeden de silebilirsiniz.hepinize bu yolda başarılar, umarım hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız..
Tamamdır . Çok teşekkür ederim yardımların için =) Bi de kolesterol için ceviz diyorlar ama yasaklı mıydı?
ceviz ne yazık ki yasaklı ama cevizin içinde yararlı yağ asitleri var bence sabahları 1 2 taneden fazla olmamak koşuluyla tüketebilirsin ama kolestrole iyi gelip gelmediğini hatırlamıyorum şu anda onu bi araştır istersen önce...bir de diyeti yaparken yürüyüş yaptın mı?
Malesef düzenli olarak yapamadım .
spor da önemli aslında...spor maalesef hem kilo veremede hem sağlıkta çok önemli..düzenli olması da ayrıca bi önemli
ha ben yapıyo muyum 10 gün düzenli 1 hafta yok 15 gün var 2 hafta yok öyle bi gaza gelme anında...
çıksa bende satarım. gider kafama göre araba alırım.
daha önce makro marketten çamaşır makinesi çıkmıştı bana. bi kerede bornoz takımı çıktı. geçen seferde tuvalet kağıdı çıktı
ama hiçbiyerden araba çıkmadıııııııı
Merhaba arkadaşlar . Yaklasık bir aydır diyetteyim. Seyir evresindeyim. 48'e düşmem lazımdı. Ben şu an 51'deyim. Sabah kan degerlerimi olçturmek için tahlil yaptırdım bu rejimin bi zararı var mı diye. 3 ay öncesine kadar normalin altında olan kolesterolüm normalin üstüne çıkmış. Çok canım sıkıldı valla. Ne kırmızı et tükettim, ne yağ. Tükettiğim her şey yağsızdı. Bir tek günde 1 yumurtadan da normalin altında olan değer üstüne çıkar mı ki ? :/ Buraya kadar gelmişken bırakmakta istemiyorum. Ne yapsam ne olur yardımcı olun .
çok geçmiş olsun bu diyet size yaramadı demekki,başka bi yöntemle istediğiniz kiloya düşersiniz umarımarkadaşlar ben de nerdeyse 1 aydır diyetteyim. bugün tiroid için tahlil yaptırmaya gittim, düzenli gidiyordum ama çoktandır gitmemiştim.kolesterolüm tiroidim tavan yapmış, hiç bu kadar yükselmemişti.zaten kilo veremememin sebebi de troidin çalışmaması aslında, ilacı kesmiştim doğumdan sonra. ama ailemde de kolesterol ve kalp krizi riski olduğu için meyilliyim yani.o yüzden diyeti bugün itibariyle bıraktım. 63.8 ile başlamıştım şuan 61 kiloyum.kar kardır :)) beni listeden de silebilirsiniz.hepinize bu yolda başarılar, umarım hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız..
canımcım ben domates çorbasını normaldede çok yaparım.yazdan bahçemizin domateslerinden konserve yaparım kışın domates çorbası yapmak için.hiçbir zamanda su katmam domates çorbasına.o zaman sulandırılmış salça içiyormuşum gibi geliyor bana.bu yüzden ben su yerine süt katarım.önce unu yağsız kavururum.üstüne soğuk süt katarım.biraz karıştırdıktan sonra domatesi eklerim.kaynayınca blendırdan geçir,nane dök üstüne.bayılırım valla.tabi birde çocuk versiyonu var.üstüne tereyağ yakıp onun içindede kıtır ekmek yapıp çocukların kasesine dökebilirsin.birde misafire hava atma versiyonu var ki o zaman sütün yarısını katıp diğer yarısı için yarım paket çiğ krema katıp bir taşım kaynatıp kapatırsın.misafirinde hiçbir yerde bu kadar güzel domates çorbası içmedim der.birde bu kremalı versiyon mantar çorbası için geçerli.yemede yanında yat valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?