Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu gojinin tadı nasıl neye benziyor?

aslinda meyveli yogurt koyunca gojinin pek bi manasi kalmadi. ben gojiyi sadece bagirsaklarimi calistirsin diye yiyorum. onu da tek basina yiyemedigimden muffine koyuyorum. yoksa fazla bi oalyi yok bence

bence goji süper bi atıştırmalık bazı yerlere daha etli oluyo bazı yerlerde çok kurutmuş oluyolar ama genel olarak süper...öyle kıtır kıtır yemek de çok güzel very berry muffin zaten çok apayrı güzel..bi de ben buz gibi yoğurda tatlandırıcı vanilya ve rom aromaları karıştırıp içine de goji atıyorum.goji böyle yoğurdun içinde kıtır kıtır oluyo sanki böyle meyveli yoğurtlarda kıtırlar var ya onun gibi oluyo işte:)))hiç gerek yok katkı maddeli meyveli yoğurtlara almaya

hayır... siparişler verildi (töbe töbe)
biz evrenden onları istiyoruz gelicekler ama tabi tek kalmıycaklar... 3-4-5 bile olabilir...

Allah gönlünüze göre versin canım bizim düğün davetiyemizde yazıyordu bir çoçuğumuz olursa adı DENİZ olmalı diye ♥ kızımız Eylül Deniz oğlumuz olsaydı Ali Deniz olabilirdi :)

kizlar ya elinin altinda meyveli yogurt olan var mi? bana bi zahmet seker ve karbonhidrat oranini soyleyebilir misiniz?

Bacular ne guzel ortaminiz var ya
Beni de alirmisiniz araniza?

6 ay olacak dogum yapali 25 kilo aldim bunun sadece 4 kilosu kaldi.. Ozel bisey yapmadim
Yogunluktan gitti cogu, zaten dogumdan once de kilo vermek istiyordum. 65 kiloydum, 1.67 boya..

Gerci 38 beden giyiyorum, eski seylerin icine giriyorum yavas yavas ama yinede 36 degil. Hedefim once 60, sorna 55 insallah..

Dukan diyetinin kitabini aldim baya okudum, kafama yatti bu is. Zaten ben hep yogurt, yumurta, et.. yesil cay.. boyle beslenirim.. Benim icin insallah zor olmaz..

Ama sorun su, haftanin 4 gunu calisiyorum. Atak doneminde menumu nasil ayarlarim bilemiyorum.. Diyeti bozmakta istemiyorum o yuzden buraya katilma niyetindeyim..

Insallah gider kilocuklar, citirrr oluruz hepimiz

dukancanlar bugun çok mutluyum :) teyze oluyorum çok yakın dostum haber verdi bir dukancan bebiş gelecek diye niye dukancan derseniz dukan diyetiyle 8 kilo verdi ve sonunda bebiş geldi 1 seneden fazla bebiş olsun istiyordu bende zorla dukana başlatmıştım ve 8 kilo sonra dukanla bir bebek daha tabi önce rabbim ol dedi tüm istiyenlere Allahım bu duyguyuyu yaşatsın sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin :) sevgiler ...

gecen sene dukanla 25 kilo vermistim,
simdi esimle birlikte basladik bugun... bakalim birlikte nasil gecicek diyet maceramiz :)
biraz yemek yapma konusunda zorlanicam gibi, kendim olsa bi omletle gecistiririm ama esimi nasil doyurcam bakalim

Aranizda çalisan varmi? Is yerinde ne yiyorsunuz?

Misafirlikte de zor olur gibime geliyor.. o yuzden surekli baslamayi erteliyorum

herkese iyi akşamlar kızlar ben bugün birazcık diyeti bozdum galiba,bugün eşimle biraz çocuklarla dışarıda vakit geçirelim dedik ve plansız olduğu için yanıma bişey almamıştım öğle ve akşam yemeğini dışarıda yedik öğlen iyiydide akşam çok yorulmuş ve acıkmıştım abarttım köfte yedim ama nasıldı baya baya yağlıydı ve ben tam 8 tane yedim durun daha bitmedi bir dilimde künefe yedim çooooooook pişmanım napmalıyım ben şimdi ya diyete devammı edeyim yoksa baştan atakmı yapayım bana bi akıl verin?yada ben yapamıcammı bu diyeti kilo vermek için başka yöntemlermi deneyim...

ayy ben deee atak ewremin ilk gününü gecirdim 2 günüm kaldı tatlıı krizim de olmasa daha cici geçicek:))) bu light tatlıları hangi evrede yiyebiliyoruz??

bol su ve sporla dengelersin canım biraz duraklama olabilir sen tekrardan sarıl diyete sıkı sıkı

Son düzenleyen: Moderatör:

ne güzel esinle birlikte yapiyorsun. benimki de üzülüyor. sabah bana bakip canim SIKILIYOR dedi, niye sordum, sen bisey yiyemiyorsun karsinda bende yiyemiyorum dedi. ( önceki kirdigi potu düzeltmek istedi galiba)

mhhh bende cok severim tiramisuyu, iyiki göndermisin canim, bende mümküün merebe pasta masta görmek istemiyorum, unutma düsmanimiz onlar bizim. olursada dukan tatlisi yapariz. kitabinin gelmesine sevindim tatlim, ben 2 günde tüm evreleri okudum, yanliz kitabin yarisi yani menüler felan onlari okumadim.

bugün kizimla parka gittik, aksam üstü geldi, oda bende yorulduk, kolugun üzerine uzandi. uyuycak gibi görünüyor. bende dizime bakarim

amiiiiin !! gercekten kilo kisirliga yol aciyor, ne mutlu canim, gözünüz aydin. insallah bende kilolarimdan kurtulunca hayirlisiyla hemencik hamile kalmak istiyorum.

bende diyordum sevgincim nerelere gitti bugün hic görüsemedik diye. yaglida olsa et yemissin canim, üstüne tatli olmamis, ama olan olmus napalim. sakin panige kapilip diyetini bozma. bol su ic, yürüyüsünü yapmissin zaten. bugün hic yasamamis gibi sayy ve bizimle birlikte yola devam et tamammi tatlim?

gecen sene dukanla 25 kilo vermistim,
simdi esimle birlikte basladik bugun... bakalim birlikte nasil gecicek diyet maceramiz :)
biraz yemek yapma konusunda zorlanicam gibi, kendim olsa bi omletle gecistiririm ama esimi nasil doyurcam bakalim

geri kilo alımın mı oldu neden tekrar başlıcaksınız?

hiiç bozma diyetini hemen 1 saat yürüseydin aynen devam bi şey olmaz 2-3 güne toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…