Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canim tamam olmamasi gereken biseyi yapmissin ama moral bozmaya hic gerek yok... Kaldigin yerden devam et... Atakdamiydin sen???
Buarada yorumuna cok güldüm ama söyliyim icimde kalmasin... Yanlis anlama yedin diye degil...
Yazmissin ya 8 adet köfte yedim birde üstüne künefe yedim diye :))))
Icimden ohhh sefan olsun dedim :) canim o köfteleri hadi biran gözün döndü yedinde o künefeyi yerken keske kendini bir gelseydin....
ben misal atagin birinci gününde paskalya bayrami oldugu icin burda ana okulunda cocuklar biseyler yapmis ögretmenleride icine binbir cesit cukulata koymus.... Kizim anne al bir isirik dedi....
Kocaman bir parca cukalatayi isirdim tam cignemeye basladim kafama dank diye bir tas düstü diyetteyim diye yutmadim tabi... Hani demek istedigim köfteyi yemissin ama keske künefeye hic sulanmasaydin....
Ha bu saaten sonrada olmus bitmis bunuda dert edip moralini bozma... bir gün fire verdim de yarin daha yogun bir sekilde azimle devam et derim nacizane fikrimdir :)

Buarada yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.... Allah sizlerede simdiden kolayliklar versin

Canim sen o yemek yerken bakma bence ben öyle yapiyorum :))) cocuklari önce yediriyorum onlar kalkiyor sonra esime yemek koyuyorum hem onun bogazina düzülmüyor hem ben canim cekmesini diye önlem aliyorum gerci ben yiyemedikden sonra onun bogazina düzülmüs umrumdami :haha:
Buarada esimde karar aldi oda dukan baslicak pazartesi günü :))) Iyi dedim isime gelir benimde.

Bende serbetli tatliarl haric tatlilar yas pastalari kekleri cok severim bunlar bir numarali düsmanim birde cerezlikler özelliklede cipsler. Onun icin uzak tutualim biz bunlari bir müddet kendimizden :)
Demek ana kiz temiz havaya cikdiniz oh ne güzel... Prenses uyur sende yap kendine bir bitki cayi gec tv karsina :))) Sülümanimi izliyorsun kuzeyimi?
Neyse benimde prensesim anneannesine gitdi orda kalacak bu aksam cocuklar degisiklik ariyor bende kücük sehzademi yatirip sehzade mustafami izliyeyim :)))

bol şans bebemmm... kolay gele...

Sagol canim fazla okuyamadim 20. sayfaya geldim cocuklarla gündüz gözüyle zor olur aksam yatmadan okucam devam insallah.. Bir hayli kalinmisda kitab :)

ah ahh tombişim ben neler yaptım bugün evden ayrılmayım ben daha yaramıyo baksana bana canım napalım bugünü yaşamamış sayıyorum senin iyi gidiyor maşallah ama bende toparlıycam bak...
geri kilo alımın mı oldu neden tekrar başlıcaksınız?

hiiç bozma diyetini hemen 1 saat yürüseydin aynen devam bi şey olmaz 2-3 güne toparlarsın
inşallah canım1.5 saat yürüdüm...
yok seyirdeydim canım evet doğru söylüyosun ya napayım tatlılar en zayıf noktam benim dayanamadım işte o an sadece onu yemek istedim ötesini düşünemedim aptal ben..evet yarın protein günüm ama telafi için porsiyonlrımı küçültücem biraz...

Ah canim o tatlilar hepimizin düsmani zaten :/ ne geldiyse basimiza onlarin yüzünden geldi... Serbetli tatlilari sevmem ben ama künefe haric onu sinirsiz yiyebiliirim... Amanin agzim sulandi valla gideyim ben bir yagsiz yogurt yiyeyim iyisimi .... Öyle yap canim yarin bol su ic... Dert etme Allah baska dert vermesin

Son düzenleme:
gecen sene dukanla 25 kilo vermistim,
simdi esimle birlikte basladik bugun... bakalim birlikte nasil gecicek diyet maceramiz :)
biraz yemek yapma konusunda zorlanicam gibi, kendim olsa bi omletle gecistiririm ama esimi nasil doyurcam bakalim

nihayet aradığım insanı buldum sanırım. diyeti daha önce yapmışsınız. bıraktıktan sonra kilo aldınız mı? güçlendirme yaptınız mı? güçlendirme döneminde kilo verme devam ediyor mu? ne çok sorum varmış, ben de şaştım ))

ilk diyetim seyirdeyim bu diyete geçen pazartei başladım neredeyse 2 hafta oldu ama kilo vermem en önemlside incelmem durdu elimden geldiğince uyuyorum bir iki defa kaçırdım amaöyle çok abartılı değil örn.dün sebze günümdü zeytinyağlı yaptım göbek salatamı :18: bide geçen perşembe küçük bir dilim pasta yedim şirkette çok özel bir durum vardı tüm diyette olanlar bir dilim yiyince bende zaten dayanamıyorum tatlıya bir dilim o kadar

nie incelemiyorum biranda hop incelince çok hoşuma gittiydi ama

kızlar ya SP günümdü bugün benim bakla yedim akşam yemeğinde 2 kaşık gözümden kaçmış baklanın yasak olduğu yedikten sonra bi bakayım dedim hakkaten bakla yasak napcam ben çok canım sıkıldı :2: akşam kendime tatlı bişeyler yapıcaktım dukan tarifelere göre şimdi cezalandırdım kendimi onları yapmicam yapsam da yarın yicem bu ceza bana yeter mi

Bende bundan cok korkuyorum atakda cok hizli kilo verdim illaki bir duraklama bekliyorum ama korkuyorum bünyem bu beslenmeye alisirda kilomda oynama olmazmi birdaha diye
Saydigin ufak tefek seylerin büyük etkiler yaratacagina inanmiyorum... Yinede özenli davranalim arkadaslar cok zor ama hep beraber üstesinden gelmeliyiz bu durumun...

