Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

uğraşmıyosundur bebişko... uğraşsan vaktin olsa sende becerebilirsin elbette... ben dün akşam arkadaşım için ekmek yaptım kocaman oldu ve pek de güzel oldu...

Bir bakıma doğru söylüyorsun hem eşime yemek hem kendime birde pasta börek filan yapmaya zamanım kalmaz :26::26::26:

çok sinirliyim çok.bazen çalışmaktan nefret ediyorum.yalancı kaypak düzen insanlarından nefret ediyorumç

bulaşıksuyu yazdıklarını okumamış sayıyorum.sen güçlüsün neleri başarabileceğini gösterdin bize.kimse için kendini üzme..üzülmeyi hakedeni sen üz arkadaşım.devir bu devir lanet olsun ya!!!

Ya ne becerikli hatunlarsınız Ben krebin üstüne çıkamadım

cnm zaten zor deil 2.yk ile yapılan krepde 4 krep çıkıo fındık lahmacunlar varya o boyda çıkartıyorum üstüste koyup aralarına lorlu peynir koyup mikrodalga da çok az pişiriyorum lor ve maydonoz biraz pişsin die o şekilde zor deil yani sende yaparsın cnm :114:

Arkadaşlar benim yulaf kepeğim bitti. İlk başlarda aldığım yulaf unu karışımım vardı. Dün akşam yulaf unu+mısır ununu karıştırarak mayalı bi ekmek yaptım. Kek kalıbında pişirdim. Anam öyle şahane oldu ki resmini ekliycem gidince. Ne dersiniz. İki küçük parça getirdim yanımda. Diyete çok sekte vururmuki.?

şuan bende okadar sinirliyim kii anlatamam.... dediğin gibi yalancı kaypak düzen insanlarından ve aslında iş yapmamak için çalışanlardan nefret ediyorum!!!

ben bu iş yerinde hangi ünvana sahibim ne işler yapıyorum.... herşeyi çok bilmiceksin yaaa!!! hayır 3-4 kişinin işini ben yapacaksam onlar neden maaş alıyorlar?? bu insanlar nasıl emeksiz ekmek yiyorlar anlam veremiyorum!!!

aynen öyle... memleket şerefsiz dolmuş kızlar bilmiyomusunuz... ben burda muhasebeciyim sözde... ama kendi işimden başka dünya kadar iş yapıyorum... joker eleman gibi... telefonlara bak-gelen müşteriyi yönlendir-patron ve müdürünün görüşmelerini organize et-sevkiyatı takip et-faturaları işle-puantajları tut-maaşları hazırla-onları dağıt-şantiyeleri takip et-onların eksik gediğini kontrol et-şantiylere kum çimento siparişini aksatma-firmalarla mutabakat yap-ödemeleri yap-tahsilatları yap-sevgilileriyle geçirmek istedikleri güzel hafta sonları organize et-kızının ödevlerini çıkar-sevgililerine çiçek çikolata gönder-karısını aldır-kızının bilgisayarını kontrol et.......... daha aklıma gelmeyen neler vardır kimbilir............
takılmayın kızlar... ben gidiceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum... ve yemin ediyorum 2012 faturalarından 1 tane bile işlemedim... gelen işlesin artık heryere yetişemiyorum 3 kuruşa 5 köfte yok öyle... herkese hakettiği kadar...

Denicem bunu

Ben önceki iş yerimde de aynı senin durumundaydım gıcık oluyordum bende... Bir söz vardır kısa vadede yaptığın iyilikler uzun vadede görevin halini alır. Başta aman iş eksik olmasın diye yardım ediyorsun millete bir bakmışın görevin haline dönüşmüş

Selam Hanimlar :))))

Rotarli olarak kahvaltimi yapip geldim su dukan tariflerini inceliyorum, maglum yurtdisinda oldugum icin tarifdeki baze seylerin ne oldugunu bile bilmiyorum... Misal az önce lor peynir demissin nedir nedir dedim sonra google chrome cevirdi almanca bildigimin quark yane topfenmis :)) bugün yagisz olanindan alicam insallah :))) tarifleri uygulamanin vakdi geldi cünkü artik insan ayni seyleri yemekden bikiyor... Biraz deegisiklik sart..
Benki et tavuk cok seven biri dün aksam tavuk kizatmasini yerken tiksindim resmen... Zoruma yedim yane onun icin tarif uygulamanin vakdidir.
Birde Süttozu demissin onu bulamadim burda var ama kahvesüttozu var normalini bulamadim tombisim özellikle sen yurtdisinda oldugun icin belki bu konuda bana yardimci olabilirsin?
Buarada bugün atak 5 bir kilo daha gitmis toplam 7,5...
Amanin kendime sasiyorum ve bu sonucu görükce dahada hevesleniyor :)))

