cuma günlerinden nefret ediyorum... para pul işleri hep bugune söz veriyo patronum.. sonrada telefonlarıma cevap vermiyo... tamam yaptık herşeyi ödedik alıncakları aldık ama bi arazi olma be adam... bu aşk meşk işleri fena oyalıyo bunlarıı çook fenaa...bugün bende bunaldım başıma ağrılar girmeye başladı vallaaa poofff
cuma günlerinden nefret ediyorum... para pul işleri hep bugune söz veriyo patronum.. sonrada telefonlarıma cevap vermiyo... tamam yaptık herşeyi ödedik alıncakları aldık ama bi arazi olma be adam... bu aşk meşk işleri fena oyalıyo bunlarıı çook fenaa...
bende cumarttesi çalışıyorum hemde 4 e kadar sen iyisin.. ben cumartesileri çalışılmayan bi iş istiyorum ki istanbulda hemen biçok yerde c.tesi çalışma yok... özellikle inşaat sektöründe... ama ben yarın zevkle çalışıcamm.... çünkü akşamında sevgilimi görücemmmmmm....ahaha ben cumarteside çalışıyorum hem de 3 'e kadar keşke cuma ile son bulsa
birde patonlar ve müdürüm saat 3 olunca çıkıyor...
tek başımaa uğraşıp duruyorummm
evlendiğimde cumartesi en azından öğlene kadar olan bir iş bulmalıyıımmmmm
bende haftasonu yapim böle bişey. canım çekti valla.
dün akşma bi kaç deneme yaptım. hepsi birbirinden başarısızdı.
yine tatsız tuzsuz ekmeğme kaldım. ne kabarıyor bi şey oluyor. nasıl döktüysem yaplı kağıda öyle geri çıkartıyorum. kalın olursa içi pişmiyor.fırınımda sorun yok bliyorumda.
bende cumarttesi çalışıyorum hemde 4 e kadar sen iyisin.. ben cumartesileri çalışılmayan bi iş istiyorum ki istanbulda hemen biçok yerde c.tesi çalışma yok... özellikle inşaat sektöründe... ama ben yarın zevkle çalışıcamm.... çünkü akşamında sevgilimi görücemmmmmm....
bende cumarttesi çalışıyorum hemde 4 e kadar sen iyisin.. ben cumartesileri çalışılmayan bi iş istiyorum ki istanbulda hemen biçok yerde c.tesi çalışma yok... özellikle inşaat sektöründe... ama ben yarın zevkle çalışıcamm.... çünkü akşamında sevgilimi görücemmmmmm....
arkadaşlar benim 6 günlük atağım perşembe günü bitti ve bu sabah tartıldım ve sadce 1.3 kilo vermişim ama dukan amca 2.5 diyodu sıtede :2:
bu arada regl olacagım için vucudumda baya şişkinlik oldu
karnım falan davul gıbi
acaba onun etkisi olabilirmi
öünkü seyire baya moralsiz başladımmmm
acil yardım bekliyorummm :18:
umarım evlenince cumartesi çalışmayan bi iş bulabilirsin istanbulda..çünkü evli olan biri için cumartesi ve pazarlar çok önemli...hele gezmeyi seven biriysen ki sanırım öyle bir pazar aslaaaaaa yetmez
gezmek ve ben ayrı cümlelerde asla kullanılamaz... her hafta sonu bi yerdeyiz... geçen hafta evdeydim dellendim her dk bişiler yemek istedim... tehlikeli yani....
10 marta kadar bayağı fark etmesini diliyorum erkek arkım ve benim ailem yemeğe çıkıcağız:)
ogün onu şaşırtmalıyım
ufak hedefler koyup ulaşınca insan daha motive oluyor...
sadece diyette değil hayattın her anında..
ama cidden diyet yaptığım ve yemediğim için mutluyum...
mesela cipsi çok severim ve çokta özledim:)
dukan tariflerinde sebze cipsleri vardı:))
bu akşam onu denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olcak
arkadaşlar,bu forum cok büyük olduğu için tüm msjları okuyamadım,çoğu kişinin kilo werdiğini görmek çok güsel.yalnız nette araştırırken,bu diyetin böbreklere zararlı olduğunu yazan bazı yazılarda gördüm.diyeti uygulayan arkadaşlar bu şekilde birşey ile karşılaştılar mı bilgi verirler mi lütfen?buna göre bende hemen kitabı alıp,başlamak istiorum.benimde hedefim 6-8 kg arası.şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar,bu forum cok büyük olduğu için tüm msjları okuyamadım,çoğu kişinin kilo werdiğini görmek çok güsel.yalnız nette araştırırken,bu diyetin böbreklere zararlı olduğunu yazan bazı yazılarda gördüm.diyeti uygulayan arkadaşlar bu şekilde birşey ile karşılaştılar mı bilgi verirler mi lütfen?buna göre bende hemen kitabı alıp,başlamak istiorum.benimde hedefim 6-8 kg arası.şimdiden teşekkürler.
dukan kitabını alıp ordan bilgilenmen daha dogru ama kısaca özetliyim...dukanın önerdiği şeylere uyman taktirinde bir zararını görmedim ben en önemlilerinden biri günde 2 lt su tüketmenayrıca dukan amca mutlaka testleri yaptırılması gerektiğini beliriyor.bu sitede birkaç kişi saglık yüzünden dukan diyetini bıraktı ama diger arkadaşlarda olumsuz bi etki olmadı..tabi unutmamak lazım ki her bünye farklıdır sana tavsiyem mutlaka tahlil yaptır ondan sonra başla
merhaba 18 yasimda olmama ragmen 97 kiloya ciktim allahtan boyum sayesinde cok felaket gorunmuodm 2 haftadir dukana basladim ve 93e dustum bu forum sayesinde motive oluyorum umarim kilolarmi verebilirim sizler gibi :) fakat bunlari derken bi yandan pismanliklarimin ilki olacak ilk kacamagimi da yaptm otrdum bi un kurabiyesi birde simit yedm diyetimi cok etkiler mi sizce?
veee bu sabah uyandığımda 74.3 kiloydum... çizelge de güncellenebiliyo bu arada...
Kızlar bilmediğimden soruyorum, kitabı netten sipariş verdim henüz elime ulaşmadı da bu yulaf kepeğii toz bişi bunu nasıl tüketicez ya da nelerde ?
canim bünyeye göre degisiyor. Bazilarinin yaptigi kacamak hic tartiya yansimiyor bazilarinin da fena yansiyor. Önemli olan farkina varman ve tekrar etmemen. Zaten duraklamayi görünce ki pismanlik bambaska birsey.
kesinlikle bugun o artisi gorurum korkusuyla midemi sokup atmak istedim desem yeridir :2: okula gitmeden yarim saat erken kalkip bisiklet cevirdim gun icinde de 1 dukan krep 2 parca tavuk 2 bardak ayran ve bir omlet yedim 3 gun saf protein yapsam telafi olur diye dusunuyorum :)) bir merakim da bizim evdekileri bi turlu light almaya ikna edemiyorum abartiyorsun ye iste evdekileri diyorlar ama tam yagli olunca da endise ediyorum sizce nasil ikna edebilirm isin icinden cikamadm kac gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?