168'e 48 çokfazla değilmi? Kilonu doğru hesapladığından eminmisin? En fazla 58 olması sağlığın açısından daha uygun sanki... Ama tabi sen bilirsin :) Kolay gelsin...arkadaslar. ben de araniza yarin katiliyorum. kitabi hatmettim. :)
63 kiloyum. 168 boyum var. hedefim 48 kilo.
ya kac gündür söylicem unutuyorum ne zaman seni grsem o sarki geliyor aklima goodnightmoondiye söylemeye basliyorum. cok sevdigim bir sarkidir
maç izledik beraber:) 3 gün hazırlandım tabi konuşmaya... özellikle o güne denk getirildi çünküü maçta kazanırsak keyfi iyi olcaktı...:)
nese maç bitti kalakaldım söleyemedim bi süre sonra başladım konuşmaya:)
biri var... şu işi yapıyor... şuralıı... filan derken...
güzel bir konuşma yapmışım annem öyle dedii
babamın tarafından bakarsak ise bnm babam cidden çok esmerdir... o adam gitti bembeyaz oldu...
hç konuşamadı... ben ailenin değil sülalenin tek kızıyım öyle düşünün.:)
tekrar sordu nereli ne iş yapıyor kaç yaşında diye:)
tekrar cevpladım....
vee söylüoruuummm taaaam 27 saaaat hiç konuşmadı. yorum yapmadı ve uyumadı...
tabi bndeki stres hat safhadaydı :)
neyseki sonra anneme sölemiş... korkmasın neyi ne şekilde istiyorsa yapacağız die:)
şükürler olsunkiii:)))
önümüzdeki ay tanışma faslımız var bakalım neler olucak:)
Bende 10 gün atak yaptim sarma tatli yemissin atakda bunlar yasak malesef..Sanki hic atak yapmamis gibi olmus..üzgünüm..Bence yeniden basla.
Kizlar ben bugün 42 beden kumas pantolun icine girdim hemde hic sorunsuz..ben bunu görünce simardim sanirim..iki ince dilim avuc ici kadar ton balikli pizza yedim.. Patronumun ve benim ayni gün dogum günümüz vardi bu aksam bize ziyafet verdi..Hatiri kalmasin dedim (bahane pisbogaz) yedim..ama cok güzel koktu napimm.. yarin protein günüm sinirlilardan yemem yürüyüs yapamamam bozuyor isi aksam yine 17:00.is basi yapacagim yada sabah hic yatmadan yürüyüse giderim..
sevgili dukancılarrr size bişey sorabilirmiyim?meyveli yoğurt atak döneminde ve seyir döneminde yasakmı?meyveli yoğurttan kastım yovita falan
arkadaslar. ben de araniza yarin katiliyorum. kitabi hatmettim. :)
63 kiloyum. 168 boyum var. hedefim 48 kilo.
Dün konulara bakarken bunu gördüm yazık babana yaaa...Çok üzüldüm
ahahahahaha
şok geçirdi ama cidden
o geceyi ve öncesindeki 2 günü hiiiç unutamam... konuşmamı kağıda yazıp hazırlanmıştım:) babam ters adamdır ters birşey sölesem ve ağzından hayır kelimesi çıksa bir daha asla evet olmaz çünkü
neyse atlattık o günleri ama cidden benim için çok zor bir gündü:)
dün gittim yemek takımımı + çatal bıçak takımı + tencere + baharat takımı filan aldım bazılarını verdiler bazıları hafta içi gelcek...
okadar alıştıki babam dün diyor bir liste yap buzdolabına as:) gören eksiği alsın diyoor:))
Ay babalar ayrı kızlar için sanırım...Benim içinde en zor kısmıydı babamla konuşmam... Güle güle kullan cicişlerini hangi marka aldın...Amerika ve Avrupa ülkelerinde varmış böyle bir uygulama Kız liste yapıp kapıya asıyormuş herkes kendine uygun olanı seçiyormuş hem işine yarayacak şey geliyor hem de insanlar kararsız kalmıyormuş ne alsak diye...Türkiye de de yaygınlaşsın bir an önce bu...Evimde gereksiz bir sürü hediye duruyor
karaca aldım canım ama şu kampanyasından faydalanmadan aldım ben:) üçü bir arada 1600 TL diyor. allahım bir tencere seti var bir sürü bir sürü dedim istemem ya bu kadar aynı desen tencerebir sürü yeni modern tencere takımı varken birde ben kullanmayacağım şeyleri almak istemiyorum pek
aslında sadece yemek takımını alcaktım çok beğenmiştim baktım çatal bıçak var çok hoş dedim hadi alayım derken tamamladım:)
gittim yine ufacık tencerelerden aldım
birde düdüklü alırım öbür ay:) yeter bence tencere serisi yapmaya gerek yok:)
İyi yapmışın alınmış alınmıştır...Ya o kadar tencere zaten fazla geliyor iki kişiye...Ben tencere setimin 4 tane küçük tencerelerini kullanıyorum onun haricinde 3 tane de küçük tencerelerden aldım büyükleri kaldırdım hiç lazım olmuyor bile... Teflonlarda var fazla bile geliyorSenin setinde düdüklü yok mu? Benimkinde düdüklüde vardı...Eksiğin çok var mı?
canım işte o saçma çeyiz tencere setinden almadımki istemiyorum :) 4 tane ufak çelik tencere aldım cam kapaklı birde 3 boy sahan gibi ısıtmalık aldım:) düdüklüyü tefalin alcam iyi birşey olsun istedim. hıımm eksiğim var bayağı ama plan ve bütçelemeyi yaptım tamamlancak gibi gözüküyor 10 ay içinde :) hiç çeyiz yapılmamışki bana hiçte aklına gelmiyor insanın bu yola girmeden önce maalsef:) olsun daha iyi yapılmadığı şimdi hem erkek arkımın zevkini biliyorum ona göre ortak birşey bulup alabiliyorum. biraz stres yapmıştım ama dün annem aldı kağıt kalem anlattı şunu şu zaman bunu bu zaman diye rahatladım valla iyiki anneler var
Anladım şimdiEn iyisini yapmışın almamakla...Dediğim gibi benimki de küçüklerden başkası işe yaramıyor...10 ayda herşeyi alırsın merak etme...Burda çeyiz bölümüne bak orda kızlar aldıklarını filanda paylaşıyorlar baya fikir oluyor Anneler bence de iyi ki var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?