biraz olabilir ama bence senin durumunda önemli değil.keşke anneanneciğim yaşasaydı da pastasından bir dilim yeseydim..boşver 3 günlük dünya.1 saat fazladan yürü bu hafta hopppp bitti gittti..seni tebrik ediyorum keşke bende hasarsız atlatsaydım ama dünki aile toplantısında annanemin doğum günüydü ve pastasından yemezsem hakkımı helal etmem demesi artı teyzemin seni şimdi yere yatırıp zorla yetiricem tehditi üzerine 1 dilim ev yapımı yaş pasta ve küçük bi börek yemiş bulunuyorumiyilik mi yapıyolar bana anlamadım ya
gerçi sabah -100 le uyandım ve 61,50 geldim inşallah ilerleyen günlerde + ya yada duraklamaya sebep olmaz
eminim çok güzel olacaksındırda beyazla krem renginin uyumu konusunda pek emin olamadım eğer almadıysan bu senenin rengi olan nar çiçeği şık bir gömlekde alabilirsin samimiyetine sığınım nacizane bi öneride bulundum alınmazsın inşallah
yok cnm benimki aslında sıkılmak deilde,bu 4 gunluk durumun yarattıgı bi sıkıntı suan..7 otlu cayı nereye baktı ısem bulamadım,,mate çayı aldım onuda denedım.ilaç bile fayda etmedi ilk defa böle bişi oluo diyete başladım başlayalı,,resmen karnımda şuan bi kütle ile dolaştığımı hissediorum
yok neden alınayım aşkolsun teşekkür ederim yorumlar için
nar çiçeği rengini çok severim ama pek kullanamıyorum nedenseaslında şu da var insan kilolu olunca genelde koyu renklere yöneliyor bu bende de öyle senelerdir:)
24 yaşındayım sorsanıza hayatında kaç kere krem rengi pantalon giydin diye:)) hiiç giymedim
bembeyaz bir gömlek düşünmüyorum zaten böyle kırık beyaz gibi hoş alışverişe çıktığımızda hiç bir zaman istediklerimizi alamayacağımında farkındayım
ama nar çiçeğinide mutlaka giyip deniceeem
seni tebrik ediyorum keşke bende hasarsız atlatsaydım ama dünki aile toplantısında annanemin doğum günüydü ve pastasından yemezsem hakkımı helal etmem demesi artı teyzemin seni şimdi yere yatırıp zorla yetiricem tehditi üzerine 1 dilim ev yapımı yaş pasta ve küçük bi börek yemiş bulunuyorumiyilik mi yapıyolar bana anlamadım ya
gerçi sabah -100 le uyandım ve 61,50 geldim inşallah ilerleyen günlerde + ya yada duraklamaya sebep olmaz
günaydın....
dün yine bir arkadaş toplantısını hasarsız atlatmanın mutluluğu ile tartılıp 63,0 görmenin keyfine paha biçilemez.15 gün duraklamanın ardından 2/1 in faydası olduğunu düşünüyorum.dukan böyle birşey dememiş ama ben iyi ki denemişim diyorum...
hepiniz mutlu uyanmışsınızdır inşallah....
Günaydın dukancanlaaarr
dün gördüğüm 69 küsürlerden sonra bugün tekrardan 68'i gördüm tartıda:) 2 gündür spor yapamıyorum ama artık arttırmam lazım şurda kaldı 10 gün:)
buarada ne giyeceğimede az buçuk karar verdim gibi :) krem rengi pantalon - beyaz ama şık bir gömlek üstünede ya koyu yeşil yada kahve rengi blazer ceket:) altınada krem babet:)
saçlarım kızıl gibi olduğundan kahve cidden güzel duruyor:)
neyse bu haftasonu bu dediklerimi alacağımsadece ayakkabım oluyor:)
günaydın
benden -300 gr daha gıttı. mutlumuyum hayırrrrrrrrrrrrrrrr
neden gr gr gıdıyo ya daha napcamkı ben anlamadım..
sabahta 1 çay kaşıgı sıvı yağa yumurta kırdım uzerınede 3 kasık lor koydum onu yedım. birde maydanoz.
sirkeli ılık suyumuda ihmal etmedım..
uğraşmıyosundur bebişko... uğraşsan vaktin olsa sende becerebilirsin elbette... ben dün akşam arkadaşım için ekmek yaptım kocaman oldu ve pek de güzel oldu...
