Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kilom :65,9

bir arada 65,5 görmustum. hedef kilomu da 62 olarak değiştirmiştim.65 o kadar da zayıf durmadı.

Çok geçmiş olsun love umarım kısa sürede iyileşirsin...

Ommur senin duruma benzer bir durumu ben yaşadım dün akşam...Dayımlar misafirliğe gelmişti kilosunu dert edinen yengem çok şaşırdı şok oldu kitabımıda ödünç aldı

Pazar günü misafirlik dün akşam misafir ağırlama bu hafta diyetim kaçamak dolu oldu Tabi bunlar bana +2 kilo olarak döndü bugün

Yarimcim bugün 65 kiloyum ama sen bu hafta gördüğüm en düşük rakamı 63,6 yazarmısın listeye moral olsun

vitamin aliyor musun? dusmezsin hayatim merak etme, bak biz burdayiz tutariz senii, biraz sporu arttirirsan belki daha hizli gider kilolar ne dersin?
vitamin almıyorum gülümm,ayrıca yapmadığım sporun neresini artırayımmm bilemedim :))) gün içinde koşturuyorum biraz onu spor sayıyorum .ama bundan sonra yarım saatlik yürüyüşlere düzenli olarak başlamaya söz veriyor and içiyorum ,NE MUTLU DUKANLA KİLO VERENLERE

Herkese günaydın, cumartesiden beri +/- 100,400 arasında gidip geliyorum ama bugün yine c.tesi ile aynı kilodayım maalesef.
Ama hemen hemen hepimizin ortak problemleri bende de var, WC ve regl dönemi. Normalde salı günü olmalıydım ama henüz icraat yok. Aslında benim diyet öncesi de her iki konuda sıkıntılarım oluyordu. Ne yapalım "gülü seven dikenine katlanır" diyeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz.

Başlangıç tarihi: 27.02.2012

başlangıç kilo: 86,1 kg

hedef kilo : 65 kg

güncel kilo: 77,1 kg

,

bayadır giremiyordum siteye 10 gündür.bu on günde güçlendirmede iyice zıvanadan çıktım diyebilirim bugün saf protein yapıyorum.siteye girmeyince motivasyonum yerle bir oluyor benim ya.mayıs 12 de güçlendirmede bitiyo.o günleride görürüm inşallah

kızlar yazmayı unuttum.dün ben işten sonra ölüyordum neredeyse (tövvbe).tansiyonum 4 e düştü.normalde 20 li yaşların başında hep düşüktü zaten doğumdan sonra normale dönmüştü .12-8 gibi devam ediyordu.ama dün elim ayağım titredi,içim boşaldı mahvoldum.telle arayanlarda"bak işte diyet yordu" falan dedikçe yattığım yerden isyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnama konuşamıyorum bile.ay çok kötüydü çok...

Herkese günaydıın! Pazartesiden beri tartılmamıştım 600 gr daha gitmiş Sakın durmasın sakın Yine Pazartesi'ye kadar tartılmıcam. Aralarda moralim bozulmasın :) Ticker'ımızı güncelleyelim o zamaann

Aranizda çalisan varmi? Is yerinde ne yiyorsunuz?

Misafirlikte de zor olur gibime geliyor.. o yuzden surekli baslamayi erteliyorum

Çalışanlar var tabi, mesela ben :) Ara öğün için light yoğurt getiriyorum yanımda. Öğle yemeklerini dışarda yediğimiz için ızgara falan tercih edebiliyorum. Yağsız olmasına dikkat ediyorum. Bu öğlen mesela menemen yicem, sebze günüm. Yağzı yapın falan diyorum, dikkat ediyorlar sanırım, umarım yani :) Çeşit var buralarda avantajım o; ama yanında dukan ekmeği peynir falan götürme imkanın varsa işe.. Köfte falan da yapıp işe götürebilirsin. Yemekleri evden getiren arkadaşlar var baya. Sana yardımcı olabilirler.

Geçmiş olsuuunnn!! Sen onlara bakmaa!!
Benim de bi kaç gündür var tuvalet sorunum. Sabah sıcak sütün içine yulaf kepeği katıp içtim falan.. çözüm olacak mı bakalım.

maşallah sana artist:)))

veee bu sabah tartıda 80,6 yı gördüm .

İnanamadım ,tartının üstüne indim çıktım ,indim çıktım .Ama sonuç doğru.Yarim tatlım şimdiden liste için teşekkürler ,halsizlik kilo verme belirtileriymiş ,halsiz olanlar sakın bırakmasın biraz sabretsin ,öpüyorum hepinizi

Geçmiş olsuuunnn!! Ay millet de diyete .ok atmaya amma meraklı yaaa!! Uyuzlar hıhh!!

günaydın güünaydın günaydınn
dün tartıdan korkmamım sebebi bugün belli oldu 2 haftada hiiiiiiiç kg verememişim geçen haftada bildirim yapamamıştım 2 haftada kg veremedim yaaa offffffff sinir oldum veremediğim gibi +200 çıktım nişanada 2 hafta kaldı ben 64 olmak istiyordummm kg bildirimimi yapayım bari :18:

başlangıç tarihi:16 02 2012
başlangıç kilo:73
şimdiki kilo:66.900
hedef kilo:60

cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne

çok geçmiş olsun canım ara ara benimde düşüyor tansiyonum maalesef ama diyetten öncede oluyordu diyete bağlamıyorum ben:26:

ama babannem filan hapşursam bile diyet halsiz bıraktı , diyet güçsüz bıraktı filan gibi şeyler söylüyor alıştıımm
he he deyip geçiyorum artık hani anlamıyorum kiloluyken kilo ver kilo zararlı derler... zayıf olmaya çalışırsın diyet zararlı derler
bende senin gibi başlıyıımm isyeeeeeaaaaaannnnnn

canım madem 2 haftadır duruyorsun ve nişanada az kaldı bence sen bir yumruk yap derim ben
sporuda biraz arttır diye düşünüyorum. bence mutlaka sonuç alacaksın

günaydın kızlar sık sık yazamasamda sizi sürekli takipteyim 2 gün sonra dukana başlayalı tam 1 ay olacak ilk 15 gün iyi kilo kaybettim70 kg ile başlayım 65,8i gördüm ama şuanda 66,5 im (beklenen reglimin gelememesine bağlıyorum) hedefim 60 inş ulaşabilirim :18:
kim yazmıştı hatırlamıyorum ama doğadanın kayısı çayını tavsiye eden arkadaşlara minnetarım bu bir mucize olmalı ilk gün sabah ve akşam içtim hiçbişey olmadı 2. gün etki etmeye başladı çok şükür rahatlattı
iyiki varsınız

tombişim senin yazdıklarını okuyunca ayrı bi iyi hissediyorum kendimi ya hep kal burda emi gitme?
arada bi oluyor hepimizde aynı umutsuzluklar ama pes etme emin ol geçecek canım....
aslında atak döneminde vücuttaki ödem atılıyor asıl kilo verme seyir döneminde oluyor canım..
çok geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz olmazsa vitamin falan kullan canım...

tebrikler kolay gelsin...

Sabah sabah süper motivasyon kağnağı olmuş :))) Tebrikler şekerimm

Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine

Geçmiş olsun arkadaşlar, umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…