tamamdır o zaman canım, 70ler bitmişti ama geri 70 li bir rakam söylemem lazım desenenasılsa sebebini biliyoruz regl öncesi şişkinlik.. bence tartıda çıkanı yazalım... haftaya yada sonraki hafta daha büyük eksiler görünce mutlu oluruz olmazmı?
vavvvvvv, harikasın, tebrik ederimİşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun hırka buuuu
Eki Görüntüle 352886 Eki Görüntüle 352887
tamamdır o zaman canım, 70ler bitmişti ama geri 70 li bir rakam söylemem lazım desene
sen beni 70.4 yaz canımcım listeye... haftaya kalsın 60lar
tekrar özele mesaj atmaya gerek yok sanırım
vavvvvvv, harikasın, tebrik ederim
yazdım tamamdır... regl sonrası 66-67 arası bişi gelicek senden eminim....
allah kolaylık versin.... zor iş...ay yok o kadar inmez sanırım ama 68leri görürüm sanırım
oğlum izin verse yükleyeceğim foto ama bu gece 2:30dan beri ayaktayız.... bittim bittim bittimmmmmmmmm
İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun hırka buuuu
ömür bu arada farkettimde hemen hemen aynı kilolarla başlamışız ve hedefte aynı gibi :)
ne zaman görüyoruz 60 ı :)
İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun hırka buuuu
utanıyorum. evet çok utanıyorum.
hedef kilo 60
güncel kilo 68.2
geçen haftaya göre +400
aferin bana :88:
yılmak yok. 3 gün atak yapacağım. haftaya 66 lı bir rakam yazmayı umuyorum.
ommur 66 deme bana sakın. bak 66yı anmak yok taam mı
utanıyorum. evet çok utanıyorum.
hedef kilo 60
güncel kilo 68.2
geçen haftaya göre +400
aferin bana :88:
yılmak yok. 3 gün atak yapacağım. haftaya 66 lı bir rakam yazmayı umuyorum.
ommur 66 deme bana sakın. bak 66yı anmak yok taam mı
benim nisan 15 hedefim bakiciz işte tatlım.bu aralar biraz yavaaşladı sanki kilo vermem...ama çok daraldı vücudum.zaten hiç bir zaman et taşmazdı benden .ama şimdi nasıl güzel duruyor anlatamam..takipteyim seni inşallah veririz kiloları.
ama geçen haftaki bildirimin de 68.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?