Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok teşekkür ederim yardımlarınız için :) o zaman ben yarın domatesli bi kahvaltı yapayım uzunnn bi aradan sonra

merhaba canlarr
dollmuşş sayfalarr oku oku bitmedii..
ben bu gün apartman merdivenlerinden alıverişş poşetleri ile daha rahat çıkmanın keyfini yaşadım:))
ben 4. katta oturuomm 2. katta bi nefes alırdmm ve ewe girince 5 dk kadar konusamazzdmm
henüzz bu kadar az kilo vermişken bööleyse ayy benn 55 olunca uçarııımmmm

ayrıca 2/1 iyi gidioo atakta gibi hissediomm birazz kendimi ama hafifliorumm biliorum umarımm pskolojik deildirr baskülde de görürümm cuma günü

normal yesil cayi bende icemiyorum icine limon sSIKSamda, limon aromalisini almistim onu icebildim, elmalisida güzel tavsiye ederim canim.

peki canım ben seyir kısmına mı geçsem acaba artık? yarın tam bir hafta olacak atakta...

canim bence atagi daha fazla uzatma, zaten fazlasiyla yapmissin, atakta fazla kilo verince, vucut direnmeye baslamistir, seyirden devam edersen elbet kilolarin inadini kirarsin. moralini bozma ok?ayrica 4 günde 3 kilo muhtesem bisey, tebrik ederim

canım sağolasın o kadar çok ihtiyacım var ki motivasyona... yazdığını okuyunca çok mutlu oldum hep birlikte istediğimiz kilolara ineceğiz inşallah

inşallah canım zayıfladıktan sonra kopmayalım beraber sıkılaşalım ya benim vaktim olmuyorki eşim diyo sen kendi kendine iş çıkartıyosun diye ama yok oturamıyorumki şunuda yapayım bunuda yapayım derken vakit geçiyor neyse kararlıyım bu defa ama evlenmeden önceki halime dönücem hayatım...
tebrikler maşallah devam ediyormusun peki?

arkadaşlar çok şey istiyorum belki ama bir şey rica edebilir miyim? seyir için bir günlük menü yazabilir misiniz? yanlış yapmak istemiyorum

Dabraşka mabraşka bu kadın ne diyorşka Sesini kısıp yapmak lazım bunu. Bişey anlamayınca sinir oldum şimdiden, kulağımı tırmaladı kadının sesi

haklısın dedikleri anlaşılmayınca sinir oluyor insan. ama bu video daha iyi. callan abla çok kasıyor. bu videoda daha net anladım hareketleri.
hareketler zor ama bugün 3. günümü tamamladım. üstelik de 1.5 saatlik yürüyüşten sonra. şimdilik tam yapamıyorum. o 20 tekrar diyor ben 10 anca yapıyorm. 100 tekrarları da 50 . ama başlangıç için iyidir bence. bugün dünden daha iyiydim mesela... böyle böyle olacak artık, çaresi yok.

canım sağolasın o kadar çok ihtiyacım var ki motivasyona... yazdığını okuyunca çok mutlu oldum hep birlikte istediğimiz kilolara ineceğiz inşallah

rica ederim tatlim ne demek, burda hepimizin morale ihtiyaci oluyor. iyi ki KK miz var! hep birlikte yaza daha hafif, daha zarif daha güzel merhaba diycez insallah. yeterki diyetimize sadik kalalim ve pes etmeyelim!!!

herkese iyi geceler...

sanada tatli rüyalar canim

ben lesliee yaparken bir zamanlar (cünkü uzuuuuun zamandir yapmiyorum ) videonun sesini tamamen kapatip, hareketli parcalar esliginde yapiyordum, zamanin nasil gectigini anlamiyorsun böylelikle. masallah tebrik ediyorum seni. baslamak bitirmenin yarisi derler ya, ilk günler icin yarisini yapabilmen bile cok güzel. devam et canim. 2 hafta sonra ölcülerini kiyasla. bak ne kadar incelmissin

arkadaşlar çok şey istiyorum belki ama bir şey rica edebilir miyim? seyir için bir günlük menü yazabilir misiniz? yanlış yapmak istemiyorum

canim kitabin arka sayfalarinda menüler ver, ama ben hic onlara uymadim. canim hangi sebzeyi yemek istiyorsa aksam proteinin yaninda ondan yedim.

