Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sagol canim bilmem iyi oldu herseye korkarak yaklasiyorum yanlis yapipda duraklamak istemiyorum... Yag orani 0,1 % karbonhidrat 6,4 ikiye 200 gramlik yogurdtu iki güne bölüp yesem sorun olmaz heralde degilmi?
Evet epey verdim ki ben her diyeti deneyen iki gün sonra pes eden basriz umutsuz olan ben bunu yaptiysam herkez basarbilir gercekten insanin bir yerden sonra kafasinada dank etmesi gerekiyro...
Ama bunda kk yi bulmamim dukani kesfetmemim ve bu sicak ortami saglayanlari sizlerin cok ama cok büyük payi var...
Seviyorum kk ailemi :))) hele dukan amcami bulursam elinden öpücem :))))

teşekkür ederim çok sevindim cevaplarınız için hoşbulduk :) alıntı yapamadım bulamadım nasıl yapıldığını tavuğu kırmızı ete göre daha iyi yiyebiliyorum bikaç balık türüde yiyebliyorum öyle yapıcam gün boyu değil nsılsa akşama kadar süt yoğurt kepek idare edip akşamada yemeye çalışcam et türü şeyler. evet çok aşırı değil kilom ama sadece kol ve karın bölgemde olduğu için çok orantısız görünüyor omuzlarım çok geniş kollarımda aynı orantıda kalın üst taafımın gitmesini istiyorum keşke orantılı kilo alsam orantılı versem bacaklarımdan gitcek kilolar diye korkuyorum. yürüyüşü yerine evde mezdeke falan oynayayaım diorum bugün sabah yoğurtla başladım kahvaltıya şekersiz süttüsz kahve içtim uuzn zmandır kahvemi sade içiyorum sorun olmuo o yüzden bide böyle çok güzel bağırsak çalıştırıo aman aman bi kabızlık sorunum olmadı şimdiye kadar sade kahve( türk kahvesi ya da kafeinsiz kahve) içmeye bağlı olablir ama çarpıntıda ypaıo bu şeklde inşallh herkes istediği kiloya gelirde sağlıklı ve güzel bir şekilde yaza gireriz :)

ben de kasabımın gözlerinden öpücem!!!!!ki bizi tanır sever de...annem gitmeden alışveriş yapmıştım kıyma tavuk falan ,yağsız kıyma alıyorum.yağlının kilosu 17 lira yağsız 25 lira ben yarım kiloya bütçe ayırıyorum onu parçalara bölüp 2 3 hafta kullanıyorum...(ben niye söylemek istediğim şeyi direk söyleyemeyip hikayesini de baştan sona anlatıyorum bilmiyorum valla) kıyma inanılmaz yağlı!!!!!!böyle vıcık yağ,hani özellikle yağlı istesen anca bu kadar olur!!!!çok sinirlendim........

Ben de sabah bişi yemediğim için sebze hakkımı öğlen değerlendirip, ızgara tavuklu yağsız ama bol ekşili salata yedim. Tabi yeşillik biraz fazlaydı ama;akşam az yerim artık sebze ya da sebze yemem bu akşam, dengelemek için. Ama bi mücver de iyi giderdi bu akşam Ve bu akşam şu callanetic'e başlasam diyorum artık uyuşukluğu bırakııppp!!

yaaaaaaaaaaaa
çooook fenayım...........
deli gibi uykum var.............
az önce iki dk sızmıştım kimse yokken ofiste...... ama danalar bastı... bayılmak üzereyim içim gidiyo.....

ha bu arada ciddi spora başladım kızlar ben de bayadır 53te seyrediyorum sıkıldım mayıs 17 dedin mi 48 olmam lazım benim .sabah callanetics yaklaşık 20 dklık dik yokuşlu bir yürüyüş (okula) okuldan dönüş akşam 6 gibi köpeğimle parka gitmece 1 buçuk saat falan ama orada bişey yapmıyorum en fazla top atıyorum ayakta duruyorum o kadar gece de ministry of sound diye bi program ama her yanım ağrıyo vallabugün sınıf arkadaşım popişin küçülmüş dedi mutlu oldum hihiiiiiii:)))))

bugün gevezeliğim tuttu affedin beni

bugün ki derste olmanız lazımdı ama ne kadar doğru beslendiğimizi bi kere daha anladım bi tek şeker oranı yüksek olmayan meyveye ihtiyacımız var artı olarak o da şükür ki güçlendirmede geri dönüyor....

