puffff....regl dönemindeyim ve bacaklarım kilo aldı gibime geliyor.. bi yandan ödemdir diyorum bi yandan acaba kilo mu aldım diyorum...mutsuzum. biraz toparlanmak adına yazdıklarınızı okuyorum.... motivasyonum yerine gelsin diye...
ve 16 şubattan beri yapıyorum..artık iştah kalmadı dukan yiyecekleri hariç herşeyi canım istiyor fakat tavuk balık yumurta et süt yogurt bunları artık içim istemiyor..eski iştahla yemek de hazırlamıyorum kendime. süslerdim tabaklarımı, özenirdim.. sadece öğünlerimi kurtarmak adına geçiştiriyorum..yogurt tavuk ne varsa...
umarım hormanal bi umutsuzluktur. yoksa toparlanamamak beni korkutuyor.
bu arada aklıma takılan bi soru var unuttum sormayı, detoks uzmanı gül kaynak var geçen tv izledim.. siyah çay ve kahve yağ tutuyormuş vucutta.ben çay belki günde bır en fazla 2 tane içiyorum. ama kahve mutlaka hergün içiyorum sütlü. bazen 1 kupa bazen 2 kupa... tatlandırıcı kullanarak. benim şişlik regl ye de bağlıdır elbet ama kahve kafamı karıstırdı açıkcası...acaba duraklatır mı diye.. siz ne düşünüyorsunuz?
iyi geceler
uykum kaçtı bi bakiimm dedimm doldurmuşsnzz yineee sayfalarıı:))
bi kaç aydır dewamm edenlerr cewap werebilirr mii vitamin kullanıomusunzz ya da omega 3 ben de uzun süre yapacağmm için ihtiyaç duyacakmışımm gibi gelioo..
hangi firmanınkini öneriosuzz gnc ve solgar ii die biliomm ama hiç kullanmadmm..
yaaa geçen sene dukan yapıp yiirrrrrmiiiiiibeeşşşşşşş kilo veren arkadsmm çokk üzülldümmm yaaa... noolurr kendine bunu yapmaaa!!!! bizz burada birbirimzden güç alsaktaa diett yapmakkk berbat nefrettt çokk sıkıcı ve çokk zorr!!!
üstelik dukan 2-3 ten fazla yapıldığınnda artk beden alıştığıı için işe yaramıo gibi bişeyymişş..
hem çokk şanslısın eşinle yapcan... bana ewde 50 çeşit yemek yapmaktan fenalık geldii yok eşime tereyağlı pilav- misafire kek- kendime krep- kahvaltı için dukanekmek öğlen okula götürmek için yemekkk ayyyyy!!!!!
neyseki 25 in sadece 10unu geri almışsın... artkk karar verdinn sonuna kadarrr gitt ve almadann gelmeee!!!!!!!
yavaşlıyor canım bende mesela artık hergün 100-200 gr gitmeye başladı ama arada birgün de birden 600 gr azalma oldu değişiyor, seyirde daha yavaş veriliyor ama unutma asıl kilolarını bu dönemde veriyorsunkizlar bu gece dukanda 3.gunum bitti 5 gun atak evresindeyim yani 2 gunum kaldi her gun ac karna tartiliyorum 63,5 oldum bu sabah itibari ile ...her gun duzeli 500 ile 800 gr verdim...atak evresinden sonraki sebze ve protein evresinde bu kilo verme olayi nasil oluyor devam ediyor mu yoksa yavasliyor mu ? cevaplarinizi bekliyorum ilk defa rejim yapiyorum cok gaza geldim :)))
günaydın kızlar, dün akşam eşim benden tost istedi karışık. ona yaparken cnm cok çekti başbarmagım kadar küçücük ekmeğin kafasına incecik zar gibi kaşar ve azcık sucuk kattım. 2 lokmalık bişeydi :) sabah tartıldım +300 gördüm şok oldum sabah sabah :18::18::18: ama wc ye cıkmadım daha ama çok sinir bozucuydu bi de azcık da olsa kacamak yok ve hergün de tartılmak yok
Aramıza hoşgeldin canım :)
İlk tavsiyem eğer kitabı okumadan bu diyete başladıysan, kitabı okuman. Eğer okuduysan bu maddeyi geç
Dukanın kendi sitesinde sana evreleri kaç gün yapacağını gösteren bir uygulama var, onu kullanıp atak evresini kaç gün yapacağını hesapla. Eğer bunu da yaptıysan bu maddeyi de geç
Sınırlı izinli yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak dur, hiç yeme demiyorum, ama her gün de olmasın, ciddi duraklamalara neden olduğunu düşünüyorum.
Ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum bu diyeti, dukan ne ye diyorsa yiyorum, yeme dediği ne varsa hepsini çıkardım hayatımdan. Kaçamak asla yok desem yeridir. Yürüyüş ve sporla destekliyorum diyeti. Sıkılmamak için de değişik tarifler deniyorum.
gunaydın kızlarr..3 gündür sol kasıgımda kabızlıgımdan dolayı gaz olarak dusundugum sancı beni artık gece acillik etti...cok fena bi durumda agrımm warr..bide insanların bu diyet yüzünden die sacma sapan yorumları beni şu canımla ugrasma durumumda iyice kötü edior gercektenn( benim için dua edinn ltfn..öpüorum hepinizi..bol eksili bigun olur umarımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?