Canım, peynir olarak burada birkaç kere daha yazmıştım ama, tahsildaroğlu'nun light peynirini şiddetle öneriyorum. Yağ oranı %6 sütaş vs. %8 civarı. Lezzet ve görünüm olarakda tam yağlı peynirden hiç farkı yok, krem peynir gibi sürüp yiyebiliyorsun. Dene bence.
bımde mı satılıyodu bu peynir?akşam gidim alim
kızlar selam 67 kiloydum kendi çabalarımla ve biraz yemeği kısmamla 6 kilo kadar kilo verdim fakatttt....bu 3 aydır yapmadığım şey kalmadı 61-60 arasında takılıp kaldım bu dukan diyetini duyunca bunu denemeye karar verdim dün başlayacak gibi oldum fakat burdan anlamadığım şey siz ne yiyorsunuz hep et mi maddi yönden müsait değilim kitabı alamadım ayrıca şu yulaf kepeğinide onun yerine bugün migrostan yulaf ezmesi alcam inşallah bana yemek konusunda bir fikir verirmisiniz
canım tablet tatlandırıcı biraz acılık veriyor sanki. onu kullanırsan çok az kullanmalısın o zamanda tatlı olmuyor. toz tatlandırıcı olsa çok daha iyi olur.
sabah 1 bardak süt içine 1 tk yulaf kepeği
ara: 1 sade probiyotik yogurt
öğlen: ciğer + ayran
dünkü menüyü de yazayım
sabah pastırmalı yumurta
öğlen 5 köfte kola zero
ara:light ıce tea
akşam kıymalı ıspanak ve yoğurt
(sabah +400 cıktım((( ) yediklerimden mi ki
Kilo vermem durakladı gibi bir gün -100 çıkıyorum ertesi gün +200 anlamadım ama bozmadım da devam nisan sonunda 60 kilo olsam süper olur
sabah kalkar kalkmaz ilk işim foruma bakmak oldu daha kahvaltı bile yapamadım yauu :) kızlar diyete başlamadan önce burda yazılanları yine okuyordum ama o motivasyonu nasıl sağladığınızı anlamıyordum... ama şimdi o kadar güzel görüyorum ki her şeyicevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. bu sabah lavoboya gidebildim çok mutluyum ayrıca bir kilo daha gitmiş 6 dünde dört kilo ki bu benim için süper bir rakam. pko olduğumdan metebolizmam çok yavaştır... tamam bu attıklarım aslında ödem ama olsun. yine de mutlu oluyor insan bugün seyir evresine geçiyorum herkese kolay gelsin arkadaşlar ve güpppgüzel bi gün olsun
kızlar selam 67 kiloydum kendi çabalarımla ve biraz yemeği kısmamla 6 kilo kadar kilo verdim fakatttt....bu 3 aydır yapmadığım şey kalmadı 61-60 arasında takılıp kaldım bu dukan diyetini duyunca bunu denemeye karar verdim dün başlayacak gibi oldum fakat burdan anlamadığım şey siz ne yiyorsunuz hep et mi maddi yönden müsait değilim kitabı alamadım ayrıca şu yulaf kepeğinide onun yerine bugün migrostan yulaf ezmesi alcam inşallah bana yemek konusunda bir fikir verirmisiniz
yorummmm pleaseeee
Splenda'nın tozunu bulamadım eczanede. Onun toz olanını mı kullanıyorsunuz? Huxol diye bir Alman markası var. Onu buldum Migros'ta, sıvı halde. Ben de onu aldım ama tadına bakmak için sadece bi kaç damla yoğurda damlatıp yedim. Fena değildi. Tabi miktar olarak ben de bilmiyorum onu nasıl kullanacağımı, ayarlıcam artık deneyerek.
yorummmm pleaseeee
lihgt ıce tea ,zero iyi gelmiyodur belki sana ondan olabilir bide gün gün tutmuyoki moralni bozma belki vucudun su tutmuştur bugun ondandır
bımde mı satılıyodu bu peynir?akşam gidim alim
ben lokal bir marketten aldım ama migroslarda vardır mutlaka.
Şimdi migros'un sanalmarketine baktım marka olarak var, ama light göremedim.
Canım, peynir olarak burada birkaç kere daha yazmıştım ama, tahsildaroğlu'nun light peynirini şiddetle öneriyorum. Yağ oranı %6 sütaş vs. %8 civarı. Lezzet ve görünüm olarakda tam yağlı peynirden hiç farkı yok, krem peynir gibi sürüp yiyebiliyorsun. Dene bence.
elbette denerim. ben de sütaş süzme alıyorum. her sabah 2 rafadan yumurta ve büyük bir dilim peynir
Cevap veren olursa ben de nasiplenicem, ben de bilmiyorum :)) Suyun içinde ya da sütte falan eritebilirsin bence tabletleri. Miktarı da artık damak tadına göre ayarlıcaksın.
Arayan arkadaşlara splendanın kendi sitesinden sipariş verebilirsiniz.
Splenda | Sipariş Ben toz olanını sipariş vericem ama 10 Nisan'dan itibaren stoklarda olacakmış. Beklicem.
benimde çok çekiyordu şimdi uyduruktan bir kurabiye yaptım daha pişmedi bakalım nasıl olacaktavuk yoğurt ve karnıbahar yedım. üstünede 45 dk yurudum.
benım cnm cok tatlı cekıyor. normalde bıle cekmezdı bıde halsızlık var uzerımde.
ben tahsildaroğlunun peynirlerini çok severim daha öncede demiştiniz ama ben bulamadım migrosa carefoura baktım yoktu nereden alıyorsunuz?Canım, peynir olarak burada birkaç kere daha yazmıştım ama, tahsildaroğlu'nun light peynirini şiddetle öneriyorum. Yağ oranı %6 sütaş vs. %8 civarı. Lezzet ve görünüm olarakda tam yağlı peynirden hiç farkı yok, krem peynir gibi sürüp yiyebiliyorsun. Dene bence.
benim elimde de tablet var ben sütte eritip kullanıyorum sütün sıcak olmasına geek yok soğuk süttede eriyorkızlar size bir sorum olacak.? ben tablet tatlandırıcı aldım toz tatlandırıcı bulamadım.tablet tatlandırıcıyı tariflerde nasıl kullanabilirim eritip filanmı acaba :S????
Çıktımm depresyondan çıktııım, aynı günde dört mevsimi yaşayan iller gibiyim, seviyorum ikizler ruhumu
Çıktımm depresyondan çıktııım, aynı günde dört mevsimi yaşayan iller gibiyim, seviyorum ikizler ruhumu
canım acaba yaşıtmıyız merak ettim de? ben 34 yaşındayım acaba sen kaç yaşındasın?
afferim sehe bak ne güzelmiş yaw... üzüldük senin o hallerine bir daha görmiim sakın ha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?