Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar, kabızlık için buğday kepeğini öneririm ben de. Ben dukana başladığımdan beri herkesin aksine bağırsaklarım müthiş çalışıyor. Süt bende laksatif etki yapıyor muhtemelen. İlk başladığımda diyete, korkumdan buğday kepeği de kullanmıştım ilk gün, WCden hiç çıkamamıştım resmen
Nuhun Ankaranın vakumlu pakette kepeği var onu kullanmıştım ben..

yazdiklarini okurken kendimi piskolokta gibi hissettim,veya meditasyon yapiyormus gibi süper moral depoluyorsun tatlim meslegin ne senin fatmacim??

canım eczacıyım.... moral oluyorsa sizlere ne mutlu bana...teşekkür ederim...diyet motivasyon işidir. sizler de benim bacılarımsınız. aynı milletin sevecen mahluk kesimindeniz, yani bayanız. bizi bizden iyi kim anlar ki? hepimiz aşağı-yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz. kendimi arkadaşların yerine koyup düşününce desteğe ihtiyaçları olduğunu biliyorum. bu yüzden asla yalnız değilsiniz demek istiyorum.....
hanımlar olarak çok hassas çok narin çok duygusal ve duygularını hanımlardan başka kimsenin anlamadığı bir güruhuz biz ve destek bizde çok işe yarar. işte bu yüzden yüzü asık birkimse görünce üzülüyorum ve tüm enerjimi ona bağışlamak istiyorum.... böyle işte....

çok çok öpüyorum hepinizi kucaklıyorum .....hep gülün emi? hem bu dünyada hem asıl dünyada.....sevgiler

Hoşgeldin desen seni yakalmış iken hemen sorayım kollarında sarkma oldumu ya benim sanki kollarım sarkıyor

Şimdi sen sorunca bi kontrol ettim. Benim cilt yapım çok sert ve sıkıdır. Yani sarkmaya değil de çatlamaya daha müsaittir. Öyle olduğu halde çok hafif de olsa bir gevşeme var gibi. Ama öyle bariz bi sarkma yok. Bu gevşemeyi de ömür boyu sürecek spor programıyla toparlayacağımı düşünüyorum, kışa doğru spor salonuna başlayıp düzenli olarak devam etmek istiyorum tek hedefimefi bu. Yani uzun süreli tek hedefim bu. Benden sana tavsiye; mutlaka spor yap, kollarını hareket ettir.

heyy fıstıkk hoşgeldin....
sana karşı çok mahçubum... annem hemen hergün bakıyormuş ekmekçiye ama bizim oraya getirmiyolar galiba o ekmekten :26::26:

Merhaba yarim; hoşbuldum:)) Güzelim hiç önemli değil, önemli olan senin düşünmüş olman... Ben burda yulaf ekmeği buldum, arada ondan alıyorum, ekmek hakkımı öyle kullanıyorum, arada da çavdar ekmeği ve tam tahıllı ekmeklerden alıyorum Uno'nun. Hepsi de oldukça güzel. İnşallah bir an önce güçlendirmeye geçer, rahat edersin sen de...Annene de selamlarımı ilet. Ellerinden öpüyorum onun. Kendine iyi bak.

teşekkür ederim öperim.... inşallah en kısa zamanda güçlendirmede seninle olabilirim ne diyimmm

Evde yapılan hareketler işe yararmıki ya...Benim cildimde çok sıkıdır ama kollarım da sarkma olmuş haftasonu farkettim...Leslie filan işe yararmı ki

Eczaneden çiçek tohumu alsana o çok işe yarıyor

Ben bir dönem kullanmıştım onu hem metobalizmayı da hızlandırıyor zayıflamaya yardımcı oluyor çok pahalıda değil ben wc den çıkamamıştım kullandığım dönemde

ayyy alayımda böle kötü durumlarda kurtarıcım olur inşşş benimde cnm..

cnm bende denicem.yulaf kepeğim bitior ztn bidahaki sefere bugday kepeği siparişide wercem..

selam kızlar son iki üç sayfayı okumadım ben okudukça siz ilerliyorsunuz yetişemiyorum okuduklarımı da unuttum zaten alıntı yapmıştım ama kızım gelip sayfayı kapattı hepsi gitti maalesef

herkes iyidir umarım

Yarim_ yarim_. Sana bisey soracağım ya ben şekerin sosisini buldum Migros'ta 100gr nda 5gr yağ 7karbonhidrat var bu doğru değil mı birde bunu ben atak evresinde yiyebiliyor miyim? .??? Buarada şosisin icinde Çok hepsini 10ar paket yapıp buzluna attım bayagi gider.

