Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canlarııımmm öpüyorum siziiii,
yarın gelmeyenlere tekrar iyi tatiller.ben burda olacağım ne yazık kii yani işte olacağım yoksa forum vazgeçilmezim zaten artık
izmirden öpücüklerrr

Herkese bol enerjik ve mutlu haftasonları diliyorum ben de. Evet, sporlarımızı yapalım, haftaya eksilerle başlayalım. Spor şart.

Hepinizi öpüyorummm.

croiselle senin boyun kaç benim istediğim kiloya baya yaklaşmışsın, ne zamandır dukan yapıyorsun?

iyi aksamlar dukancanlar..:) Gecmisi okuyamadim keyifler yerindedir insallah..Kücük oglum ateslenmis gece sabah da cikti birazdan ablam almaya gelecek bu gece orda kalacak.Ben yine gececiyim bu sabah tartida 92,500 gördüm yani güncel kilom 92,500 dün ya yanlis gördüm yada wc sorununu hallettim ondan kaynaklandi...

Evlenecek arkadaslar bunlar cok güzel ve ben sizinle paylasmak istedim...Nikah tazeliyesim geldi...

Buda https://www.facebook.com/photo.php?...691796115.17963.100003760558853&type=1&ref=nf ulasabileceginiz sayfa..

yırtık dondan fırlar gibi olmayayım da .. ben de ataşehir'deyim efenim.. ama lüküs taraflarında değilim belirteyim

ahh canlarim yaa ne güzel elbise degil mi ? motive olalim azcik diye koydum
güzeli falan boşver nann elbiseee, gadın elbisesiiiaaüüöööyyy :) ben hep erkek fatma dolandığımdan, hedeflerimi gardırop babında da geliştirmeliyim

ben de 5 gibi parka gittim kızımla, dönüşte de aynen züpperfreş'in 500 gr lık karidescağızını aldım.. Ama ne yalan söyleyeyim, ben hep balıkçıdan alırım, o da balık avına giderken kokmuşunu yemlik olarak neyse huylandım da tarttım, haşlanmış hali (ki daha ağırlaşmıştı) 150 gr geldi be yaa.. yani kaba bi hesapla dukan serüvenimin en pahalı şeysi oldu :))))
ha ama güzel oldu mu!! ben yaparım da olma mı hiç!! otuydu, sumağıydı, turşusuydu, bals. sirkesiydi derkene medeni bişey yemiş oldum.. Evde yediğime tükkan parası ödedim o kaa :))

Son düzenleme:
bende kızımı çok özledim ama inşallah haftaya gelicek artık anne olmak gerçekten çoook zooorrrrr gücüm tükenivericek gibi geliyo ve bu hatun seneye yurt dışına okumaya gidicek ben ne nane yicem bilmem şimdiden sancısı sardı

ben bugün pek uğrayamadım buralara, ne çok yazmışsınız öyle =) moralim bozuk olduğu için zaten gelip yazsam da kimseye faydam dokunmıcaktı die düşünüyorum :44: haftasonu da pek uğrayamayacağım buralara şehir dışına çıkıorum yolculuk var bana, umarım pazartesi döndüğümde -1000den fazlasını görürüm sadece bi hayal ama olsun yine de güzel

içim cız etti.. empati kurdum da.. fena yahu.. eşek kadar da olsalar hep aklımız onlarda kalacak di mi dilerim ki sadece iyi ve gerekli şeyler için ayrılın, tez vakitlerde de kavuşun

nesli kızın kaç yaşında? benimde oğlum var 3.5 yaşında , benim de dukan tarihimde en pahalı yemek oldu karides doymadık da :) ama güzel oldu ancak ben karidesleri çözündürmeden yapmışım ya geç pişti:)))

inşallah hep beraber görelim şu eksileri , moralin bozuk olsada yaz sen burada dertleşip duruyoruz her zaman dukan amcanın kulaklarını çınlatacak değiliz ya

beim bıdığım 2,5 yaşında teyzesi :) maşallah siz de kocaman olmuşsunuz :))
şaka bi tarafa da ben carrefour metro kipa vs büyük maretlerden dönem dönem kalmar karides falan alırdım, böyle kiloluk pakette.. ama evde kokusundan rahatsız oluuyo diye anca ayda yılda bir yapardım.. ama atıyorum 1 kiloluksa içinden haydi haydi 800-850 gram karides çıkardı yine de.. bu süperfresh tam dayaklık, nedir yahu 500 gr lık pakette 300gr dan fazla buz, 150 gr civarında karides!! ben böyle şeyleri şikayet eden biriyim, sorumlu ya da belki sorunlu bir müşteriyim bi ihtar çakıcam şimdi..
pişme meselesine gelince... canım ben de çözmeden buzlu buzlu attım ılıktan hallice suya, kaynattım 20 dk.. lop lop pişti :26:

Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.
"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Cambridge Düşesi Kate Middleton'dan, Latin yıldız Jennifer Lopez'e kadar pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.

