selam kızlar güne çok iyi başladım dün sebze proetein olmasına rağman bu gün 700 gram eksiyle güne başladım.bu gün sabah 82.900 geldim harikaaaaa
benim çok fena başım ağrıdı
kızlarr herkese ii hafta sonlarıı..ben bugun ameliyat olayım için Adana.ya gidiorum.1 hafta fln giremicem nete we hepinizi,topiği eminim cok özlücemm..umarım diyetim sekteye ugramadan gelirim dicemm ama cok emin deilimm..umarım sorunsuz gider we gelirimmmm ..benim için şans dileyinn..öpüorumm hepinizi,,görüşmek üzereee inşşş...:79::79:
ya sizin köfteler de taş gibi olmuyor mu,farklı bir formül falan var mı.kıyma da yağsız olduğu için çok sert oluyor yaa
ben atak ve seyir yapmadım direk güçlendirmeden başladım yani hergün meyve yiyorum.
canım biraz açıklar mısın.direk güçlendirmeden başladım diyorsun, meyve dışında günde 1-2 dl ekmek, haftada 1-2 ödül ve nişastalı besin de tüketiyor musun? bir de kaç haftada kaç kilo verdin acaba?güçlendirmeye geçersem kilo vermem durur diye korkuyorum, ama seyiri de yapamıyorum artık.güçlendirme mi yapsam acaba ben de, en azından kontrollü kaçamak yapmış olurum.
40 günde 5 kilo civarı verdim meyve ve kepekli ekmeği yedim nişastalı öğün ve ödülü yemedim. şimdi hedefime 1 kilo kala tam anlamıyla güçlendirme yapıyorum 56 yeter dedim
kızlarr herkese ii hafta sonlarıı..ben bugun ameliyat olayım için Adana.ya gidiorum.1 hafta fln giremicem nete we hepinizi,topiği eminim cok özlücemm..umarım diyetim sekteye ugramadan gelirim dicemm ama cok emin deilimm..umarım sorunsuz gider we gelirimmmm ..benim için şans dileyinn..öpüorumm hepinizi,,görüşmek üzereee inşşş...:79::79:
evet öyle gerçekten ama ben sanırım bağımlıyım.almayacağım diyorum en fazla 2 gün.sonra deli gibi zerom geliyo:))))cola genel anlamda zararlı bir içecek bu yüzden asla içmiyorum.... içenleri uyarıyurum hihihihhi
Allah yardımcın olsun canım.dua edicem senin için...bir an önce bekliyoruz seni burayakızlarr herkese ii hafta sonlarıı..ben bugun ameliyat olayım için Adana.ya gidiorum.1 hafta fln giremicem nete we hepinizi,topiği eminim cok özlücemm..umarım diyetim sekteye ugramadan gelirim dicemm ama cok emin deilimm..umarım sorunsuz gider we gelirimmmm ..benim için şans dileyinn..öpüorumm hepinizi,,görüşmek üzereee inşşş...:79::79:
canımcım neredesin sen ya.pardon ben kaçırmışım senin güçlendirme olayını.aaa çok şaşırdım.güçlendirmemin yaklaşık 3. haftasından herkese merhaba
güçlendirmeye geçmenin verdiği rahatlık ve yawşamayla beraber diyeti bayağı bi gevşettim diyebilirim.
ama halen tatlıyı çok kısıtlı yiyorum ekmeğe en az seviyede dokunuyorumve akşam yemeklerinde yüzüne hiiiiiç bile bakmıyorum
zaten tam anlamıyla 64.5 a sabitleyememiştim. şu an tartıda tam 65 geliyorum.
burdaki havadiler böyle hanımlar.
hamurişini kaçırırsam gündüz akşama sadece salata yiyorum.
bu şekilde anlatmam ne derece doğru bilmiyorum ama rahat olun kızlar. gidenler çokda kolay gelmeyecek bu diyetle
şeker telliturna hamille kaldığından beri hiç gelmedi.whitebird de hemen hemen o zmandan itibaren yok.ama face de gördüm onu sanırım oraya takılıyor..yarim bisi sorcam tatlim sana. ben aralik ayinda bu topiki incelerkene desendesen le birlikte telliturna da vardi. whitebird vardi onlardan haberin varmi hic? özellikle telliturna vardi tam istedigi kiloya inmek üzereydi ki hamile kalmisti cok özenmistim o zaman. tabii ayni duruma gelebilecegim ümidim yoktu o zaman. simdi geldim tabii.
