teşekkür ederim çok sevinirim yardımcı olursan ayrıca bir sorm daha kitabı okuyorum yumurtanın sarısında çok yağ var beyazıda saf protein yumurtayı nasıl yicez sarısıyla beraber değil mii zira beyazından pek haz etmem
kk anasayfada dukanla ilgili genel bilgide fasulye de nişastalı sebzeler arasında sayılmış.bi patates bi bezelye sanıyordum. doğru mu bu bilgi.kitabım yok suan
Sadece beyazını yiyenler var ama bende senin gibi beyazını sevmeiğimden sarısıyla yiyorum günde iki tane...Evet yağlı ama bi sıvıyağ kadar değil ya da etin yağı kadar değil takılma sen nasıl istersen ye sadece alerji olma yeter
Başlangıç kilonu şimdiki kilonu ve hedef kilonu yaz
Sevindim o zaman beyazını sevmem çünkü  kilom 79 ile başladım şuan 75.7 hedefim 65 kilo cnm
hepinizi
95le başladım.1 ay oldu.88 küsür oldum.herkese başarılar bu zorlu yolda.
arkadaşlar kedidili serbestmi? kitaptada bulamadım tatlı krizindeyim tatlandırıcımda kalmadı allahım ne yesem yesemmm ?
arkadaşlar kedidili serbestmi? kitaptada bulamadım tatlı krizindeyim tatlandırıcımda kalmadı allahım ne yesem yesemmm ?
serbest değil canım hazır olanlar onunda dukan usuli yapılışı var:)
light meyveli yoğurt veya puding seni kurtarır
Sen diyete ne zaman başlamıştın niless
serbest değil canım hazır olanlar onunda dukan usuli yapılışı var:)
light meyveli yoğurt veya puding seni kurtarır
çizelgenin oraya tekrar yapıştırdım bakalım oldu mu? Tşk.
Sen diyete ne zaman başlamıştın niless
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?