Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun hırka buuuu

Son düzenleme:
günaydın kızlar.hafta içi 65.8i görmüş olsamda,4 gündür wcye gidemiyor olsamda sonuçta bu sabah ki kiloyu yazmak zorundayım dimi:))maalesef geçen haftaya göre + görünüyorum. başlangıç:06-02-2012 başlangıç kg:67.9 geçen hafta :66.3 bugün:66.7

Kizlar günaydin..........

bugün tarti bana 1 hafta da 1 kilo verdigimi söyledi

2 haftada toplam 3 kilo

yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yalniz benim TICKER bugün calismiyor, kilomu düzeltemedim

Son düzenleme:
bir ayda 6 kg bravo valla.

tamda tartılma sabahı ben baya +++lar gördüm, regl öncesindeyim sanırım ödem oldu
şimdi ne yapsam acaba?

İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun hırka buuuu

Eki Görüntüle 352886 Eki Görüntüle 352887

Vayyyy süper incelmişsin canım ya maşallah maşallah.

Kizlar günaydin..........

bugün tarti bana 1 hafta da 1 kilo verdigimi söyledi

2 haftada toplam 3 kilo

yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yalniz benim TICKER bugün calismiyor, kilomu düzeltemedim

Harikasın canım tebrikler.

tamda tartılma sabahı ben baya +++lar gördüm, regl öncesindeyim sanırım ödem oldu
şimdi ne yapsam acaba?

Ne yapacaksın vazgeçmeyip devam edeceksin yoluna kuzum. Kaç kilo vermişsin sen kalanıda vereceksin elbet.

şimdi ne yapsam acaba?

nasılsa sebebini biliyoruz regl öncesi şişkinlik.. bence tartıda çıkanı yazalım... haftaya yada sonraki hafta daha büyük eksiler görünce mutlu oluruz olmazmı?

Ne yapacaksın vazgeçmeyip devam edeceksin yoluna kuzum. Kaç kilo vermişsin sen kalanıda vereceksin elbet.

yok canım o açıdan demedim, bu sabah kilo bildirimi yapıyoruzya, şimdi bu kilo asıl kilom değil acaba dün sabahki kilomumu bildirsem ona karar veremedim, onu kastetmiştim
daha önceki listede bu tarz istisna durumlarda gördüğümüz en düşük kiloyu söylüyordukta
yoksa diyeti bırakmak gibi bişey söz konusu değil........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…