delyyyy benimde senin gibi umudum yoktu ama olduuu..bence sende benim gibi az weriosan,,bikaç gün normall yeme düzenine geç sonra yeniden sıkı bi şekilde wer.ben test ettim onayladım,,oldu
Valla işte canım, öyle bir derdim var
Bi lokma kaçamak mı yapsam.. :44: Ay bi de yine kilo alırım falaaann :S:S Korkarııımmm :18: Ama yavaş kilo verdiğim kesin.. Bana arkadaşlarım biz senin gibi yesek 36 beden olmuştuk diyolar.. Vücut minimumla süper idare ediyo.. Issız adaya falan düşsem kolay kolay ölmem demekSurvivor'a mı katılsam ne yapsam heehheh
Bi lokma kaçamak mı yapsam.. :44: Ay bi de yine kilo alırım falaaann :S:S Korkarııımmm :18: Ama yavaş kilo verdiğim kesin.. Bana arkadaşlarım biz senin gibi yesek 36 beden olmuştuk diyolar.. Vücut minimumla süper idare ediyo.. Issız adaya falan düşsem kolay kolay ölmem demekSurvivor'a mı katılsam ne yapsam heehheh
Valla sen hayatta kaçamak yapmazsın ha, başak arada kaynadı, başak tanıdığım yok benim, sen ilksin :))))
Valla süper bir vücut, zaten bitiyor eski yarışma, yeni gönüllülerin içinde sana sms atarız :)))
kız sende atlar gelirsin otobüse nolucak
olum şu an online olan herkes güçlendirmeye geçicek modda... kendimden utandım hee... fazlalıklara bak...
Senin derdin dert mi kiiii, benim derdim yanındaaaaBi de her sözden aklıma şarkı gelme hastalığım var hihihih
valla patlatırım o döneme denk gelecek bir iş seyahati bursadan,oldu da bitti işteee ohhh missss
yahu biri kaçamak mı dediiiii
kuzum niye öyle diyorsun ama sen toplam 12 kilo verdin,güçlendirmeye geçecek bazı arkadaşların toplamda vermesi gereken kilolar bile 12 kilodan azdı.sen hiçççç öyle düşünme bakiiiim.çoğu bitti azı kaldı beee,sık dişini ama azıcık sıkıldın sen kaçamaklar da yaptın,o da etkiledi.
hadi artık yaa yaptığımız yanlışlar yüzünden kendimizi suçlayıp duracağımıza,bugün yeni bir gün olsun.
olan oldu artık,kaçamak mı yapan sporunu mu yapmayan bütün bunlar geride kalsın.artık bugünden itibaren ilk günkü şevkle asılalım yenidenn,uzak değil be hedeflerimiz
yaa düşünsene daha önce ne zaman 12 kilo vermiştin.ilk defa herşey güzel yolunda gidiyor.o kiloları da veren bizdik,yine istesen yine başarabiliriz.
bu hafta hepimiz tam gaz,full motivasyonla devam edelim,hadi canlarım perşembe günü kutlamalar yapalım inş
olum şu an online olan herkes güçlendirmeye geçicek modda... kendimden utandım hee... fazlalıklara bak...
kop gelllllllll günahlarıııınnnnndannnnnnn
kuzum niye öyle diyorsun ama sen toplam 12 kilo verdin,güçlendirmeye geçecek bazı arkadaşların toplamda vermesi gereken kilolar bile 12 kilodan azdı.sen hiçççç öyle düşünme bakiiiim.çoğu bitti azı kaldı beee,sık dişini ama azıcık sıkıldın sen kaçamaklar da yaptın,o da etkiledi.
hadi artık yaa yaptığımız yanlışlar yüzünden kendimizi suçlayıp duracağımıza,bugün yeni bir gün olsun.
olan oldu artık,kaçamak mı yapan sporunu mu yapmayan bütün bunlar geride kalsın.artık bugünden itibaren ilk günkü şevkle asılalım yenidenn,uzak değil be hedeflerimiz
yaa düşünsene daha önce ne zaman 12 kilo vermiştin.ilk defa herşey güzel yolunda gidiyor.o kiloları da veren bizdik,yine istesen yine başarabiliriz.
bu hafta hepimiz tam gaz,full motivasyonla devam edelim,hadi canlarım perşembe günü kutlamalar yapalım inş
bakalım perşembe günkü kilom ne olucak çok merak ediyorum... regl bitti... e bugun itibariyle değişime de başladık... hayır olsun bakalım...
Ben kaçamağa bi başladım mı, o oluyo sana baya bi öğün, sonra da öğünler hihihiee işte bende senin gibiydimm..haftada anca 600 gram weriodum onca emege ragmen..ama bak suan sonuc ortada...ama yinede karar senin tabii
Sen bizden daha başarılısın da çaktırmıyosunolum şu an online olan herkes güçlendirmeye geçicek modda... kendimden utandım hee... fazlalıklara bak...
Hihihikop gelllllllll günahlarıııınnnnndannnnnnn
Valla sen hayatta kaçamak yapmazsın ha, başak arada kaynadı, başak tanıdığım yok benim, sen ilksin :))))
Valla süper bir vücut, zaten bitiyor eski yarışma, yeni gönüllülerin içinde sana sms atarız :)))
aşkolsun yahuu, ben görünmedim herhal o arada :))
Evet canım her konuda çok haklısın. Spor neyim dedin lafını ortaya kodun beyendim aldım bilesin
Ben kaçamağa bi başladım mı, o oluyo sana baya bi öğün, sonra da öğünler hihihibu hafta spora vericem kendimi, bakalım. Buzluktan balığımı da indirdim. Miss :)) Saol canım. Baktım olmuyo, bi yollar bulucaz artık :129:
Sen bizden daha başarılısın da çaktırmıyosunBenim verdiğim ne kiii, senin verdiğin yanındaaa Bu 2 hafta sporu arttırıyoruz, kaçamak yapmıyoruz ve sonuçları gözlüyoruzzz :111: Hala kilo verememişsek dukan'ı buluyoruz hihihihi
Hihihi
Başaklar iyidir hihiih
Canım ben açlıktan değil de, o böceklerle çıyanlarla, kalp krizinden giderim hahahaO kadar severim yani onları hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?