seyirde kabızlık pek olmadı bana, atak 6 gündü, 3 ve 4. günü oldu biraz ama sıcak süt içerek düzelttim durumu. şu an bir sorunum yok. fakat regl dönemine gireceğim o yüzden herhalde 7günlük seyirde 0,5kilo verdim ben de :26: . yani seyire geçin bence yarın sebzeyle daha fazla protein yüklemesi yapmayın.
evet sanırım bugün bayağı ağrım olduyeşil çay içmeye çalıştım ama olmadı içemedim çok kötüydü. limon sıksak olur mu ki? bir de bende kalp sıkışması oldu biraz, o yüzden proteini azaltmak zorunda kaldım. ondan da olabilir herhalde ama umarım duraklama yaşamam :2:
merhaba arkadaşlar29 martta dukan diyetine başlamış bulunmaktayım 77-78 arasında gidiyordu tartı tartıldığımda bugun atakta 6. günüm. dukanın sitesine göre 62 kg olmalıymışım. 2 gün atak önerdiler ama bana çok az geldi ben de uzattım biraz yanlış mı yaptım bilmiyorum da her neyse:) ilk üç gün çok güzel gitti diyetim. 4 günde de 3 kilo verdim. fakat iki gündür sabahları tartıldığımda gram oynamıyor dün ve bgugün dışarda geçirdim bir öğünümü ama tavukşiş yedim yağsız olsun diye. sizce ne yapmalıyım tekrar kilo vermeye başlamak için? bu arada her şeye çok dikkat ediyorum. yediğim içtiğim hep ligth ürünler. haa tabi şunu da söylemeden geçemeyeceğim 3-4 gündür lavoboya gidemiyorum deneyimli arkadaşlar lütfen yardım edin
peki canım ben seyir kısmına mı geçsem acaba artık? yarın tam bir hafta olacak atakta...
normal yesil cayi bende icemiyorum icine limon sSIKSamda, limon aromalisini almistim onu icebildim, elmalisida güzel tavsiye ederim canim.
canim bence atagi daha fazla uzatma, zaten fazlasiyla yapmissin, atakta fazla kilo verince, vucut direnmeye baslamistir, seyirden devam edersen elbet kilolarin inadini kirarsin. moralini bozma ok?ayrica 4 günde 3 kilo muhtesem bisey, tebrik ederim
inşallah canım zayıfladıktan sonra kopmayalım beraber sıkılaşalım ya benim vaktim olmuyorki eşim diyo sen kendi kendine iş çıkartıyosun diye ama yok oturamıyorumki şunuda yapayım bunuda yapayım derken vakit geçiyor neyse kararlıyım bu defa ama evlenmeden önceki halime dönücem hayatım...canim benim yaa sagolasin, gönüller bir olsun. bugün bayagi kalori harcamisimdir herhalde. ari maya gibi hic durmadim, viz bi oraya viz bi buraya uctum adetasevgincim inanirmisin bizim evde kücük bi spor salonu acsam baya kazanirim herhalde. step aleti, cross walker, mekik cekme aleti, bi hevestir pilates icin gerekli malzelmeler, toplar moplar hersey var, vardaaaa yapan yok tam dayakligim aslinda ne var günde 1 saat spor yapsam, cok tembelim coooook gerci kizim pek izin vermez, o uyurken veya yokken yapmak gerek. söyle 7lerin altina ineyim, SIKLASMAk icin bi yerlerden baslamam lazim. yoksa heryer bingil bingil sallanir.
tebrikler maşallah devam ediyormusun peki?merhaba ben uzun zamandır forumun takipçisiydim fakat okulun yoğunluğundan fırsat bulup yazamadım. 1 aydır dukan diyetini yapıyorum 70.4 kilo başladım ve bu sabah 65.5 i bile gördüm . insanların sen zayıflamışsın diye tepki vermeleri müthiş bi mutluluk .
70 gün çok kısa bir süre inşalah bizde hemencik kurtuluruz bu kilolardan..ne güzel korumaya geçmişsin darısı bize inşallah 10 kilo toplam nekadar sürede verdin canım?