Son düzenleme:

atakta yemesen süper olur aslında yesen de az tüket

maşallah ne güzel kilo vermişsin öyle nekadar zamanda verdin ben seyirdeyim deneyimlilerim motivasyonu iyi oluyor gerçekten ciddi kilo kaybı ayrıca tebrik ederim?

Çok teşekkür ederim. Toplam 5 ayda verdim.

o günleride görürmüyüm acaba

Tabiki de göreceksin, yeter ki diyetine sadık kal ve aynen devam et. Bak işte canlı örnek var karşında. Sayfa 4280 deki fotolara bakabilirsin.

Thanks canım. Yukarıda da yazdığım gibi 5 ay sürdü. Şimdi güçlendirmedeyim 2 ayım bitti. İnan bana azmettikten sonra insanın yapamayacağı hiç birşey yok. Vücudun direnmesi daha önceki diyet deneyimleriyle alakalı bi durum. Direnç gösterdiği zamanlar oldu bende de. Özellikle seyirin son döneminde. Asla pes etmeyip diyete devam edersen kazanan sen olacaksın, bunu unutma...

Evde yapılan hareketler işe yararmıki ya...Benim cildimde çok sıkıdır ama kollarım da sarkma olmuş haftasonu farkettim...Leslie filan işe yararmı ki

Leslie yi falan bilmiyorum ama kol çalıştıran hareketler var pilates bandıyla yapılan. internetten bi araştır istersen canım.

canım cok sağol

uzuuuun bir aradan sonra merhaba hepinize, nasıl gidiyor?? Benim güçlendirme süper gidiyor, hepinizin bir an önce güçlendirmeye geçmesi dileğiyle...

nekadar zamanda verdın canım sen yaa..

Ya 1 bardak light kola içtim ama sanki diyetimi bozmusum gıbı bır psıkolojıye burundum bıanda. :26::26::26:

Diyetle kolayı bırarada dusunemıyorummmmm

2-3 tane yerim bende onzaman. Hindi fume ile Light krem peynir aldım bugun. Seçenekleri artığında daha guzel oluyor Yürüyüşümüzde yaptım geldim.aksamada basket oynamaya gidebiliriz belki

selam kızlar regl oldum çok kötüyüüüüüm ağrı sızı şişlik hepsi var açım birde yemek hazırlıyacak halim yok

Teşekkürler, inşallahhh!! Ben sık sık öyle kendimce diyet yapan biriydim de. 2-3 kilo alıp vermeler çok oluyodu, daha fazla da veremiyordum zaten. Takılıp kalıyordu. O yüzden bünyem bu konuda biraz tecrübeli diye korkuyorum. Metabolizmam da yavaş çünkü, zor kilo veren biriyim. Ama bu kadar da kilo almamıştım hiç. Yani bu vücut da taş değil ya!! O direndikçe ben de direnicem artık ne yapiyim. Hala 'o diyeti yapamazsın, yok o diyet sağlıksız, tatlı yemeden nasıl duruyosun, çok uzun sürmüyo mu o diyet nasıl dayanacaksın' bilmem ne diyenler var. Aaaa!!! Devam edicem kardeşim rahat bırakın beni!

Dediğin gibi kazanan biz olucaz inşallah! Bi inanabilsem..

Günde 2 bardak içilebiliyor yeşil çay

Hoşgeldin bu arada

hosgbulduk gülüm ama dukan amcam demistiki, duraklama olursa yesil cayi artirin diyeeee yoksa benmi yanlis hatirliyommm

bir bardak kefir ardından taze demlenmiş 1 bardak papatya çayı ne varsa söküyo anneanneden beri denenmiş metod...

papatya cayini hic icemiyorum canim, rezenede iyi gelir bak onu icerimmm

ne güzel olurdu dimi,calisan hanimlar icin hizir gibi yetisirdi

aminnn canim destegini hic esirgeme bizden

selam kızlar regl oldum çok kötüyüüüüüm ağrı sızı şişlik hepsi var açım birde yemek hazırlıyacak halim yok

gecmis olsun canim, agri kesici kullan dayanamiyorsan. benimde 1 hafta öncesinden belirtileri baslar, ilk 2 gün cok agrilarim olur. ama hap atmayi sevmedigimden kivrana kivrana atlatirim. insallah cabuk gecer seninkide.

ah olsam da ağrıdan ölsem!!!söylenme valla şükret 45 gündür regl olamayan vatandaşlar var!!!!((((

allah korusun alcestecim, öyle deme biran önce gelsin ama fazla agrili gecmesin, o da kötü oluyor cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…