Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

puffff....regl dönemindeyim ve bacaklarım kilo aldı gibime geliyor.. bi yandan ödemdir diyorum bi yandan acaba kilo mu aldım diyorum...mutsuzum. biraz toparlanmak adına yazdıklarınızı okuyorum.... motivasyonum yerine gelsin diye...
ve 16 şubattan beri yapıyorum..artık iştah kalmadı dukan yiyecekleri hariç herşeyi canım istiyor fakat tavuk balık yumurta et süt yogurt bunları artık içim istemiyor..eski iştahla yemek de hazırlamıyorum kendime. süslerdim tabaklarımı, özenirdim.. sadece öğünlerimi kurtarmak adına geçiştiriyorum..yogurt tavuk ne varsa...
umarım hormanal bi umutsuzluktur. yoksa toparlanamamak beni korkutuyor.

bu arada aklıma takılan bi soru var unuttum sormayı, detoks uzmanı gül kaynak var geçen tv izledim.. siyah çay ve kahve yağ tutuyormuş vucutta.ben çay belki günde bır en fazla 2 tane içiyorum. ama kahve mutlaka hergün içiyorum sütlü. bazen 1 kupa bazen 2 kupa... tatlandırıcı kullanarak. benim şişlik regl ye de bağlıdır elbet ama kahve kafamı karıstırdı açıkcası...acaba duraklatır mı diye.. siz ne düşünüyorsunuz?

kizlar bu gece dukanda 3.gunum bitti 5 gun atak evresindeyim yani 2 gunum kaldi her gun ac karna tartiliyorum 63,5 oldum bu sabah itibari ile ...her gun duzeli 500 ile 800 gr verdim...atak evresinden sonraki sebze ve protein evresinde bu kilo verme olayi nasil oluyor devam ediyor mu yoksa yavasliyor mu ? cevaplarinizi bekliyorum ilk defa rejim yapiyorum cok gaza geldim :)))

sanirim olabilir benimde o donemimde canim her sey istiyor ozelliklede tatli :)

bakalim bende 3. gunumdeyim dukanda ne yapcam regl donemimde
ben bi yazidada okumustum regl donemlerinde hormanal degisiklikler olabilir sakin birakmayin diye o kadar cok yazi okudumki nerde okudum hatirlamiyorum :)
16 subattan beri yapiyorsan bravo sana benim daha ucuncu gunum kac kilo verdin peki ?

kahve tam tersine ödem atar ve doğal antioksidandır.sadece o 3ü 1 aradalar falan sağlıksız...çünkü üretim hattında kalan çok kavrulmuş işlemden geçmiş kahveler kullanılıyor onlarda..mesela kahvenin fazlası evet zarar,çünkü vücuttan öyle çok su atar ki bu da sağlıksız bi durumdur....

bu arada isteğe göre karbonhidrat yağ ve proteinlerin sindirim ve emiliminden de bahsedebilirim ama kimsenin gözünü yormak istemiyorum,o yüzden istenirse kısaca anlatabilirim

iyi geceler
uykum kaçtı bi bakiimm dedimm doldurmuşsnzz yineee sayfalarıı:))
bi kaç aydır dewamm edenlerr cewap werebilirr mii vitamin kullanıomusunzz ya da omega 3 ben de uzun süre yapacağmm için ihtiyaç duyacakmışımm gibi gelioo..
hangi firmanınkini öneriosuzz gnc ve solgar ii die biliomm ama hiç kullanmadmm..

yaaa geçen sene dukan yapıp yiirrrrrmiiiiiibeeşşşşşşş kilo veren arkadsmm çokk üzülldümmm yaaa... noolurr kendine bunu yapmaaa!!!! bizz burada birbirimzden güç alsaktaa diett yapmakkk berbat nefrettt çokk sıkıcı ve çokk zorr!!!

üstelik dukan 2-3 ten fazla yapıldığınnda artk beden alıştığıı için işe yaramıo gibi bişeyymişş..
hem çokk şanslısın eşinle yapcan... bana ewde 50 çeşit yemek yapmaktan fenalık geldii yok eşime tereyağlı pilav- misafire kek- kendime krep- kahvaltı için dukanekmek öğlen okula götürmek için yemekkk ayyyyy!!!!!

neyseki 25 in sadece 10unu geri almışsın... artkk karar verdinn sonuna kadarrr gitt ve almadann gelmeee!!!!!!!

artik son olur insallah canim, evet haklisin sansliyim baya. cesit cesit yemek yapmayacagim icin rahat olucam
esimi yesil cay ve yulaf kepegine alistirdim bile en zor o olcakti ama dukanin facebook sayfasindaki önce sonra resimlerini görünce
cok gaza geldi, ne dersen onu yapicam, ne yaparsan onu yicem diyor
diyet cok kötü biliyorum, ama yapcak bisey yok...
yaza esimle fistik gibi gircez insallah

