herkese iyi akşamlar kızlar ben bugün birazcık diyeti bozdum galiba,bugün eşimle biraz çocuklarla dışarıda vakit geçirelim dedik ve plansız olduğu için yanıma bişey almamıştım öğle ve akşam yemeğini dışarıda yedik öğlen iyiydide akşam çok yorulmuş ve acıkmıştım abarttım köfte yedim ama nasıldı baya baya yağlıydı ve ben tam 8 tane yedim durun daha bitmedi bir dilimde künefe yedim çooooooook pişmanım napmalıyım ben şimdi ya diyete devammı edeyim yoksa baştan atakmı yapayım bana bi akıl verin?yada ben yapamıcammı bu diyeti kilo vermek için başka yöntemlermi deneyim...
ne güzel esinle birlikte yapiyorsun. benimki de üzülüyor. sabah bana bakip canim SIKILIYOR dedi, niye sordum, sen bisey yiyemiyorsun karsinda bende yiyemiyorum dedi. ( önceki kirdigi potu düzeltmek istedi galiba)
mhhh bende cok severim tiramisuyu, iyiki göndermisin canim, bende mümküün merebe pasta masta görmek istemiyorum, unutma düsmanimiz onlar bizim. olursada dukan tatlisi yapariz. kitabinin gelmesine sevindim tatlim, ben 2 günde tüm evreleri okudum, yanliz kitabin yarisi yani menüler felan onlari okumadim.
bugün kizimla parka gittik, aksam üstü geldi, oda bende yorulduk, kolugun üzerine uzandi. uyuycak gibi görünüyor. bende dizime bakarim
amiiiiin !! gercekten kilo kisirliga yol aciyor, ne mutlu canim, gözünüz aydin. insallah bende kilolarimdan kurtulunca hayirlisiyla hemencik hamile kalmak istiyorum.
bende diyordum sevgincim nerelere gitti bugün hic görüsemedik diye. yaglida olsa et yemissin canim, üstüne tatli olmamis, ama olan olmus napalim. sakin panige kapilip diyetini bozma. bol su ic, yürüyüsünü yapmissin zaten. bugün hic yasamamis gibi sayy ve bizimle birlikte yola devam et tamammi tatlim?
bol şans bebemmm... kolay gele...
ah ahh tombişim ben neler yaptım bugün evden ayrılmayım ben daha yaramıyo baksana bana canım napalım bugünü yaşamamış sayıyorum senin iyi gidiyor maşallah ama bende toparlıycam bak...ne güzel esinle birlikte yapiyorsun. benimki de üzülüyor. sabah bana bakip canim SIKILIYOR dedi, niye sordum, sen bisey yiyemiyorsun karsinda bende yiyemiyorum dedi. ( önceki kirdigi potu düzeltmek istedi galiba)
mhhh bende cok severim tiramisuyu, iyiki göndermisin canim, bende mümküün merebe pasta masta görmek istemiyorum, unutma düsmanimiz onlar bizim. olursada dukan tatlisi yapariz. kitabinin gelmesine sevindim tatlim, ben 2 günde tüm evreleri okudum, yanliz kitabin yarisi yani menüler felan onlari okumadim.
bugün kizimla parka gittik, aksam üstü geldi, oda bende yorulduk, kolugun üzerine uzandi. uyuycak gibi görünüyor. bende dizime bakarim
amiiiiin !! gercekten kilo kisirliga yol aciyor, ne mutlu canim, gözünüz aydin. insallah bende kilolarimdan kurtulunca hayirlisiyla hemencik hamile kalmak istiyorum.
bende diyordum sevgincim nerelere gitti bugün hic görüsemedik diye. yaglida olsa et yemissin canim, üstüne tatli olmamis, ama olan olmus napalim. sakin panige kapilip diyetini bozma. bol su ic, yürüyüsünü yapmissin zaten. bugün hic yasamamis gibi sayy ve bizimle birlikte yola devam et tamammi tatlim?
inşallah canım1.5 saat yürüdüm...geri kilo alımın mı oldu neden tekrar başlıcaksınız?
hiiç bozma diyetini hemen 1 saat yürüseydin aynen devam bi şey olmaz 2-3 güne toparlarsın
yok seyirdeydim canım evet doğru söylüyosun ya napayım tatlılar en zayıf noktam benim dayanamadım işte o an sadece onu yemek istedim ötesini düşünemedim aptal ben..evet yarın protein günüm ama telafi için porsiyonlrımı küçültücem biraz...Canim tamam olmamasi gereken biseyi yapmissin ama moral bozmaya hic gerek yok... Kaldigin yerden devam et... Atakdamiydin sen???
Buarada yorumuna cok güldüm ama söyliyim icimde kalmasin... Yanlis anlama yedin diye degil...