Canim kizlarimizin bizden cok kiyafeti var... Ben istedigimi giyemedigim icin maglum yakismiyor öyle dar seyler...Onun icin kizimdan hevesimi alirim.... Rengarenk dar kotlari mini etekleri hinca hinc dolu dolabi... Ama artik ben giyemedim kizim giysin demicem üstüme aldiklarim yakisana kadar devam edicem :)))
Ah o dolap düzmesi cok fena helede kizin benimki gibiyse allah kolaylik versin... Benimki bir ara günde on kere üst degistirirdi yok elbise giyerdi yok mini etek...
Bir iki fircayi yiyince duruldu :))) bir kereye indirebildik sükür bu üst degistirme durumunu....

Meyveli yogurtu atakda yiyebiliyormuyuzki acaba??? Sorun olmuyordu heralde degilmi? su kitabimda bir türlü gelmediki sorularima yanitlari bulayim iyice birdaha inceliyim :/
Bu lidldenmi nefis görünüyor zaten cilekli olan hersey güzeldir benim icin bugün cikicam insallah burda bulabilirim hemen alicam canim tsk ederim :)

canım atakta light meyveli yoğurt yiyebiliyorsun. ama kocaman bişi olmasın. bir de içinde çerezimsi şeyler var mıdır bilmiyorum onlar da olmasın. yağ ve karbonhidrat içermesin. çok sevindim epeyi vermişsin Allah nazarlardan saklasın başarıların devam etsin canım... sevgiler

öğle yemeğimi de yedim....

6 tek sosis yağı 6 karbonhidrat 9

ızgarada kızarmış

katkısız ketçaba bulanmış

bideeeeee dereotlu dukan kurabiyemmmmmm

az önce de annem aradı bugun bende dukanlı oldum dedi... tartılmış 95 kiloymuş bakalım devam edebilicekmi... kitabı benden çabuk okuyup bitirdi valla inşallah falso vermez

Günaydın dukancanlar misafirlerim gitti ne yazıkki ve ben bugun tartıldım kilo durumum tekrar hedef kiloma indi yani hiç korkmayın abartıp kontrolü ele alınca tekrar aynı kilodasınız :) hepinizi öpüyorum ... sevgiler

Alkışlar anneye gelsin beraber yaparsınız ne güzel zaten sana hazırlıyordu yemek kendide uyar...Ya ben bu sosisleri bulamadım ya

bide ben ne yiceğime karar versem açlıkdan midem ağrıyo ama cnm hiççç bişi istemiyo

sakin olun bacılarım .........çok gerildiniz bugün.... yapın kendinize birer fincan çay ya da kahve bi gevşeyin bi rahatlayın... unutmayın çok stres çok kortizon salgılanmasına sebep olur . çok su tutarsınız ve kilo alırsınız....relax relaaaaaaaax.... birer meleksiniz sizler etrafınıza neşe saçın ....... ince belli çiçekler gibi salının endam edin....takılmayın kaypaklara kaypaklar en sonunda kayıp gider hayatınızdan ama onlar giderken sizlerden de birşeyler alıp götürmesinler.... onlar yokmuş gibi davranın .....önemli olan sizsiniz....değer verin kendinize dinleyin kendinizi ve gözlerinizi kapatın birkaç saniye saatin dakikalarını dinleyin sakinleşin canlarımmmm.........

sakin sakinnnnnnn,relax ,relaxxxxxxxxxx

çok güzelllll işte böyle şşşşşşşşşşş..... :103::103

Selamlar kızlar.bende gecikmeli kahvaltımı yapıyorum suan yavaş yavaş.sonrada yuruyuse gideceğim. Ay aksama bitmek yapıcım iki tane yesem cok mü olur sizce yaa karar veremedim

kızlar böreğimi yedim azönce ımmmmm :) atak da olanlara alternatif olabilir. burda mesai arkadaşıma da tattırdım nefis bişey ya dedi. lor ve maydonozun pişmiş olması ayrı lezzet kattı.

Ay bu arada dun 78.80 çıkmıştım.busabah 77,50 çıktım. Kahvaltıdan sonra 78 çıktım 800 gr vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…