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah dukanın dükkanını ben açıyım dedim hepinize eksilerle uyanacağınız, bol sulu bol yürüyüşlü bol proteinli bir gün diliyorum

yavaşlıyor canım bende mesela artık hergün 100-200 gr gitmeye başladı ama arada birgün de birden 600 gr azalma oldu değişiyor, seyirde daha yavaş veriliyor ama unutma asıl kilolarını bu dönemde veriyorsun

kızlar şu regl dönemi bitince tartı birden mi düşüyor ne oluyor ben 4 gündür aynıyım da

kızlar.... bu regl şişkinliği beni göçerticek yakında... şimdide 73 çıktım... bundan sonra bildirim listesinde ben olmıycam... psikolojim bozuluyo...
bugun biraz işlerim var onları toparlamam lazım... bildirimlerinizi aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz...

başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo

birkaç saat içinde dönmüş olurum... 4702 nolu sayfa itibariyle kontrol edebilicem bilginiz olsun... kusura bakmayın lütfen... çok öpüyorum bebekler....

Son düzenleme:
günaydın kızlar, dün akşam eşim benden tost istedi karışık. ona yaparken cnm cok çekti başbarmagım kadar küçücük ekmeğin kafasına incecik zar gibi kaşar ve azcık sucuk kattım. 2 lokmalık bişeydi :) sabah tartıldım +300 gördüm şok oldum sabah sabah :18::18::18: ama wc ye cıkmadım daha ama çok sinir bozucuydu bi de azcık da olsa kacamak yok ve hergün de tartılmak yok

ben listeden çıkmıştım zaten 2 buçuk 3 hafta internetim olmadığı için bu hafta yine katılmıcam hala 53.0üm çünkü 52.9 bile görsem mutlu olucam....regl olamadım hala...tarlusal regl söktürücü aldım dün soğan suyunu içemicektim çünkü...ama ilacı da içmeye korktum...cuma günü doktora gidicem...inşallah pko falan yoktur korkuyorum ya....kullandığım başka bi ilaçtan ötürü tiroid problemlerim başlamış olabilir,öyle bi yan etkisi var çünkü...bu konuda çok mutsuzum..umarım bişey çıkmaz.çok güzel bi gün olsun kızlar,bugün okulum çok yoğun giremem nete bi daha çok öpüyorum sizi:)

regl de olcam belki ondan da olabilir

günaydın kızlar

bende maaalesef + 400 ile uyandım. ama olsun pes etmek yok. akıllandım artık. akıllanmısım dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sabahta haslanmıs yumurta lor maydanoz ve dukan ekmegımı yedım. şimdide limonlu şekersiz çayımı içiyorum.

aksamda bı dolu yurudum ama + cıktım anlamadımya neyse. moralimi bozmıycam

başlangıç tarih 19/03
başlangıç kilo 112
hedef kilo 65
geçen perşembe kilo 106,8
güncel kilo 105,2

bu haftaki bildirimimde böyle yarımcım tşk.

sevgili bulaşıksuyu çok çok teşekkür ederim

gunaydın kızlarr..3 gündür sol kasıgımda kabızlıgımdan dolayı gaz olarak dusundugum sancı beni artık gece acillik etti...cok fena bi durumda agrımm warr..bide insanların bu diyet yüzünden die sacma sapan yorumları beni şu canımla ugrasma durumumda iyice kötü edior gercektenn ( benim için dua edinn ltfn..öpüorum hepinizi..bol eksili bigun olur umarımm..

günaydın kızlarrrrrr!!!
bu sabah apartmanda bir kadın beni gördü resmen akli dengesini yitirdi nasıl zayıfladım diye.bana bir gülme geldi anlatamam.arabaya biniyorum hala bana ay çok kıskandımmmmmmmm ben de yapacam bu diyeti diye bağırıyordu:)))

çok geçmiş olsun canım cidden ya çok üzüldüm
umarım tez zamanda sağlığına kavuşursuunnn
dualarımız seninleeeee

Günaydııınnn Dukancanlaaarrr

ben 2 gündür 68,8 ile 69,3 arası gidip geliyorum hemde çok çabuk kilo vermem gereken bir dönemde
artık gülüyorum halimeee yaaa

bugün altımda 40 beden dar bir kumaş pantalon var seneler önce almıştım 1 yada 2 kere giydim sonra içine giremedim zaten
giydiğimi görünce annem waaaooow dedi sabah sabah yetti bana zaten

dün akşam eliptik bisikleti 45 dk yaptım çok zor oldu ama ya benim onda sınırım 30 dkkaymış öğrenmiş oldum ama bu 1 hafta öyle 45 ila 60 dk arası yapıcam tabi becerebilirsem

pazartesi uyandığımda 67 li birşeyler görmek için hayal ediyoruummm
cumada en azından 66,9 görseeem aaah ahhh dünyalar benim olur

bugünkü menümüde yazayım ,

sabah : 1 katı yumurta + peynir
Ara: bugün bitki çaylarına ağırlık vericem onun için yeşil çaaay
Öğlen : krep + 6 adet köfte + yoğurt
ara: yoğurt
akşam : yayla çorbası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…