senin tarifi bende yaptım ama kocaman olmadıyanlış bişeymi yaptım acep?
ya kızlar şu helva tarifini bende istiyorummmmmmmmmmmmm
pazar günü sevgilim bana narçiçeği ayakkabı ve çanta aldı... çoook sevimliler ama yaaBenimde favorim bu sene beyaz nar çiçeği ikilisi...
yaaaa kuzucummm nerelerdesin sen meraklandım bende...1 hafta yoktum hepınz ne guzel kılo vermışşınız tebrık edıyorm sızı
Bir şey daha sorucam:
Diet içeceklerde hiç şeker yok gibi sonuçta, serbest değil mi onlar? Kitapta serbest diyor sanki ama, sınırlı izinli mi? Ben zero ya da light kola, light limonata, light ice tea falan filan işte, içiyorum onlardan. Çok da güzel geliyoZaten rejim yapmasam da light içerdim ben :) 1 kalori mi ne yaa! Zararı mı var ki? İçmemeye çalışıyorsunuz sanki de, ondan dedim :)
yaaa nerde yanlış acaba benim ekmeklerim hep kocaman oluyo...
pazar günü sevgilim bana narçiçeği ayakkabı ve çanta aldı... çoook sevimliler ama yaahem ben pembe aşığıyım narçiçeği ve pembe kıyafet dolu dolabımda
yaaaa kuzucummm nerelerdesin sen meraklandım bende...
yaaaa kuzucummm nerelerdesin sen meraklandım bende...
limonata haric sanirsam bir sakinca yok, hatta ben uludagin portakali var sekersiz bayiliyorum..
Limonata icin kitapta oze bir not var. limonu sadece soslarda birseylerin ustune tat olarak izin var. onun disinda limonata seklinde tuketmeyi yasakliyor. sebebi ise fazla asit icerdiginden meyve yerine de gecebliyormus. biliyorsun ki seyir de yada atakta 0 meyveyle yasiyoruz
günaydın kızlarrr ya bugün motivasyona ihtiyacım var benim nedense inancım gitti geçen haftadan beri tartılmadım ama sanki kg vermiyorumda şişiyorum psikolojim bozuldu iyimi
hoppallaaaa
sizlerdiniz bana dimi sabret gidecek diyenler
ara ara herkes yaşayabiliyor bu inanç düşüşünü burda örneklerinide yaşayarak gördük
ama önemli olan yılmadan devam edebilmek canım sen devam et mutlaka eksiliyordur
tartıya çıkamıyorumm vallaha :18: dellendimmi acepp
günaydın kızlarrrrkızlar kitapta sakız çiğneyebilirsiniz ama her şekersiz sakız olmaz yazıyor.acaba FALIM çiğneyebiliyormuyuz ?
duraklama yapabilior..o nedenle çokta fazla tüketmemek gerek..ben tam bi kola hastasıyım..bende diyete başlamadan önce light içiodum günde 1 lt içtiğim oluodu..tamamen bırakamıorum ama azalttım günde 1 kutuya göre ayarlamaya calısıorum..dışarı fln çıkarsam işte alkol almamak için tercih ediyorum en fazla günde 2 kutu oluor..ama yarim.in werdiği listede günde 3*330 ml.e kdr izin war yazıordu.
Ya belki sana öyle geliyordurNeden korkuyorsun çık tartıya kendine güvenle fazlalık çıksa bile güven kendine gidecek onlar diye
Bir şey daha sorucam:
Diet içeceklerde hiç şeker yok gibi sonuçta, serbest değil mi onlar? Kitapta serbest diyor sanki ama, sınırlı izinli mi? Ben zero ya da light kola, light limonata, light ice tea falan filan işte, içiyorum onlardan. Çok da güzel geliyoZaten rejim yapmasam da light içerdim ben :) 1 kalori mi ne yaa! Zararı mı var ki? İçmemeye çalışıyorsunuz sanki de, ondan dedim :)
öylemi diyosun çıksammı acaba ama bugün çıkamam artık kahvaltı ettim sabaha hadi artıkım :18: ayy inşallah vermişimdirr :18:
Ben normal sakızlardan çiğniyorum...Falım da olur hatta tatlı krizim tuttuğunda bir kaç sefer şekerli sakız bile çiğnedim
tam olarak güçlendirme özeti bu işte.bir de pirinç mercimek ve ödül öğünlerini ekledik mi süper olur...Teşkür ederim canım, güçlendirmede 6 gün sebze protein, 1 gün saf protein var.
hoşgeldin1 hafta yoktum hepınz ne guzel kılo vermışşınız tebrık edıyorm sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?