yok canim keske dedigin gibi olsa da ben fransa'dayim sevgilim isvicre'deahahhaahah ne sacma bi hikaye bizimkisi de ya amaaaan yani ayni ulkede yasayabilmek icin 2.5 senemiz daha var. sonra dogururum dizi dizi
yahu ben kendimden bahsediyorum hemen alınıveeediiin sende heee
bu gojinin tadı nasıl neye benziyor?
aslinda meyveli yogurt koyunca gojinin pek bi manasi kalmadi. ben gojiyi sadece bagirsaklarimi calistirsin diye yiyorum. onu da tek basina yiyemedigimden muffine koyuyorum. yoksa fazla bi oalyi yok bence
cidden iğrençsin yaneeee
böyle ağzını yaya yaya konuşan hatunlar var ya onların kurduğu cümleye benzediiyaaaaeeneee
çakıcaksın ağzının ortasına bir tane
hayır... siparişler verildi (töbe töbe)
biz evrenden onları istiyoruz gelicekler ama tabi tek kalmıycaklar... 3-4-5 bile olabilir...
ayy ben deee atak ewremin ilk gününü gecirdim 2 günüm kaldı tatlıı krizim de olmasa daha cici geçicek:))) bu light tatlıları hangi evrede yiyebiliyoruz??
herkese iyi akşamlar kızlar ben bugün birazcık diyeti bozdum galiba,bugün eşimle biraz çocuklarla dışarıda vakit geçirelim dedik ve plansız olduğu için yanıma bişey almamıştım öğle ve akşam yemeğini dışarıda yedik öğlen iyiydide akşam çok yorulmuş ve acıkmıştım abarttım köfte yedim ama nasıldı baya baya yağlıydı ve ben tam 8 tane yedim durun daha bitmedi bir dilimde künefe yedim çooooooook pişmanım napmalıyım ben şimdi ya diyete devammı edeyim yoksa baştan atakmı yapayım bana bi akıl verin?yada ben yapamıcammı bu diyeti kilo vermek için başka yöntemlermi deneyim...
bol su ve sporla dengelersin canım biraz duraklama olabilir sen tekrardan sarıl diyete sıkı sıkı
1.5 saat yürüdüm sence yeterlimiki ve bol bol yeşil ça
Canim benim sen yeryüzündeki cenette gidiyorsun bundan güzel bir tatil düsünemiyorum bile ne mutlu insallah sag saglim gidip gelirsiniz... Darisida bizlerin basina insallahhh AMINNN!!!
Ay bu eslerde bir alem yaNe güzel iste en azindan yürüyüs yapacak biri olur yaninda :)))
Benim esimde bana cok destekci sagolsun :))) Aksama ne yemeyi yapayim diyorum... Canini cekecegi hicbirseyi bana yapma... Hatda ben senin diyet yemeklerinden yerim diyor... Sonra ben baslayinca oda zigarayi birakmisdi 83 kilodan 93 kiloya cikdi birden oda basladi benlen diyete kosuya tabi o benim kadar detayli yapmiyor ama ekmegi kesdi oda benimle sonra yürüyüse beraber cikiyoruz filan. Yane demem oki yaninda sana ayak uyduran olunca daha iyi oluyor...
Gecen annem cocuklara börek yapmis getirmis cocuklar yedi baya bir artdi sonra anne dedim al bunu geri getir dedim... Her türlü önlemimi almaya calisiyorum yane...
Hatda mascarpone vardi evde bakdim tarihi geciyordu ziyan olmasin diye yapdim allahim tiramisu bana bakiyor ben ona bakiyorum....
Sonra bir kismini anneme yolladim digerinide ablamlaraBenim icin tehlike teskil edecek herseyi evimden uzak tutmaya calisiyorum...
Uyku düzeni ah bir ara ben neler cekdim neler :/ Bir ara sabah 4de hatda 5kadar kore dizileri izliyordum sabahda 8 de kalkiyordum... birdaha yatiyordum öglen kalkiyordum....
Düzelttim cok sükür yine dizilerimi izliyorum ama en gec 2 de yatiyorum :)))
dukancanlar bugun çok mutluyum :) teyze oluyorum çok yakın dostum haber verdi bir dukancan bebiş gelecek diye niye dukancan derseniz dukan diyetiyle 8 kilo verdi ve sonunda bebiş geldi 1 seneden fazla bebiş olsun istiyordu bende zorla dukana başlatmıştım ve 8 kilo sonra dukanla bir bebek daha tabi önce rabbim ol dedi tüm istiyenlere Allahım bu duyguyuyu yaşatsın sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin :) sevgiler ...
herkese iyi akşamlar kızlar ben bugün birazcık diyeti bozdum galiba,bugün eşimle biraz çocuklarla dışarıda vakit geçirelim dedik ve plansız olduğu için yanıma bişey almamıştım öğle ve akşam yemeğini dışarıda yedik öğlen iyiydide akşam çok yorulmuş ve acıkmıştım abarttım köfte yedim ama nasıldı baya baya yağlıydı ve ben tam 8 tane yedim durun daha bitmedi bir dilimde künefe yedim çooooooook pişmanım napmalıyım ben şimdi ya diyete devammı edeyim yoksa baştan atakmı yapayım bana bi akıl verin?yada ben yapamıcammı bu diyeti kilo vermek için başka yöntemlermi deneyim...
gecen sene dukanla 25 kilo vermistim,
simdi esimle birlikte basladik bugun... bakalim birlikte nasil gecicek diyet maceramiz :)
biraz yemek yapma konusunda zorlanicam gibi, kendim olsa bi omletle gecistiririm ama esimi nasil doyurcam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?