Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

perşembeleri öğlen 12 ye kadar bildirimini yapabilirsin. öss hazırlanırken bende hiç çıkmadığım çok fazla kiloya çıkmıştım sonuç olarak üni yi kazandım ama şişko olarak başladım ve yurtta kaldığım için sonrasında da eve çıkınca geçiştirdiğim için uzun yıllar kurtulamadım o kilolardan şimdi düşündükçe sinir oluyorum en güzel yaşlarımı tombalak geçirdiğim için,sen bu dönemde başladığın iyi olmuş aman bırakma fıstık gibi başla üniversiteye

kaçamakları en az zararla atlatmaya çalış et ve sebze türü olmadığında en azından çorba salata varsa onlarla geçiştirmeye çalış pilav patates börek falan yeme sabahları light peynir,jambon,çemensiz pastırma falan da ekleyebilirsin menüne.ekmek yapıcak yerinde varsa ekmek yapmayı dene okula yanında götürebilirsin sandviç gibi içine peynir pastırma ya da jambon koyarak,aynı şekilde krepde olur

insallah cunku insan kilolu olunca etrafindakilerin gorusu bakis acisi malesef ona gore oluyor (yada benim pskolojim baya bozuldu bilmiyorum hep bole hissediyorum) okulda bi tiyatro olcakti kilom yuzunden cok iyi rol yapmama ragmen cekinip katilmadim bu tarz seyleri bi daha yasamak istemiyorum ve ilerde universitenin
yepyeni bir baslangic olmasini istiyorum

inşallah cnm,insanların düşüncesi bi tarafa kendin daha mutlu huzurlu olucaksın daha özgüvenli olucaksın

kaçamak derken mesela ne kadar bi şey yemek?
annem emziriyorum diye ağzıma bişiler tıkmaya çalışıyor benim canım istemese de ama mesela bugün ananas almışlar cidden canım çekti konserve falan değil serçe parmağının ucu kadar minicik bişi yedim o kaçamak mı şimdi?

atak evresinde sebze meyve yasak bildiğim kadarı ile.bu yüzden salata yiyemem.çorba ve light yogurt ile geçiştirmeyi düşünüyorum.aslında çok güzel et yemekleri çıkıyor ama inanılmaz yağ oluyor hatta krema,kaşar peyniride üstüne ek.ekmek yapıcak yerim var fakat okula yemek götürmek zor benim için yoksa 3 gün kaçamak yapmak zorunda kalmazdım.birde light ürün olarak neler kullanıyorsunuz (yoğurt,süt,peynir,et ürünleri vs ?

atak evresi için değil o bi kaç günde biticek nasıl olsa ben genel olarak bütün seyir evresini kastettim,etli yemeklerinde suyunu yemeden etini yemen yine hiç yoktan iyidir en azından protein almış olursun.light ürün olarak ben genelde sütaş ve pınar tüketiyorum,peynir olarak sütaşın ki hem yağ oranı daha az hem daha lezzetli geliyo bana,süt ve üçgen peynir pınar alıyorum.yoğurtta burda markalı ürünler yok,buranın mis diye markası var ondan alıyorum mecburen

ben atak evresini diyorsunuz sandım pardon.çok teşekkürler bilgilendirme için

meraba kızlar bugün atagımın 7. günü bugün uzun zaman sonra ilk defa 6 li rakamlari gördüm bugün tartıldım 69.500 kilogramdı yani 7 gunde 3.5 kg KİLO verdim simdi 65i görünce aynı mutlulugu yaşamayı hedefliyorum 58 oldugum da mutluluktan naparm onu HİÇ bilmiyorum :)

oh oh maşallah tebrik ederim

yani planli kacamak i da ilk defa duydum . Kusura bakmayin ama ben kötü olayim yine de söyliyim. Arkadasim hic mi evden yapip götürme sansin yok? Ya da bir gün öncesinde en kötü tavuk döner al ya da et döner al ertesi gün soguk soguk olsa da ye yani. ama kalkip börek ti bilmem lahmacundu filan bunlar kacamak degil direk diyeti bozmak olur.

bilemiyorum yani doktorlardan falan duyuoruz da fazla su icmek de iyi degil diye o yüzden söyledim. dedigim gibi sen bilirsin yine de

persembe günü öglene kadar bildirebilirsin özel msj atmana illa gerek yok yarim arkadasimiz zaten görür msj ni :34:

eminim olur. yeter ki kurallara uy. sende incecik olacaksin bak gör.

