Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bravoo

hemen 2. bildirim benden gelsin kızlar ,günaydınlar hepinize :)
reglim halen ama olsun moraller iyi :)

başlangıç tarihim :24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuanki kilom:67.3
hedef kilo :59.99999 :)

üstelik kabızım 4 gündür çıkamadım hiç :2:

tarihimi yazınca farkettim bugün tam bir ay oluyo galiba :)
nasıl sizce durum
daha yolum var hedefe biliyorum ama

kızlar günaydın... öncelikle bugünkü kilo bildirimlerinde hepimizin kocaman eksileri olduğunu ümit ediyorum... motivasyonumuz tavan yapsın bakalım... övünelim biraz kendimizle... tekrar hatırlatıyorum ki; saat 13.00 e kadar bildirimleri ulaştırıp, 14.00 te de paylaşıyoruz... bildirimlerinizi ister özel msj yoluyla kk sayfamızdan gönderin... ister topiğimizde paylaşın... isterseniz miray_hur q mynet.com adresine mail atın... kocaman eksilerimiz olsun inşallahh....

mesajını okuduğumda kendimi gördüm sanki... çünkü benimde kansızlık sorunum çok ciddi boyuttadır... demir ve kolestrol problemim de es geçilemez elbette... ama geçtiğimiz hafta bende tahlillerimi yaptım ve sonuçlarım eskiye göre daha yüksek... kan değerlerim yükselmiş (hastaneye yatıp kan almaktan kurtuldum) kolestrol işine gelince de ben yumurtayı çok sevmem normalde... bu diyette de nefret ettim zaten... ama sen illa da tüketicem dersen (çünkü yumurta tok tutar) beyazını tüketebilirsin... sıkıntı yaratan yumurtanın sarısıdır... ben bu diyette tüm değerlerimin normal seviyeye yaklaştığını gördüm... darısı tüm şikayeti olanların başına... çok geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun... aslında yukarıda yazdıklarımı okursan biraz motive olabilirsin belki ama tabi genetikse orda söyleyecek pek bişey yok... inşallah en kısa zamanda normal değerlerine ulaşırsın...

günaydın bence süper.devam devam..

Günaydın kızlar.
Dün ki menüm
Sabah 3 dukan poğaça
Öğlen 2 fırın baget ve yoğurt
Akşam 4 yağsız tavada piliç köfte ve ayran

Ve kilom 68,4 bu sabah.

çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...

ne kadar zaman oldu canm başlayalı?
ne kadar sürede verdin yani 9 kiloyu?
maşallah ta diyelimmmm :)

Tebrik ederim bugünde sana gelsin alkışlar o zaman

Piliç köfteyi nasıl yapıyorsun?

Canım saol.
Tavuk göğsünden kıyma çektiriyorum.
İçine soğan ve sarımsak rendesi ve baharatları ekliyorum.
İyice yuğuruyorum ve köfte şeklini verip yağsız tavada kızartıyorum canım.

Tartının ibresi oynasın diye evrene olumlu mesajlar göndermiştim ama sanırım etkili olmamış :) Bir hafta yerinde sayanlar arasına girmiş bulunmaktayım Hoşbulduuuuum ahahahaha

Tarçından kaynaklanıyor olabilir wc ye çıkamamak bir önceki sayfada tarçınla ilgili link paylaştım oku istersen...Günaydın bu arada

Tartının ibresi oynasın diye evrene olumlu mesajlar göndermiştim ama sanırım etkili olmamış :) Bir hafta yerinde sayanlar arasına girmiş bulunmaktayım Hoşbulduuuuum ahahahaha

Kötünün iyisi senin durumun ben kilo alanlar grubundayım Ama moral bozmak yok çünkü senin gibi sığamadığım montumun içine girebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…