Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yulaf ezmesi olmaz yulaf kepeği al,et derken tavuk eti hindi eti balıkda olur illa kırmızı et die bi kayde yok ama kitabı muhakkak bulmaya çalış

canım tablet tatlandırıcı biraz acılık veriyor sanki. onu kullanırsan çok az kullanmalısın o zamanda tatlı olmuyor. toz tatlandırıcı olsa çok daha iyi olur.

Splenda'nın tozunu bulamadım eczanede. Onun toz olanını mı kullanıyorsunuz? Huxol diye bir Alman markası var. Onu buldum Migros'ta, sıvı halde. Ben de onu aldım ama tadına bakmak için sadece bi kaç damla yoğurda damlatıp yedim. Fena değildi. Tabi miktar olarak ben de bilmiyorum onu nasıl kullanacağımı, ayarlıcam artık deneyerek.

yorummmm pleaseeee

Kilo vermem durakladı gibi bir gün -100 çıkıyorum ertesi gün +200 anlamadım ama bozmadım da devam nisan sonunda 60 kilo olsam süper olur

kengoooo olucaz sekerim nisan sonunda 60 kg aaaa moral bozmaca yok!

canim benim de polikistik overim var, ama 12 ocak'tan bu yanda 12 kg kadar verdim. imkansiz degil yani

dukan'in sekerleri, sabahtan cok isim vardi, anca geldim. dun aksam cok uyduruk bir yemek yaptim, tarif de vereyim: 700 gr kadar tavugu hasladim, bir tane kabagi onun buharinda pisirdim. sonra tavugu tifttim, kabaklari da kup kup dogradiydim onceden, bunlari 4-5 kasik yogurt, biraz peynir, maydonoz, 6 kasik yulaf kepegi, 1 yumurta ve baharatlarla karistirip yagli kasik serilmis cam kaba doktum, 20 dakika kadar pisirdim. valla boyle tavuklu pay mi desem ne desem acaip bisi oldu ama tadi gercekten guzel. oglen zero'yla yedim ama bir dahaki sefere yogurt dokucem uzerine haslanmis tavuk gogsunden bikanlara alternatif

canım bildiğim kadarıyla yulaf ezmesi olmuyor. yulaf kepeği olmalı. sonra nu diyet sanırım biraz maliyetli bir diyet. çünkü şunun yerine bunu yiyemiyorsun. protein beslenmelisin ve aslında detaylı bir diyet.
1 atak evresi var fakat sadece protein besleniyorsun 2-10 sürüyor. başka hiçbirşey yok
2-seyir evresi var bunada sadece bir öğün sebze ekleniyor. o da vermek istediğn kiloya göre değişiyor mesela ben 13 kilo vermek istiyorum bu yüzden bu evre ben de 91 gün sürecek.
3-güçlendirme evresi var onada bazı besinguruplarından ekleniyor ama özgür değilsin gene de. bu da toplamda kaç kilo verdiysen onun 10 katı gün boyunca sürüyor. 13 kilo verdiysen 130 gün mesela
4-koruma evresi herşeyden yiyebliyorsun fakat ömür boyu haftda 1 gün atak yapman gerkiyor...
işte böyle canım
kitabı birşekiled ödünç bile olsa alıp okumadan diyete başlama derim......kolay gelsin sevgiler

yorummmm pleaseeee

e çok güzelllll. buna ne yorum yazabilirim ki okudukça ağzım sulanir...ehe

+400 yediklerinden değil canım eğer bunları yediysen... vucut zaman zaman su tutuyor sonra onu birden bırakıyor işte bu kısım eğlenceli kısmı ehe... kaçamak yapmadıktan sonra veriyorsun ... zman zamn hepimiz + görüyoruz terazide ama sonuda o + lar hep eksiye dönüşüyo canım... aslında haftada bir tartılmak en iyisi ama işte insan sabredemiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben işyerinde kahve için siklamat türevi bir tatlandırıcı kullanıyorum ama evde splenda kullanıyorum. Aradaki fark bariz, bazan işyerinde tablet tatlandırıcıyı eritip yoğurduma falan ekliyorum, çok iç açıcı olmasa da idare ediyor. Ama splenda pişirilebilir olduğu için kullandığım hiçbir yiyecekte problem yaşamadım. Hatta tatlı krizine girdiğim bir gün havucu splendaya batırıp yemişliğim de var:26::26:
Real'den almıştım splendayı, internetten de alınabilir..