yok neden alınayım aşkolsun teşekkür ederim yorumlar için
nar çiçeği rengini çok severim ama pek kullanamıyorum nedenseaslında şu da var insan kilolu olunca genelde koyu renklere yöneliyor bu bende de öyle senelerdir:)
24 yaşındayım sorsanıza hayatında kaç kere krem rengi pantalon giydin diye:)) hiiç giymedim
bembeyaz bir gömlek düşünmüyorum zaten böyle kırık beyaz gibi hoş alışverişe çıktığımızda hiç bir zaman istediklerimizi alamayacağımında farkındayım
ama nar çiçeğinide mutlaka giyip deniceeem
canim 7 otlu cayi migroslardan bulabilirsin, ben hep ordan aliyorum. Bu arada atagin ilk gunu haric benim boyle bir sorunum hic olmadi ve nerdeyse hic ama hic yag da kullanmiyorum. Bu 7 otu cayi uzun zamandir her sabah is yerinde iciyorum. nerdeyse dogadan bu cayi cıkardigindan berihem vucudundaki odemi atmada da yardimci, ogleden sonralari da mutlaka yesil cay/yasemin cayi iciyorum (senelerdir ). yesil cay icin hazır poset caylari tercih etmeyin tatlari kotu oluyor, aktarlardan sorabilirsiniz buzusmus yapraklar gibi gorunuyor birkac yaprak atsaniz bir kupanin icine yetiyor
ayrica kitapi okuduysaniz, tuvalete cok duzenli cıkamayabiliyorum/cıkamayabiliyorsunuz cunku saf proteinin fazla posasi olmuyor. Fakat hic te kabızlık cekmedim
Uzuuuun bir aradan sonra merhaba hepinize, nasıl gidiyor?? Benim güçlendirme süper gidiyor, hepinizin bir an önce güçlendirmeye geçmesi dileğiyle...
toplam 5 aydamı güçlendirmeye geçmiştin?
Teşekkürler, inşallahhh!! Ben sık sık öyle kendimce diyet yapan biriydim de. 2-3 kilo alıp vermeler çok oluyodu, daha fazla da veremiyordum zaten. Takılıp kalıyordu. O yüzden bünyem bu konuda biraz tecrübeli diye korkuyorum. Metabolizmam da yavaş çünkü, zor kilo veren biriyim. Ama bu kadar da kilo almamıştım hiç. Yani bu vücut da taş değil ya!! O direndikçe ben de direnicem artık ne yapiyim. Hala 'o diyeti yapamazsın, yok o diyet sağlıksız, tatlı yemeden nasıl duruyosun, çok uzun sürmüyo mu o diyet nasıl dayanacaksın' bilmem ne diyenler var. Aaaa!!! Devam edicem kardeşim rahat bırakın beni!
Dediğin gibi kazanan biz olucaz inşallah! Bi inanabilsem..
inşallah canım zayıfladıktan sonra kopmayalım beraber sıkılaşalım ya benim vaktim olmuyorki eşim diyo sen kendi kendine iş çıkartıyosun diye ama yok oturamıyorumki şunuda yapayım bunuda yapayım derken vakit geçiyor neyse kararlıyım bu defa ama evlenmeden önceki halime dönücem hayatım...
tebrikler maşallah devam ediyormusun peki?
70 gün çok kısa bir süre inşalah bizde hemencik kurtuluruz bu kilolardan..
canım zaten atakta vücuttaki ödemi atıyosun asıl kilo verme seyirde başlıyor..
canim tebrikler bende 2/1 yapmak istiyorumda zor oluyormu 1/1 başladım ben dönsem benim bölgesel problemlerim çok...
günayydınn
ben geçen hafta - yerine + görmüştüm ve aynı kilo 7 gün dişmeyince 2/1 yapaym dedim işe yaramazsa 15 günün sonunda yumruk yapcaktımmm..
zor deill aslında 2/1 ama işte sürekli atakta gibi hissediorumm sebze gününde suç işlemişş gibi oluorumm:)
yaa ben dayanamadımmm cumaya kadar bu günn tartıldımmm
ta ta ta taaaaa 75.000 olmusumm üstelik bugün adetimin 2. günü!!!
bu da demek oluor ki 2/1 bende işe yaradııı!!! sınırlı izinli yemicem demiştm yemedimm sadece dün gece 1 çay bar. zero içtimm..
