Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yok canim bidaha uyuma sen hem uykuda kilo yapiyormus :))) millet dünyayi yer hep ayni kalir biz ne yapsak yariyor :))) Saka bir yana uyu tabi canim vücdunun ihtiyaci oluyor tabiki yarim saat bile gözün alsa yeter ama yinede fazla özletmeden gel :)))

Yaza izin var insallah kismet olursa agustos ortasinda filan gidicez ramazan bayramini türkiyede güzel ülkemizde gecirmek istiyoruz bakalim kismet...... Senin varmi izin?
Izine kadar 4 ayim var kafadan ah insallah canim o dedigin 20 kiloyu verebilirim izine - 20 kiloyla gitmek nekadar hafifletici olurdu....
Yok canim kopmak yok ne burdan sizlerden nede diyetden...

Birde biraz fazla gelecgi düsünmüs olacagim ama kismet olurda seyirde vermem gerek kiloyu ki bende seyir 300 küsür gün cikmisdi atiyorum 7 ayda verdim.... Sizce yinede hedeflenen kiloyu erken bulmus olsamda seyire verilen süreyi tamamlamamizmi gerekecek yoksa erken gücendirmeye gecilebilirmi?

kızlar sizce yaptığım bitki çayını soğuyunca içersek etkisi geçer mi ki?soğukken dikip içiveriyorum sıcakken içerken midem bi garip oluyo

al bendende o kadar. sinameki yapıyorum içine tarçın limon atoyrum. soğuk mu diye kontrol edip lüüüüüp bi yudumda bitirmeye çalışıyorum.

ölede olsa içtikten sonra tadı kalyo

çook tsk ederimmmmm tatlı yapmadım dukana başladığımdan beri bunu denicem. dediğin gibi bir taşla iki kuşş

tavuk yoğurt ve karnıbahar yedım. üstünede 45 dk yurudum.

benım cnm cok tatlı cekıyor. normalde bıle cekmezdı bıde halsızlık var uzerımde.

hosgeldin canim, bak ne güzel 4 günde 4 kilo vermissin neden biraktin ki? bak herkes bu kilolari veremez, moralini yükseltip devam icin seni azimlendirmesi lazimdi. mutlaka gercerli bi sebebin vardir.neyse olan olmus, sen seyirden devam et ama sakin bozma diyetini. buraya takil motive ol tatlim!

selam kızlar geçmişi okuyorum ahh sabahları erken kalksam keşke çok tembel oldum çookk her gün yarın erken kalkacağım diyorum ama yok
bu sabah -200 ile güne merhaba dedim herkese bol - li günler olsun inşallah

Bu öğlen peynirli omlet yedim. 2 sarılı 3 beyazlı. Peynir biraz yağlı gibiydi ama napiyim, bu kadar oldu. Yanında da yoğurt yedim. Protein günüm bugün. Bi kaç lokma kaldı ama, zorlamadım kendimi onu da yemek için, çünkü çok doydum.Sanki kilo almışım gibi geldi. Doyunca rejim yapmıyomuşum gibi geliyo ya. Kötü hissediyorum. Zayıfalamak için hep aç kalmam gerekiyor gibi hissediyorum. Bi de su falan da içince bisürü şiştim iyice. Su içsem yaramaz inşallah

kızlar size bir sorum olacak.? ben tablet tatlandırıcı aldım toz tatlandırıcı bulamadım.tablet tatlandırıcıyı tariflerde nasıl kullanabilirim eritip filanmı acaba :S????

ayhhh bayılızaaaaaamm

ne yoğun ve ters bir gün yaa yemeği bile kaşla göz arasında zorla yedim :)
diyorum bugün birşey eksik ama ne meğersem yeşil çay içmeyi unutmuşum
şimdi koydum su kaynıyor...

menümüde yazayım

sabah : 1 katı yumurta
ara: helva
öğlen : jambonlu krep + peynirli krep ( yanımda yoğurdum vardı ama yemeye vakit olmadı)
ara: meyveli yoğurt
akşam : yoğurt çorbası

şşşşş nerdesin bana niye laf atmadın??

glemni bekliyodum bacım.

