Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

biraz olabilir ama bence senin durumunda önemli değil.keşke anneanneciğim yaşasaydı da pastasından bir dilim yeseydim..boşver 3 günlük dünya.1 saat fazladan yürü bu hafta hopppp bitti gittti..

yok neden alınayım aşkolsun teşekkür ederim yorumlar için
nar çiçeği rengini çok severim ama pek kullanamıyorum nedense aslında şu da var insan kilolu olunca genelde koyu renklere yöneliyor bu bende de öyle senelerdir:)

24 yaşındayım sorsanıza hayatında kaç kere krem rengi pantalon giydin diye:)) hiiç giymedim
bembeyaz bir gömlek düşünmüyorum zaten böyle kırık beyaz gibi hoş alışverişe çıktığımızda hiç bir zaman istediklerimizi alamayacağımında farkındayım

ama nar çiçeğinide mutlaka giyip deniceeem

canim 7 otlu cayi migroslardan bulabilirsin, ben hep ordan aliyorum. Bu arada atagin ilk gunu haric benim boyle bir sorunum hic olmadi ve nerdeyse hic ama hic yag da kullanmiyorum. Bu 7 otu cayi uzun zamandir her sabah is yerinde iciyorum. nerdeyse dogadan bu cayi cıkardigindan beri hem vucudundaki odemi atmada da yardimci, ogleden sonralari da mutlaka yesil cay/yasemin cayi iciyorum (senelerdir ). yesil cay icin hazır poset caylari tercih etmeyin tatlari kotu oluyor, aktarlardan sorabilirsiniz buzusmus yapraklar gibi gorunuyor birkac yaprak atsaniz bir kupanin icine yetiyor
ayrica kitapi okuduysaniz, tuvalete cok duzenli cıkamayabiliyorum/cıkamayabiliyorsunuz cunku saf proteinin fazla posasi olmuyor. Fakat hic te kabızlık cekmedim

nilesscim benim fikrimde krem pantolon aynı tonlarda gömlekle pek hoş durmayabilir gömlek renginde seçeneklerini artır derim
kahve ayakkabı ve kahve ceket giyeceğine göre krem kahve karışık bişeylerde olabilir

Anneannene değer bir dilim yaa, ne olucak Hem de doğum günüymüş. Allah uzun ömürler versin!!

Teyzen abartmasın ama hihhi :)) Benim iyiliğimi istiyorsan karışma de bundan sonra. 1 sefer 2 sefer tamam ama her seferinde böyle ısrar ederse... Ohoo!! Uzun bir diyet süreci bu çünkü. Hem başkalarının ısrarıyla yersen daha kötü moralin bozulacak, kilo vermen de etkilenecek psikolojik olarak. Anneanne doğum günlerinde pasta yemek mübah ama başka ısrarlara gelemem de :))

Süpersin canımmmm....süper... süper....

Eminim çok güzel olacaksınnn....

Canımm yaaa... bu kadar takıntı, stres yapma...gram gram da olsa biz bu kiloları vereceğiz öyle değil mi? 300 gr da olsa vermişsin yine bak ne güzel.....mutlu ol....stres yaparsak hiç veremeyiz bu seferde....

uğraşmıyosundur bebişko... uğraşsan vaktin olsa sende becerebilirsin elbette... ben dün akşam arkadaşım için ekmek yaptım kocaman oldu ve pek de güzel oldu...

senin tarifi bende yaptım ama kocaman olmadı yanlış bişeymi yaptım acep?

ya kızlar şu helva tarifini bende istiyorummmmmmmmmmmmm

Benimde favorim bu sene beyaz nar çiçeği ikilisi...

kaiko tşk ederimm bilgi için cnm..benim evimin ordaki migros çok küçük,migros jet düşün 1 tane M.i bile yok sanırım o yuzden bulamadım ama bu hafta barı getirir misiniz diye rica edeyimmm..normaldede diyete başladıgımdan berı hergun cıkmasamda hıc bu kdr uzun sürmemişti.artık karnımdada ciddi bi rahatsızlık yapmaya başlayınca mecburen ilaç aldımm..yeşil çay ilede sorunum yok ewt tadı cok ii deil ama bende uzun süredir kullanırım

Uzuuuun bir aradan sonra merhaba hepinize, nasıl gidiyor?? Benim güçlendirme süper gidiyor, hepinizin bir an önce güçlendirmeye geçmesi dileğiyle...

canım süpersi brawooo...

ya güçlendirmede 1+1 yok değilmi? kitaba bakmaya üşendim, okurkende daha çok var diye es geçtim

toplam 5 aydamı güçlendirmeye geçmiştin?

Evet tatlım, atak dahil toplam 5 ayda istediğim kiloya inerek güçlendirmeye geçtim, darısı hepinizin başına inşallah...