çokkkk mutluyummmmm
-5.500 gördüğüme göre ticker yapmayı hakettimm...
günaydın
benden -300 gr daha gıttı. mutlumuyum hayırrrrrrrrrrrrrrrr
neden gr gr gıdıyo ya daha napcamkı ben anlamadım..
sabahta 1 çay kaşıgı sıvı yağa yumurta kırdım uzerınede 3 kasık lor koydum onu yedım. birde maydanoz.
sirkeli ılık suyumuda ihmal etmedım..
Ben günde iki bardaktan fazla içilemiyor diye biliyorum yeşil çay
canım süpersi brawooo...
ya güçlendirmede 1+1 yok değilmi? kitaba bakmaya üşendim, okurkende daha çok var diye es geçtim
Tabiki kazanacaksınız, bu diyet mucize gibi resmen. Her kafadan bi ses çıkar sen hangi diiyeti yaparsan yap bi kulp bulur insanlar. Sen önce kendine ve başaracağına inan, gerisi boş. Kim ne derse desin. Öyle ya da böyle sen zayıflayacaksın. O zaman ne diyecekler bakalım. Ben hayran telefonlarından bunaldım artık, arayan arayana...Madem sağlıksız da benim bu kadar zayıfladığımı gören insanlar neden benim yaptığım diyeti yapmak istiyor.
hayır gülüm bi canlan bakiim ... bakıyorum: uuuuuu ne kadar kilo vermişsin sen öyle tü tü tü maaşallaheh için daha fazla yaşam sevinci dolmalı bacım.. bakıyim somurtma öyle bi gülücük, bi gülücük bakıyim?
hah aferin bak gülmek sana ne kadar yakışıyor, ne güzel oluyorsun.....
ha şöyle .....
hadi şappi şappi........
pi çanlan argadaşum pi tikel yauvvvvvv!
tam da kötü niyetli insanların istediği şeyi yapıyosun!valla bu devirde kendin için değil başkalarına dik görünmek için kendine bakman kendine gelmen lazım.Aç şöyle fıkır fıkır bi müzik ve sadece hayatındaki güzel şeyleri ve verdiğin 21 kiloyu düşün 21 KİLOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
Bulaşıksuyu neyin var senin silkelen kendine gel
heyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noluyo bakim sanaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kovala bakıyım şu afakanları.......
şu tickerdaki 21 kiloyu veren kim acabaa yaa.... nereye gitti o miss motivasyonlu bulasiksuyumuz...
hadi amaaa sendeki gücü hepimiz çok iyi biliyoruz... gerek varmı etraftakileri mutlu etmeye... bence hiç de yok... istedikleri primi yapamıycaklarrr....
Ahh canım yaaa... Sen hepimiz için burda bir... idolsun...Lütfen yapma böyleee... Sen böyle yaparsan biz napalım canımmm..
Bulaşıksuyu senin yazdığın yazıyı bulup cevaplayacaktım ama biraz yoğunum okadar zamanım yok
ayhhh ne öyle yazmışsın bir sürü şey yazdıktan sonra kendin okudun mu merak ediyorum? okuduysan da utandın mı?
sen nasıl öyle bir şey yazarsın yaa senin gibi iradeli , kendine güvenen bir insan okadar zayıf düştüğünü gösteren birşey yazar mı?
hepimizin kayıpları oldu bu hayattaa..... hemde neler neler... 5 para etmez insanlara dünyalar kadar değer verdiklerimiz oldu... birde boylarına bakmadan en büyük kazıkları da onlar attılar...
yerden alıp başımızın üstüne koyduklarımız oldu ama yeri geldi onları bile hakettikleri yere yani ayağımızın altına aldığımız oldu...
bu hayatta eş ,dost , aile , sevgili herşeyin önemi var tabikide Allah eksikliklerini göstermesin ama şu var kii.... Sen bu hayatta Yalnızsın... bende yalnızım... diğerleride...
çünkü herkes kendi istediği hayatı yaşıyor bir süre sonra...
şimdi geçmişte belkide sana hiçbirşey katmamış... hatta senin tabirinle senden çok şey götürmüş insanlar için 1 kere tadına varacağın hayatı kendine zindan etmene değer mi??
