canım atakta light meyveli yoğurt yiyebiliyorsun. ama kocaman bişi olmasın. bir de içinde çerezimsi şeyler var mıdır bilmiyorum onlar da olmasın. yağ ve karbonhidrat içermesin. çok sevindim epeyi vermişsin Allah nazarlardan saklasın başarıların devam etsin canım... sevgiler
sütlü sosis denilen mereti bende bulamadım ama bu şeker piliç markasının sosisi
Seninki nasıl peki light mı...Ben bakınıp duruyorum sosislere ama light a bile rastlamadım henüz
Günaydın Hanımlar...
Haftasonu tartılınca moralim bozulmuştu, bu hafta kilo veremedim doğru düzgün diye. Ama bu sabah yarım kiloya yakın eksiyle uyandım. Çünküü yürüyüşe başladım artık. Günlük 45 dak- 1 saat arası yürüyüş, bu tempoyla devam edeceğim inşallah
Öğle yemeklerinde ne yapıp getireceğimi şaşırıyorum artıkDün öğle arası kahvaltımdan kalan yumurta ile lor peyniri yedim, bugün domatesli yumurta yiyeceğim..Gıdaklamam yakındır..
Şöyle miktar olarak bereketli bir tarifi olan var mı? Yapıp dondurucuya koysam, elimin altında olsa:18::18:
aynen flzpink,,bende ne yiceğimi şaştım artıkk
merhaba arkadaşlar herkese.4 gündür çok kötüyüm,,acayip kabızım we artık çatlamak üzereyim.kayısılı çay,yulaflı süt,ilaç ws ne denediysem yok olmuor..we suan kendimi çok rahatsız hissediorumbagırsaklarım kurudu sanırım sonundaa,,dün sebze+protein gunumdu ama bugunde sebze+protein yaptım belkı azıcık faydası olur umudu ile.yarında 2 gun uste uste sp yapıcam.. bide şu ekşili yogurtlu corbayı yapıorum ama ne kdr denedıysem yogurt hep kesilior..bundan sonra sizce 1 ymk kaşığı ev yapımı domates salçası ile yapsam,duraklama yaparmı ne dersiniz??
Ben de sabah bişi yemediğim için sebze hakkımı öğlen değerlendirip, ızgara tavuklu yağsız ama bol ekşili salata yedim. Tabi yeşillik biraz fazlaydı ama;akşam az yerim artık sebze ya da sebze yemem bu akşam, dengelemek için. Ama bi mücver de iyi giderdi bu akşamVe bu akşam şu callanetic'e başlasam diyorum artık uyuşukluğu bırakııppp!!
çok çabuk sıkıldınız kızlar aynı şeyleri yemekten... daha çoook uzun süre daha bunlarla beslenicez... sıkılmak yok... 7 otlu çay ve mate çayını birlikte iç sabah aç karnına...
yaaaaaaaaaaaa
çooook fenayım...........
deli gibi uykum var.............
az önce iki dk sızmıştım kimse yokken ofiste...... ama danalar bastı... bayılmak üzereyim içim gidiyo.....
yok cnm benimki aslında sıkılmak deilde,bu 4 gunluk durumun yarattıgı bi sıkıntı suan..7 otlu cayı nereye baktı ısem bulamadım,,mate çayı aldım onuda denedım.ilaç bile fayda etmedi ilk defa böle bişi oluo diyete başladım başlayalı,,resmen karnımda şuan bi kütle ile dolaştığımı hissediorum
hayir canim saf protein degil güclendirme. seyirden sonraki dönem. daha rahat bi dönem. mesela günde 2 dilim ekmek, 1 porsiyon meyve, haftada 2 gün ödül yemegi vvar. kitap alma sansin varsa okumani tavsiye ederim. daha genis bilgi iceriyor.
soğan kürü diyetime zarar verir mi ki acaba yazık etmeyeyim emeklerime eninde sonunda olucam sonunda değil mi
yok canim bisey olmaz, dene sen
bu sabah hoşaf gibiyim kızlar...
