ben burada diabetik tatlandırıcı buldum acep olmammmı? splenda dan da ucuz yani. içinde sorbitol ve sodyum sakkarin var. depolrımızda splenda yok zaten getirteyim desem yani... kitapta gebelere zarar vermeyen tüm tatlandırıcılar diyor ama?
yulaf ezmesi olmaz yulaf kepeği al,et derken tavuk eti hindi eti balıkda olur illa kırmızı et die bi kayde yok ama kitabı muhakkak bulmaya çalış
ha bir de soyle bir muffin tarifi var dukanella diye bi blogda: Dukan Usulü Very Berry Muffin | Dukanella
ben bu yogurt yerine cilekli yogurt koydum dun, muffinlerin ici islak islak oldu superdeneyebilirsiniz yani
bu gerçekten inanılmaz bir tarif!!!!!hani diyette olmasan bile YEEEEENİİİİRRRR!!! hele ki gojileri azıcık suda bekletip ıslanmasını sağlarsanız,ayyyy içim gıcıklandı.gojim yok şimdi benim alınca ben de yapcam,ailemden sonra en sevdiğim şey diyomuşum ehehehhe
bu gerçekten inanılmaz bir tarif!!!!!hani diyette olmasan bile YEEEEENİİİİRRRR!!! hele ki gojileri azıcık suda bekletip ıslanmasını sağlarsanız,ayyyy içim gıcıklandı.gojim yok şimdi benim alınca ben de yapcam,ailemden sonra en sevdiğim şey diyomuşum ehehehhe
Yaa bişey sorcam :) hadi her şeye dayandık/dayandım ne çikolata ne tatlı ne de ekmek hiç biri gözümde değil, kış meyvelerini de atlattık/atlattım
Erik, çilek, çağla bunlar çıkmaya başladı, yemeden durabilecek miyiz/durabilecek miyimO gücü kendimde hissediyorum ama zor be yaaaaa
Yaa bişey sorcam :) hadi her şeye dayandık/dayandım ne çikolata ne tatlı ne de ekmek hiç biri gözümde değil, kış meyvelerini de atlattık/atlattım
Erik, çilek, çağla bunlar çıkmaya başladı, yemeden durabilecek miyiz/durabilecek miyimO gücü kendimde hissediyorum ama zor be yaaaaa
onun için en azından haziran - temmuza kadar burdaki çoğu kişi güçlendirmeye geçmeliii
yahu yorumunu okurken düşündüm acaba başka bişeyden mi bahsediyosunuz diye ama bildiğin gojii ve töbe estafirullah ben hiç sevmiyorum midem bulanıyo resmen... böğğk yani... okurken de şunu düşündüm... insanoğlu (yani ben) çok nankör... yiyebildiğin sayılı yararlı şeyler var be dingil ye de vitaminsiz kalma bari dimi... yok onu yemek yok buna ağız burkarım buna da burun kıvırırım... ama olsun yine de diyetimi yaparım
patronum bugun yine ofiste ve benim dünya kadar işim var... kendisi de 1 yıldır diyet yapıyo 2 beden anca küçülebilmiş... sabahtan beri gömleğini çekeleyerek geziyo işte bu geçen yıl pırt yapıyodu düğmeleri patlıyodu falan filan... dedim iyiki bişi yaptınız 30 yıl dinleriz artık kilo verişinizi... ortağı da şey dedi kıza bak süzüm süzüm süzüldü ağzını açıp bişi demiyosonra acıdılar bana küçücük kalmışım zaten... badim bile bol oluyomuş... geçen yıl içine sığamıyomuşum... ne çok kusucak şeyleri varmış aslında... hıııhhh
ben ne didiimmm... çoook da fiifiiii
vay arkadaaaşş
hayatımın geri kalanını küçücük geçirmek istiyorummm
çıtı pıtı bir şey olmak istiyorummmm
karar biizim onlara neeeee hep çekememezlik bunlaaargüzelleşmemize dayanamıyorlaar ohhhhh
erkek arkımın bir kuzeni var bizi tanıştıran biz çıkmaya başlamadan önce beni çok severdi... ne zaman başladık böyle bir triplerde beyfendi bnmlede şimdi konuşmuyor.
