Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hım yulaf kepeği yerinemi tüketiyorsun

yok buğday kepeğini yulaf kepeği yerine tüketmiyorum ama eğerki tariflerde yulaf kepeği ve buğday kepeği varsa, ki; benim ekmeğimde buğday kepeği de oluyo....
atıyorum toplamda 10 kaşık yulaf kepeği + 10 kaşık buğday kepeği koydum diyelim... ben bunu 20 kaşık yulaf kepeği gibi düşünerek 10 günde tüketiyorum...

bebeğim sık dişini görebiliceksin tabiiki...

yarim içtiğin çayın markası ve adı neydi acil cevap verebilirmisin?bağırsakalr için olanı.

öğlen migrosa gidecem

vitamin aliyor musun? dusmezsin hayatim merak etme, bak biz burdayiz tutariz senii, biraz sporu arttirirsan belki daha hizli gider kilolar ne dersin?

yarım su bardağı tatlandırıcı mı? bence bir yanlışlık var bunda
canım denedim gayet güzel oldu beni tatmin etti ben toz tatlandırıcı kullanıyorum çok tatlı sevmeyen daha az da koyabilir...
tamam canım tavsiyelerini dikkate alıp birde öyle denerim teşekürler...
teşekkür ederim canımm, ellerin dert görmesin

ay napıyım , tehdit etmesem kimsenin yazacağı yok, kaç gündür istiyorum ayoll

neyse bundan böyle yöntemide buldum
afiyet olsun ne demek...
bence sabret canım sonradan neden yapmadım diye pişman olmaktansa az dişini sık takviye vitaminlerden falan kullanabilişrsin ben günlük 1 çay kaşığı arı poleni alıyorum aç karna galiba da iyi geliyor dinç hissediyorum kendimi...

Tek derdin o olsun yaa :))

kızlar sizce yaptığım bitki çayını soğuyunca içersek etkisi geçer mi ki?soğukken dikip içiveriyorum sıcakken içerken midem bi garip oluyo

bugün de ben duygusal olarak çökmüş durumdayım sebepsiz hem de ağlamak istiyorum içimden ağlamak geliyor...ama yine de günaydın

gülüm şunun şurasında 5 kg ın kalmış...ohh ne güzel yaw....dikel bi bakiim dikel...çok güzel devam. Allah bana da nasip etsin senin gibi kilo vermeyi....duygusal olarak çökmeye gerek yok.....hepimiz iyi olacağız....Allah dermansız der vermesin di mi gülüm?

hadi bakalım bi gülücük bi gülücük? işte olduuuuu... harikasın......

herkese merhaba arkadaslar, bugün her zamankinden daha fazla msj yazmissin, oku oku bitiremedim,
bu sabah eksilerle uyanmadim, dün ki kilomdayim. sabah 6.30 uyandim, aksamdan yengemle anlasmistik, sabah sporu yaptik geldik. 1 saat yürüyüsle bugün seytanin bacagini kirmis oldum cok sükür. haftaya kadar sabahlari yürüyüse cikicaz. ama var ya o kadar mi hantallasmisim, eve geldim bacaklarimi sizladi.

sonra yattim tekrar ama uyuyamadim 2 saat döndüm durdum. uyumus kalmisim o yüzden bugünde gec kalktim.

bugün de ben duygusal olarak çökmüş durumdayım sebepsiz hem de ağlamak istiyorum içimden ağlamak geliyor...ama yine de günaydın

bende de bazen böyle oluyor canim, hormonlarin degismesinden olabilir.

tebrik ederim canim, bin kere masallah sana. kac kilosun suan?

süzme yoğurt dukan usulu mu olcak normal süzme yoğurt tüketemiyoruz ya ondan sordum. ayy cnm inş işe yarar ya çok kötü durumdayım yaa 3 gündür cıkamadım çok saol şimdiden

ben de deneyeyim. ama şimdi değil. canımın çok çikolata istediği bir gün yapayım.

bu aralar havaların ısınmasından dolayı dondurma krizindeyim. diyet reçelli süzme yoğurt buzlukta beni bekliyor.

