gunaydın kızlarr..3 gündür sol kasıgımda kabızlıgımdan dolayı gaz olarak dusundugum sancı beni artık gece acillik etti...cok fena bi durumda agrımm warr..bide insanların bu diyet yüzünden die sacma sapan yorumları beni şu canımla ugrasma durumumda iyice kötü edior gercektenn( benim için dua edinn ltfn..öpüorum hepinizi..bol eksili bigun olur umarımm..
günaydın kızlarrrrrr!!!
bu sabah apartmanda bir kadın beni gördü resmen akli dengesini yitirdi nasıl zayıfladım diye.bana bir gülme geldi anlatamam.arabaya biniyorum hala bana ay çok kıskandımmmmmmmm ben de yapacam bu diyeti diye bağırıyordu:)))
vitamin almıyorum gülümm,ayrıca yapmadığım sporun neresini artırayımmm bilemedim :))) gün içinde koşturuyorum biraz onu spor sayıyorum .ama bundan sonra yarım saatlik yürüyüşlere düzenli olarak başlamaya söz veriyor and içiyorum ,NE MUTLU DUKANLA KİLO VERENLEREvitamin aliyor musun? dusmezsin hayatim merak etme, bak biz burdayiz tutariz senii, biraz sporu arttirirsan belki daha hizli gider kilolar ne dersin?
Aranizda çalisan varmi? Is yerinde ne yiyorsunuz?
Misafirlikte de zor olur gibime geliyor.. o yuzden surekli baslamayi erteliyorum
gunaydın kızlarr..3 gündür sol kasıgımda kabızlıgımdan dolayı gaz olarak dusundugum sancı beni artık gece acillik etti...cok fena bi durumda agrımm warr..bide insanların bu diyet yüzünden die sacma sapan yorumları beni şu canımla ugrasma durumumda iyice kötü edior gercektenn( benim için dua edinn ltfn..öpüorum hepinizi..bol eksili bigun olur umarımm..
maşallah sana artist:)))Günaydııınnn Dukancanlaaarrr
ben 2 gündür 68,8 ile 69,3 arası gidip geliyorum hemde çok çabuk kilo vermem gereken bir dönemde
artık gülüyorum halimeee yaaa
bugün altımda 40 beden dar bir kumaş pantalon var seneler önce almıştım 1 yada 2 kere giydim sonra içine giremedim zaten
giydiğimi görünce annem waaaooow dedi sabah sabah yetti bana zaten
dün akşam eliptik bisikleti 45 dk yaptımçok zor oldu ama ya benim onda sınırım 30 dkkaymış öğrenmiş oldum ama bu 1 hafta öyle 45 ila 60 dk arası yapıcam tabi becerebilirsem
pazartesi uyandığımda 67 li birşeyler görmek için hayal ediyoruummm
cumada en azından 66,9 görseeem aaah ahhh dünyalar benim olur
bugünkü menümüde yazayım ,
sabah : 1 katı yumurta + peynir
Ara: bugün bitki çaylarına ağırlık vericem onun için yeşil çaaay
Öğlen : krep + 6 adet köfte + yoğurt
ara: yoğurt
akşam : yayla çorbası.
Ben bir kaç yere baktım ama bulamadım hep sütaş var oda çok yavan tadı var.Hangi marketten aldın
Zincir bir market değil canım maalesef, İstanbul-Beşiktaş'ta bir marketten aldım ben. Migros sanal markette de light bulamadım. Belki normal mağazalarında olabilir.
kızlar yazmayı unuttum.dün ben işten sonra ölüyordum neredeyse (tövvbe).tansiyonum 4 e düştü.normalde 20 li yaşların başında hep düşüktü zaten doğumdan sonra normale dönmüştü .12-8 gibi devam ediyordu.ama dün elim ayağım titredi,içim boşaldı mahvoldum.telle arayanlarda"bak işte diyet yordu" falan dedikçe yattığım yerden isyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnama konuşamıyorum bile.ay çok kötüydü çok...
kızlar yazmayı unuttum.dün ben işten sonra ölüyordum neredeyse (tövvbe).tansiyonum 4 e düştü.normalde 20 li yaşların başında hep düşüktü zaten doğumdan sonra normale dönmüştü .12-8 gibi devam ediyordu.ama dün elim ayağım titredi,içim boşaldı mahvoldum.telle arayanlarda"bak işte diyet yordu" falan dedikçe yattığım yerden isyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnama konuşamıyorum bile.ay çok kötüydü çok...
günaydın güünaydın günaydınn
dün tartıdan korkmamım sebebi bugün belli oldu 2 haftada hiiiiiiiç kg verememişim geçen haftada bildirim yapamamıştım 2 haftada kg veremedim yaaa offffffff sinir oldum veremediğim gibi +200 çıktım nişanada 2 hafta kaldı ben 64 olmak istiyordummmkg bildirimimi yapayım bari :18:
başlangıç tarihi:16 02 2012
başlangıç kilo:73
şimdiki kilo:66.900
hedef kilo:60
tombişim senin yazdıklarını okuyunca ayrı bi iyi hissediyorum kendimi ya hep kal burda emi gitme?kizim bensiz yemiyor, zaten zar zor biseyler yiyor, zamane cocuklari günü cikolata sekerle gecirmekten cok haz aliyorlar. ne kadar vermemeye calissamda bi sekilde etraftan veriliyor. ananne dede verincede bisey diyemiyorum. kendi cocukluguma dönünce annemler kizinca siginacak limanim babannem ve dedem olurdu. simartilardi beni. o yüzden fazla SIKMAktaa istemiyorum kizimi.
