Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sadece beyazını yiyenler var ama bende senin gibi beyazını sevmeiğimden sarısıyla yiyorum günde iki tane...Evet yağlı ama bi sıvıyağ kadar değil ya da etin yağı kadar değil takılma sen nasıl istersen ye sadece alerji olma yeter

Başlangıç kilonu şimdiki kilonu ve hedef kilonu yaz

kk anasayfada dukanla ilgili genel bilgide fasulye de nişastalı sebzeler arasında sayılmış.bi patates bi bezelye sanıyordum. doğru mu bu bilgi.kitabım yok suan

canım haşlayıp soğanlı yumrutayla kavurdunmu oooh mis oluyo mis
Eki Görüntüle 353671

bende haftasonu yapim böle bişey. canım çekti valla.

dün akşma bi kaç deneme yaptım. hepsi birbirinden başarısızdı.

yine tatsız tuzsuz ekmeğme kaldım. ne kabarıyor bi şey oluyor. nasıl döktüysem yaplı kağıda öyle geri çıkartıyorum. kalın olursa içi pişmiyor.fırınımda sorun yok bliyorumda.

Sevindim o zaman beyazını sevmem çünkü  kilom 79 ile başladım şuan 75.7 hedefim 65 kilo cnm

Sevindim o zaman beyazını sevmem çünkü  kilom 79 ile başladım şuan 75.7 hedefim 65 kilo cnm

Ben düzenleyene kadar sende sağ köşeden profilim e tıklayıp açılan sayfada çizelgenin karşısındaki kaleme tıklayıp ordaki yazıyı silermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…