Canım ben genelde peynirli poğaça yaptım. İçine ligt yada lor peynir koydum. Buğday kepeği yerine de mısır unu koyuyorum. Mısır ununu da yarim in yaptığı gibi yulaf kepeğinden sayıyorum.

kızlar sizce yaptığım bitki çayını soğuyunca içersek etkisi geçer mi ki?soğukken dikip içiveriyorum sıcakken içerken midem bi garip oluyo

Bence geçiyor. Ben deneyerek gördüm. İçebildiğin kadar sıcak içmeye çalış.

süzme yoğurt dukan usulu mu olcak normal süzme yoğurt tüketemiyoruz ya ondan sordum. ayy cnm inş işe yarar ya çok kötü durumdayım yaa 3 gündür cıkamadım çok saol şimdiden

ben süt ürünlerinin ligh olanlarını hiç tüketmedim. vereceğim kilo çok fazla olduğu için uzun süre uygulanabilir birşey yapmaya çalışıyorum. 8 aydır seyirdeyim ve en az 8 ay daha devam edecek. ligh ürün kullanırsam o 8 ay belki 7 aya düşer ama ben 7 ay devam edemem, bıkarım. ama hazır süzme yoğurtlar da fazla yağlı. o yüzden onları kullanmıyorum. normal yoğurdu kendim süzme yoğurt haline getiriyorum. dilersen sen kullandığın light yoğurttan da süzme yoğurt yapabilirsin.
ama en azından 2-3 saat beklemen gerek tabi süzülmesi için.
beyaz pamuklu kumaştan bir torba hazırla, yoğurdu içine doldur. altına bir süzgeç koy, süzgeci de havada duracağı bir kabın içine yerleştirip buzdolabına koy. (makarna süzer gibi) 2-3 saat sonra süzme yoğurdun hazır olur. istersen normal yoğurt da olur ama süzme yoğurtla aynı zamanda lezzetli bir tatlı da yemiş olursun bir taşla iki kuş ...

Selam canim gecikdin bugün gözlerim seni aradi :))

Masallah ne güzel 1 saat yürüyorsun ben vakit bulursam yarim saat tas catlasin 40 dakika ancak yürüyorum....
Oglum daha iki yasinda annemin vakdi oldugunda gelip ilgileniyor sagolsun ancak öyle cikabiliyorum esimle yürüyüse...
pazartesi cocuklarida aldik cikdik kizim neyse yürüyorda oglumun bebek arabasiyla yokus yukari asaga düzensiz bir sekilde yürüdügüm icin hem haddinden fazla yoruluyorum hemde hicbirsey anlamiyorum yaptigimdan... Yok su istedi yok agladi aman yane eve zor attim kendimi cocuklarla birdaha asla dedim... Annem geldigi zaman esimle yürüyüse devam yok firsati olmazsa yada havalar yagmurlu olursada evde kendim biseyler yaparim artik :/
Cocuklu insanlara diyet bile haram yane :/

115,5 den 108,5 i gördüm bugün yüzün altini gördümmü o günü kendime bayram ilan edicem :))))

8 aya dayanabilen 7 aya nasıl dayanamaz.... ben bu yazıdan pek bişey anlamadım... light ürün yerine normallerini kullanmak ızdıraptan başka bişi değilkii

ay ay ayyyy kiyamam ben sanaaaa bundan sonra yürüyüsten sonra uyumaya calismam tatlim. yatinca kalkamiyorum zaten. hem birsürü msj birikmis oluyor.
evet canim cocuklarla yürüyüs kabus gibi oluyor. o yüzden esim bu hafta öglen gidip gece geldigi icin sabah ciktik. haftayada aksam cikariz insallah.

cok cok güzel gidiyor canim kilo verisin masallah, aynen böyle devam insallah. bak bulasiksuyu arkadasimiz da muhtesem kilolar verdi, sende vereceksin allahin izniyle. yaza 3 ay kaldi. izine gidecekmisiniz bu sene? o zamana kadar bi 20 de senden gider ben öyle hissediyorum. burdan kopmak yok ona göre, hep birlikte vercez kilolari, hep birlikte sevincez okis?

hadi bir tarif de ben vereyim

dukan usulü çörek

4 yemek kaşığı lor peyniri
2 yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
4 adet taze soğan
10-12 sap maydanoz.
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz

yumurtaları ve yoğurdu çırpın. tuzu, lor peynirini, ve ince ince kıydığınız taze soğan ve maydanozları ilave edin karıştırın. yulaf kepeğini ve kabartma tozunu da ekleyip karıştırın. karışımı 1-2 damla zeytinyağıyla ve peçete yardımıyla yağladığınız bir kek kalıbına dökün. önceden ısıtılmış 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişirin.

şu an yiyorum, tadı da görüntüsü de gayet güzel.
protein günlerinde de tüketebileceğiniz bir çörek. soğan da maydanoz da yasak değil.
içine istediğiniz baharatları katıp tadını zenginleştirebilirsiniz.
2 günlük kepek kullanıldığını unutmayın

slm hanimlar. bende dukan diyetine basladim. atak devresinin son günüde yani 4. günümde bozdum ve bi türlü seyir evresini yapamadim. ama 4 kilo verdim bozmama ragmen.
ve bugun seyir evresinin ilk günü kabul edip devam edecegim desteginizi bekliyorum. herkese tesekkürler.
burda birbirimizi motive etmek ne güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…