70 günde canım darısı başınıza :) sevgiler...
canım zaten atakta vücuttaki ödemi atıyosun asıl kilo verme seyirde başlıyor..merhaba arkadaşlar29 martta dukan diyetine başlamış bulunmaktayım 77-78 arasında gidiyordu tartı tartıldığımda bugun atakta 6. günüm. dukanın sitesine göre 62 kg olmalıymışım. 2 gün atak önerdiler ama bana çok az geldi ben de uzattım biraz yanlış mı yaptım bilmiyorum da her neyse:) ilk üç gün çok güzel gitti diyetim. 4 günde de 3 kilo verdim. fakat iki gündür sabahları tartıldığımda gram oynamıyor dün ve bgugün dışarda geçirdim bir öğünümü ama tavukşiş yedim yağsız olsun diye. sizce ne yapmalıyım tekrar kilo vermeye başlamak için? bu arada her şeye çok dikkat ediyorum. yediğim içtiğim hep ligth ürünler. haa tabi şunu da söylemeden geçemeyeceğim 3-4 gündür lavoboya gidemiyorum deneyimli arkadaşlar lütfen yardım edin
canim tebrikler bende 2/1 yapmak istiyorumda zor oluyormu 1/1 başladım ben dönsem benim bölgesel problemlerim çok...merhaba canlarr
dollmuşş sayfalarr oku oku bitmedii..
ben bu gün apartman merdivenlerinden alıverişş poşetleri ile daha rahat çıkmanın keyfini yaşadım:))
ben 4. katta oturuomm 2. katta bi nefes alırdmm ve ewe girince 5 dk kadar konusamazzdmm
henüzz bu kadar az kilo vermişken bööleyse ayy benn 55 olunca uçarııımmmm
ayrıca 2/1 iyi gidioo atakta gibi hissediomm birazz kendimi ama hafifliorumm biliorum umarımm pskolojik deildirr baskülde de görürümm cuma günü
Dabraşka mabraşka bu kadın ne diyorşkaSesini kısıp yapmak lazım bunu. Bişey anlamayınca sinir oldum şimdiden, kulağımı tırmaladı kadının sesi
canım sağolasın o kadar çok ihtiyacım var ki motivasyona... yazdığını okuyunca çok mutlu oldumhep birlikte istediğimiz kilolara ineceğiz inşallah
herkese iyi geceler...
haklısın dedikleri anlaşılmayınca sinir oluyor insan. ama bu video daha iyi. callan abla çok kasıyor. bu videoda daha net anladım hareketleri.
hareketler zor ama bugün 3. günümü tamamladım. üstelik de 1.5 saatlik yürüyüşten sonra. şimdilik tam yapamıyorum. o 20 tekrar diyor ben 10 anca yapıyorm. 100 tekrarları da 50. ama başlangıç için iyidir bence. bugün dünden daha iyiydim mesela... böyle böyle olacak artık, çaresi yok.
arkadaşlar çok şey istiyorum belki ama bir şey rica edebilir miyim? seyir için bir günlük menü yazabilir misiniz? yanlış yapmak istemiyorum
annem dünü vukuatsız bi şekilde atlatmış ama ne yiyiceğimi bilemedim diyor... ama inanıyorum sonuç iyi olucak... akşam tatlı krizinden ölüyodu... uyduruk bi kurabiye yaptım yulaf kepeğiyle... üstüne de goji marmelatı döktüm... ben bu tepsinin hepsini yerim dedi yahu... gözü dönmüş resmen... ama bi tane yedi tabi
Eki Görüntüle 382315
günaydın yaptıgın tatlı sabah sabah iştah patlaması yaptı bende tamda regliyken offfffffff
günaydın yarim.ben bu tip tatlıları sevmiyorum... regl dönemimde sabahları yağı azaltılmış brezilya bitteri atıyorum ağzıma küçük bi parça... o beni bütün gün idare ediyo...
günaydın yarim.
bu brezilya bitteri nasıl birşeydir.bir foto eklesene.nette baktım ama pek bir şey göremedim.
merhaba arkadaşlar29 martta dukan diyetine başlamış bulunmaktayım 77-78 arasında gidiyordu tartı tartıldığımda bugun atakta 6. günüm. dukanın sitesine göre 62 kg olmalıymışım. 2 gün atak önerdiler ama bana çok az geldi ben de uzattım biraz yanlış mı yaptım bilmiyorum da her neyse:) ilk üç gün çok güzel gitti diyetim. 4 günde de 3 kilo verdim. fakat iki gündür sabahları tartıldığımda gram oynamıyor dün ve bgugün dışarda geçirdim bir öğünümü ama tavukşiş yedim yağsız olsun diye. sizce ne yapmalıyım tekrar kilo vermeye başlamak için? bu arada her şeye çok dikkat ediyorum. yediğim içtiğim hep ligth ürünler. haa tabi şunu da söylemeden geçemeyeceğim 3-4 gündür lavoboya gidemiyorum deneyimli arkadaşlar lütfen yardım edin
tuvalete gidememe konusu gerçekten sıkıntı ben çözümü kayısı çayında buldum ama gene de çokk etkili olduğunu söyleyemem aynı dertten muzdaripim
günaydın yarim.
bu brezilya bitteri nasıl birşeydir.bir foto eklesene.nette baktım ama pek bir şey göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?