Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar. ben de araniza yarin katiliyorum. kitabi hatmettim. :)

63 kiloyum. 168 boyum var. hedefim 48 kilo.
168'e 48 çokfazla değilmi? Kilonu doğru hesapladığından eminmisin? En fazla 58 olması sağlığın açısından daha uygun sanki... Ama tabi sen bilirsin :) Kolay gelsin...

günaydnn iyi pazarlarr

dün p+s günümdü sabah domatees salatalık yedmm akşamda balık yanında salatayı çokk kaçırdmm:/

ama yinede -300 ile uyandmm

6'lı rakamlara az kaldı 71.100üm

dün hıdırellez kutluodu tüm izmir herkes deniz kenarına taşlardan dileklerinin şekillerini yapıoduu..

herkesin dileği hep aynıydı ev ve bebek çizmişşlerr

bende acaba ev ve bebeğin yanına zayıff bi kadın mı çizsemm dedimm:)) he he bunlar sadece adet olmuşş şeyler işte...O herkesin içinden geçirdiğini bilirr!!

ALLAH herkesin kalbinden geçenin hayırlsını versinn!!!!

Günaydın kızlar

Dünkü protein gününden sonra bu sabah tartıda -400 gram görerek 57 kiloya şahit oldum yaşasın Dukan amca

ben de bütün hafta boyunca bi alıp bi verdikten sonra bugün 53.800ü gördümmm =) inşallah bugünkü sp gününden sonra da yarın vermiş olarak uyanabilirim. En önemlisi de geri kalan 3.800 kilomu hazirana kadar verebilmeyi umuyorumm, dualarımızı esirgemeyelim lütfen allah herkese dayanma gücü versinn ) Hadi bakalım gitcek bütün kilolaar =)

Bu arada dukan amca bana 2 ay önce kadar yaptığım testte "mayısın 7sinde 53.2kg olacaksın, bu da senin ideal kilon" demişti yarım kiloluk bi farkla neredeyse tahmin edilen kiloya ulaştım. Dukan amca büyüksün demek istiyorumm

sevgili dukancılarrr size bişey sorabilirmiyim?meyveli yoğurt atak döneminde ve seyir döneminde yasakmı?meyveli yoğurttan kastım yovita falan

Dün konulara bakarken bunu gördüm yazık babana yaaa...Çok üzüldüm

canım boyun kaç senin çok merak ettim :26: 42 ye nasıl girdin

sevgili dukancılarrr size bişey sorabilirmiyim?meyveli yoğurt atak döneminde ve seyir döneminde yasakmı?meyveli yoğurttan kastım yovita falan

ben günde 1 tane activia yiyorum sabah aç karnına.. kitaptan alıntı yapıyorum:

"yağsız meyveli yoğurtlara da izin vardır, ancak günde en çok iki kutu yenebilirler.Kayda değer bir başlangıç yapmak isteyenlerle kilolarını sabitlemeye çalışanların atak evresi süresince bunlardan kaçınması daha iyi olur."

sınırlı izinli yani.. bir de güçlendirme ve korumanın protein günlerinde kesin yasak..

activia da yağ oranı %2.8.. Diğer yoğurtlara bakmadım çünkü zaten sindirim problemi için yiyorum sadesi olsa bizim markette mutlaka sadesini alırım meyveli yoğurt ı ıh sevmem

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar. ben de araniza yarin katiliyorum. kitabi hatmettim. :)

63 kiloyum. 168 boyum var. hedefim 48 kilo.

şakamısın sen???
saçma sapan hedef koyma kendine sağlıksız yaşamaya niyetin var sanırım?
sadece 5 kg fazlan var ve bunun için dukana gerek yok. sadece spor bile yeter sana...
bence hedefini ve sağlığını bir daha düşün...