sabah normal, domates, salatalik, krep ve peynir

ögle cacik

aksam tavuk sote yaninda mantar (Brokoli, karnabahar, kabak hangisini seviyorsan, daha yiyebilcegimiz

daha genis yemek tarifleri var dukanin facine de bakabilirsin. blog var ordada cokgüzel tarifler var. ben simdi henüz seyire gecmedim, cuma günü aksam midem bayram edicek. mantarli tavuk sote yapcam mmmmmhhh simdiden sabirsizlaniyorum.

sunu unutmayalim canim, sebzeler proteini gecmemeli, yani tabagin cogu protein azi sebze olmali.

annem dünü vukuatsız bi şekilde atlatmış ama ne yiyiceğimi bilemedim diyor... ama inanıyorum sonuç iyi olucak... akşam tatlı krizinden ölüyodu... uyduruk bi kurabiye yaptım yulaf kepeğiyle... üstüne de goji marmelatı döktüm... ben bu tepsinin hepsini yerim dedi yahu... gözü dönmüş resmen... ama bi tane yedi tabi

günaydın yaptıgın tatlı sabah sabah iştah patlaması yaptı bende tamda regliyken offfffffff

günaydın yaptıgın tatlı sabah sabah iştah patlaması yaptı bende tamda regliyken offfffffff

ben bu tip tatlıları sevmiyorum... regl dönemimde sabahları yağı azaltılmış brezilya bitteri atıyorum ağzıma küçük bi parça... o beni bütün gün idare ediyo...

günaydın....
dün yine bir arkadaş toplantısını hasarsız atlatmanın mutluluğu ile tartılıp 63,0 görmenin keyfine paha biçilemez.15 gün duraklamanın ardından 2/1 in faydası olduğunu düşünüyorum.dukan böyle birşey dememiş ama ben iyi ki denemişim diyorum...

hepiniz mutlu uyanmışsınızdır inşallah....

ben bu tip tatlıları sevmiyorum... regl dönemimde sabahları yağı azaltılmış brezilya bitteri atıyorum ağzıma küçük bi parça... o beni bütün gün idare ediyo...
günaydın yarim.
bu brezilya bitteri nasıl birşeydir.bir foto eklesene.nette baktım ama pek bir şey göremedim.

bugun tartıldım 62.70 çıktım çok mutlu oldum ama benim kabızlık sorunumu çözemedim ya daha önce hiç kabız olmamıştım çok su içiyorum ama geçmedi arkadaşlar bugday kepeği önermişler olmazsa onu denicem. bugun seyirdeyim 2/45 sebze günüm

Günaydın kızlar,
Bir aydır bende dukan diyeti yapıyorum. Sizleri burdan sürekli takip ediyorum.
Burdan aldığım tarifle yaptığım dukan mantı nefis oldu. Her gün aynı şeyleri yemekten bıkmıştım. Resmen gözüm açıldı.
Artık iki günde bir yaparım ben mantıyı. Tarifi veren arkadaşa tekrar tekeşkürler.

tuvalete gidememe konusu gerçekten sıkıntı ben çözümü kayısı çayında buldum ama gene de çokk etkili olduğunu söyleyemem aynı dertten muzdaripim

wc sorunu malesef 4 gundur benımde cok büyük sorunum..çatlıcam yanı artık..kayısı cayı bana oncelerı fayda edıodu ama bu kez etmedi..magnesie calcine isimli ilacı aldım artık mecburen onu denicem..

günaydın yarim.
bu brezilya bitteri nasıl birşeydir.bir foto eklesene.nette baktım ama pek bir şey göremedim.

aslında bitter çikolata işte... ama yağı azaltılmış onun... neticede bu da kaçamak ama... delirip normal çikolata yada şerbetli tatlı yemiyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…