canim yan bacak egzersizi oturarak yapilan degil mi ? o nu diyorsun. hani kalcayi SIKARAK yapiyorsun o mu ? eeger oysa merak etme canim ileride cok kolay yapacaksin. ben ilk baslarda yapamiyordum ama daha sonra ellerimi bara tutunmadan bile yapabiliyorum artik
boynunu zorlamadan yapmaya calis .. daha sonra cok rahat yapmaya baslayacaksin zaten azcik sabir :)
Evet canım o bi an bacağıma kramp girer gibi oldu hemen bıraktım alışırım zamanla diyorum ben de aslında boynumu zorlamıyorum ama 100 e kadar tutamıyorum öyle ağrıyor gribim halsizlik var belki de ondan
KIZLARRRR
Gojiberry kullanıyomusunuz sanırım atak sonrası yazıodu kitapta bi de vitamin kullanın diodu siz bunları nası yapıonuz ya da yapıonuzmu
vitamin adı da rica etsem
bide şu lorun tarifi nasıl ki acepppp
KIZLARRRR
Gojiberry kullanıyomusunuz sanırım atak sonrası yazıodu kitapta bi de vitamin kullanın diodu siz bunları nası yapıonuz ya da yapıonuzmu
lütfen pes etme ve kimsenin seni aşağı çekmesine izin verme, özellikle de kendi kimsesiz düşüncelerinin. başaracaksın canım.inşallah dediğin gibidir arkadaşım. daha aşmam gereken çok sağlam sorunlar var. hele onları da halledeyim, sonrasına Allah kerim...
neredeyse tüm ürünlerin lightı da var, dardanel, s.fresh (tavsiye etmiyorum s.freshi), kalbim vs, ben kalbim alıyorum realden, geçen migrosta da indirimdeydi, izlemek lazım bunları. bir arkadaş söylemişti geçen haftalarda indirimleri takip ediyorum diye ben de denk geldikçe alıyorum2şer 3erkonserve balıkmı yiyorsunuz acaba konserve balığın light olanı varmı ?ben normal dardanel ton yiyordum yanlışmı yapıyorum
migrosta 400 gr'ı 6,5TL doğanayın ancak real de 2 haftadır kampanya vardı bitmediyse 4,5TL 500gr'ı ancak indirimsiz fiyatı da 5,5 tu sanırım ru sheim yulaf kepeği, netten de bakabilirsin ben hammaddeden 5,5 civarı aldım diye hatırlıyorum.biraz önce birisi kilosu 8 tl ye yulaf kepeği aldığını söylemişti. hata ben de ona diyetin maliyeti konusunda cevap yazmıştım. ama kim olduğunu bulamıyorum şimdi. 8 tl kepeği nereden aldığını soracağım. benim aldığım yerlerde 400 gr. 6,5 tl. nette de buna yakın hatta daha yüksek fiyatlar var. daha uygun bir yer bulursam topluca alayım dedim.
KIZLARRRR
gojinin ekstra bir faydası var mı bilmiyorum. sanırım hayatımıza renk katsın, meyve isteğimizi azaltsın diye önerilmiş. ama çok pahalı. yani attığı taş ürküttüğü kuşa değmiyor anlayaağın. ben hiç kullanmadım o yüzden. onun yerine günde 1 yemek kaşığı diabetik böğürtlen reçeli tüketiyorum. bir zararını görmedim. bağarsakları da çalıştırıyor.
lmigrosta 400 gr'ı 6,5TL doğanayın ancak real de 2 haftadır kampanya vardı bitmediyse 4,5TL 500gr'ı ancak indirimsiz fiyatı da 5,5 tu sanırım ru sheim yulaf kepeği, netten de bakabilirsin ben hammaddeden 5,5 civarı aldım diye hatırlıyorum.
biraz önce birisi kilosu 8 tl ye yulaf kepeği aldığını söylemişti. hata ben de ona diyetin maliyeti konusunda cevap yazmıştım. ama kim olduğunu bulamıyorum şimdi. 8 tl kepeği nereden aldığını soracağım. benim aldığım yerlerde 400 gr. 6,5 tl. nette de buna yakın hatta daha yüksek fiyatlar var. daha uygun bir yer bulursam topluca alayım dedim.
