- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
Allah'ııımmm çoook fenayım... grip oldum ve heryerim dökülüyor boğazım ağrıyor burnum akıyor halsizlik deseniz tavan yapmış... bu haftasonu bana hiç yaramadı... ufff yaa... kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağzım çamur gibi... :2:
ohh süper walla tatlımbu arada bu hafta sonu arkadaşımın kzının d.günü iiçin mini 40 beden bir etek aldım.nasıl mutlu oldum anlatamam..38 e az kaldı:13::118::118::118:
dün bana eşim dedi ki :
-göbeğini hiç bu kadar küçük görmemiştim.
ama evlendiğimizde de benim göbeğim yoktu ki
ne yapasın adam yaklaşık 4 yıldır kiloluyum kiloluyum demekten beynini yedim unutmuş garibim
aynene hamilelikten sonra kaldı biraz göbek. basenlerde az değildir sağolsun.
evet çalışıyorum. 1e doğru çıkıcaz arkadaşlarla. 2 gibide iş yerimde olurum. 10 dakikada gideriz bfite.
kızlar ben dağıldım... sabah dukan kahvaltımı yaptım ama sıcak çorba içmek istiyorum... kahvaltıdan sonra 2 koca kupa limonlu ıhlamur içtim valla 3-5 damla limon sıktım fazlası yasak biliyorum ama dayanamıyorum ölmek üzereyim... nefes bile alamıyorum... bu grip denilen şey adamı nasıl çarpıyo... şimdi de öğle yemeğinde fabrikaya gelen çorbadan içtim... yanında 3 tane acı turşu biberle... artık dukana uygunmu değilmi bilemedim... ama iyileşmek istiyorum bir an önce... ilaçlarımı da içtim bakalım ne kadar süründürücek bu grip... dukandan soğutmasın başka bişey istemiyorum...
kızlar ben dağıldım... sabah dukan kahvaltımı yaptım ama sıcak çorba içmek istiyorum... kahvaltıdan sonra 2 koca kupa limonlu ıhlamur içtim valla 3-5 damla limon sıktım fazlası yasak biliyorum ama dayanamıyorum ölmek üzereyim... nefes bile alamıyorum... bu grip denilen şey adamı nasıl çarpıyo... şimdi de öğle yemeğinde fabrikaya gelen çorbadan içtim... yanında 3 tane acı turşu biberle... artık dukana uygunmu değilmi bilemedim... ama iyileşmek istiyorum bir an önce... ilaçlarımı da içtim bakalım ne kadar süründürücek bu grip... dukandan soğutmasın başka bişey istemiyorum...
dün bana eşim dedi ki :
-göbeğini hiç bu kadar küçük görmemiştim.
ama evlendiğimizde de benim göbeğim yoktu ki
ne yapasın adam yaklaşık 4 yıldır kiloluyum kiloluyum demekten beynini yedim unutmuş garibim
aynen ben de biraz şımardım.ama hakkını yiyiemem eşimin sağolsun çok destek bana..ona söylemiyorum tabi bunları
benimkide iltifat etmeye korkuyor. bi iki haşladım kilo verdin göbek gitmiş deyince tırstı şimdi.
ne diyeceğimi bilmiyorum. iyi desem kızıyorsun kötü desem yine kızıyorsun diyor. sanırım kilo vermenin verdiği şımarıklıtan kaynaklanan bişey. bu hakkı buluyorum kendimde. kussurada bakmasın :132:
Çok geçmiş olsun
Harikasın senden cesaret alıp bende bi araştırayım olmadı mart itibari ile bende başlarım
aman canim benim hic takma kafani, en ilgili görünen es bile 1 sene öncesini sor, unutuyor. ne giymissin ne yapmissin, benim esimde öyle, 85 kilo ile doguma gittim. 4 yildir evliyiz. evlenirken 60 kiloydum, bana demez mi "üzülme kilo aldim diye aynisin " , dedim valla üzüntüden dogurucam simdi, arada 25 kilo fark var be adam kör müsün dedim
benim bu haftasonu baya bozuldu diyetim, kacamaktan ziyade hicbirsey yiyemedim,dogumdan bu yana ilk defa Regl oldum ( 6,5 ay sonra ) mahvoldum, mide bulantisi, halsizlik, istahsizlikkilo bildiriminde + olabilir bu hafta ama , benim hedefim 1 haziran yani yaklasik 3 ay var, insallah 3 ayda 13 kilo veririm
seni de tebrik ederim 2 ayda 10 kilo ommur, süpersin ...
aman canim benim hic takma kafani, en ilgili görünen es bile 1 sene öncesini sor, unutuyor. ne giymissin ne yapmissin, benim esimde öyle, 85 kilo ile doguma gittim. 4 yildir evliyiz. evlenirken 60 kiloydum, bana demez mi "üzülme kilo aldim diye aynisin " , dedim valla üzüntüden dogurucam simdi, arada 25 kilo fark var be adam kör müsün dedim
benim bu haftasonu baya bozuldu diyetim, kacamaktan ziyade hicbirsey yiyemedim,dogumdan bu yana ilk defa Regl oldum ( 6,5 ay sonra ) mahvoldum, mide bulantisi, halsizlik, istahsizlikkilo bildiriminde + olabilir bu hafta ama , benim hedefim 1 haziran yani yaklasik 3 ay var, insallah 3 ayda 13 kilo veririm
seni de tebrik ederim 2 ayda 10 kilo ommur, süpersin ...
aynen ben de biraz şımardım.ama hakkını yiyiemem eşimin sağolsun çok destek bana..ona söylemiyorum tabi bunları
Arkadaslar sanirim ben pes etmek üzereyim1,5 kilo almisim. Azmim gitti gibi ha bire kacamak yapiyorum
regl olmana çok sevindim o çok büyük bir sıkıntı ya şükür ki oldun..ben biraz hızlı verdim ama 2 haftadaır çok yavaşladım.nisan 15 e kadar 60 ı görmeliyim..inşallahtabi..
valla okudukça hem sevindim sizler adına hem kızdım kendime
ilk gebeliğimde 4 kilo aldım sürekli kusuyrodum doğum sonrası aşırı kilolandım 10 kilo bana yapıştı kaldı ikinci gebeliğim 2 yıl sonra oldu ve onca kiloyla girdim bu döneme doğuma girmeden 3 gün önce 103 tüm inanamıyorum nasıl bişiyoysa ki üniye başlarken 34-36 bedendim 13 yılda 48 beden ne demek ne çok kızdım kendime anlatamam
ikinci doğumdan sonra 96 olmak bile yola çok zor başlamak demek ama kararlıyım ücretsiz iznim bitene kadar bu kiloların çoğundan kurtulmayı planlıyorum ve istiyorum
25 şubat ta 87 ile başladığm yolumda sizlerin bana destek olacağını içimi beni en iyi anlayan sizlere dökeceğim için mutluyum :) şanslıyım :) cumartesi eşim gelecek bakalım bi fark görecek mi :) çabalamalıyım
tek sıkıntı spor salonuna falan gidememekdukan amcanın kitabındaki ve sizlerin netten önerdiği hareketleri yaparak sarkmamaya çalışmalyım :)
emziriyor musun ? ek vitamin alıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?