bostancı mı... bak yaa.... bostancıda olmak istedim ama şimdi
ne güzel korumaya geçmişsin darısı bize inşallah 10 kilo toplam nekadar sürede verdin canım?Günaydın dukancanlar misafirlerim gitti ne yazıkkive ben bugun tartıldım kilo durumum tekrar hedef kiloma indi yani hiç korkmayın abartıp kontrolü ele alınca tekrar aynı kilodasınız :) hepinizi öpüyorum ... sevgiler
afiyet olsun tarifini yazarmısın merak ettim?kızlar böreğimi yedim azönce ımmmmm :) atak da olanlara alternatif olabilir. burda mesai arkadaşıma da tattırdım nefis bişey ya dedi. lor ve maydonozun pişmiş olması ayrı lezzet kattı.
tünaydin arkadaslar :) saat 11di kalktigim, cayi ocaga koydum hemen laptobu actim, sizin mesjlarinizi okurken esim uyandi. aksam yatmadan bilgisayar, kalkinca bilgisayar iyi alistin sen dedi. (nappiiiiiiiiim merak ediyorum), kahvlatidan sonra anca gelebildim. bugün -300 le uyandim, nedendir bilmiyorum heryerim dayak yemis gibi agriyor. yaglarim mi parcalaniyor acaba
hayir canim saf protein degil güclendirme. seyirden sonraki dönem. daha rahat bi dönem. mesela günde 2 dilim ekmek, 1 porsiyon meyve, haftada 2 gün ödül yemegi vvar. kitap alma sansin varsa okumani tavsiye ederim. daha genis bilgi iceriyor.
yok canim bisey olmaz, dene sen
bugün güne pek iyi baslamadik galibabende cok sinirli uyandim. estim gürledim sabah sabah. adetim yaklastikca daha bi asabi oluyorum. tutayim kendimi diyorum ama olmuyor.
sagolasin canim, tablonun devam edildigini bilmiyordum. persembe bilgileri yazarim insallah!
ellerine saglik canim afiyet olsun. bi dahakine ona göre ayarlarsinalllahimmmm bende 67 leri görcekmiyim acabaaaa tebrikler canim
oy oy oyyyy hemen birakma arkadasim kendini. sen ki cok güclü ve kararli birisin, kendini üzmelerine izin verme, ekmeklerine tereyagi sürme onlarin.
canm geldim ama gecikmelidün hic vermemistim bugün 300 gram gitmis bakalim insallah kilolarim benle fazla inat etmezler. sen nasilsin, sende vermis misin bugün??
benim kizda deli ediyor beni, ya kizlar bu kadar daginik mi olur???biyandan ben toplarken yoruluyorum, kizim dagitirken yorulmuyor. bazen tepem atiyor, kizinca nasil tintin gidip topluyor
evet canim lidl den almistim. almani siddetle tavsiye ederimgözüm dönmüs benim artik. aksam et kavurdum yagsiz, lokmalar agzimda büyüdükce büyüdü. üzerine yogurt karabiber koydum. öyle yedim. az kaldi az benim persembe senin cuma seyirin basliyor. esim sabah bisürü domates almisim hic yenmiyor diyordu. bende seyire bi geceyim o cerrylerin hepsini ben yiycem dedim... ay kahvaltida cok kötü hissediyorum kendimi.. hani ciger bekleyen kediler gibi , esim kizim tost yerken bende peynirimden tirtiklayip onlara bakiyorum ama yokkk simdiye kadar yediklerime sayiyorum. yiye yiye bu hale geldim, bundan imtihani gecersem kendi icimde cok sey degiscek, ilk basta kendime olan öz güvenim tekrar canlancak, istedigim kiyafetleri denemeden alcam insallah.
canim benim, seni görmek ne güzel. hosgeldin, nasilsin? yerseyin yolunda gitmesine cok sevindim. hep aklimdasiniz. kendine cok iyi bak . arada sirada ugra morali eksik etme bizden
yazdiklarini okurken kendimi piskolokta gibi hissettim,veya meditasyon yapiyormus gibisüper moral depoluyorsun tatlim meslegin ne senin fatmacim??
Uzuuuun bir aradan sonra merhaba hepinize, nasıl gidiyor?? Benim güçlendirme süper gidiyor, hepinizin bir an önce güçlendirmeye geçmesi dileğiyle...