merak ettim hatirliyormusun onlari haberin varmi ? tam ben basladim 15 gün falan sonra TR ye gittim bi geldim listeyi sen yapiyorsun o zaman telli turna yapiyordu. ey gidi günler . haberin varmi canim onlardan?
ben günde 1 dilim yiyorum canım ya.sadece yumurta peynir ölmüştüm artık.yumurta görmek bile istemiyorum ıyyyy.tövbe nimet ama napyım çok yedim tiksindim.Allah affetsinBundan sonra talandırıcıyı ve tatlandırıcılı maddeleri de azaltiyim o zamanEn azından bu hafta bi deniyim de ne olacak bakalım :44: 1 hafta yemesem içmesem ölmem heralde oofff :97:
Aklıma takılan bir şey soriyim o zaman: Kitapta örnek menülerde mesela jambonu falan hep sınırlı vermiş. 1 dilim jambon falan yazmış. Ben %1 yağı olan tavuk jambonu ince ince dilimletip acıktıkça yiyorum valla. Normalde salamı falan da çok severim, onun niyetine.. Sınırsız değil mii? Öyle 1 dilim 2 dilim falan yazmış. :44: Çok mu yiyorum acaba ki?
günaydın fıstıklar....
buugn cumartesi ve yine inler cinler hepbirlikte top oynıycaklar forumumuzda...
benim dün başlayan başağrım hala devam ediyor kafam kazan gibi... zonk zonk yapıp duruyo vallasanırım regl dönemimde yaşadığım migren ataklarından biriyle uğraşıyorum şimdi...
birazdan kahvaltımı yapıp ilaç içicem inşallah geçer...
günaydın fıstıklar....
benim dün başlayan başağrım hala devam ediyor kafam kazan gibi... zonk zonk yapıp duruyo vallasanırım regl dönemimde yaşadığım migren ataklarından biriyle uğraşıyorum şimdi...
bu arada sanırım teyze oluyorum... henüz %100 değil ama öyle gibi
Günaydın bayanlar...
O ağrının aynısından bende de var... Dün başlamıştı bugün sabah sağ tarafımda bir zonklamayla uyandım...Nefret ediyorum bu regli öncesinden
Bugün tartıda 60 lı rakamları gördüm... 61 den 100 gram eksik ama 60 işte sevindim :118::118::118::118:
günaydın fıstıklar....
günaydın güzeller,
geçmiş olsun miraycım ya bu bahar da etkiliyor insanı.başağrısı,alerji,halsizlik,yorgunluk ne ararsan var bahar çarpmalarında valla.
bu sabah çok heyecanla uyandım nedense içimde güzel eksilerle uyandığıma dair bir his vardı.anaam bi de ne göreyim +100 çıktı bühüüüüü(((( neyse çok üzülmedim yine de sanırım dün gecenin 12'sinde yediğim cacıktan olabilir.hem ayrıca regl olmak üzereyim ona rağmen şaka gibi valla hem neredeyse hergüne eksiyle uyanıyıorum hem de vücudum öyle deli gibi falan da şişmedi yada bu şişik halidir belki regl sonrası incecik olurum belli mi olur :)))) neyse artık bu sabahki +100 de nazar boncuğu olur,sporda biraz fazla antrenman yapar yok ederim ben onu :)
bu arada ayy inşallah teyze oluyorsundur yaaa hayırlısı vallahi ama ben bile çok heyecanlandım nedense,çok güzel bir his olsa gerek :)))
günaydın fıstıklar....
Herkeslere Günaydın 1 günde 50 küsür sayfa yazdığınız için bir dün sabahı birde bu sabahı okudum zaten ölüyorum uykusuzluktan
48 saatte sadece 8 sa uyudum bugün hemen bitsin ve ben eve gidip hemen uyuyım...
dünkü toplantı saatlerce sürdüü.... öğlende orda ne verirlerse yedim maalsefneyse devam ama dukana yapıcak birşey yok...
dün annemle-babamın arkadaşlarıyla amcamlara gittik... Allahım beni gördüler süper olmuşsun aferin sen ne yapıyorsun filan diye söyleyince dukan dedim:)
annemim arkadaşı atladı bu arada uzaktanda akraba olur:) bende pazartesi başlıcam süper bir diyet kim yaptıysa verdi dedi
ama dün akşam 42 beden önden düğmeli bir elbisem vardı ve ciddi düğmeler filan kapanmıyordu onu giydim ve bol geldi diyolar üstündeki bileee booll
Ay gözünüz aydın diyelim o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?