8 aya dayanabilen 7 aya nasıl dayanamaz.... ben bu yazıdan pek bişey anlamadım... light ürün yerine normallerini kullanmak ızdıraptan başka bişi değilkii[/QUO
3-5 kilo verecekseniz, 1-2 ay dişinizi sıkarsınız. ama benim gibi 40 kg vermeyi hedeflediyseniz o süre çok uzundur. o kadar uzun süre dişinizi sıkamazsınız. light ürünler diğerlerine göre oldukça lezzetsizdir. 1-2 ay katlanılabilir. belki daha uzun süre de katlanalar vardır ama bu benim için geçerli değil. "light ürün tüketerek 8 aylık süreci belki 7 aya indiririm ama 7 ay dayanamam" dedim. yani ligh ürünle seyir evremi belki 1-2 ay kısaltırım ama o kısalan seyir evresini riske atarım demek istedim. riske girmek yerine 14 ay yerine 16 ay yaparım seyir evresini bence daha iyi.
ay ay ayyyy kiyamam ben sanaaaabundan sonra yürüyüsten sonra uyumaya calismam tatlim. yatinca kalkamiyorum zaten. hem birsürü msj birikmis oluyor.
evet canim cocuklarla yürüyüs kabus gibi oluyor. o yüzden esim bu hafta öglen gidip gece geldigi icin sabah ciktik. haftayada aksam cikariz insallah.
cok cok güzel gidiyor canim kilo verisin masallah, aynen böyle devam insallah. bak bulasiksuyu arkadasimiz da muhtesem kilolar verdi, sende vereceksin allahin izniyle. yaza 3 ay kaldi. izine gidecekmisiniz bu sene? o zamana kadar bi 20 de senden gider ben öyle hissediyorum. burdan kopmak yok ona göre, hep birlikte vercez kilolari, hep birlikte sevincez okis?
kızlar sizce yaptığım bitki çayını soğuyunca içersek etkisi geçer mi ki?soğukken dikip içiveriyorum sıcakken içerken midem bi garip oluyo
ben süt ürünlerinin ligh olanlarını hiç tüketmedim. vereceğim kilo çok fazla olduğu için uzun süre uygulanabilir birşey yapmaya çalışıyorum. 8 aydır seyirdeyim ve en az 8 ay daha devam edecek. ligh ürün kullanırsam o 8 ay belki 7 aya düşer ama ben 7 ay devam edemem, bıkarım. ama hazır süzme yoğurtlar da fazla yağlı. o yüzden onları kullanmıyorum. normal yoğurdu kendim süzme yoğurt haline getiriyorum. dilersen sen kullandığın light yoğurttan da süzme yoğurt yapabilirsin.
ama en azından 2-3 saat beklemen gerek tabi süzülmesi için.
beyaz pamuklu kumaştan bir torba hazırla, yoğurdu içine doldur. altına bir süzgeç koy, süzgeci de havada duracağı bir kabın içine yerleştirip buzdolabına koy. (makarna süzer gibi) 2-3 saat sonra süzme yoğurdun hazır olur. istersen normal yoğurt da olur ama süzme yoğurtla aynı zamanda lezzetli bir tatlı da yemiş olursunbir taşla iki kuş ...
slm hanimlar. bende dukan diyetine basladim. atak devresinin son günüde yani 4. günümde bozdum ve bi türlü seyir evresini yapamadim. ama 4 kilo verdim bozmama ragmen.
ve bugun seyir evresinin ilk günü kabul edip devam edecegim desteginizi bekliyorum. herkese tesekkürler.
burda birbirimizi motive etmek ne güzel....
