Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar bende spor yapamadm aslnda spor uyeligmde war bos bos duruyo. Yuruyusu ewde 20 dk fln yapsam olrmu acaba

Son düzenleme:
Kizlar bende spor yapamadm aslnda spyeligmde war bos bos duruyo. Yuruyusu ewde 20 dk fln yapsam olrmu acaba

seyir döneminde 30 dk yürüyüş ,eğer durağanlık olduysa haftada 4 gün 60 dk yürüyüş diyo kitapta, yani hiç bişey yapamasan en az 30 dk evde yapmaya çalış ki kilo verieken bi taraftan vücut kendini toparlasın

aynen bende ( kilo verisim durdu hatta arti gördüm o yüzden bir kac gündür tartilmiyorum moralimi hic bozamiycam valla. Ve de bu ay ikinci kez regl oldum tam 10 gün sürdü. Doktora zaten gitmistim kan tahlili filan bisi cikmadi doktorda hersey olabilir sebebi dedi ama ben böle bir kac kisiden de duyunca bu diyetten oldugunu anliyorum ama kusura bakmasin kimse birakamam diyetimi valla 10 kilo verene kadar canim cikti. Dr bisi diycekmi sana bakalim benimki bisi anlamadi

aynen yaa.. insallah bu vücudumuzun direnisidir. baska bir sey cikmasinda ben katlanirim sorun degil uzun sürsün. ama beni diyetimden etmesin

hatirliyorum canim seni hosgeldin sende katil tabii tekrar basarilar.

1. tarti bilmiyorum hangisi daha iyi ama farketmez bence
2. baharatlardan sorun olmaz hepimiz kullaniyoruz.
3. bulgur hic kullanmiyoruz ki
4. you tube da filan video lar var karin icin hatta 8 min abs yaz cikan video lar cok iyi

aman sakin tekrar birakacaksan baslama. cok tehlikeli ve de ise yaramaz maaalesef.

Son düzenleme:

yok canım hiç kacamagım olmadı düşünmüyorumda ama cok merak etmiştim yani sıfır kacamkalamı verdiniz diye cok teş verdiginin cevap içinde

merhaba arkadaşlar bu gün ilk günüm ve çok iyi geçiyor..Herhangi bir zorlanma yok.Sabah kepekli yumurtalı ve peynirli omlet yedim yanında çayla, ama şu an okadar tokum ki canım hiç bir şey istemiyor..Önceki dukan diyetimde de fark etmiştim karbonhidrat tükettiğim de yemek yerken doygunluk hissi geç oluyordu...ardından 1 kaç saat sonra açlık hissi tekrar oluşuyordu..Dukan da ise sofrada doyma hissi erken oluyor, yemekten sonrada çok çabuk acıkma hissi oluşmuyor...Yani bu gün de öyle oldu..bakalım umarım diyer diyetim de ki kadar başarılı olurum..Ama şunu kesinlikle biliyorum kurallara uyulduğu sürece dukan zayıflatıyor...hepimize kolay gelsin,herkese başarılar

İkinci başlangıcımdan bugüne sıfır kaçamak diyebilirim. Pasta börek, tatlı vs hiçbir kaçamağım olmadı. Nereye gittiysem yiyeceğimi ben yaptım. Buna kaçamak denir mi bilmiyorum ama dışarıda yediğim ızgaralar bazen yağlı oluyordu.

evet canım bende dışarda yiyordum ama gercekten yaglı oluyorlar bende mesela dün dışarda tavuk şiş ve ciger şiş yedim kıymayla yapılanlardan yemiyorum artık bu arada güzel kg vermişsin inş bende veririm ben ayda bir tartılıyorum 1 nisan tartı günüm inş 3 kg veririm o zamana kadar

öyle yapıcam artık :) ben sabahları bu dukan omletini yiyemiyorum sadece nescafe iciyorum dün tansiyonm düştü herlde gözüm karardı bayılıodum o yuzden bu sabah dondurulmus köfte yedim sanırım dondurulmus köftelerden yenilebiliodu...kitapta ole bisey okumustm sankii

ben yasak diye biliyorum yağ oraları ve karbo değerlerinden dolayı

diyette bulgur ve simit(düğü) olmaması beni en çok zorlayan şey yani kısır olmadan yaşayamam gibi bişi ama azmetcem kafaya koydum çok canm istersew yulaf kepeğinden kısırımı yapar yerim mis gibi :)
dün yediklerimi yazayım hatam varsa uyarın lütfen
sabah:1.5 lt su
1 az haşlanmış yumurta
40 gr kadar sütaş light peynir
1 fincan yeşil çay
öğle:dana ciğer sote
sütaş light yoğurt bunu fazla kaçırdım 1 günde 650 gr yedim
1.5 lt su
akşam:dana ciğer sote
yoğurt
1.5 yulaf 1 bardak soğuk sütle
1 fincan yeşil çay
yatana kadar 2 lt su daha içtim

sonunda evdekileri ikna ettim ve eve sut urunlerini light almaya basladilar ve bundan sonra tam manasiyla uyabilcegime inaniyorum buraya hangi gunlerde yapiliyorsa duzenli bildirim yapsam beni de araniza alir misiniz? zayiflama oykulerine baktikca bende zayif olabilirim diyorum (18 yasimdayim ve hic normal kiloda olmadim )

evet simla nin blogundaydi sanirim bir kisir tarifi vardi. ordan bakabilirsin.

yediklerin ok ama su bana biraz fazla gibi geldi abartmaya da gerek yok diye düsünüyorum yani 2 lt suyunu icebiliyorsan ok
bunu gün icine yaymalisin gerek yok yani bir dikiste 2 lt falan ..
hem öle olsaydi dukan icebildiginiz kadar icin derdi 5-6lt Allah ne verdiyse ama öyle demiyor
1-5 , 2 lt kafi bence. yine de sen bilirsin tabii

elbette ki hos geldin. Calisiyor olsaydin ozaman eve istedigin gibi alirdin. ama sanirim calismiyorsun o zaman böyle caktirmadan fazla üzerlerine gitmeden lgiht ürünleri almaya bak yoksa emeklerin bosa gider.

arkadaşlar yarın diyete başlıyorum daha öncede yazmıştım salı çarşamba ve perşembe günü bir öğünlük mecburen kaçamak yapıcam okulumda yemek zorunda kaldığım için.bu kaçamaklarıda 1 saatlik hızlı tempo yürüyüşle telafi etmeye çalışıcam.normalde kahvaltı edemeyen biriyim ama yarın kararlıyım kahvaltı edicem.kahvaltı için öneriniz nedir ? 2 tane haşlanmış yumurta vede dukan krepi yapmayı planlıyorum uygunmudur ?

daha önce de yazdım zaten normelde günde 3 lt içiyorum dün 5 oldu mesela bugün 3 içtim sabahtran beri yani zoraki değil aışkanlık 4 lt de falan tutmaya çalışrım artık diyete zarar verecekse dukan en az 1.5 lt için diyo üst sınır yazıyor mu göremedim kitapta

toplamda 3.5 litre su mu yani ???????????????????????
kendine gel

ygs lys sinav maratonu yuzunden izin vermiyorlar calismama bende basladim durum ciddi surekli kilo aliyorum saglik bu falan baya duygu somurum oldu anlayacaginiz ama basardim insallah kurtulucam yaglarin hepsinden :) bugun tartildim ve genel kilo gidisat durumum;
baslangic tarihi:05.02.2012
baslangic kilo:97.5
suanki kilo:92.9
ozel mesaj atamadigim icin boyle bildiricem artik :)) bu arada genel bildirim gunu ne zamandi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…