sebze günlerinizde protein oranı çok yüksek bir sebze söyliyim onu tercih edebilirsiniz.MANTAR her türlü yenebilen mantar protein oranı çok yüksek etle yarışır derecede protein içeriyor:)))

bir de proteinler piştikçe onlardan yararlanabilmemiz güçleşiyor.çünkü proteinler denatüre oluyorlar ısıyla.o yüzden çiğe yakın pişirebileceğiniz proteinleri boşuna çok çok pişirmeyin...

bir de vücudun en güzel yaralanabildiği protein kaynağı yımırtaaaaa...beyazına yüklenelim abanalım kızlar.zira sarısı yağlı kötü kolestrole neden olabiliyor.şimdilik bu kadar tamam sustummm

aynen flzpink,,bende ne yiceğimi şaştım artıkk

merhaba arkadaşlar herkese.4 gündür çok kötüyüm,,acayip kabızım we artık çatlamak üzereyim.kayısılı çay,yulaflı süt,ilaç ws ne denediysem yok olmuor..we suan kendimi çok rahatsız hissediorum bagırsaklarım kurudu sanırım sonundaa,,dün sebze+protein gunumdu ama bugunde sebze+protein yaptım belkı azıcık faydası olur umudu ile.yarında 2 gun uste uste sp yapıcam.. bide şu ekşili yogurtlu corbayı yapıorum ama ne kdr denedıysem yogurt hep kesilior..bundan sonra sizce 1 ymk kaşığı ev yapımı domates salçası ile yapsam,duraklama yaparmı ne dersiniz??

çok çabuk sıkıldınız kızlar aynı şeyleri yemekten... daha çoook uzun süre daha bunlarla beslenicez... sıkılmak yok... 7 otlu çay ve mate çayını birlikte iç sabah aç karnına...

bende aylar önce baslamıştım 9/21 e kadar gelmistim sonra dan bozdum ya. bende başlıcam ama güclendirmede başlıcam, seyir de mekik hareketleri yapıcam hergün yapabildiğim kadar mekik yapcam

çok çabuk sıkıldınız kızlar aynı şeyleri yemekten... daha çoook uzun süre daha bunlarla beslenicez... sıkılmak yok... 7 otlu çay ve mate çayını birlikte iç sabah aç karnına...

yok cnm benimki aslında sıkılmak deilde,bu 4 gunluk durumun yarattıgı bi sıkıntı suan..7 otlu cayı nereye baktı ısem bulamadım,,mate çayı aldım onuda denedım.ilaç bile fayda etmedi ilk defa böle bişi oluo diyete başladım başlayalı,,resmen karnımda şuan bi kütle ile dolaştığımı hissediorum

yaaaaaaaaaaaa
çooook fenayım...........
deli gibi uykum var.............
az önce iki dk sızmıştım kimse yokken ofiste...... ama danalar bastı... bayılmak üzereyim içim gidiyo.....

Kov bostancı danayııı kihihi :))

Bol bol su iç yafru can :26::26::26:

tünaydin arkadaslar :) saat 11di kalktigim, cayi ocaga koydum hemen laptobu actim, sizin mesjlarinizi okurken esim uyandi. aksam yatmadan bilgisayar, kalkinca bilgisayar iyi alistin sen dedi. (nappiiiiiiiiim merak ediyorum), kahvlatidan sonra anca gelebildim. bugün -300 le uyandim, nedendir bilmiyorum heryerim dayak yemis gibi agriyor. yaglarim mi parcalaniyor acaba

selam kuzular hafta sonundan beri ha bire lokma lokma kaçamak yapıyorum kızıyorum kendime ama tutamıyorum off 19unda gidiyorum nişana istediğim kadar kilo veremedim ama en azından eski halimden iyidirr yanii daha elbise bulamadım nasıl bişey alsam acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…