Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben balığı ps günlerine getirip sebzeli yiyorum..

şu anda dukan krebimi yiyorum canım hemen vereyim tarifi:
2 kaşık yulaf kepeği
10 kaşık süt
1 yumurta atıyorum ben.ama sen sadece beyazınıda atabilirsin.

bunları karıştır.yağ sürülüp yağı peçeteyle alınmış tavaya 2-3 kaşık kadar dök ve yay.sonra kenarlardan kalkmaya başlayınca çevir.erken çevirme yoksa krep bozulur.umarım yardımcı olabilmişimdir

sen bi iyileş gerisini merak etme.biz hepimiz burdayız eski kilona dönmene asla izin vermeyiz ...kk bir üyesi olarak ben senin daima arkandayım ...

Selam arkadaşlar,
bende bu diyete başlayalı 10 gün oldu atak evresini 7 gün yaptım.şimdiye kadar toplamda 4 lilo verdim.
sizler gibi kilo bol kilo veren arkadaşları görünce mutlu oldum. ben de 15 kilo vermek istiyorum.hepimize kolay gelsin.

En iyisi yapmamak sanırım :) ben de yoğurtla karıştırıp yerim artık çünkü bana hiç hoş gelmedi bu krep.

ben 1.5 kaşık kepek 1.5 kaşık light yoğurt ve 1 yumurta ile yapıyorum çok koyu olursa max 1 çorba kaşığı kadar light süt ekliyorum
kek hamurundan azıcık daha yumuşak oluyor
tavayı kızdırıp tavanın 3 tarafına 1,5 çorba kaşığı kadar döküp bi tarafı iyice pişip kendiliğinden tavadan ayrılır hale gelince öteki tarafını çeviriyorum
bu şekilde pancake gibi oluyor, rahat yeniyor
krep gibi yapınca saramıyorum, kopuyor nedense

Teşekkür ederim cnm en kısa zamanda denicem..

En iyisi yapmamak sanırım :) ben de yoğurtla karıştırıp yerim artık çünkü bana hiç hoş gelmedi bu krep.

yemeğin ya da kahvaltının yanında ekmek gibi bişeylere ihtiyaç duymuyorsan bişey diyemem ama krep yapmasamda ırında mutlaka yapıyorum. 2 3 gün yetiyor yaptığım.

bence yapmalısın. zamanla ihityaç duyacaksın emin ol

Şu atak evresini atlatıp ps günlerine başlarsam yanında salatalık domates biber fln kahvaltıda iyi olcak inş. bu diyetin en güzel yanı aç kalmamak sanırım :) izinli her şeyden yenilebiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…