benim prenses demiyem tatli bücür cadim hala uyumadi, aksam misafir geldi. haliyle onunda uykusu acildi. hala cin gibi bakiyorben fazla dizi takip edemiyorum canim. baktigim 2 dizim var, biri "Beni affet" digeride "Hayat devam ediyor" ikisinede zamaninda bakamiyorum. sonradan internetten izliyorum. sen muhtesem yüzyil hayranisin herhalde sultanim
a aaaa nolduki canim??? :44: sen kötü biseymi yaptin? Allahallah:44:hatirlama bile tatlim, gectiiiii gitttiiii tabiki toparlarsin güzel arkadasim, öyle hemen pes emek olurmu hic sakiiiiin o icinden gelen caydirici fisiltilara kulak verme
canim belli bi kilo veriminden sonra yavaslamasi normal, vucut sasip kaliyor o kadar gidince, direniyor.. sakin pes etme sayet 15 günü gecerse kilonun sabit kalmasi, yumruk yaparsin.
arada bi oluyor hepimizde aynı umutsuzluklar ama pes etme emin ol geçecek canım....
puffff....regl dönemindeyim ve bacaklarım kilo aldı gibime geliyor.. bi yandan ödemdir diyorum bi yandan acaba kilo mu aldım diyorum...mutsuzum. biraz toparlanmak adına yazdıklarınızı okuyorum.... motivasyonum yerine gelsin diye...
ve 16 şubattan beri yapıyorum..artık iştah kalmadı dukan yiyecekleri hariç herşeyi canım istiyor fakat tavuk balık yumurta et süt yogurt bunları artık içim istemiyor..eski iştahla yemek de hazırlamıyorum kendime. süslerdim tabaklarımı, özenirdim.. sadece öğünlerimi kurtarmak adına geçiştiriyorum..yogurt tavuk ne varsa...
umarım hormanal bi umutsuzluktur. yoksa toparlanamamak beni korkutuyor.
aslında atak döneminde vücuttaki ödem atılıyor asıl kilo verme seyir döneminde oluyor canım..kizlar bu gece dukanda 3.gunum bitti 5 gun atak evresindeyim yani 2 gunum kaldi her gun ac karna tartiliyorum 63,5 oldum bu sabah itibari ile ...her gun duzeli 500 ile 800 gr verdim...atak evresinden sonraki sebze ve protein evresinde bu kilo verme olayi nasil oluyor devam ediyor mu yoksa yavasliyor mu ? cevaplarinizi bekliyorum ilk defa rejim yapiyorum cok gaza geldim :)))
çok geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz olmazsa vitamin falan kullan canım...kızlar yazmayı unuttum.dün ben işten sonra ölüyordum neredeyse (tövvbe).tansiyonum 4 e düştü.normalde 20 li yaşların başında hep düşüktü zaten doğumdan sonra normale dönmüştü .12-8 gibi devam ediyordu.ama dün elim ayağım titredi,içim boşaldı mahvoldum.telle arayanlarda"bak işte diyet yordu" falan dedikçe yattığım yerden isyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnama konuşamıyorum bile.ay çok kötüydü çok...
veee bu sabah tartıda 80,6 yı gördüm .
İnanamadım ,tartının üstüne indim çıktım ,indim çıktım .Ama sonuç doğru.Yarim tatlım şimdiden liste için teşekkürler ,halsizlik kilo verme belirtileriymiş ,halsiz olanlar sakın bırakmasın biraz sabretsin ,öpüyorum hepinizi
günaydın kızlarrrrrr!!!
bu sabah apartmanda bir kadın beni gördü resmen akli dengesini yitirdi nasıl zayıfladım diye.bana bir gülme geldi anlatamam.arabaya biniyorum hala bana ay çok kıskandımmmmmmmm ben de yapacam bu diyeti diye bağırıyordu:)))
ben listeden çıkmıştım zaten 2 buçuk 3 hafta internetim olmadığı için bu hafta yine katılmıcam hala 53.0üm çünkü 52.9 bile görsem mutlu olucam....regl olamadım hala...tarlusal regl söktürücü aldım dün soğan suyunu içemicektim çünkü...ama ilacı da içmeye korktum...cuma günü doktora gidicem...inşallah pko falan yoktur korkuyorum ya....kullandığım başka bi ilaçtan ötürü tiroid problemlerim başlamış olabilir,öyle bi yan etkisi var çünkü...bu konuda çok mutsuzum..umarım bişey çıkmaz.çok güzel bi gün olsun kızlar,bugün okulum çok yoğun giremem nete bi daha çok öpüyorum sizi:)
canım madem 2 haftadır duruyorsun ve nişanada az kaldı bence sen bir yumruk yap derim ben
sporuda biraz arttır diye düşünüyorum. bence mutlaka sonuç alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?