Dün konulara bakarken bunu gördüm yazık babana yaaa...Çok üzüldüm

ahahahahaha
şok geçirdi ama cidden

o geceyi ve öncesindeki 2 günü hiiiç unutamam... konuşmamı kağıda yazıp hazırlanmıştım:) babam ters adamdır ters birşey sölesem ve ağzından hayır kelimesi çıksa bir daha asla evet olmaz çünkü

neyse atlattık o günleri ama cidden benim için çok zor bir gündü:)
dün gittim yemek takımımı + çatal bıçak takımı + tencere + baharat takımı filan aldım bazılarını verdiler bazıları hafta içi gelcek...
okadar alıştıki babam dün diyor bir liste yap buzdolabına as:) gören eksiği alsın diyoor:))

Ay babalar ayrı kızlar için sanırım...Benim içinde en zor kısmıydı babamla konuşmam... Güle güle kullan cicişlerini hangi marka aldın...Amerika ve Avrupa ülkelerinde varmış böyle bir uygulama Kız liste yapıp kapıya asıyormuş herkes kendine uygun olanı seçiyormuş hem işine yarayacak şey geliyor hem de insanlar kararsız kalmıyormuş ne alsak diye...Türkiye de de yaygınlaşsın bir an önce bu...Evimde gereksiz bir sürü hediye duruyor

karaca aldım canım ama şu kampanyasından faydalanmadan aldım ben:) üçü bir arada 1600 TL diyor. allahım bir tencere seti var bir sürü bir sürü dedim istemem ya bu kadar aynı desen tencere bir sürü yeni modern tencere takımı varken birde ben kullanmayacağım şeyleri almak istemiyorum pek
aslında sadece yemek takımını alcaktım çok beğenmiştim baktım çatal bıçak var çok hoş dedim hadi alayım derken tamamladım:)
gittim yine ufacık tencerelerden aldım
birde düdüklü alırım öbür ay:) yeter bence tencere serisi yapmaya gerek yok:)

İyi yapmışın alınmış alınmıştır...Ya o kadar tencere zaten fazla geliyor iki kişiye...Ben tencere setimin 4 tane küçük tencerelerini kullanıyorum onun haricinde 3 tane de küçük tencerelerden aldım büyükleri kaldırdım hiç lazım olmuyor bile... Teflonlarda var fazla bile geliyor Senin setinde düdüklü yok mu? Benimkinde düdüklüde vardı...Eksiğin çok var mı?

canım işte o saçma çeyiz tencere setinden almadımki istemiyorum :) 4 tane ufak çelik tencere aldım cam kapaklı birde 3 boy sahan gibi ısıtmalık aldım:) düdüklüyü tefalin alcam iyi birşey olsun istedim. hıımm eksiğim var bayağı ama plan ve bütçelemeyi yaptım tamamlancak gibi gözüküyor 10 ay içinde :) hiç çeyiz yapılmamışki bana hiçte aklına gelmiyor insanın bu yola girmeden önce maalsef:) olsun daha iyi yapılmadığı şimdi hem erkek arkımın zevkini biliyorum ona göre ortak birşey bulup alabiliyorum. biraz stres yapmıştım ama dün annem aldı kağıt kalem anlattı şunu şu zaman bunu bu zaman diye rahatladım valla iyiki anneler var

Anladım şimdi En iyisini yapmışın almamakla...Dediğim gibi benimki de küçüklerden başkası işe yaramıyor...10 ayda herşeyi alırsın merak etme...Burda çeyiz bölümüne bak orda kızlar aldıklarını filanda paylaşıyorlar baya fikir oluyor Anneler bence de iyi ki var

takip ediyorum orayı zaten elimde listemde var
babam beyaz eşyanı ben alırım en son hiç bulaşma ona dedi bende hiiiç hayır demedim tabikidee
uafak tefek şeyler çok oyalıyor zaten şimdide annemle çıkıp elbise bakıncaz biraz hem ona hem bana malım 3-4 hafta birşey kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…