Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Uzuuuun bir aradan sonra merhaba hepinize, nasıl gidiyor?? Benim güçlendirme süper gidiyor, hepinizin bir an önce güçlendirmeye geçmesi dileğiyle...

ne güzel korumaya geçmişsin darısı bize inşallah 10 kilo toplam nekadar sürede verdin canım?
kızlar böreğimi yedim azönce ımmmmm :) atak da olanlara alternatif olabilir. burda mesai arkadaşıma da tattırdım nefis bişey ya dedi. lor ve maydonozun pişmiş olması ayrı lezzet kattı.
afiyet olsun tarifini yazarmısın merak ettim?

hoşgeldin canım eksikliğin hissediliyor valla ya ben hergün tartılmamaya karar verdim haftada 1 tartılcam en son dün tartıldım haftaya pazartesi sonucu bildiririm inşallah öpüyorum..buarada unutmadan aldığımız ürünler en fazla yüzde kaça kadar yağlı olabiliyor tombiscim sordum ama cevaplayan olmadı malesef?

Uzuuuun bir aradan sonra merhaba hepinize, nasıl gidiyor?? Benim güçlendirme süper gidiyor, hepinizin bir an önce güçlendirmeye geçmesi dileğiyle...

Hoşgeldin desen seni yakalmış iken hemen sorayım kollarında sarkma oldumu ya benim sanki kollarım sarkıyor

heyy fıstıkk hoşgeldin....
sana karşı çok mahçubum... annem hemen hergün bakıyormuş ekmekçiye ama bizim oraya getirmiyolar galiba o ekmekten :26::26:

yimirta yiye yiye, yakinda ya yimirtlicam yada gidaklicam icim disim yumurta yemekten bi hal oldu ama sükür bunu yiyebilidgimize. en azindan tok tutuyor. manntaaaar bayilirim mantara.. seyirde ilk yiyecegim sebze mantar sote olcak

canim ev yapimi salca kullanbilirsin sorun olcagini hic sanmiyorum. sonucta o da domatesten yapiliyor. kabizlik icin kitapta bugday kepegi kullanmasi gerektigini söylüyordu ve bol bol su. insallah kisa zamanda düzelir.

seyirin 7. günündeyim ve toplamda 7 günde -500 verdim. sizce normal mi?

adet dönemine mi girceksin acaba, evet biraz az ama metebolizma hizinada bakiyor. yesil cay iciyormusun? gün 2-3 fincan iyi gelir.

maşallah ne güzel kilo vermişsin öyle nekadar zamanda verdin ben seyirdeyim deneyimlilerim motivasyonu iyi oluyor gerçekten ciddi kilo kaybı ayrıca tebrik ederim?

Vayyyy!! Süpersin!!! Aramızda yeni olanlar var, ben gibi Ne kadar zamanda böyle kilo verdin? Hangi kilolardan gelmişsin, benden zayıfsın valla helal olsunn :)) Tebriklerrr!! Biz burda 3-5 kilo veremiyoruz derken... direndi mi vücudun direndi mi? Çok direniyo benimki uyuz oluyorum :)

ya ben kabız oldum sanırım mutlaka her sabah wc de olurdum ama 2 gündür sabah gidemedim. gün içinde de ev dışında başka wc kullanamadığım için gidemiyorum yeşil cay içiyorum bugün 2.bardağımı içtim ama rahat cıkamadım. napsam ki acaba araştırdım sık rastlanan bi durummuş

bir bardak kefir ardından taze demlenmiş 1 bardak papatya çayı ne varsa söküyo anneanneden beri denenmiş metod...

hosbulduk bitanem, esimi ise gönderdim aksama kadar firsat bulursam buralardayim insallah bende haftada 1 tarilmayi isterdim ama merakima yenik düsüyorum iste olmuyor tutatmiyorum kendimi. persembe günü bildirim yapiliyormus canim. persembeden itibaren haftada 1 tartilalim olurmu? daha heyecanli olur

atatk dönemi icin en fazla %10 yagliyi gecmemesi lazim canim. kitabi tekrar gözden gecirmem lazim. simdi baktimda sanki cogu seyi yeni okuyormusum gibi. sende durum ne sevgincim??

Eczaneden çiçek tohumu alsana o çok işe yarıyor

cnm işte bugun magnesie calcine die bi ilaç önerdiler,ben laksafenol kullanıordum bi işe yaramadı bide onu denicem ama o çiçek tohumunuda sorayım..çok tşk ederim..

çok çabuk sıkıldınız kızlar aynı şeyleri yemekten... daha çoook uzun süre daha bunlarla beslenicez... sıkılmak yok... 7 otlu çay ve mate çayını birlikte iç sabah aç karnına...

Yarimcim; İşyerinde elimin altında bir mutfak olsa ben de biliyorum pişirecek şeyleri ama işyerinde olan tek şey çatal
Sabahın kör karanlığında çantama ne atabilirsem onu getiriyorum artık
Şu Jetgillerin kapsüllerinden istiyorum ben, üstüne su döksem pat diye köfte çıksa

cnm işte bugun magnesie calcine die bi ilaç önerdiler,ben laksafenol kullanıordum bi işe yaramadı bide onu denicem ama o çiçek tohumunuda sorayım..çok tşk ederim..

Ben bir dönem kullanmıştım onu hem metobalizmayı da hızlandırıyor zayıflamaya yardımcı oluyor çok pahalıda değil ben wc den çıkamamıştım kullandığım dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…