Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

soğan her evrede yokmu yawww:44:

ay süpersin ya çok güldüm.ama doğal ben de acı bibere soğana sarmısağa dayanamam hiç....

Merhaba herkese merak ettiğim bir soru var, yumurtayı sarısı ile birlikte mi tüketeceğiz.. bir de yağ oranı yüzde kaçın altındaki besinlere izin var.. Herkese sağlıklı günler.... :)

ben sarısıyla tüketiyorum.yağ oranı 0,15 civarı olmalı ama ben bazen önemsemiyorum...

c.tesi gecesi yattım eğer sabah 57 olursam diyetimde pazar sabahı için (daha sonralarda dahil tabii)bozmayacağım diye
tabi 57 yi gördümde.uzun zamandır görmediğim anneme gittim ve annem z.yağlı dolma ama dibi değil biliyorsunuz dibi çok yağlı üstten 4-5 adet yedim.üstünede patates kızarmasıyla birlikte yağda çevrilmiş tavuk parçaları offfffff diyorum dayanamadım ondanda azcık atıştırdım.eve geldim yarım saat tempolu ama hızlı şekilde yakayım dedim yaptımda
ama bu sabah bir kalktım ve ne göreyim 58.6

bugünde sırf protein günüm.acaba bu kg verince boğazımızı nasıl tutacağız bilmiyorum.
biri beni durdursuuuuuuuuuuun

ben de ondan korkuyorum kilolar gidince sapıtmaktan.ama en azından dukan mantığını kavradık hepimiz toparlarız panik yok yani

çok geçmiş olsun sana şekerimumarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

süpersinn,tebrikler :))

bu arada bu hafta sonu arkadaşımın kzının d.günü iiçin mini 40 beden bir etek aldım.nasıl mutlu oldum anlatamam..38 e az kaldı:13::118::118::118:

Süpersin şekerimm, darısı 38'e

Teşekkür ederim canım benimm. Senin sevincini de birlikte paylaşacağımız günler yakın merak etme

sana kocaman alkııışşşşşş
valla canım ben köfte değil genelde tavuk şiş tercih ediyorum

Teşekkür ederimmm :) ben de genelde tavuk şiş tercih ediyorum, ama köftelerini çok sevdiğim bir yer var, ara sıra yicam ben orda köftee

bugün spora bfit e başlıyorum. 1 ay devam edicem. innnnşallah faydasını görürüm

B-fit ben birara çok araştırdım hatta işime yakın bir yer var öğlen molasını ordamı geçirsem diye belki başlarımda kilo vermek için değil ama dip diri bir vücut için mükemmek sonuçları varmış sizce iş yerinde öğlen aralarımı kullansam mı zor olur mu acaba ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…