neyse ona söylemiş benim sevdiceğim demiş selin bayağı zayıfladı ama daha göremedim diye oda demiş o zayıflasa ne olur duba gibi
ayh ben bir başladım gülmeyeeee eskidende bir insana kilo bu kadar mı yakışır diyorduu
kızlı erkekli herkes eğer güzel birşeye ulaşamıyorlarsa ve o da ya konumuyla ya da başkasıyla mutluysa çekemeyeip başlıyorlar eleştirmeyeee insanoğluuu
tam olarak totolarından çatlayabilirler şekerim
seliiiiiiiinnnnnnn senin adını yerimmmmmmm
vay arkadaaaşş
hayatımın geri kalanını küçücük geçirmek istiyorummm
çıtı pıtı bir şey olmak istiyorummmm
karar biizim onlara neeeee hep çekememezlik bunlaaargüzelleşmemize dayanamıyorlaar ohhhhh
erkek arkımın bir kuzeni var bizi tanıştıran biz çıkmaya başlamadan önce beni çok severdi... ne zaman başladık böyle bir triplerde beyfendi bnmlede şimdi konuşmuyor.
neyse ona söylemiş benim sevdiceğim demiş selin bayağı zayıfladı ama daha göremedim diye oda demiş o zayıflasa ne olur duba gibi
ayh ben bir başladım gülmeyeeee eskidende bir insana kilo bu kadar mı yakışır diyorduu
kızlı erkekli herkes eğer güzel birşeye ulaşamıyorlarsa ve o da ya konumuyla ya da başkasıyla mutluysa çekemeyeip başlıyorlar eleştirmeyeee insanoğluuu
bende çok severim ismimi cidden:)
ve çok ilkginçtir kızım olursa düşündüğüm isimlerden biride miraydır
ehüüüüüehüüüüüü hökürerek ağlattın beni bacım....böhüüüüüüüü .......ne olursa olsun durceeemmmişşşteeeeeee ehüüüüüüü ühühühühühü.....yarim gene sümüklü diyecek ama bu durum adamı gerçekten ağlatırrrr............
ne olursa olsuun pes etmeyecem ıaaaaaaaaa böhüüüüü
cok haklisin canim, uyku düzenim iyce bozuldu tatile girince, gece gec yatip sabah gec uyaniyorum, okul baslayinca ne yapcam artik sali günü uyku girmez gözüme uyanamam korkusuyla. suda bi gercek ki ne zaman erken yatsam daha fazla kilo gitmis oluyor. ahhh deselerki diyet hakkinda kitap yaz, tüyolar ver yazardim belki ama bide kendim uygulayabilsem, su gafletten bi kurtulabilsem.
biraz önce esimle konusuyorduk, kilo veriminden diyetten cikti. yengemde baslasa cok iyi olur dedim ya önce sen kendin yap dedi, 2-3 kisi baslayinca cabuk pes ediyorsunuz dedi... gelde kizmazaten aclik basima vurmus, görceksiniz hepiniz nasil verilirmis dedim... ilk basta da sen askim dedim
biz bu yaz gitmiyoruz canim, nasipse insallah bu yil mekke medine yolcu olacagizbu yüzden seneye insallah. sen agustosun sonunda gidersen daha iyi bu senin icin. bi 5 fazla vermis olursun. ben inaniyorum güveniyorum sana fistigim!
sen de mi adinin tersini nick olarak aldin?guzel fikirmis..
bu arada bu sacma kuzenin bir de bu lafi sevgiline etmis ha.. yuh artik patavatsizlikta son nokta.. o ve onun gibileri kiskancliktan catlatmak icin incecik olucaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?