Uzuuuun bir aradan sonra merhaba hepinize, nasıl gidiyor?? Benim güçlendirme süper gidiyor, hepinizin bir an önce güçlendirmeye geçmesi dileğiyle...
bugün gevezeliğim tuttu affedin beni
bugün ki derste olmanız lazımdı ama ne kadar doğru beslendiğimizi bi kere daha anladım bi tek şeker oranı yüksek olmayan meyveye ihtiyacımız var artı olarak o da şükür ki güçlendirmede geri dönüyor....
sebze günlerinizde protein oranı çok yüksek bir sebze söyliyim onu tercih edebilirsiniz.MANTAR her türlü yenebilen mantar protein oranı çok yüksek etle yarışır derecede protein içeriyor:)))
bir de proteinler piştikçe onlardan yararlanabilmemiz güçleşiyor.çünkü proteinler denatüre oluyorlar ısıyla.o yüzden çiğe yakın pişirebileceğiniz proteinleri boşuna çok çok pişirmeyin...
bir de vücudun en güzel yaralanabildiği protein kaynağı yımırtaaaaa...beyazına yüklenelim abanalım kızlar.zira sarısı yağlı kötü kolestrole neden olabiliyor.şimdilik bu kadar tamam sustummm
aynen flzpink,,bende ne yiceğimi şaştım artıkk
merhaba arkadaşlar herkese.4 gündür çok kötüyüm,,acayip kabızım we artık çatlamak üzereyim.kayısılı çay,yulaflı süt,ilaç ws ne denediysem yok olmuor..we suan kendimi çok rahatsız hissediorumbagırsaklarım kurudu sanırım sonundaa,,dün sebze+protein gunumdu ama bugunde sebze+protein yaptım belkı azıcık faydası olur umudu ile.yarında 2 gun uste uste sp yapıcam.. bide şu ekşili yogurtlu corbayı yapıorum ama ne kdr denedıysem yogurt hep kesilior..bundan sonra sizce 1 ymk kaşığı ev yapımı domates salçası ile yapsam,duraklama yaparmı ne dersiniz??
seyirin 7. günündeyim ve toplamda 7 günde -500 verdim. sizce normal mi?
adet dönemine mi girceksin acaba, evet biraz az ama metebolizma hizinada bakiyor. yesil cay iciyormusun? gün 2-3 fincan iyi gelir.
Bol bol su iç yafru can :26::26::26:
içiorum mutlu günde enaz 2 lt,,diyete başladğımdan bu yana ilk kez böle bişi oldu bende anlamadımbu 2 gün sebze+protein yapmam umarım bi işe yarar
ya ben kabız oldum sanırım mutlaka her sabah wc de olurdum ama 2 gündür sabah gidemedim. gün içinde de ev dışında başka wc kullanamadığım için gidemiyorum yeşil cay içiyorum bugün 2.bardağımı içtim ama rahat cıkamadım. napsam ki acaba araştırdım sık rastlanan bi durummuş
ne güzel korumaya geçmişsin darısı bize inşallah 10 kilo toplam nekadar sürede verdin canım?
afiyet olsun tarifini yazarmısın merak ettim?
hoşgeldin canım eksikliğin hissediliyor valla ya ben hergün tartılmamaya karar verdim haftada 1 tartılcam en son dün tartıldım haftaya pazartesi sonucu bildiririm inşallah öpüyorum..buarada unutmadan aldığımız ürünler en fazla yüzde kaça kadar yağlı olabiliyor tombiscim sordum ama cevaplayan olmadı malesef?
bir bardak kefir ardından taze demlenmiş 1 bardak papatya çayı ne varsa söküyo anneanneden beri denenmiş metod...
Eczaneden çiçek tohumu alsana o çok işe yarıyor
çok çabuk sıkıldınız kızlar aynı şeyleri yemekten... daha çoook uzun süre daha bunlarla beslenicez... sıkılmak yok... 7 otlu çay ve mate çayını birlikte iç sabah aç karnına...
cnm işte bugun magnesie calcine die bi ilaç önerdiler,ben laksafenol kullanıordum bi işe yaramadı bide onu denicem ama o çiçek tohumunuda sorayım..çok tşk ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?