- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
anaaa... dün ve önceki gün olmak üzere... günde 2 kupa tarçınlı süt içtim... :2:
26.01.2012 83,3
23.02.2012 74,6
yahu yazınca daha bi iyi anlaşılıyo... çok şükür yaa...
vay eşşek ben yaa.... :2:Olabilir
aman yarabbii pek de sevindim hee... maşallah hepimize o zaman...harikasınnn bir ay bile olmamışşş
süperrrrr
devammmmmmmmmmmm
aynen yaa... bende sabahtan beri deniyorum... ne güzel 74 leri göriyim diye uyumuştum dün gece... şükür görebildim ama cetvelsiz kaldık...bu arada cetvel hala hata veriyo
Tartının ibresi oynasın diye evrene olumlu mesajlar göndermiştim ama sanırım etkili olmamış :) Bir hafta yerinde sayanlar arasına girmiş bulunmaktayımHoşbulduuuuum ahahahaha
İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun kazak buuuu
Eki Görüntüle 352886 Eki Görüntüle 352887
İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun kazak buuuu
bir ayda 6 kg bravo valla.hemen 2. bildirim benden gelsin kızlar ,günaydınlar hepinize :)
reglim halen ama olsun moraller iyi :)
başlangıç tarihim :24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuanki kilom:67.3
hedef kilo :59.99999 :)
üstelik kabızım 4 gündür çıkamadım hiç :2:
İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun hırka buuuu
Kizlar günaydin..........
bugün tarti bana 1 hafta da 1 kilo verdigimi söyledi
2 haftada toplam 3 kilo
yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yalniz benim TICKER bugün calismiyor, kilomu düzeltemedim
tamda tartılma sabahı ben baya +++lar gördüm, regl öncesindeyim sanırım ödem oldu
şimdi ne yapsam acaba?
İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun hırka buuuu
tamda tartılma sabahı ben baya +++lar gördüm, regl öncesindeyim sanırım ödem oldu
şimdi ne yapsam acaba?
Ne yapacaksın vazgeçmeyip devam edeceksin yoluna kuzum. Kaç kilo vermişsin sen kalanıda vereceksin elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?