dün powerplate gittim ve 15 dk da anam ağladı resmen... heryerim kasım kasım kasılıyo... gerçi iyi de oldu... sıkılaşıyım diyip duruyodum... 6 seans toplamda, biri gitti 5i kaldı... bu hafta regl sebebiyle havuza gidemiycem... yüzemiyoken power plate onun boşluğunu doldurur inşallah... yalnız orda hassas dijital tartı vardı... arkadaşımı da beni de 79,7 çıkardı moralim bozuldu... bi de arkadaşım benden yaklaşık 5-6 cm uzun, belinde kocaman simiti var... yani yanyana durduğumuzda sanki ben daha inceyim gibi ama canımı sıktı o tartı... ama tabi ben ne dedimm... başladığım tartımı dikkate alıyorum...hiiiiççç uğraşamam onlarla... göbeğim möbeğim düzelmeye başlamış... yemişim 79 u... ben kendi tartımda 69 a inicem diye uğraşıyorum... hem ben başından beri çıbıl tartılıyorum... dün salonda üzerimde bi dünya kıyafet ve en önemlisi çelik kemer vardı...
neyse eve geldim saat 9 olmuş...
tabi yemek falan yiyemedim bi parça ekmek yedim (dukan tabi)... sonra attım kendimi mutfağa... arkadaşımda dukan yapıyo ama ekmek yapamamış bi türlü tutturamamış... ona ekmek yaptım... sonra kendime de dereotlu kurabiye yaptım pastane usulu... burda bread house da yapıyolar ve ben bitiyorum o kurabiyeye... bizim dukan usulu kurabiyemizde fena olmadı yani...sonra bi baktım saat 11 buçuk olmuş... koşarak atladım valla yatağıma... anında sızmışım...
gece telefonumun şarjı bitmiş kapanmış bide...
sabah alarmım da çalmamış... gerçi sevgilim şirket telefonumu aramış 9 kez ama sağır ben ölüm uykusuna yatmıştım galiba... KALKAMADIM... ve servisi kaçırdım işe de az önce geldim... şu an heryerim ağrıyoooo ve deli gibi uykum varrr....
bugün güne pek iyi baslamadik galibabende cok sinirli uyandim. estim gürledim sabah sabah. adetim yaklastikca daha bi asabi oluyorum. tutayim kendimi diyorum ama olmuyor.
Her hafta perşembe günü saat 13:00'a kadar kilo bildirimi yapıyoruz.
Başlangıç tarihi
Başlangıç kilosu
Geçen haftaki kilo
güncel kilo
hedef kilo
bilgilerini içerecek şekilde.
Ve sağolsun sevgili yarim bizim için aşağıdaki tabloyu düzenliyor.
Not: Tablo alıntılanınca çıkmamış ama mesajın yanındaki oku tıklarsan orjinal mesajdan görebilirsin.
sagolasin canim, tablonun devam edildigini bilmiyordum. persembe bilgileri yazarim insallah!
günaydın kızlar bugüne de -lerle uyandım 67.1 olmuşum bugün SP günüm uzun zamandır güçsüz kladım semizotu salatası yapıyım diye düşünüyorum dukan poğaçalarımda güzel olsu ama tuzsuz olmuşlar :)
ellerine saglik canim afiyet olsun. bi dahakine ona göre ayarlarsinalllahimmmm bende 67 leri görcekmiyim acabaaaa tebrikler canim
Günaydın, sanki bütün yaşama isteğim uçup gitmiş gibi, gitmiş benden bir şeyler, nasıl izin verdim ben buna bilmiyorum ama gitmiş işte. Diyet yapıyorum ama ne yeme isteği ne de başka bir şey, offfff
oy oy oyyyy hemen birakma arkadasim kendini. sen ki cok güclü ve kararli birisin, kendini üzmelerine izin verme, ekmeklerine tereyagi sürme onlarin.
nerdesin tombis nasıl gidiyor vermeye devam değilmi?
canm geldim ama gecikmelidün hic vermemistim bugün 300 gram gitmis bakalim insallah kilolarim benle fazla inat etmezler. sen nasilsin, sende vermis misin bugün??
Selam Hanimlar :))))
Rotarli olarak kahvaltimi yapip geldim su dukan tariflerini inceliyorum, maglum yurtdisinda oldugum icin tarifdeki baze seylerin ne oldugunu bile bilmiyorum... Misal az önce lor peynir demissin nedir nedir dedim sonra google chrome cevirdi almanca bildigimin quark yane topfenmis :)) bugün yagisz olanindan alicam insallah :))) tarifleri uygulamanin vakdi geldi cünkü artik insan ayni seyleri yemekden bikiyor... Biraz deegisiklik sart..
Benki et tavuk cok seven biri dün aksam tavuk kizatmasini yerken tiksindim resmen... Zoruma yedim yane onun icin tarif uygulamanin vakdidir.