Yazmissin ya 8 adet köfte yedim birde üstüne künefe yedim diye :))))
Icimden ohhh sefan olsun dedim :) canim o köfteleri hadi biran gözün döndü yedinde o künefeyi yerken keske kendini bir gelseydin....
ben misal atagin birinci gününde paskalya bayrami oldugu icin burda ana okulunda cocuklar biseyler yapmis ögretmenleride icine binbir cesit cukulata koymus.... Kizim anne al bir isirik dedi....
Kocaman bir parca cukalatayi isirdim tam cignemeye basladim kafama dank diye bir tas düstü diyetteyim diye yutmadim tabi... Hani demek istedigim köfteyi yemissin ama keske künefeye hic sulanmasaydin....
Ha bu saaten sonrada olmus bitmis bunuda dert edip moralini bozma... bir gün fire verdim de yarin daha yogun bir sekilde azimle devam et derim nacizane fikrimdir :)
Buarada yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.... Allah sizlerede simdiden kolayliklar versin
Canım, peynir olarak burada birkaç kere daha yazmıştım ama, tahsildaroğlu'nun light peynirini şiddetle öneriyorum. Yağ oranı %6 sütaş vs. %8 civarı. Lezzet ve görünüm olarakda tam yağlı peynirden hiç farkı yok, krem peynir gibi sürüp yiyebiliyorsun. Dene bence.
Ben bir kaç yere baktım ama bulamadım hep sütaş var oda çok yavan tadı var.Hangi marketten aldın
ah ahh tombişim ben neler yaptım bugün evden ayrılmayım ben daha yaramıyo baksana bana canım napalım bugünü yaşamamış sayıyorum senin iyi gidiyor maşallah ama bende toparlıycam bak...
inşallah canım1.5 saat yürüdüm...
yok seyirdeydim canım evet doğru söylüyosun ya napayım tatlılar en zayıf noktam benim dayanamadım işte o an sadece onu yemek istedim ötesini düşünemedim aptal ben..evet yarın protein günüm ama telafi için porsiyonlrımı küçültücem biraz...
gecen sene dukanla 25 kilo vermistim,
simdi esimle birlikte basladik bugun... bakalim birlikte nasil gecicek diyet maceramiz :)
biraz yemek yapma konusunda zorlanicam gibi, kendim olsa bi omletle gecistiririm ama esimi nasil doyurcam bakalim
ilk diyetim seyirdeyim bu diyete geçen pazartei başladım neredeyse 2 hafta oldu ama kilo vermem en önemlside incelmem durduelimden geldiğince uyuyorum bir iki defa kaçırdım amaöyle çok abartılı değil örn.dün sebze günümdü zeytinyağlı yaptım göbek salatamı :18: bide geçen perşembe küçük bir dilim pasta yedim şirkette çok özel bir durum vardı tüm diyette olanlar bir dilim yiyince bende zaten dayanamıyorum tatlıya bir dilim o kadar
nie incelemiyorum biranda hop incelince çok hoşuma gittiydi ama
onun için en azından haziran - temmuza kadar burdaki çoğu kişi güçlendirmeye geçmeliii
Bende bundan cok korkuyorumatakda cok hizli kilo verdim illaki bir duraklama bekliyorum ama korkuyorum bünyem bu beslenmeye alisirda kilomda oynama olmazmi birdaha diye
Saydigin ufak tefek seylerin büyük etkiler yaratacagina inanmiyorum... Yinede özenli davranalim arkadaslar cok zor ama hep beraber üstesinden gelmeliyiz bu durumun...
Bence sporuna biraz daha yüklen havalar acdi coluk cocukda yoksa disarda bol vakit gecir derim
gecen sene dukanla 25 kilo vermistim,
simdi esimle birlikte basladik bugun... bakalim birlikte nasil gecicek diyet maceramiz :)
biraz yemek yapma konusunda zorlanicam gibi, kendim olsa bi omletle gecistiririm ama esimi nasil doyurcam bakalim
bekarım cnm en büyük artım bu zaten annem yemek yemiorum die iş yaptırmıyor(ayrıca yemek istemiyorum ondan yapmıyor bende üşeniyorum kolayda birşey vasa yiyiyorum ama birgün öncesinden mutlaka bakıp planını yapıorum çünkü ona göre öğlen yiyiyorum) neredeyse birde ben hiç spor yapmıyorum
ah ahh tombişim ben neler yaptım bugün evden ayrılmayım ben daha yaramıyo baksana bana canım napalım bugünü yaşamamış sayıyorum senin iyi gidiyor maşallah ama bende toparlıycam bak...ne güzel esinle birlikte yapiyorsun. benimki de üzülüyor. sabah bana bakip canim SIKILIYOR dedi, niye sordum, sen bisey yiyemiyorsun karsinda bende yiyemiyorum dedi. ( önceki kirdigi potu düzeltmek istedi galiba)
inşallah canım1.5 saat yürüdüm...geri kilo alımın mı oldu neden tekrar başlıcaksınız?
hiiç bozma diyetini hemen 1 saat yürüseydin aynen devam bi şey olmaz 2-3 güne toparlarsın
yok seyirdeydim canım evet doğru söylüyosun ya napayım tatlılar en zayıf noktam benim dayanamadım işte o an sadece onu yemek istedim ötesini düşünemedim aptal ben..evet yarın protein günüm ama telafi için porsiyonlrımı küçültücem biraz...Canim tamam olmamasi gereken biseyi yapmissin ama moral bozmaya hic gerek yok... Kaldigin yerden devam et... Atakdamiydin sen???
