Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

delyyyy benimde senin gibi umudum yoktu ama olduuu..bence sende benim gibi az weriosan,,bikaç gün normall yeme düzenine geç sonra yeniden sıkı bi şekilde wer.ben test ettim onayladım,,oldu

Bi lokma kaçamak mı yapsam.. :44: Ay bi de yine kilo alırım falaaann :S:S Korkarııımmm :18: Ama yavaş kilo verdiğim kesin.. Bana arkadaşlarım biz senin gibi yesek 36 beden olmuştuk diyolar.. Vücut minimumla süper idare ediyo.. Issız adaya falan düşsem kolay kolay ölmem demek Survivor'a mı katılsam ne yapsam heehheh

ee işte bende senin gibiydimm..haftada anca 600 gram weriodum onca emege ragmen..ama bak suan sonuc ortada...ama yinede karar senin tabii

Valla sen hayatta kaçamak yapmazsın ha, başak arada kaynadı, başak tanıdığım yok benim, sen ilksin :))))

Valla süper bir vücut, zaten bitiyor eski yarışma, yeni gönüllülerin içinde sana sms atarız :)))

olum şu an online olan herkes güçlendirmeye geçicek modda... kendimden utandım hee... fazlalıklara bak...

kız sende atlar gelirsin otobüse nolucak

valla patlatırım o döneme denk gelecek bir iş seyahati bursadan,oldu da bitti işteee ohhh missss

yahu biri kaçamak mı dediiiii

olum şu an online olan herkes güçlendirmeye geçicek modda... kendimden utandım hee... fazlalıklara bak...

kuzum niye öyle diyorsun ama sen toplam 12 kilo verdin,güçlendirmeye geçecek bazı arkadaşların toplamda vermesi gereken kilolar bile 12 kilodan azdı.sen hiçççç öyle düşünme bakiiiim.çoğu bitti azı kaldı beee,sık dişini ama azıcık sıkıldın sen kaçamaklar da yaptın,o da etkiledi.
hadi artık yaa yaptığımız yanlışlar yüzünden kendimizi suçlayıp duracağımıza,bugün yeni bir gün olsun.
olan oldu artık,kaçamak mı yapan sporunu mu yapmayan bütün bunlar geride kalsın.artık bugünden itibaren ilk günkü şevkle asılalım yenidenn,uzak değil be hedeflerimiz
yaa düşünsene daha önce ne zaman 12 kilo vermiştin.ilk defa herşey güzel yolunda gidiyor.o kiloları da veren bizdik,yine istesen yine başarabiliriz.
bu hafta hepimiz tam gaz,full motivasyonla devam edelim,hadi canlarım perşembe günü kutlamalar yapalım inş

bakalım perşembe günkü kilom ne olucak çok merak ediyorum... regl bitti... e bugun itibariyle değişime de başladık... hayır olsun bakalım...

Aaaaa aşkolsun, ne kadar yol katettiğini biz biliyoruz, bize sen güç verdin. Çoğu gitti azı kaldı, sen şimdi düğün stresiyle de nasıl verdiğini anlamayacaksın zaten.

Bitanem hepimizin farklı hikayeleri var, şükürler olsun ki buradayız, farkına vardık ve kiloları veriyoruz. Hem ben güçlendirmeden korkuyorum beni kaçamak yapmaya zorlayacak diye. Zaten buradayız hep, valla ben işi mişi boşladım haa. Sen de zaten canının istediklerini yedin, ohhh bal olsun, şimdi tam gaz devam :)))

bakalım perşembe günkü kilom ne olucak çok merak ediyorum... regl bitti... e bugun itibariyle değişime de başladık... hayır olsun bakalım...

ufff bir de o var yaa,benim de bugün yarın regl olmam lazım ama hiç bir belirti de yok.
anaaam bu forumdaki herşey bulaşıcı olabilir mi,inşallah gecikip de beni streslere sokmaz valla.bak şimdi o kiloma da yansıyacak.:2:
amaaannn neyseee ben de kendimi bittiğinde fazlasıyla atarım bu ödemleri diyerek rahatlatrırım hıhh

ee işte bende senin gibiydimm..haftada anca 600 gram weriodum onca emege ragmen..ama bak suan sonuc ortada...ama yinede karar senin tabii
Ben kaçamağa bi başladım mı, o oluyo sana baya bi öğün, sonra da öğünler hihihi bu hafta spora vericem kendimi, bakalım. Buzluktan balığımı da indirdim. Miss :)) Saol canım. Baktım olmuyo, bi yollar bulucaz artık :129:

Sen bizden daha başarılısın da çaktırmıyosun Benim verdiğim ne kiii, senin verdiğin yanındaaa Bu 2 hafta sporu arttırıyoruz, kaçamak yapmıyoruz ve sonuçları gözlüyoruzzz :111: Hala kilo verememişsek dukan'ı buluyoruz hihihihi

kop gelllllllll günahlarıııınnnnndannnnnnn
Hihihi

Başaklar iyidir hihiih
Canım ben açlıktan değil de, o böceklerle çıyanlarla, kalp krizinden giderim hahaha O kadar severim yani onları hihihi

Evet canım her konuda çok haklısın. Spor neyim dedin lafını ortaya kodun beyendim aldım bilesin

Evet canım her konuda çok haklısın. Spor neyim dedin lafını ortaya kodun beyendim aldım bilesin

ohhh süper bir pazartesi kızlar yaaa,ne güzel haftaya böyle büyük bir notivasyonla başladık Allah bozmasın,bozdurtmasın inşallahhh
hem bak benim haylaz öğrencim de uslandı.akşama balık yiyip spor yapıcakmış
sen de yap kuzum sporunu,hepimiz hoplayıp zıplayıp atıverelim fazlalıkları hobbaa

İyidir tabii, belli zaten fıstık.

Amaaaan en son neydi o öyle yarım metre yılan, bir gün fare, iğğ bi de bişeyin içini yediler neydi o, valla ben de ölürüm. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…