Birde Süttozu demissin onu bulamadim burda var ama kahvesüttozu var normalini bulamadim tombisim özellikle sen yurtdisinda oldugun icin belki bu konuda bana yardimci olabilirsin?
Buarada bugün atak 5 bir kilo daha gitmis toplam 7,5...
Amanin kendime sasiyorum ve bu sonucu görükce dahada hevesleniyor :)))
Canim kizlarimizin bizden cok kiyafeti var... Ben istedigimi giyemedigim icin maglum yakismiyor öyle dar seyler...Onun icin kizimdan hevesimi alirim.... Rengarenk dar kotlari mini etekleri hinca hinc dolu dolabi... Ama artik ben giyemedim kizim giysin demicem üstüme aldiklarim yakisana kadar devam edicem :)))
Ah o dolap düzmesi cok fena helede kizin benimki gibiyse allah kolaylik versin... Benimki bir ara günde on kere üst degistirirdi yok elbise giyerdi yok mini etek...
Bir iki fircayi yiyince duruldu :))) bir kereye indirebildik sükür bu üst degistirme durumunu....
Meyveli yogurtu atakda yiyebiliyormuyuzki acaba??? Sorun olmuyordu heralde degilmi? su kitabimda bir türlü gelmediki sorularima yanitlari bulayim iyice birdaha inceliyim :/
Bu lidldenmi nefis görünüyor zaten cilekli olan hersey güzeldir benim icin bugün cikicam insallah burda bulabilirim hemen alicam canim tsk ederim :)
benim kizda deli ediyor beni, ya kizlar bu kadar daginik mi olur???biyandan ben toplarken yoruluyorum, kizim dagitirken yorulmuyor. bazen tepem atiyor, kizinca nasil tintin gidip topluyor
evet canim lidl den almistim. almani siddetle tavsiye ederimgözüm dönmüs benim artik. aksam et kavurdum yagsiz, lokmalar agzimda büyüdükce büyüdü. üzerine yogurt karabiber koydum. öyle yedim. az kaldi az benim persembe senin cuma seyirin basliyor. esim sabah bisürü domates almisim hic yenmiyor diyordu. bende seyire bi geceyim o cerrylerin hepsini ben yiycem dedim... ay kahvaltida cok kötü hissediyorum kendimi.. hani ciger bekleyen kediler gibi , esim kizim tost yerken bende peynirimden tirtiklayip onlara bakiyorum ama yokkk simdiye kadar yediklerime sayiyorum. yiye yiye bu hale geldim, bundan imtihani gecersem kendi icimde cok sey degiscek, ilk basta kendime olan öz güvenim tekrar canlancak, istedigim kiyafetleri denemeden alcam insallah.
Günaydın dukancanlar misafirlerim gitti ne yazıkkive ben bugun tartıldım kilo durumum tekrar hedef kiloma indi yani hiç korkmayın abartıp kontrolü ele alınca tekrar aynı kilodasınız :) hepinizi öpüyorum ... sevgiler
canim benim, seni görmek ne güzel. hosgeldin, nasilsin? yerseyin yolunda gitmesine cok sevindim. hep aklimdasiniz. kendine cok iyi bak . arada sirada ugra morali eksik etme bizden
sakin olun bacılarım .........çok gerildiniz bugün.... yapın kendinize birer fincan çay ya da kahve bi gevşeyin bi rahatlayın... unutmayın çok stres çok kortizon salgılanmasına sebep olur . çok su tutarsınız ve kilo alırsınız....relax relaaaaaaaax.... birer meleksiniz sizler etrafınıza neşe saçın ....... ince belli çiçekler gibi salının endam edin....takılmayın kaypaklara kaypaklar en sonunda kayıp gider hayatınızdan ama onlar giderken sizlerden de birşeyler alıp götürmesinler.... onlar yokmuş gibi davranın .....önemli olan sizsiniz....değer verin kendinize dinleyin kendinizi ve gözlerinizi kapatın birkaç saniye saatin dakikalarını dinleyin sakinleşin canlarımmmm.........
sakin sakinnnnnnn,relax ,relaxxxxxxxxxx
çok güzelllll işte böyle şşşşşşşşşşş.....:103::103
yazdiklarini okurken kendimi piskolokta gibi hissettim,veya meditasyon yapiyormus gibisüper moral depoluyorsun tatlim meslegin ne senin fatmacim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?