Gojiberry bende hiç kullanmamıştım...Sanırım kabızlık için öneriliyordu kitapta da... Yanlış hatırlamıyor isem diyabet tatlılar yasak değil mi? İçlerinde ki yağ miktarlarından dolayı :44::44::44:
benim dediğim diabetik reçel. o da yasak gerçi ama yağdan değil meyveden dolayı. ama karbonhidrat oranı çok düşük. bir de ben sınırlı izinlileri neredeyse hiç kullanmıyorum. ligh puding, meyveli yoğurt, mısır nişastası v.b. şeyleri hemen hemen hiç kullanmıyorum. o reçellerin dışında tatlandırıcı da kullanmıyorum. o sebeple, kendime göre öyle bir ayarlama yaptım. light meyveli yoğurt ya da light puding gibi tatlılar yerine, dibetik reçeli yoğurduma katıyorum ya da dukan ekmeğimin üzerine sürüp tatlı niyetine yiyorum.
benim dediğim diabetik reçel. o da yasak gerçi ama yağdan değil meyveden dolayı. ama karbonhidrat oranı çok düşük. bir de ben sınırlı izinlileri neredeyse hiç kullanmıyorum. ligh puding, meyveli yoğurt, mısır nişastası v.b. şeyleri hemen hemen hiç kullanmıyorum. o reçellerin dışında tatlandırıcı da kullanmıyorum. o sebeple, kendime göre öyle bir ayarlama yaptım. light meyveli yoğurt ya da light puding gibi tatlılar yerine, dibetik reçeli yoğurduma katıyorum ya da dukan ekmeğimin üzerine sürüp tatlı niyetine yiyorum.
kuzum ben de yazmıştım dün.. antrikot özellikle önerilmiyo kitapta deyüü.. vurgu olsun didim.. hayır gayet iyi, sıkı tutarsan gerçekten 2,5 tan çok çok fazla verirsin.. devam etMEDESA canım senin yazını aradım ama bi türlü bulamadım aliyeden yorum yapiiimmm.....
çok teşekkür ederim tavsiyen için tavuk benim için daha iyi aslında kırmızı eti hiç sevmem ama kitapta yanlış mı yorumladım ne kırmızı eti mutlaka yemem gerekir gibi algıladım ama
sen öle diyosan ben daha çok seviindim tavuk hindi ve tavuk cigeri ile devam ederimm
...:13:
Oruç da nasıl yanlışlıkla bişey yiyip içince sayılmıyorsa bunda da sayılmasın ama 1 kerelikk :)
...
Ben yoğurt kepeği akşam yemeğinde yiyorum ki bütün gece tok gezeyim evde. Ve aynen öle oluyor tavsiye ederimm..
bak şimdi yaa,bu közlenmiş patlıcanla kıymalı oturtma mıdır nedir benim de canım çekti ondan
buzluğa azcık kıyma kavurup koymuştum,karides yerine ben de patlıcan közleyip beşamel sıs gibi bişey yapıp kıymayı da üstüne mi gezdirsem ,ali nazik gibi yerim onu annaaaa kızz aklımı çeldin wallahi bak şimdi
evettt,nikotini fazla olduğu için ben de patlıcanı çooook seviyoruuuum hatta bayılıyorummm
patlıcanın içindeki pektin zayıflamda da etkiliymiş. ben de bir patlıcan sever olarak bunu duyunca pek bi memnun olmuştum. bir de tabi palıcanı sıfır yağla yemek de mümkün. közleyin ya da bütün olarak fırına atın. pişince soyup doğrayın. üzerine sarımsaklı yoğurt... sebze protein günü için tam bir öğün. isterseniz üzerine tavuk parçaları ya da köfte de koyarak kendi çapında ali nazik de yapabilirsiniz.
vallahi ben balığımı da (yakınlarda olmadığı için) sanalmarketten getirtiyorum.. Atak zamanı aksilik olmuş, daha doğrusu balık pek iyi değil diye göndermemişler sağolsunlar... Ben de açtımnormal bi konserveyi, yağını süzüp kaynar su dolu bi kasede birkaç sefer suyunu değiştire değiştire yağsızlaştırdım.. İlk başta süzdüm elbet ama yine de yağlı olduğunu biliyordum. Neyse sonuçta böyle samandan hallice bişey yemiş oldum ama yine de güzeldi.. Bizim burda çok ünlü bi etçi/dönerci vs olan kasaplıktan yetişme bi adam/marka var.. onun yağsız kavurmasını alırız bizim ufaklık kırmızı et de yesin diye.. ben onu da böyle kaynar suyla arındırıp (tuzu da azalmış oluyo baya) öyle yedim.. Bazen pişirmekten çok çok kolay oluyorkonserve balıkmı yiyorsunuz acaba konserve balığın light olanı varmı ?ben normal dardanel ton yiyordum yanlışmı yapıyorum
istanbuldaki dukancanlar toplanalım bi gün yaaa...biz fal grubu olarak toplanmıştık kk çok zevkli
meyveli yoğurtlar falan durduruyo mu?bn daha hiç yemedm korkumdan:18::18::18::18:
meyveli yoğurtlar falan durduruyo mu?bn daha hiç yemedm korkumdan:18::18::18::18:
İstanbulda hangi semttesin biz bu gruptan love01 ile görüştük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?