Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim nilescim.

Bişey sorucam adetli günlerinizde canınız tatlı istemiyor mu? İstediği zaman ne yapıyorsunuz?

hoşgeldin canım.adet döenemlerinde tatlı isteği tavana vuruyor doğal olarak.
ben sütaşın lığht meyveli yoğurdunu,ya da dr oetkerin lıght pudingini yiyorum..
dukanella yapıyoruz bir de o da küçük kaçamaklar için fena
nasıl birşeyler diyorsan al sana foto tatlım

sayılmaz...

terbiyesiizzz.....
bir kere İNSAN olsa öyle birşey demez...
sen sığmamış olamazsın ayrıca kendi yaptığı itliği öyle kapatmaya çalışmış...

canım boşver hayatında bir kez daha görmiceğin biri için üzülmeye değmezkiii
sen devam et hayatınaa

ya boşver sen şu ahmak insanları..kendi beynindeki eksik akla baksın o.hiççç takma serseriyi.hem biz senin fotolarını gördük gayet iyi görünüyorsun..

bu arada güne kilo verememiş başladım sinir boğuyor beni..67,0 yim .dün 66,5 idim ya noluyo
kerokero duydun mu beniiiiiiiiii?::95::95::95:

günaydın
merhaba
tekrar hoşgeldin.
keşek kitabını alıp okuyabilsen onu okuyp anlamadan buradan yazılanları uygulamak zor olabilir.
ama yine de şahsım adına ne yardım varsa yaparım..

ya boşver sen şu ahmak insanları..kendi beynindeki eksik akla baksın o.hiççç takma serseriyi.hem biz senin fotolarını gördük gayet iyi görünüyorsun..

teşekkür ederim kızlar... burdaki motivasyon hiçbişeye değişilmez....

Senin gibi güçlü kilo vermeye inançlı birisine hiç yakışmamış lafa takılmak...Çok klasik olacak ama bir söz vardır bir söylenene bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye...Söyleyen adam olsa karşısındaki ne kadar kilolu olsada öyle bir cümle kurmaz...Tabiki kendini kandırmıyorsun zayıflıyorsun sen kendini kandırıyorsan tartı nasıl eksilere iniyor söylermisin...Böyle saçma insanları adam sanıp söylediklerine takılma Senin pantalonun belinden süşüyor artık unutma

Senin kilon gayet ideal ama illa istediğin kiloya inmek istiyor vücudunu yormadan yapsan diyetini sağlık herşeyden önemli :18::18::18::18:

Herkese günaydın.... Ben güne 68,80 ile başladım...Kilolarım hızlı iniyor sanırım bunlar yerleşik kilom olmadığı için...6 ay önce 67 lerdeydim o yüzden çabuk indi ama 65 den sonra zorlanırım sanırım senelerdir benle 65 aşağısı :18::18::18:

teşekkür ederim tatlım ya... sizler sayesinde moral buldum... ama çok iyiyim az önce çıktım kendime sütlü omlet yaptım tek yumurtayla... yanına da bi kedidili (akşamki tiramisu için kullanmış annem dukana uygun) beyaz peynir ve çemensiz pastırma...

Yememekle olmaz iyi yapmışın afiyet olsun...

günaydın günaydın
bu sabaha -400 uyandım.iyi gidiyor maşallah

bu arada yarim
sanada geçmiş olsun canım.öküzleri takmamak lazım.adı üstünde öküüüzzz.
bu yoldaki direncin kırılmasın.

teşekkürler canım tam tersi fitile ateşi verdi o dingil... sizlerin yorumlarından sonra düşünüyorumda her şerde bi hayır var gerçekten...

Günaydın herkese evet bugün basladim dukana tekrardan.bugün regl 3.gun sanırım şişkinliğim çok fazla inmedi çünkü sabah 66 kg çıktım. 2 yada 3 gun atak yapicam çok merak ediyorum bakalım kilo verebilecekmiyim Asıri duraklamalarm olacakmi hep birlikte gorucez. Çok mızmızlanicam size cooooooook

Günaydın herkese evet bugün basladim dukana tekrardan.bugün regl 3.gun sanırım şişkinliğim çok fazla inmedi çünkü sabah 66 kg çıktım. 2 yada 3 gun atak yapicam çok merak ediyorum bakalım kilo verebilecekmiyim Asıri duraklamalarm olacakmi hep birlikte gorucez. Çok mızmızlanicam size cooooooook

Hoşgeldin diyelim mızmızlanmalarınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…