Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Valla işte splenda doğalmış moğalmış vıttırızıt :) yoksa tatlandırıcı tatlandırıcıdır. Hani sakkarin aspartam falan zararlı ya güya. Ondan önerilmiyor galiba onlar. Ama işte dediğim gibi ben de sıvı aldım, huxol markası. Bunun tabletini kullananlar vardı, ordan biliyorum. Evde de tablet olarak canderel var mesela. Genelde çayı kahveyi şekersiz içebiliyorum ama çok acı, koyu falan gelirse kullanıyorum canderel.

yulaf ezmesi olmaz yulaf kepeği al,et derken tavuk eti hindi eti balıkda olur illa kırmızı et die bi kayde yok ama kitabı muhakkak bulmaya çalış

diyetim bitsin, kitabı sevabına birine herdiye edeceğim. yalaaaan hayatta vermem kitabımı. şaka bir yana, benim kilo verdiğimi görüp "şu kitabı versne ben de yapayım" diyen arkadaşlarımın hepsine hayır dedim. kitabı alın, çünkü diyeti öğrenmeden önce, motivasyon için ihtiyaç var kitaba. ayrıca dukan bir liste diyeti değil. kendi içinde bir tutarlılığı ve mantığı var. param yok bahanesiyle kitabı almadan diyeti uygulamaya kalkmayın.

lütfen kimse parasızlığı ciddiye almıyormusun falan gibi şeyler düşünmesin. 1,5 senedir işsizim ve tek başına ev geçindiren biriyim. emin olun parasızlığın ne demek olduğunu pek çoğunuzun hayal bile edemeyeceği kadar iyi biliyorum ve elime geçen 3-5 kuruşu da çok zor şartlarda ediniyorum. ama şu da bir gerçek ki, 14 lira verip kitabı alamayacak kadar parasızsanız, zaten yoğurdu, yumurtayı, peyniri nerden alacaksınız? eğer paranız yoksa, bir süre daha bekleyin, kitabı alacak parayı biriktirin, sonra başlayın diyete.

bu arada sadece bu diyet değil, bütün diyetler maliyetlidir. yani, normal şartlarda sofra kurduğunuz paraya, diyet sofrası kuramazsınız. evde 1 porsiyon tavuk ve salata 5-6 liraya mal olurken 1 porsiyon salçalı makarna 50 krş'a mal olur. ama kendi adıma söylemem gerekirse, eskiden abur cubura, kolaya, tatlıya hamurişlerine giden para, şimdi yoğurda peynire tavuğa gidiyor. yani harcanan para aynı alınan şeyler farklı.

ha bir de soyle bir muffin tarifi var dukanella diye bi blogda: Dukan Usulü Very Berry Muffin | Dukanella
ben bu yogurt yerine cilekli yogurt koydum dun, muffinlerin ici islak islak oldu super deneyebilirsiniz yani

bu gerçekten inanılmaz bir tarif!!!!!hani diyette olmasan bile YEEEEENİİİİRRRR!!! hele ki gojileri azıcık suda bekletip ıslanmasını sağlarsanız,ayyyy içim gıcıklandı.gojim yok şimdi benim alınca ben de yapcam,ailemden sonra en sevdiğim şey diyomuşum ehehehhe

bu gojinin tadı nasıl neye benziyor?

aslinda meyveli yogurt koyunca gojinin pek bi manasi kalmadi. ben gojiyi sadece bagirsaklarimi calistirsin diye yiyorum. onu da tek basina yiyemedigimden muffine koyuyorum. yoksa fazla bi oalyi yok bence

Yaa bişey sorcam :) hadi her şeye dayandık/dayandım ne çikolata ne tatlı ne de ekmek hiç biri gözümde değil, kış meyvelerini de atlattık/atlattım

Erik, çilek, çağla bunlar çıkmaya başladı, yemeden durabilecek miyiz/durabilecek miyim O gücü kendimde hissediyorum ama zor be yaaaaa

yahu yorumunu okurken düşündüm acaba başka bişeyden mi bahsediyosunuz diye ama bildiğin gojii ve töbe estafirullah ben hiç sevmiyorum midem bulanıyo resmen... böğğk yani... okurken de şunu düşündüm... insanoğlu (yani ben) çok nankör... yiyebildiğin sayılı yararlı şeyler var be dingil ye de vitaminsiz kalma bari dimi... yok onu yemek yok buna ağız burkarım buna da burun kıvırırım... ama olsun yine de diyetimi yaparım
patronum bugun yine ofiste ve benim dünya kadar işim var... kendisi de 1 yıldır diyet yapıyo 2 beden anca küçülebilmiş... sabahtan beri gömleğini çekeleyerek geziyo işte bu geçen yıl pırt yapıyodu düğmeleri patlıyodu falan filan... dedim iyiki bişi yaptınız 30 yıl dinleriz artık kilo verişinizi... ortağı da şey dedi kıza bak süzüm süzüm süzüldü ağzını açıp bişi demiyo sonra acıdılar bana küçücük kalmışım zaten... badim bile bol oluyomuş... geçen yıl içine sığamıyomuşum... ne çok kusucak şeyleri varmış aslında... hıııhhh
ben ne didiimmm... çoook da fiifiiii

onun için en azından haziran - temmuza kadar burdaki çoğu kişi güçlendirmeye geçmeliii

ben dayanamammm
normalde kış meyvelerinden nefret ederim ama yaz meyvelerine aşığım...
bana dondurma vermesinler erik versinler... haşur huşur yapsın yerken... üüffffff ağzım sulandı...
5 kilo kiraz versinler kulaklarıma küpe yapıp löp löp götüreyim hepsini...
çilekleri de sokıyım dukanellaya öle yiyimmm ohhh missss...

