Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar güne çok iyi başladım dün sebze proetein olmasına rağman bu gün 700 gram eksiyle güne başladım.bu gün sabah 82.900 geldim harikaaaaa

Tebrik ederim cok güzel gidiyorsun..

benim çok fena başım ağrıdı

Gecmis olsun benimde tüm gün basim agridi yarim saat önce hap aldim yine..

Gecmi olsun insallah sorunsuz atlatirsin aramiza cabuk dönersin..

ya sizin köfteler de taş gibi olmuyor mu,farklı bir formül falan var mı.kıyma da yağsız olduğu için çok sert oluyor yaa

Ben gecen gün yaptim hemde ekmek yerine yulaf kepegi ekledim..bol maydanoz ve baharat izgarada cok güzel oldu..

bugün bütün gün doğru düzgün bi şey yiyememenin verdiği açlıkla yedim yemeğini az önce. Akşamları yemek yemek çok zararlı ama napalım bugün de böyle olsun =//

ben bi şey sormak istiyorum. Dışarıda olduğum zamanlarda, yiyecek bi şey bulamadığımda öğün geçiştirsem bi zararı olur mu? yani illa her öğünde protein almak gerekir mi? Malum her zaman hazırda yemek bulundurmak mümkün olmuyo böyle durumlarda aç kalmak en doğrusu gibi gelio bana ama sizin de görüşünüzü alıym dedim =)

çok geçmiş olsunnn.yakın yerlerdeyiz galiba bende mersindeyim.

Allah yardımcın olsun canım.dua edicem senin için...bir an önce bekliyoruz seni buraya

canımcım neredesin sen ya.pardon ben kaçırmışım senin güçlendirme olayını.aaa çok şaşırdım.ben de 5 gündür güçlendirmedeyim. şaka gibi ama.pazartesi 62 ile başladığım bu evreyi cuma günü 61 ile kapattım.inanamıyorum.ama kaçamaksız gidiyorum diyebiliriz.öpüyorum seni. beni ve burayı boşlama:)))

şeker telliturna hamille kaldığından beri hiç gelmedi.whitebird de hemen hemen o zmandan itibaren yok.ama face de gördüm onu sanırım oraya takılıyor..

ben günde 1 dilim yiyorum canım ya.sadece yumurta peynir ölmüştüm artık.yumurta görmek bile istemiyorum ıyyyy.tövbe nimet ama napyım çok yedim tiksindim.Allah affetsin

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar....
buugn cumartesi ve yine inler cinler hepbirlikte top oynıycaklar forumumuzda...
benim dün başlayan başağrım hala devam ediyor kafam kazan gibi... zonk zonk yapıp duruyo valla sanırım regl dönemimde yaşadığım migren ataklarından biriyle uğraşıyorum şimdi...
birazdan kahvaltımı yapıp ilaç içicem inşallah geçer...

bu arada sanırım teyze oluyorum... henüz %100 değil ama öyle gibi

Son düzenleme:

Günaydın bayanlar...

O ağrının aynısından bende de var... Dün başlamıştı bugün sabah sağ tarafımda bir zonklamayla uyandım...Nefret ediyorum bu regli öncesinden
Bugün tartıda 60 lı rakamları gördüm... 61 den 100 gram eksik ama 60 işte sevindim :118::118::118::118:

Günaydın canımm.. geçmişler olsun
ay inşş allah uzun ömür versin

ooo maşallaaah maşallaaah süpersin canımmm

Herkeslere Günaydın 1 günde 50 küsür sayfa yazdığınız için bir dün sabahı birde bu sabahı okudum zaten ölüyorum uykusuzluktan
48 saatte sadece 8 sa uyudum bugün hemen bitsin ve ben eve gidip hemen uyuyım...

dünkü toplantı saatlerce sürdüü.... öğlende orda ne verirlerse yedim maalsef neyse devam ama dukana yapıcak birşey yok...
dün annemle-babamın arkadaşlarıyla amcamlara gittik... Allahım beni gördüler süper olmuşsun aferin sen ne yapıyorsun filan diye söyleyince dukan dedim:)
annemim arkadaşı atladı bu arada uzaktanda akraba olur:) bende pazartesi başlıcam süper bir diyet kim yaptıysa verdi dedi
ama dün akşam 42 beden önden düğmeli bir elbisem vardı ve ciddi düğmeler filan kapanmıyordu onu giydim ve bol geldi diyolar üstündeki bileee booll

günaydın güzeller,
geçmiş olsun miraycım ya bu bahar da etkiliyor insanı.başağrısı,alerji,halsizlik,yorgunluk ne ararsan var bahar çarpmalarında valla.
bu sabah çok heyecanla uyandım nedense içimde güzel eksilerle uyandığıma dair bir his vardı.anaam bi de ne göreyim +100 çıktı bühüüüüü (((( neyse çok üzülmedim yine de sanırım dün gecenin 12'sinde yediğim cacıktan olabilir.hem ayrıca regl olmak üzereyim ona rağmen şaka gibi valla hem neredeyse hergüne eksiyle uyanıyıorum hem de vücudum öyle deli gibi falan da şişmedi yada bu şişik halidir belki regl sonrası incecik olurum belli mi olur :)))) neyse artık bu sabahki +100 de nazar boncuğu olur,sporda biraz fazla antrenman yapar yok ederim ben onu :)
bu arada ayy inşallah teyze oluyorsundur yaaa hayırlısı vallahi ama ben bile çok heyecanlandım nedense,çok güzel bir his olsa gerek :)))

içim kıpır kıpır... olursa ilk olucak... ve benim ilkgözağrım olucak... yüksek olasılıkla var... test pozitif ama bide kan testinde görüp emin olmak lazım... ayyy çoook heyecanlı bişi buu... annem ve babam bu duruma bayılıcaklar....

Ay gözünüz aydın diyelim o zaman...

Son düzenleme:

Sen neden bu kadar az uyudun ki :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…