Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

senin tarifi bende yaptım ama kocaman olmadı yanlış bişeymi yaptım acep?

ya kızlar şu helva tarifini bende istiyorummmmmmmmmmmmm

yaaa nerde yanlış acaba benim ekmeklerim hep kocaman oluyo...

Benimde favorim bu sene beyaz nar çiçeği ikilisi...
pazar günü sevgilim bana narçiçeği ayakkabı ve çanta aldı... çoook sevimliler ama yaa hem ben pembe aşığıyım narçiçeği ve pembe kıyafet dolu dolabımda

1 hafta yoktum hepınz ne guzel kılo vermışşınız tebrık edıyorm sızı
yaaaa kuzucummm nerelerdesin sen meraklandım bende...

limonata haric sanirsam bir sakinca yok, hatta ben uludagin portakali var sekersiz bayiliyorum..
Limonata icin kitapta oze bir not var. limonu sadece soslarda birseylerin ustune tat olarak izin var. onun disinda limonata seklinde tuketmeyi yasakliyor. sebebi ise fazla asit icerdiginden meyve yerine de gecebliyormus. biliyorsun ki seyir de yada atakta 0 meyveyle yasiyoruz

Son düzenleme:

duraklama yapabilior..o nedenle çokta fazla tüketmemek gerek..ben tam bi kola hastasıyım..bende diyete başlamadan önce light içiodum günde 1 lt içtiğim oluodu..tamamen bırakamıorum ama azalttım günde 1 kutuya göre ayarlamaya calısıorum..dışarı fln çıkarsam işte alkol almamak için tercih ediyorum en fazla günde 2 kutu oluor..ama yarim.in werdiği listede günde 3*330 ml.e kdr izin war yazıordu.

günaydın kızlarrr ya bugün motivasyona ihtiyacım var benim nedense inancım gitti geçen haftadan beri tartılmadım ama sanki kg vermiyorumda şişiyorum psikolojim bozuldu iyimi

Bende en azından t shirt alcam bu sene

[/QUOTE]

hiç sorma ya iş yerinde kanınlar kulubünü yasaklı siteler arasına almışlar açamadım...ama bu beni yıldırmadı artık telefondan baglanıyorum ...sizin motivasyonunuz olmadan 1 gr bile veremediğimi gördüm şu an halen yerimde sayıyorum..bu arada seni çoook tebrik ediyorum süper gitmiş kilolar darısı başıma

hiç sorma ya iş yerinde kanınlar kulubünü yasaklı siteler arasına almışlar açamadım...ama bu beni yıldırmadı artık telefondan baglanıyorum ...sizin motivasyonunuz olmadan 1 gr bile veremediğimi gördüm şu an halen yerimde sayıyorum..bu arada seni çoook tebrik ediyorum süper gitmiş kilolar darısı başıma [/QUOTE]

sende geldin birlikte daha güzel veririz kalan kiloları...

Teşekkürler :) Biliyorum tabi kii. Meyve yoookkk Limon serbest diye içiyordum. Light ürünlerde tadı en normale yakın ve güzel olan da o geliyor :)) 100 gr'ında 0.15 gr mı ne karbonhidrat var ama.. Olsun. İçmeyin deniyosa içmem yani Ya da az içerim hihhi :) Kola içmeye devam o zaman. Akşamları iyi gidiyor yaa

günaydın kızlarrr ya bugün motivasyona ihtiyacım var benim nedense inancım gitti geçen haftadan beri tartılmadım ama sanki kg vermiyorumda şişiyorum psikolojim bozuldu iyimi

hoppallaaaa
sizlerdiniz bana dimi sabret gidecek diyenler

ara ara herkes yaşayabiliyor bu inanç düşüşünü burda örneklerinide yaşayarak gördük
ama önemli olan yılmadan devam edebilmek canım sen devam et mutlaka eksiliyordur

tartıya çıkamıyorumm vallaha :18: dellendimmi acepp

günaydın kızlarrrr kızlar kitapta sakız çiğneyebilirsiniz ama her şekersiz sakız olmaz yazıyor.acaba FALIM çiğneyebiliyormuyuz ?

günaydın kızlarrrr kızlar kitapta sakız çiğneyebilirsiniz ama her şekersiz sakız olmaz yazıyor.acaba FALIM çiğneyebiliyormuyuz ?

Ben normal sakızlardan çiğniyorum...Falım da olur hatta tatlı krizim tuttuğunda bir kaç sefer şekerli sakız bile çiğnedim

Yemekten sonra yatana kadar bir şey yememek için, canım bi şeyler yemek istediğinde içiyorum ben de. Ya da öğle yemeklerinde bazen. 500 ml falan oluyordur toplamda heralde, belki daha fazla. Light ice tea şeftali de güzel oluyor Bakalım.. Sık sık tartılmak istemiyorum o yüzden haftada 1 ya da 2 kez tartılıcam. Duraklama falan olursa, kilo durumuna göre azaltırım artık. Saol :)

yarim birazdan FBI in yasaklilar ve sinirli izinliler listesini dayar burnuna, anlarsin ne kadar icmen gerektigini.. . canim cok icince zero selulit yapiyor biliyorsun, onun disinda da tatlandirici vucut icin pek matah bisi degil amaaaa bu fayda zarar meselesi,eger seni tatlilardan uzak tutacaksa icman daha iyi olacaktir di mi? ben iciyorum mesela ve tatli krizi yasamadim henuz

canım sen bir tartıya çıksana
aaa tartıdan en az korkmamız gereken zamandayız biz farkında mısın??
çünkü kilo veriyoruz ve bunun için emek harcıyoruuzzz:)
fazla çıkarsan en azından önelim alırsın canım hadi git bir tartıl bakalım

öylemi diyosun çıksammı acaba ama bugün çıkamam artık kahvaltı ettim sabaha hadi artıkım :18: ayy inşallah vermişimdirr :18:

Vermemiş olsan bile lütfen korkma sonuçta er ya da geç gidecek onlar buna inan...Yarın tartılırsın artık hem bildirim de var yarın

Teşkür ederim canım, güçlendirmede 6 gün sebze protein, 1 gün saf protein var.
tam olarak güçlendirme özeti bu işte.bir de pirinç mercimek ve ödül öğünlerini ekledik mi süper olur...
1 hafta yoktum hepınz ne guzel kılo vermışşınız tebrık edıyorm sızı
hoşgeldin
bu kk yı niye yasaklarlar anlamadım..
çıkma o zman bazen bana da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…