- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
tebrikler cnm.günaydın....
dün yine bir arkadaş toplantısını hasarsız atlatmanın mutluluğu ile tartılıp 63,0 görmenin keyfine paha biçilemez.15 gün duraklamanın ardından 2/1 in faydası olduğunu düşünüyorum.dukan böyle birşey dememiş ama ben iyi ki denemişim diyorum...
hepiniz mutlu uyanmışsınızdır inşallah....
haklısın dedikleri anlaşılmayınca sinir oluyor insan. ama bu video daha iyi. callan abla çok kasıyor. bu videoda daha net anladım hareketleri.
hareketler zor ama bugün 3. günümü tamamladım. üstelik de 1.5 saatlik yürüyüşten sonra. şimdilik tam yapamıyorum. o 20 tekrar diyor ben 10 anca yapıyorm. 100 tekrarları da 50. ama başlangıç için iyidir bence. bugün dünden daha iyiydim mesela... böyle böyle olacak artık, çaresi yok.
anladım:)))))aslında bitter çikolata işte... ama yağı azaltılmış onun... neticede bu da kaçamak ama... delirip normal çikolata yada şerbetli tatlı yemiyim diye
karamsarlık değil de heyecanımı kaybetmek üzereydim.yoksa bu diyete baş koydum ben:))))tebrikler cnm.çok karamsardın ama herşey yoluna girdi artık sanırım.eksilerin devamını dilerim
Günaydın dukancanlaaarr
dün gördüğüm 69 küsürlerden sonra bugün tekrardan 68'i gördüm tartıda:) 2 gündür spor yapamıyorum ama artık arttırmam lazım şurda kaldı 10 gün:)
buarada ne giyeceğimede az buçuk karar verdim gibi :) krem rengi pantalon - beyaz ama şık bir gömlek üstünede ya koyu yeşil yada kahve rengi blazer ceket:) altınada krem babet:)
saçlarım kızıl gibi olduğundan kahve cidden güzel duruyor:)
neyse bu haftasonu bu dediklerimi alacağımsadece ayakkabım oluyor:)
günaydın
benden -300 gr daha gıttı. mutlumuyum hayırrrrrrrrrrrrrrrr
neden gr gr gıdıyo ya daha napcamkı ben anlamadım..
sabahta 1 çay kaşıgı sıvı yağa yumurta kırdım uzerınede 3 kasık lor koydum onu yedım. birde maydanoz.
sirkeli ılık suyumuda ihmal etmedım..
Tebrik;Tebrik;Tebrikgünaydın....
dün yine bir arkadaş toplantısını hasarsız atlatmanın mutluluğu ile tartılıp 63,0 görmenin keyfine paha biçilemez.15 gün duraklamanın ardından 2/1 in faydası olduğunu düşünüyorum.dukan böyle birşey dememiş ama ben iyi ki denemişim diyorum...
Süper görünüyor valla.Tariflerin her zaman süper.annem dünü vukuatsız bi şekilde atlatmış ama ne yiyiceğimi bilemedim diyor... ama inanıyorum sonuç iyi olucak... akşam tatlı krizinden ölüyodu... uyduruk bi kurabiye yaptım yulaf kepeğiyle... üstüne de goji marmelatı döktüm... ben bu tepsinin hepsini yerim dedi yahu... gözü dönmüş resmen... ama bi tane yedi tabi
Eki Görüntüle 382315
Bitki çaylarını içemeyenlere öneri: Bi dikişte içiyorum ben nefes almadan. Bi de içebildiğiniz kadar sıcak olsun. Daha iyi söktürüyor.ahh canım sorma... diyete başlamadan önce içebildiğim bitki çaylarını nedense artık içemiyorum... kayısı çayı da öyle... bir de bi tanıdığım mısır pükülü çayı önermişti aklınızda bulunsun çok işe yarıyor demişti. ama bir kere içebildim işe yarıyor mu tam test edemedim
En iyi yanı da bu değilmi?Ya 1 bardak light kola içtim ama sanki diyetimi bozmusum gıbı bır psıkolojıye burundum bıanda. :26::26::26:
Diyetle kolayı bırarada dusunemıyorummmmm
anladım:)))))
karamsarlık değil de heyecanımı kaybetmek üzereydim.yoksa bu diyete baş koydum ben:))))
mesela o sıvı yağı kullanmıycaksın....
çok mecbur kalırsan zeytinyağı kullanıcaksın...
mesela o sıvı yağı kullanmıycaksın....
çok mecbur kalırsan zeytinyağı kullanıcaksın... o da hergün değil...
ve yürüyüş yapıcaksın...
hergun en az 45 dk yuruyorum cnm.. daha fazlasınada zamanım yoookkk..
hosgbulduk gülümama dukan amcam demistiki, duraklama olursa yesil cayi artirin diyeeee yoksa benmi yanlis hatirliyommm
papatya cayini hic icemiyorum canim, rezenede iyi gelir bak onu icerimmm
Günaydın dukancanlaaarr
dün gördüğüm 69 küsürlerden sonra bugün tekrardan 68'i gördüm tartıda:) 2 gündür spor yapamıyorum ama artık arttırmam lazım şurda kaldı 10 gün:)
buarada ne giyeceğimede az buçuk karar verdim gibi :) krem rengi pantalon - beyaz ama şık bir gömlek üstünede ya koyu yeşil yada kahve rengi blazer ceket:) altınada krem babet:)
hey fıstık süpersinnn.......
zaten güzelsin çooook daha güzel olucaksın.....
günaydın
benden -300 gr daha gıttı. mutlumuyum hayırrrrrrrrrrrrrrrr
neden gr gr gıdıyo ya daha napcamkı ben anlamadım..
sabahta 1 çay kaşıgı sıvı yağa yumurta kırdım uzerınede 3 kasık lor koydum onu yedım. birde maydanoz.
sirkeli ılık suyumuda ihmal etmedım..
seyirin 7. günündeyim ve toplamda 7 günde -500 verdim. sizce normal mi?
günaydın....
hiç canıınınız sıkmayın bizde yaşıyoruz bu sorunları.seyirin ilk günleri biraz yavaşlaıyor sonra hızlanıyor sonra da benim gibi 15 gün gr oynamadan geçiyor.diyetinizii sevin en önemlisi o...başarılamayacak bir şey değil.canim galiba seyirde ilk baslarda yavas gidiyor, benim de 14. gunum ve 5. gununde en dusuk kilomu 62.6 olarak gormustum basladigimdan beri, bu sabaha kadar son bes gundur de 63.5 larda seyrediyordum. bu sabah tekrar 62.5 gordum.. tabi ben son 10 gundur spor yapmiyorum biraz da ondan oluyor sanirsam. bana sorarsan normal.. bir de ben bir seyin faydasini gordum; bir gun mecburen ard ard a sebze + protein yapmistim, ertisi 2 gunde saf protein yaptim. boyle 2 + 2 yapinca ozellikle saf protein gunlerinin ertesi sabahi tartida vucudun toparladigini dustugun asıl kiloyu verdigini gorebiliyorsun.. ama uzun vadede rahat yapılabilecek birsey gibi gelmiyor
Günaydın dukancanlaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?