Buarada yorumuna cok güldüm ama söyliyim icimde kalmasin... Yanlis anlama yedin diye degil...
Yazmissin ya 8 adet köfte yedim birde üstüne künefe yedim diye :))))
Icimden ohhh sefan olsun dedim :) canim o köfteleri hadi biran gözün döndü yedinde o künefeyi yerken keske kendini bir gelseydin....
ben misal atagin birinci gününde paskalya bayrami oldugu icin burda ana okulunda cocuklar biseyler yapmis ögretmenleride icine binbir cesit cukulata koymus.... Kizim anne al bir isirik dedi....
Kocaman bir parca cukalatayi isirdim tam cignemeye basladim kafama dank diye bir tas düstü diyetteyim diye yutmadim tabi... Hani demek istedigim köfteyi yemissin ama keske künefeye hic sulanmasaydin....
Ha bu saaten sonrada olmus bitmis bunuda dert edip moralini bozma... bir gün fire verdim de yarin daha yogun bir sekilde azimle devam et derim nacizane fikrimdir :)
Buarada yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.... Allah sizlerede simdiden kolayliklar versin
Ah canim o tatlilar hepimizin düsmani zaten :/ ne geldiyse basimiza onlarin yüzünden geldi... Serbetli tatlilari sevmem ben ama künefe haric onu sinirsiz yiyebiliirim... Amanin agzim sulandi valla gideyim ben bir yagsiz yogurt yiyeyim iyisimi .... Öyle yap canim yarin bol su ic... Dert etme Allah baska dert vermesin
Canim sen o yemek yerken bakma bence ben öyle yapiyorum :))) cocuklari önce yediriyorum onlar kalkiyor sonra esime yemek koyuyorum hem onun bogazina düzülmüyor hem ben canim cekmesini diye önlem aliyorum gerci ben yiyemedikden sonra onun bogazina düzülmüs umrumdami :haha:
Buarada esimde karar aldi oda dukan baslicak pazartesi günü :))) Iyi dedim isime gelir benimde.
Bende serbetli tatliarl haric tatlilar yas pastalari kekleri cok severim bunlar bir numarali düsmanim birde cerezlikler özelliklede cipsler. Onun icin uzak tutualim biz bunlari bir müddet kendimizden :)
Demek ana kiz temiz havaya cikdiniz oh ne güzel... Prenses uyur sende yap kendine bir bitki cayi gec tv karsina :))) Sülümanimi izliyorsun kuzeyimi?
Neyse benimde prensesim anneannesine gitdi orda kalacak bu aksam cocuklar degisiklik ariyor bende kücük sehzademi yatirip sehzade mustafami izliyeyim :)))
Sagol canim fazla okuyamadim 20. sayfaya geldim cocuklarla gündüz gözüyle zor olur aksam yatmadan okucam devam insallah.. Bir hayli kalinmisda kitab :)
ah ahh tombişim ben neler yaptım bugün evden ayrılmayım ben daha yaramıyo baksana bana canım napalım bugünü yaşamamış sayıyorum senin iyi gidiyor maşallah ama bende toparlıycam bak...
inşallah canım1.5 saat yürüdüm...
yok seyirdeydim canım evet doğru söylüyosun ya napayım tatlılar en zayıf noktam benim dayanamadım işte o an sadece onu yemek istedim ötesini düşünemedim aptal ben..evet yarın protein günüm ama telafi için porsiyonlrımı küçültücem biraz...
ilk diyetim seyirdeyim bu diyete geçen pazartei başladım neredeyse 2 hafta oldu ama kilo vermem en önemlside incelmem durduelimden geldiğince uyuyorum bir iki defa kaçırdım amaöyle çok abartılı değil örn.dün sebze günümdü zeytinyağlı yaptım göbek salatamı :18: bide geçen perşembe küçük bir dilim pasta yedim şirkette çok özel bir durum vardı tüm diyette olanlar bir dilim yiyince bende zaten dayanamıyorum tatlıya bir dilim o kadar
nie incelemiyorum biranda hop incelince çok hoşuma gittiydi ama
nihayet aradığım insanı buldum sanırım. diyeti daha önce yapmışsınız. bıraktıktan sonra kilo aldınız mı? güçlendirme yaptınız mı? güçlendirme döneminde kilo verme devam ediyor mu? ne çok sorum varmış, ben de şaştım))
ThirtyFouR
bende merak ediyorum verdiğin kiloları hemen aldın mı cnm
geçen sene 25 kilo verdim demişsinnekadarını geri aldında tekrar başlıyorsun
en korktuğum şey kilo veripte geri almak:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?