Tabiki kazanacaksınız, bu diyet mucize gibi resmen. Her kafadan bi ses çıkar sen hangi diiyeti yaparsan yap bi kulp bulur insanlar. Sen önce kendine ve başaracağına inan, gerisi boş. Kim ne derse desin. Öyle ya da böyle sen zayıflayacaksın. O zaman ne diyecekler bakalım. Ben hayran telefonlarından bunaldım artık, arayan arayana...Madem sağlıksız da benim bu kadar zayıfladığımı gören insanlar neden benim yaptığım diyeti yapmak istiyor.

canim sen bu kilolari gram gram aldin ve gram gram vereceksin.. hem super gidiyorsun hergun - hepimiz gormuyoruz yani... oyle begenmemezlik etme, gitsin de 300 gr gitsin

Ben günde iki bardaktan fazla içilemiyor diye biliyorum yeşil çay

Yeşil çay arttırılıyor diye biliyorum ben de...

canım süpersi brawooo...

ya güçlendirmede 1+1 yok değilmi? kitaba bakmaya üşendim, okurkende daha çok var diye es geçtim

Teşkür ederim canım, güçlendirmede 6 gün sebze protein, 1 gün saf protein var.

Di mi ama!!? Bence de!! 2 kilo gitti henüz, pek farkedilmiyo tabi. Gerçi zayıfladın sen diyorlar ama.. Bi 2 kilo daha veriyim.. sonra 5, sonra 8 inşallah Asıl o zaman süper olcak :)) Napalım.. Sağlıksızsa da zaten umursamıyorum. 57 kiloyken de kendini şişman gören biri olarak, zayıflamak istiyorum sadece.

kızlar,

onu bunu bilmem ama su tatli yiyemek bazen cok zor geliyor daha cok sekersiz gazoz, zero falan icerek bastirmaya caliyorum ama cikolatayi cok ozluyorum. gecen markette diyabetik reyondan sekersiz sarelle buldum ona daldim ama fazla iyi etmemisim nuttelladan 90 kalori eksigi varmis, yagi yerli yerinde yinede belki abartmamak 1 kasikla kendini kısatlayabildigin taktirde yenebilir.. bir kasiktaki yag orani da azdir nede olsa..
bir baska yolu ise sabahlari kenide yulaf kepegi - yumurta - yagsiz sutle pankek pisiriyorum sonra ocaktan alinca tatlandirici serpiyoryorum. onceden icine koyup pisiyordun annem beni uyardi "onlara dikkat et isiya maruz birakilmamasi gerekiyor, sonradan ekliyeceksin" diye. sonra ustunu okudum hakikaten kaynatmaya uygun degildir, ama herseye isi ile temasi kestiginizde eklebilirsiniz diyor.. aman kizlar, sizde dikkat edin.. :26:

Bulaşıksuyu neyin var senin silkelen kendine gel

Ahh canım yaaa... Sen hepimiz için burda bir... idolsun...Lütfen yapma böyleee... Sen böyle yaparsan biz napalım canımmm..

ama ben senı ornek alıyordum. Bendemi kaybedeceğim şimdi bu isteği

zaten kimse beni takdir etmiyooooooooooooooooooooooooooo

Bende burdayım yaaa. Benide özendirsenize

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrıı teşekkür ediyorum, güç verdiniz bana. Diyete yönelik motivasyon eksikliğim yok, bu da sizin sayenizde

Bir şey daha sorucam:

Diet içeceklerde hiç şeker yok gibi sonuçta, serbest değil mi onlar? Kitapta serbest diyor sanki ama, sınırlı izinli mi? Ben zero ya da light kola, light limonata, light ice tea falan filan işte, içiyorum onlardan. Çok da güzel geliyo Zaten rejim yapmasam da light içerdim ben :) 1 kalori mi ne yaa! Zararı mı var ki? İçmemeye çalışıyorsunuz sanki de, ondan dedim :)

sabah kalkar kalkmaz ilk işim foruma bakmak oldu daha kahvaltı bile yapamadım yauu :) kızlar diyete başlamadan önce burda yazılanları yine okuyordum ama o motivasyonu nasıl sağladığınızı anlamıyordum... ama şimdi o kadar güzel görüyorum ki her şeyi cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. bu sabah lavoboya gidebildim çok mutluyum ayrıca bir kilo daha gitmiş 6 dünde dört kilo ki bu benim için süper bir rakam. pko olduğumdan metebolizmam çok yavaştır... tamam bu attıklarım aslında ödem ama olsun. yine de mutlu oluyor insan bugün seyir evresine geçiyorum herkese kolay gelsin arkadaşlar ve güpppgüzel bi gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…