bir toparlan ya Allaaalllaaa... gidenler gitsinn zaten üstünde kalsalar ağırlık yaparlar boşverseneee
vallaa bebeğim ben senden giden tek görüyorum oda 21 kg
haa yok benim canım dayak istiyor :)) 2 tokat yersem kendime gelirim diyorsaaan ben buralardayıımmmm
Aferin Nilessss... Tebrik ediyorum Canımmmm...Bulaşıksuyu sen de kendine gelmişsindir artıkkkk....yooookkk ölee mutsuzluk....Devam Devammm...Unutmayalım söz sırası bize de gelecek......En büyük motive bu olsa gerek....:
tokezlemeler degil midir daha sonra gelecek mutluluklari anlamli kilan, yarin gunes dogdugunda, umudun ve mutlulugun sana geri dondugunde ve tartin _ bir rakam gosterdiginde; arzularini calan hirsiz her neyse veya kimse, sadece dunde kalan bir anlamsizlik olacak.. bosver arkadasim, yine de gulumseyerek...
ama ben senı ornek alıyordum. Bendemi kaybedeceğim şimdi bu isteği
zaten kimse beni takdir etmiyooooooooooooooooooooooooooo
Bende burdayım yaaa. Benide özendirsenize
çok sinirliyim çok.bazen çalışmaktan nefret ediyorum.yalancı kaypak düzen insanlarından nefret ediyorumç
bulaşıksuyu yazdıklarını okumamış sayıyorum.sen güçlüsün neleri başarabileceğini gösterdin bize.kimse için kendini üzme..üzülmeyi hakedeni sen üz arkadaşım.devir bu devir lanet olsun ya!!!
tünaydin arkadaslar :) saat 11di kalktigim, cayi ocaga koydum hemen laptobu actim, sizin mesjlarinizi okurken esim uyandi. aksam yatmadan bilgisayar, kalkinca bilgisayar iyi alistin sen dedi. (nappiiiiiiiiim merak ediyorum), kahvlatidan sonra anca gelebildim. bugün -300 le uyandim, nedendir bilmiyorum heryerim dayak yemis gibi agriyor. yaglarim mi parcalaniyor acaba
hayir canim saf protein degil güclendirme. seyirden sonraki dönem. daha rahat bi dönem. mesela günde 2 dilim ekmek, 1 porsiyon meyve, haftada 2 gün ödül yemegi vvar. kitap alma sansin varsa okumani tavsiye ederim. daha genis bilgi iceriyor.
yok canim bisey olmaz, dene sen
bugün güne pek iyi baslamadik galibabende cok sinirli uyandim. estim gürledim sabah sabah. adetim yaklastikca daha bi asabi oluyorum. tutayim kendimi diyorum ama olmuyor.
sagolasin canim, tablonun devam edildigini bilmiyordum. persembe bilgileri yazarim insallah!
ellerine saglik canim afiyet olsun. bi dahakine ona göre ayarlarsinalllahimmmm bende 67 leri görcekmiyim acabaaaa tebrikler canim
oy oy oyyyy hemen birakma arkadasim kendini. sen ki cok güclü ve kararli birisin, kendini üzmelerine izin verme, ekmeklerine tereyagi sürme onlarin.
canm geldim ama gecikmelidün hic vermemistim bugün 300 gram gitmis bakalim insallah kilolarim benle fazla inat etmezler. sen nasilsin, sende vermis misin bugün??
benim kizda deli ediyor beni, ya kizlar bu kadar daginik mi olur???biyandan ben toplarken yoruluyorum, kizim dagitirken yorulmuyor. bazen tepem atiyor, kizinca nasil tintin gidip topluyor
evet canim lidl den almistim. almani siddetle tavsiye ederimgözüm dönmüs benim artik. aksam et kavurdum yagsiz, lokmalar agzimda büyüdükce büyüdü. üzerine yogurt karabiber koydum. öyle yedim. az kaldi az benim persembe senin cuma seyirin basliyor. esim sabah bisürü domates almisim hic yenmiyor diyordu. bende seyire bi geceyim o cerrylerin hepsini ben yiycem dedim... ay kahvaltida cok kötü hissediyorum kendimi.. hani ciger bekleyen kediler gibi , esim kizim tost yerken bende peynirimden tirtiklayip onlara bakiyorum ama yokkk simdiye kadar yediklerime sayiyorum. yiye yiye bu hale geldim, bundan imtihani gecersem kendi icimde cok sey degiscek, ilk basta kendime olan öz güvenim tekrar canlancak, istedigim kiyafetleri denemeden alcam insallah.
canim benim, seni görmek ne güzel. hosgeldin, nasilsin? yerseyin yolunda gitmesine cok sevindim. hep aklimdasiniz. kendine cok iyi bak . arada sirada ugra morali eksik etme bizden
yazdiklarini okurken kendimi piskolokta gibi hissettim,veya meditasyon yapiyormus gibisüper moral depoluyorsun tatlim meslegin ne senin fatmacim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?