vay arkadaaaşş
hayatımın geri kalanını küçücük geçirmek istiyorummm
çıtı pıtı bir şey olmak istiyorummmm

karar biizim onlara neeeee hep çekememezlik bunlaaar güzelleşmemize dayanamıyorlaar ohhhhh
erkek arkımın bir kuzeni var bizi tanıştıran biz çıkmaya başlamadan önce beni çok severdi... ne zaman başladık böyle bir triplerde beyfendi bnmlede şimdi konuşmuyor.

neyse ona söylemiş benim sevdiceğim demiş selin bayağı zayıfladı ama daha göremedim diye oda demiş o zayıflasa ne olur duba gibi
ayh ben bir başladım gülmeyeeee eskidende bir insana kilo bu kadar mı yakışır diyorduu

kızlı erkekli herkes eğer güzel birşeye ulaşamıyorlarsa ve o da ya konumuyla ya da başkasıyla mutluysa çekemeyeip başlıyorlar eleştirmeyeee insanoğluuu

tam olarak totolarından çatlayabilirler şekerim
seliiiiiiiinnnnnnn senin adını yerimmmmmmm

Son düzenleme:
ahaa... meyveyle ilgili bi fikrim geldi
önce yoğurdunu yiyiyosun...
sonra çilenkini....
al sana meymeli yoğartttt

ehüüüüüehüüüüüü hökürerek ağlattın beni bacım....böhüüüüüüüü .......ne olursa olsun durceeemmm işşşteeeeeee ehüüüüüüü ühühühühühü.....yarim gene sümüklü diyecek ama bu durum adamı gerçekten ağlatırrrr............

ne olursa olsuun pes etmeyecem ıaaaaaaaaa böhüüüüü

sen de mi adinin tersini nick olarak aldin? guzel fikirmis..
bu arada bu sacma kuzenin bir de bu lafi sevgiline etmis ha.. yuh artik patavatsizlikta son nokta.. o ve onun gibileri kiskancliktan catlatmak icin incecik olucaaz

bende çok severim ismimi cidden:)
ve çok ilkginçtir kızım olursa düşündüğüm isimlerden biride miraydır

anammm... çok helecannandımm şu annn
bende çok seviyorum ismimi....
kısımısın adı ZeynepSu oğluşumuz AliAydın olucak teysesiii

çooookk çiiikinn oluyosun sümüklü sümüklüüü

Canim benim sen yeryüzündeki cenette gidiyorsun bundan güzel bir tatil düsünemiyorum bile ne mutlu insallah sag saglim gidip gelirsiniz... Darisida bizlerin basina insallahhh AMINNN!!!

Ay bu eslerde bir alem ya Ne güzel iste en azindan yürüyüs yapacak biri olur yaninda :)))
Benim esimde bana cok destekci sagolsun :))) Aksama ne yemeyi yapayim diyorum... Canini cekecegi hicbirseyi bana yapma... Hatda ben senin diyet yemeklerinden yerim diyor... Sonra ben baslayinca oda zigarayi birakmisdi 83 kilodan 93 kiloya cikdi birden oda basladi benlen diyete kosuya tabi o benim kadar detayli yapmiyor ama ekmegi kesdi oda benimle sonra yürüyüse beraber cikiyoruz filan. Yane demem oki yaninda sana ayak uyduran olunca daha iyi oluyor...
Gecen annem cocuklara börek yapmis getirmis cocuklar yedi baya bir artdi sonra anne dedim al bunu geri getir dedim... Her türlü önlemimi almaya calisiyorum yane...
Hatda mascarpone vardi evde bakdim tarihi geciyordu ziyan olmasin diye yapdim allahim tiramisu bana bakiyor ben ona bakiyorum....
Sonra bir kismini anneme yolladim digerinide ablamlara Benim icin tehlike teskil edecek herseyi evimden uzak tutmaya calisiyorum...

Uyku düzeni ah bir ara ben neler cekdim neler :/ Bir ara sabah 4de hatda 5kadar kore dizileri izliyordum sabahda 8 de kalkiyordum... birdaha yatiyordum öglen kalkiyordum....
Düzelttim cok sükür yine dizilerimi izliyorum ama en gec 2 de yatiyorum :)))

sen de mi adinin tersini nick olarak aldin? guzel fikirmis..
bu arada bu sacma kuzenin bir de bu lafi sevgiline etmis ha.. yuh artik patavatsizlikta son nokta.. o ve onun gibileri kiskancliktan catlatmak icin incecik olucaaz

düzüde terside güzel ben ne yapayıımmm

kuzen benim değil onun kuzeni zatende yinede öküüzzz
olucaz tabikideeee yaa :) hemde nasıl çatlatcaz oh olsuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…