evet kacamak maalesef ama emzirdiginiz icin metabolizmanizin hizli calistigini düsünürsek bence bisi olmaz

hmm burda söylemissin corba ya da light yogurt diye. Tamam ama atak evresi cok önemli bir evre hic bir sekilde kural atlanmamali bence. Corba nasil bir corba olacak ki? eminim dukan corbasi olmayacak. dedigim gibi atak evresini sekteye ugratmis olursun bence yani. Götürmek zor derken elinde götürmek mi zor anlamadim ? :26: istersen söyle de ona göre yardimci olmaya calisalim ben sahsen bazen misafirlige giderken bile kendi yiyeceklerimi hazirliyorum hatta esimin akrabalarina giderken bile düsün artik. Iclerinden " gelin de bizim yaptigimiz yemegi begenmiyor " diyebilirler yani ama kusura bakmasinlar valla benim nerdeyse 2.5 ay oldu diyetimi bozamam

dedigin gibi iste yogurt , süt, peynir cesitleri bazen light kasar hepsinden aliyorum

mrb arada bir kaçamak yaptığım oldu ama ideal kiloma 2.5 kilo kaldğı için kendi kendme söz verdm kaçamak yok adet dönemleri de dahil:) kaçamaklarımı genelde arkadaşlarla dışarı çıkınca yapıyordum 2-3 haftada 1.onu da öğle yemeğine denk getiriyordum diğer öğünde diyete devam ediyordum.ama kilo almadım hiç kaçamaklarda.kaçamakları bırakalı 1 hafta oluyor :)

Son düzenleme:
merhaba Banucan

ben BMI değerlerimi güncellemek istiyorum fakat PINinimi kabul etmiyor.bu sitede sorun mu var acaba?eminim PINimden hep onu kullanırım çünkü.teşkler

benim şifremi kabul etti bi sorun yaşamadım ama oluyo bazen öyle

arkadaşlar merhaba.aranızda çok şiddetli saç dökülmesi yaşayan var mı?ben çok ilginç bir tesadüfle diyete başladığım ilk gün olan 6şubattan beri bir sürü sağlık problemiyle uğraşıyorum.bu 3 haftada ağır bir tonsilit geçirdim,%50 bel fıtığım ya da %50 sakralizasyon denilen bir bel rahatsızlığım oldu(mr'dan sonra netleşecek),çok şiddetli bir alerji geçiriyorum,deli gibi kaşınmaktan geceleri uyuyamıyorum.en sonda işte saç dökülmesi eklendi ki normalde mevsim dönüşlerinde saçım böyle dökülürdü.ama ortada mevsim dönüşü falan yok.gayet kış yaşıyoruz.tüm bunların üstüne 21 günlük dukan maceramda atakta 1.2 kg verip 66.7 ile başladığım 18 günlük seyirim boyunca 66'nın içinde gidip geldim.tüm bunlardan ben dukanın bana yaramadığı sonucunu çıkarıyorum( siz ne dersiniz?

ben de 10 şubatta başladım. Ben açık tenliyim, benim ellerim protein günlerinin sonunda acayip kuruyor. ilk başta atak döneminde kolarımın üst kısmı bile kurumuştu. şimdi kollarda sıkıntı yok ama ellerim kuruyup kıpkırmızı oluyor.cuma kan tahlili verdim. bakalım ne çıkacak.

yaaa cok üzüldüm rahatsizlanmana umarim diyet yüzünden degildir . Ben hic bir saglik problemi yasamadim
allaha binlerce sükür ama bu ay iki kez regl oldum doktorda sebebi hersey olabilir dedi baska birileri var mi diye bakiniyorum bende

ama senin problemlerinin tesadüf olmasini diliyorum umarim diyettten degildir ha birde ben hic sac dökülmesi
yasamadim aksine sanki daha gürlesti ve cabuk uzuyor saclarim zira protein iyi gelir saclara

cnm çok geçmiş olsun acaba yumrutaya falan alerjin mi var,belkide vücuduna protein ağırlıklı beslenmek iyi gelmedi tepki gösteriyo 21 günde başladığın kiloya yakın seyrediyo olmanda garip ben 5 şubatta başladım 4 kilo gitti ki benim bile ilk ay için normalden yavaş gidiyo, kan testi yaptırdın mı cnm belki proteine toleransın düşüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…