Bence sporuna biraz daha yüklen havalar acdi coluk cocukda yoksa disarda bol vakit gecir derim

bekarım cnm en büyük artım bu zaten annem yemek yemiorum die iş yaptırmıyor(ayrıca yemek istemiyorum ondan yapmıyor bende üşeniyorum kolayda birşey vasa yiyiyorum ama birgün öncesinden mutlaka bakıp planını yapıorum çünkü ona göre öğlen yiyiyorum) neredeyse birde ben hiç spor yapmıyorum

gecen sene dukanla 25 kilo vermistim,
simdi esimle birlikte basladik bugun... bakalim birlikte nasil gecicek diyet maceramiz :)
biraz yemek yapma konusunda zorlanicam gibi, kendim olsa bi omletle gecistiririm ama esimi nasil doyurcam bakalim

geçen sene 25 kilo verdim demişsin nekadarını geri aldında tekrar başlıyorsun

en korktuğum şey kilo veripte geri almak:18::18::18:

Ah canim ya ne güzel elinde imkanin var degerlendir... Hem zaten en az yarim saat tempolu yürümen gerekir.... Sen bekarsin bunu rahatlikla 45 dakikaya cikarabilirsin... sakin ihmal etme derim emeline daha cabuk ulasirsin Ah bu anneler iyilik yaptiklarini saniyorlar ama iste yapmiyorlar aslinda :) Is yapsan en azindan o bile bir hareket olur :)

ah ahh tombişim ben neler yaptım bugün evden ayrılmayım ben daha yaramıyo baksana bana canım napalım bugünü yaşamamış sayıyorum senin iyi gidiyor maşallah ama bende toparlıycam bak...
geri kilo alımın mı oldu neden tekrar başlıcaksınız?

hiiç bozma diyetini hemen 1 saat yürüseydin aynen devam bi şey olmaz 2-3 güne toparlarsın
inşallah canım1.5 saat yürüdüm...
yok seyirdeydim canım evet doğru söylüyosun ya napayım tatlılar en zayıf noktam benim dayanamadım işte o an sadece onu yemek istedim ötesini düşünemedim aptal ben..evet yarın protein günüm ama telafi için porsiyonlrımı küçültücem biraz...

doğru söylüyosun olan odu geleceğe bakalım artık telafi edicem bu günü napalım..

kizim bensiz yemiyor, zaten zar zor biseyler yiyor, zamane cocuklari günü cikolata sekerle gecirmekten cok haz aliyorlar. ne kadar vermemeye calissamda bi sekilde etraftan veriliyor. ananne dede verincede bisey diyemiyorum. kendi cocukluguma dönünce annemler kizinca siginacak limanim babannem ve dedem olurdu. simartilardi beni. o yüzden fazla SIKMAktaa istemiyorum kizimi.

benim prenses demiyem tatli bücür cadim hala uyumadi, aksam misafir geldi. haliyle onunda uykusu acildi. hala cin gibi bakiyor ben fazla dizi takip edemiyorum canim. baktigim 2 dizim var, biri "Beni affet" digeride "Hayat devam ediyor" ikisinede zamaninda bakamiyorum. sonradan internetten izliyorum. sen muhtesem yüzyil hayranisin herhalde sultanim

a aaaa nolduki canim??? :44: sen kötü biseymi yaptin? Allahallah:44: hatirlama bile tatlim, gectiiiii gitttiiii tabiki toparlarsin güzel arkadasim, öyle hemen pes emek olurmu hic sakiiiiin o icinden gelen caydirici fisiltilara kulak verme

canim belli bi kilo veriminden sonra yavaslamasi normal, vucut sasip kaliyor o kadar gidince, direniyor.. sakin pes etme sayet 15 günü gecerse kilonun sabit kalmasi, yumruk yaparsin.

ThirtyFouR

bende merak ediyorum verdiğin kiloları hemen aldın mı cnm

geçen sene 25 kilo verdim demişsin nekadarını geri aldında tekrar başlıyorsun

en korktuğum şey kilo veripte geri almak:18::18::18:

ben diyetten sonra güclendirme evresine girmedim ve baya kilo aldim, ama hic dikkat etmedim gercekten :26:
10 kilo aldim 4 ayda cok yedik esimle, oda birlikte yasayali 10 kilo aldi
o yüzden birlikte yapalim dedim, birbirimize destek oluruz diyerek... bu sefer son diyetim olur insallah...:26:

kızlarrrrrrrrrrrrr

aksam tavuk ve bı tabak dolusu yogurtlu semızotu yedım. sınrada yurudm ama pestılım cıktı

ya hertarımagrıyor nedeeeeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…