çekememezliktenden olabilir itiraf ediyorum.

kııııız fark atıyon bana farketmedim sanma. aldın başı kopartdın ipin gidiyon maşallah. bende azmettim bu 65 lanetinden kurtulacam. regl olacam. kapatcam gözümü bi hafta. yatcas kalkcas geççek bi anda 64 görecem. evrenin ruhundan istiyom 1 aydır 64 görmeyi. yüzüme bile bakmıyo dürzü.

bende azmettim bugün. öğeln 1 saat yürüdüm. tatlıya abanmayım diyede puding yaptım akşamadan getiridm yanımda.

bundoan sonrada boyum 167. ben yıllardır alışmışım 165 diyordum. arkadaşla ölçüldük aynıyız ama o ben spor merkezinede gidiyorumo rdada ölçüldüm dedi. bundan kelli bende 167yim.

istediğim rakamımı gördükten sonra tickerı güncellerken onuda göz önünde bulunduracam.

bacım ben sıkıldım artık yaaaa. 2 kilo daha gitsin bırakacam

sabah 1 bardak süt içine 1 tk yulaf kepeği
ara: 1 sade probiyotik yogurt
öğlen: ciğer + ayran

dünkü menüyü de yazayım
sabah pastırmalı yumurta
öğlen 5 köfte kola zero
ara:light ıce tea
akşam kıymalı ıspanak ve yoğurt
(sabah +400 cıktım((( ) yediklerimden mi ki

şşşşş nerdesin bana niye laf atmadın??

gelemni bekliyodum bacım.sabah bi ara baktım yoktun.

çekememezliktenden olabilir itiraf ediyorum.

kııııız fark atıyon bana farketmedim sanma. aldın başı kopartdın ipin gidiyon maşallah. bende azmettim bu 65 lanetinden kurtulacam. regl olacam. kapatcam gözümü bi hafta. yatcas kalkcas geççek bi anda 64 görecem. evrenin ruhundan istiyom 1 aydır 64 görmeyi. yüzüme bile bakmıyo dürzü.

bende azmettim bugün. öğeln 1 saat yürüdüm. tatlıya abanmayım diyede puding yaptım akşamadan getiridm yanımda.

bundoan sonrada boyum 167. ben yıllardır alışmışım 165 diyordum. arkadaşla ölçüldük aynıyız ama o ben spor merkezinede gidiyorumo rdada ölçüldüm dedi. bundan kelli bende 167yim.

istediğim rakamımı gördükten sonra tickerı güncellerken onuda göz önünde bulunduracam.

bacım ben sıkıldım artık yaaaa. 2 kilo daha gitsin bırakacam

kızlar size bir sorum olacak.? ben tablet tatlandırıcı aldım toz tatlandırıcı bulamadım.tablet tatlandırıcıyı tariflerde nasıl kullanabilirim eritip filanmı acaba :S????

Cevap veren olursa ben de nasiplenicem, ben de bilmiyorum :)) Suyun içinde ya da sütte falan eritebilirsin bence tabletleri. Miktarı da artık damak tadına göre ayarlıcaksın.

kızlar selam 67 kiloydum kendi çabalarımla ve biraz yemeği kısmamla 6 kilo kadar kilo verdim fakatttt....bu 3 aydır yapmadığım şey kalmadı 61-60 arasında takılıp kaldım bu dukan diyetini duyunca bunu denemeye karar verdim dün başlayacak gibi oldum fakat burdan anlamadığım şey siz ne yiyorsunuz hep et mi maddi yönden müsait değilim kitabı alamadım ayrıca şu yulaf kepeğinide onun yerine bugün migrostan yulaf ezmesi alcam inşallah bana yemek konusunda bir fikir verirmisiniz

canım tablet tatlandırıcı biraz acılık veriyor sanki. onu kullanırsan çok az kullanmalısın o zamanda tatlı olmuyor. toz tatlandırıcı olsa çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…