Tartıda ibre oynamasa da (aslında yarın sabah azcık sola kaysa fena da olmaz hani) önünü kapatamadığım hırkamın içine sığabiliyorsam, üstüne düğmelerini kapatabiliyorsam, oram buram pörtlemediyse benim için en büyük mutluluk buduuuuur
Tartıda ibre oynamasa da (aslında yarın sabah azcık sola kaysa fena da olmaz hani) önünü kapatamadığım hırkamın içine sığabiliyorsam, üstüne düğmelerini kapatabiliyorsam, oram buram pörtlemediyse benim için en büyük mutluluk buduuuuur
hemen 2. bildirim benden gelsin kızlar ,günaydınlar hepinize :)
reglim halen ama olsun moraller iyi :)
başlangıç tarihim :24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuanki kilom:67.3
hedef kilo :59.99999 :)
üstelik kabızım 4 gündür çıkamadım hiç :2:
Merhaba arkadaşlar . Yaklasık bir aydır diyetteyim. Seyir evresindeyim. 48'e düşmem lazımdı. Ben şu an 51'deyim. Sabah kan degerlerimi olçturmek için tahlil yaptırdım bu rejimin bi zararı var mı diye. 3 ay öncesine kadar normalin altında olan kolesterolüm normalin üstüne çıkmış. Çok canım sıkıldı valla. Ne kırmızı et tükettim, ne yağ. Tükettiğim her şey yağsızdı. Bir tek günde 1 yumurtadan da normalin altında olan değer üstüne çıkar mı ki ? :/ Buraya kadar gelmişken bırakmakta istemiyorum. Ne yapsam ne olur yardımcı olun .
çok geçmiş olsun... aslında yukarıda yazdıklarımı okursan biraz motive olabilirsin belki ama tabi genetikse orda söyleyecek pek bişey yok... inşallah en kısa zamanda normal değerlerine ulaşırsın...arkadaşlar ben de nerdeyse 1 aydır diyetteyim. bugün tiroid için tahlil yaptırmaya gittim, düzenli gidiyordum ama çoktandır gitmemiştim.kolesterolüm tiroidim tavan yapmış, hiç bu kadar yükselmemişti.zaten kilo veremememin sebebi de troidin çalışmaması aslında, ilacı kesmiştim doğumdan sonra. ama ailemde de kolesterol ve kalp krizi riski olduğu için meyilliyim yani.o yüzden diyeti bugün itibariyle bıraktım. 63.8 ile başlamıştım şuan 61 kiloyum.kar kardır :)) beni listeden de silebilirsiniz.hepinize bu yolda başarılar, umarım hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız..
hemen 2. bildirim benden gelsin kızlar ,günaydınlar hepinize :)
reglim halen ama olsun moraller iyi :)
başlangıç tarihim :24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuanki kilom:67.3
hedef kilo :59.99999 :)
üstelik kabızım 4 gündür çıkamadım hiç :2:
günaydın bence süper.devam devam..
günaydın bence süper.devam devam..
Günaydın kızlar.
Dün ki menüm
Sabah 3 dukan poğaça
Öğlen 2 fırın baget ve yoğurt
Akşam 4 yağsız tavada piliç köfte ve ayran
Ve kilom 68,4 bu sabah.
çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...
Tebrik ederim bugünde sana gelsin alkışlar o zaman
Piliç köfteyi nasıl yapıyorsun?
ne kadar zaman oldu canm başlayalı?
ne kadar sürede verdin yani 9 kiloyu?
maşallah ta diyelimmmm :)
çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...
Tartının ibresi oynasın diye evrene olumlu mesajlar göndermiştim ama sanırım etkili olmamış :) Bir hafta yerinde sayanlar arasına girmiş bulunmaktayımHoşbulduuuuum ahahahaha
Tarçından kaynaklanıyor olabilir wc ye çıkamamak bir önceki sayfada tarçınla ilgili link paylaştım oku istersen...Günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?