Amiinnn! Amiiinnnn!!!Cümlemize..
Ben Halkalı'da oturuyoruumm.. Uzağız kiii.. Kadıköy'de buluşalım bari :))
Oyy! Seni de unutmayıızzz
Öpüyorum canlar hepinizisporlarımızı yapalıımmm, haftaya eksilerle başlayalıımmmm!!!
Mutlu haftasonlarııııı.......:103:
canlarııımmm öpüyorum siziiii,
yarın gelmeyenlere tekrar iyi tatiller.ben burda olacağım ne yazık kii yani işte olacağım yoksa forum vazgeçilmezim zaten artık
izmirden öpücüklerrr
yırtık dondan fırlar gibi olmayayım da .. ben de ataşehir'deyim efenim..Ben Ataşehir deyim canım, gelirsen seve seve misafir ederim.
İş konusuna gelince tam da benim durumumu anlatmışsın sanki, içime forum kaçtı ve artık yazışma aralarında iş yapıyorum :)) Eve giderken aklımda kalan işler değil siz varsınız. Yalnız bu işin sonu ne olacak bilmiyorum, birden kaybolmayın ha depresyona girerim sonra. Ama yolumuz uzun daha güçlendirme var benim 120 gün olacak. Ondan sonra da başka bişeyler buluruz. İşten atılırsam da imece usulü bir iş bulursunuz artık :))
İyi ki varsınız, canlarım.
güzeli falan boşver nann elbiseee, gadın elbisesiiiaaüüöööyyy :) ben hep erkek fatma dolandığımdan, hedeflerimi gardırop babında da geliştirmeliyimahh canlarim yaa ne güzel elbise degil mi ? motive olalim azcik diye koydum
kızlar karides dediniz dediniz en sonunda aldım superfreshin donmuş karidesini , soğan, domates, biber , mantar doğradım tuzladım karıştırdım toprak güveçlere paylaştırdım içinede 3-4 parça karides attım al.folyo ile kaapattım fırına verdim olmuş mu aciiiiiiiil cevap bekliyorum lütfeeen birde kaç dk da pişerki ?
bende kızımı çok özledim ama inşallah haftaya gelicek artık anne olmak gerçekten çoook zooorrrrr gücüm tükenivericek gibi geliyo ve bu hatun seneye yurt dışına okumaya gidicek ben ne nane yicem bilmem şimdiden sancısı sardı
ben bugün pek uğrayamadım buralara, ne çok yazmışsınız öyle =) moralim bozuk olduğu için zaten gelip yazsam da kimseye faydam dokunmıcaktı die düşünüyorum :44: haftasonu da pek uğrayamayacağım buralara şehir dışına çıkıorum yolculuk var bana, umarım pazartesi döndüğümde -1000den fazlasını görürümsadece bi hayal ama olsun yine de güzel
nesli kızın kaç yaşında? benimde oğlum var 3.5 yaşında , benim de dukan tarihimde en pahalı yemek oldu karides doymadık da :) ama güzel oldu ancak ben karidesleri çözündürmeden yapmışım ya geç pişti:)))
içim cız etti.. empati kurdum da.. fena yahu.. eşek kadar da olsalar hep aklımız onlarda kalacak di midilerim ki sadece iyi ve gerekli şeyler için ayrılın, tez vakitlerde de kavuşun
Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.
"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Cambridge Düşesi Kate Middleton'dan, Latin yıldız Jennifer Lopez'e kadar pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.
Dukan'ın sağlıklı çocukların not cinsinden ödüllendirilmesi tavsiyesi, Fransız Hekimler Birliği'nin tepkisine neden olmuş, birlik ünlü diyetisyen hakkında mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.
Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen Dukan, savunma yapmayacağını söyleyerek doktorluk lisansının elinden alınmasını kabul ettiğini iletti. Bunun üzerine ünlü uzmanın Fransa'da doktorluk yapmaktan men edildiği açıklandı.
Karbonhidrat yerine protein içeren gıdaların tüketilmesini öneren Dukan'ın diyet tavsiyeleri, bazı hekimlerce eleştirilmiş, Dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserini tetikleyebileceği uyarısı yapılmıştı.
BU DOĞRUMU ARKADAŞLARR.
Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.
"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Cambridge Düşesi Kate Middleton'dan, Latin yıldız Jennifer Lopez'e kadar pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.
Dukan'ın sağlıklı çocukların not cinsinden ödüllendirilmesi tavsiyesi, Fransız Hekimler Birliği'nin tepkisine neden olmuş, birlik ünlü diyetisyen hakkında mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.
Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen Dukan, savunma yapmayacağını söyleyerek doktorluk lisansının elinden alınmasını kabul ettiğini iletti. Bunun üzerine ünlü uzmanın Fransa'da doktorluk yapmaktan men edildiği açıklandı.
Karbonhidrat yerine protein içeren gıdaların tüketilmesini öneren Dukan'ın diyet tavsiyeleri, bazı hekimlerce eleştirilmiş, Dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserini tetikleyebileceği uyarısı yapılmıştı.
BU DOĞRUMU ARKADAŞLARR.
günaydın kızlar şu 61 ile 60 aradında takıldım kaldim bir ileri bir geri gidip geliyorum sıkılmaya başladım
bu diyetde geriyor insanı dün oğluma çattım durdum hep depresyonamı girdim ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?