Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler bilgilendirmen için..en güzeli tabiki listede en azından hergün sabah tartılıp kaydetmek..

Kızlaaaarr dukan amcamın hesaplamasını yaptım

Atak evresini 3 gün yapmam gerekiyormuş ama ben 5 günü tamalayayım bare haftasonu seyire geçerim.
Seyir evresini 63 gün yapmam gerekiyormuş
Sonuç olarak hedef kiloma Nisan itibari ile ulaşabiliyormuşummmmm

İnşallah verebiliriz.evlendikten sonra çok aldı eşimde ne kadar sürede verdi eşin ve sen?
sen nekar kilo verdin ?
spor yapıyomusunuz?

25 arlıktan bu yana ben 9 eşim 17 kilo...
kaçamaklar olmayaydı hedefe çok az kalmıştı. çookk pişmanım, bir daha yapmayacağım.
kaçamaklarla süreç uzuyor.. bugünlerde kırdım şeytanın bacağını kaldı 9 kilo: 62 olur olaz da güçlendirmee :)

teşekkürler bilgilendirmen için..en güzeli tabiki listede en azından hergün sabah tartılıp kaydetmek..

rica ederim ama yükselmeleride görmek istiyorsan ve motivasyonun bozulmaz ise hergün tartıl derdim.
onun dışında hafta 1 yada 3 günde 1 yeter

benim düşüncem 3 gün diyorsa 3 gün yapman gerektiğidir.
5 yapıp metabolizmanla oynama derim.
tabiki benim düşüncem bu yinede sen bilirsin

ton balığı yiyeceksem yada hazırladıysam balık yada tavuk gibi bişeyler kapalı bi kaseye koyuyorum üstünede havlu peçede katlayıp koyuyorum. peçete kalın ama. sonra kapağı kapatıp ters çeviriyorum
öğlene kadar yağını emiyor

aman şekerim senin patronlarda amma gaddarlarmış....iyi dayanmışsın sen valla ben olsam şimdi çoktan çarpmıştım kapıyı...küçük hastalıklar bişey deil de kalp ameliyatı geçirdiğinde çağırmaları tuhaf biraz....

ben 25 gündür yapıyorum 5 6 kg verdim

buna muhtaçlar... o yüzden azıcık daha sabrediyorum... küçücükk hemde

Kafalarına patlatmak geldi içimden patronlarına

vicdan azabın yeter :18:

çok kötü bi kaçamak deil bence abartma hatta kaçamak bile sayılmaz çikolata şeker yesen neyse de o kadar yağ olur artık hiçbişeycik olmaz ben 2 kaşık bezelye yedim sebze günümde ama hiç vicdan yapmadım kilo vermemdede bi sorun yok inş o zaman bende ceza istiyim mi bana da ceza...bak şimdi bende üzülmeye başladım

kaçamaklarını yazarmısın bi fikrimiz olsun arkadaşımmm

Doğru söylüyorsun aslında ama ben dukan hesaplamasını yapmadan önce 7 gün yaparım diyordum bi hesapladım 3 gün çıktı 5 gün yapıcam ve Cumartesi itibari ile sebze artı protein yapıcam kendimi öyle programladım bozmiyimm :)

ya kızlar kaç gündür atak evresindeyim ama öyle gözle görülür bi fark yok 2kilo belki vermişimdir. bide kabızlık yasıyorum ya bu aktivia nın kayısılı light yogurtlarndan yesem olurmu ? bide ben hiç bişey yemiorum nerdeyse. sabah kahwaltısında nescafe içiyorum light sütle yaptıgım. oglen bişey yemiorum yulaflı yogurt yiyorum bazen. aksamda cok az tavuk et yada balık.. yemedigim için mi az kilo veriyorum

Bu kadar az yemen hiç doğru değil...Vücudun kalori almadan neyi yaksın ki Atak evresinde iyi bile vermişin bana kalırsa düzenli ve yeterince yap öğünlerini

canım söylediklerinin hepsi de oldu ve tabi eksiler gibi ertesi gün + 1 kg lar da oldu ama 1 hafta sonunda eksi kesin görülüyor ve bazende birden - 1kg larda oldu:) sevgiler...

canım bişiler istedi... ne olduğunu bilmeden... hemencik bende tarçınlı süt içme moduna girdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…