Çıktımm depresyondan çıktııım, aynı günde dört mevsimi yaşayan iller gibiyim, seviyorum ikizler ruhumu

Arayan arkadaşlara splendanın kendi sitesinden sipariş verebilirsiniz.

Splenda | Sipariş Ben toz olanını sipariş vericem ama 10 Nisan'dan itibaren stoklarda olacakmış. Beklicem.

Cevap veren olursa ben de nasiplenicem, ben de bilmiyorum :)) Suyun içinde ya da sütte falan eritebilirsin bence tabletleri. Miktarı da artık damak tadına göre ayarlıcaksın.

canim tablet olan cay ve kahve haricinde kullanirsan aci tat verir. eczaneye veya büyük marketlerden bakabilirsin. ben simdiye kadar hep sivi kullandim. sivida güzel. tabi tatli tariflerde farkli ölcü kullaniliyor, tadina göre ayarlamak gerekiyor,

Arayan arkadaşlara splendanın kendi sitesinden sipariş verebilirsiniz.

Splenda | Sipariş Ben toz olanını sipariş vericem ama 10 Nisan'dan itibaren stoklarda olacakmış. Beklicem.

ben burada diabetik tatlandırıcı buldum acep olmammmı? splenda dan da ucuz yani. içinde sorbitol ve sodyum sakkarin var. depolrımızda splenda yok zaten getirteyim desem yani... kitapta gebelere zarar vermeyen tüm tatlandırıcılar diyor ama?

tavuk yoğurt ve karnıbahar yedım. üstünede 45 dk yurudum.
benım cnm cok tatlı cekıyor. normalde bıle cekmezdı bıde halsızlık var uzerımde.
benimde çok çekiyordu şimdi uyduruktan bir kurabiye yaptım daha pişmedi bakalım nasıl olacak

ben tahsildaroğlunun peynirlerini çok severim daha öncede demiştiniz ama ben bulamadım migrosa carefoura baktım yoktu nereden alıyorsunuz?

kızlar size bir sorum olacak.? ben tablet tatlandırıcı aldım toz tatlandırıcı bulamadım.tablet tatlandırıcıyı tariflerde nasıl kullanabilirim eritip filanmı acaba :S????
benim elimde de tablet var ben sütte eritip kullanıyorum sütün sıcak olmasına geek yok soğuk süttede eriyor

Son düzenleme:
Çıktımm depresyondan çıktııım, aynı günde dört mevsimi yaşayan iller gibiyim, seviyorum ikizler ruhumu

canım acaba yaşıtmıyız merak ettim de? ben 34 yaşındayım acaba sen kaç yaşındasın?

afferim sehe bak ne güzelmiş yaw... üzüldük senin o hallerine bir daha görmiim sakın ha?

canım acaba yaşıtmıyız merak ettim de? ben 34 yaşındayım acaba sen kaç yaşındasın?

afferim sehe bak ne güzelmiş yaw... üzüldük senin o hallerine bir daha görmiim sakın ha?

Aslında söz vermek isterdim bir daha olmayacak diye ama ruhum ikizler, dengesizim Gün içerisinde değişimleri çok yaşarım ama çok yansıtmam, bu kez dayanacak gibi değildi o yüzden paylaştım :) Şşimdilik söz vereceğim bir daha olmayacak diye

28 yaşımdayım ben ama hepimiz 18'lik çıtırızzz hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…