Dukan'ın sağlıklı çocukların not cinsinden ödüllendirilmesi tavsiyesi, Fransız Hekimler Birliği'nin tepkisine neden olmuş, birlik ünlü diyetisyen hakkında mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.

Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen Dukan, savunma yapmayacağını söyleyerek doktorluk lisansının elinden alınmasını kabul ettiğini iletti. Bunun üzerine ünlü uzmanın Fransa'da doktorluk yapmaktan men edildiği açıklandı.

Karbonhidrat yerine protein içeren gıdaların tüketilmesini öneren Dukan'ın diyet tavsiyeleri, bazı hekimlerce eleştirilmiş, Dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserini tetikleyebileceği uyarısı yapılmıştı.

BU DOĞRUMU ARKADAŞLARR.

içim cız etti.. empati kurdum da.. fena yahu.. eşek kadar da olsalar hep aklımız onlarda kalacak di mi dilerim ki sadece iyi ve gerekli şeyler için ayrılın, tez vakitlerde de kavuşun

sağol canım da işte uykular kaçmaya şimdiden başladı...Allahtan 4 yaşında birde ÖMÜR beyim var ama kızımın yeri çok başka ben onunla büyüdüm herşeyi birlikte yaşadık çok zorliycak allahım inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırır uzaklardada

Maalesef haber doğru ama ben adamın düşüncesini paylaşmış olduğunu düşünüyorum. Ha bu düşünce bize ters gelir gelmez o ayrı mesele. Asıl kızdığım şey bu haberin, adamın bunca yıllık deneyimle geliştirdiği bir diyet programını gölgelemek ve karalamak için sabah akşam kullanılması.

günaydın

iyi hafta sonları hepinizeee

okulun son haftasına girdikkkk çokk yoruldumm bu hafta sürekli şenlik vardıı

hep dışarda olduğumdan yeşil çayı aksattım bence kesinlikle ondan kilo vermem yavaşladı

bugün itibariyle yeşil çayıma özen göstericemm FİGHİNGGGGG!!!!!!!

haber doğru ama ciddiye alınacak bişey var mı sence bunda ?
yani adamın diyetini yapan hastalardan biri ölmüş de ondan doktorluk belgesi elinden alınmış değil.
genölerde hızla yayılan obezliğin önüne geçmek için belki de notlar ile motive edilebilir sağlıklı beslenip kilo almayan çocuklar demiş,ne var ki bunda.bu sadece bir düşünce çocukları gençleri motive etmek için.
yani şöyle düşün,şimdi işyerimizde müdürmüz bize dese ki daha motive bir şekilde çalışmanız için size performansınıza göre prim vereceğiz dese müdürün işten çıkarılmasını mı talep ederiz yada greve mi gideriz.bu da aynı şey çocuklar sağlıklı beslenirse onlara + not verip motive eddelim demiş.
hatırlarsanız bizim ülkemizde de çok ünlü bir diyetisyen midir nedir o adamın zayıflama kampında gencecik insanlar öldü ama olayların üstü kapatıldı.belgesi elinden alındı mı onu bile bilmiyorum.
Dukan'cık da yazık iyi niyetle bişey demiş zaten savunma yapmamasının sebebi bile bence bizim gibi o da umursamamış bile :)
ayrıca ben hiç o adamın diyetini yapıp kalpten falan ölen duymadım.bence bu farklı amaçlarla yazılıp adamı karalama politikasındaki haberleri hiç dikkate alma.yapacaksan da inanarak,güvenerek yap bu diyeti.burda pek çok arkadaşımız asıl diyetten önce değerleri çok yüksekken şu an sağlıklarına kavuştular,bunu da bil lütfen,sevgiler..

günaydın kızlar şu 61 ile 60 aradında takıldım kaldim bir ileri bir geri gidip geliyorum sıkılmaya başladım
bu diyetde geriyor insanı dün oğluma çattım durdum hep depresyonamı girdim ne?

günaydın kızlar şu 61 ile 60 aradında takıldım kaldim bir ileri bir geri gidip geliyorum sıkılmaya başladım
bu diyetde geriyor insanı dün oğluma çattım durdum hep depresyonamı girdim ne?

heyyy deme öylee yaa ne depresyonu,mevsimsel bence ruh halimizdeki bu durumlar.
ben de az önce kuaförüme sinirlendim,yarım bıraktırıp kalktım gittim başka yere
hem regl öncesi hem de mevsimlerin geçişinden böyleyiz bence.
yaa senin artık çok az kilon kaldı hatta ona kilo bile denemez
güçlendirmeye geçsen mi ki acaba,sıkılmazsın hem,ne dersin ?

heyy şekerim günaydın,naptın bakalım bugün ?
öncelikle kahvaltını yaptın mıı bu birrrrrrr ,ikincisi sportiff ativite olarak ne yapmayı planlıyorsun bugüünnn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…