8 aya dayanabilen 7 aya nasıl dayanamaz.... ben bu yazıdan pek bişey anlamadım... light ürün yerine normallerini kullanmak ızdıraptan başka bişi değilkii[/QUO
3-5 kilo verecekseniz, 1-2 ay dişinizi sıkarsınız. ama benim gibi 40 kg vermeyi hedeflediyseniz o süre çok uzundur. o kadar uzun süre dişinizi sıkamazsınız. light ürünler diğerlerine göre oldukça lezzetsizdir. 1-2 ay katlanılabilir. belki daha uzun süre de katlanalar vardır ama bu benim için geçerli değil. "light ürün tüketerek 8 aylık süreci belki 7 aya indiririm ama 7 ay dayanamam" dedim. yani ligh ürünle seyir evremi belki 1-2 ay kısaltırım ama o kısalan seyir evresini riske atarım demek istedim. riske girmek yerine 14 ay yerine 16 ay yaparım seyir evresini bence daha iyi.
Canım, peynir olarak burada birkaç kere daha yazmıştım ama, tahsildaroğlu'nun light peynirini şiddetle öneriyorum. Yağ oranı %6 sütaş vs. %8 civarı. Lezzet ve görünüm olarakda tam yağlı peynirden hiç farkı yok, krem peynir gibi sürüp yiyebiliyorsun. Dene bence.
Yok canim bidaha uyuma sen hem uykuda kilo yapiyormus:))) millet dünyayi yer hep ayni kalir biz ne yapsak yariyor :))) Saka bir yana uyu tabi canim vücdunun ihtiyaci oluyor tabiki yarim saat bile gözün alsa yeter ama yinede fazla özletmeden gel :)))
Yaza izin var insallah kismet olursa agustos ortasinda filan gidicez ramazan bayramini türkiyede güzel ülkemizde gecirmek istiyoruz bakalim kismet...... Senin varmi izin?
Izine kadar 4 ayim var kafadan ah insallah canim o dedigin 20 kiloyu verebilirim izine - 20 kiloyla gitmek nekadar hafifletici olurdu....
Yok canim kopmak yok ne burdan sizlerden nede diyetden...
Birde biraz fazla gelecgi düsünmüs olacagim ama kismet olurda seyirde vermem gerek kiloyu ki bende seyir 300 küsür gün cikmisdi atiyorum 7 ayda verdim.... Sizce yinede hedeflenen kiloyu erken bulmus olsamda seyire verilen süreyi tamamlamamizmi gerekecek yoksa erken gücendirmeye gecilebilirmi?/QUOTE]
cok haklisin canim, uyku düzenim iyce bozuldu tatile girince, gece gec yatip sabah gec uyaniyorum, okul baslayinca ne yapcam artik sali günü uyku girmez gözüme uyanamam korkusuyla. suda bi gercek ki ne zaman erken yatsam daha fazla kilo gitmis oluyor. ahhh deselerki diyet hakkinda kitap yaz, tüyolar ver yazardim belki ama bide kendim uygulayabilsem, su gafletten bi kurtulabilsem.
biraz önce esimle konusuyorduk, kilo veriminden diyetten cikti. yengemde baslasa cok iyi olur dedim ya önce sen kendin yap dedi, 2-3 kisi baslayinca cabuk pes ediyorsunuz dedi... gelde kizmazaten aclik basima vurmus, görceksiniz hepiniz nasil verilirmis dedim... ilk basta da sen askim dedim
biz bu yaz gitmiyoruz canim, nasipse insallah bu yil mekke medine yolcu olacagizbu yüzden seneye insallah. sen agustosun sonunda gidersen daha iyi bu senin icin. bi 5 fazla vermis olursun. ben inaniyorum güveniyorum sana fistigim!
şşşşş nerdesin bana niye laf atmadın??
şşşşş nerdesin bana niye laf atmadın??
kızlar size bir sorum olacak.? ben tablet tatlandırıcı aldım toz tatlandırıcı bulamadım.tablet tatlandırıcıyı tariflerde nasıl kullanabilirim eritip filanmı acaba :S????
kızlar size bir sorum olacak.? ben tablet tatlandırıcı aldım toz tatlandırıcı bulamadım.tablet tatlandırıcıyı tariflerde nasıl kullanabilirim eritip filanmı acaba :S????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?