Bana günaydın bile denmiyor bırak sorulara cevap verilmesini
Canım ben krebi 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği bir yumurta biraz tuz ve 10 yemek kaşığı süt ile yapıyorum çok lezzetli bence denemeye değer tabii normal krebin yerini tutmaz ama yinede güzel tok tutuyor
Adım adım anlatabilirmisin nasıl yapılığını lütfeeen :)
Sbh: 2 yumurta, 1 bardak light süt, iki dilim light peynir
Öğlen: haşlanmış tavuk göğsü, yoğurt
Ara öğün: kahve/ şekersiz
Akşam: ızgara tavuk, ayran
Ara öğün: yeşil çay,kahve
sizce nasıl bir menü arkadaşlar??? yorumlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bana cvp atan olmadı
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bana cvp atan olmadı
gel tatlım niye soruyorsun ki?buraya dukan yapan herkes gelebilir...arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bana cvp atan olmadı
Gayet güzel menüler...Keğek yedin mi :26::26::26:
Kepek siparişi verdim 2gün sonra elimde olcak..artık aatak evresini kepeksiz kapatcam
ben krep yapıyorum.ekmek yaptığımda küçük kalıplarda yapıyorumgünlük kepek hakkıma göre 6 kaşıksa kepek 3 e bölüyorum..
hemmennn getiriyorummm , hemde 1 litrelikş şişede
ben gojiberryli muffin yapıyorum, olmazsa olmazım..bide ekmek yapıyorum..1 haftalık kepek hakkımla yapıyorum, günlük limitime görede tüketiyorum..
selam kızlar!
durumumu sizlerle paylaşmak istedim, çünkü çok şaşkınım..
25 arlıkta 80 kg olarak başladığım dukan diyetinde ocak ayı çok kaçamakla geçti.
Şubat ayı sıkıntı yok. Yine de 75-76 arasında takılıp kalmıştım. geçtiğimiz perşembe kilo bildiriminde 74 lerdeydi.
Sonra hızla kilo vermeye başladım veee bugün 71.0 gördüm. şoktayım. Süper bir duygu :) inanamıyorum nasıl böyle birden gider.. Üstelik son günlerde tuvalet sorunu da yaşıyorum. inanamıyorum kızla inanamıyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?