Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

KIZLARRRR

Gojiberry kullanıyomusunuz sanırım atak sonrası yazıodu kitapta bi de vitamin kullanın diodu siz bunları nası yapıonuz ya da yapıonuzmu

vitamin adı da rica etsem

bide şu lorun tarifi nasıl ki acepppp

goji berry kullaniyorum ben
aksamlari yesilcayimin icine atiyorum sisyor cok güzel oluyor tadi.

multi vitamin i ssakin ihmal etmeyin ben biraz ara verdim saclarim dökülmeye basladi tekrar kullaniyorum

hertürlü multivitamin olur. Türkiyede hangisini kullaniyorlar bilemyiorum su an

lor peyniri ise ;

bir kilo yogurdu ocakta kaynama noktasina getiriyorsun icine az tuz atabilirsin cok az bir tatli kasigi das sirke atabilirsin
kesiliyor sonra ocakta hic dokunmadan iki saat ssogumasini bekle
sonra lavabonun icinde süzgecin icine temiz tülent koyup 3-4 saat da öyle beklet süzülsün
yada tülbent in agzini baglayip üstteki dolabin kapaginin kulbuna takabilirsin altina da bir tencere ya da kap suyu süzülür iyice

kalip gibi oluyor cok güzel

Son düzenleme:

gojinin ekstra bir faydası var mı bilmiyorum. sanırım hayatımıza renk katsın, meyve isteğimizi azaltsın diye önerilmiş. ama çok pahalı. yani attığı taş ürküttüğü kuşa değmiyor anlayaağın. ben hiç kullanmadım o yüzden. onun yerine günde 1 yemek kaşığı diabetik böğürtlen reçeli tüketiyorum. bir zararını görmedim. bağarsakları da çalıştırıyor.

inşallah dediğin gibidir arkadaşım. daha aşmam gereken çok sağlam sorunlar var. hele onları da halledeyim, sonrasına Allah kerim...
lütfen pes etme ve kimsenin seni aşağı çekmesine izin verme, özellikle de kendi kimsesiz düşüncelerinin. başaracaksın canım.

konserve balıkmı yiyorsunuz acaba konserve balığın light olanı varmı ?ben normal dardanel ton yiyordum yanlışmı yapıyorum
neredeyse tüm ürünlerin lightı da var, dardanel, s.fresh (tavsiye etmiyorum s.freshi), kalbim vs, ben kalbim alıyorum realden, geçen migrosta da indirimdeydi, izlemek lazım bunları. bir arkadaş söylemişti geçen haftalarda indirimleri takip ediyorum diye ben de denk geldikçe alıyorum2şer 3er

migrosta 400 gr'ı 6,5TL doğanayın ancak real de 2 haftadır kampanya vardı bitmediyse 4,5TL 500gr'ı ancak indirimsiz fiyatı da 5,5 tu sanırım ru sheim yulaf kepeği, netten de bakabilirsin ben hammaddeden 5,5 civarı aldım diye hatırlıyorum.

ben geçen gün yiğenim dukan usuu yaşpastası için kullandım. yaz olduğu için artık heryerde goji yokmuş, ancak mısır .arşısında bulunabiliyor bir de carufour da vardı sanırım. kilosu 40 ile 70tl arasında değişiyor , sanırım alınan yere bağlı ben Eminönü Mısır çarşısı ve civarında 40-50tl arası buldum.

herkese güzel bir h.sonu diliyorum. kendinize iyi bakın.

Gojiberry bende hiç kullanmamıştım...Sanırım kabızlık için öneriliyordu kitapta da... Yanlış hatırlamıyor isem diyabet tatlılar yasak değil mi? İçlerinde ki yağ miktarlarından dolayı :44::44::44:

realde 4,5 iken stok yapmıştım ama bitmek üzere.geçen hafta real ve migrosta 6,5 liraydı. nette de yakın fiyatlar hep. kilosu 8 lira cazip geldi. istanbuldan aldıysa o arkadaş gider 2-3 kg alırım. dukan ekmeği yapar satarım hem

merhaba kızlar
benim tüm konsantrasyonum dağıldı
bir kaç haftadır neredeyse hergün tatlı yiyorum
hatta abartıyorum
tamam protein yapacagım diyorum hep bozuyorum
yardım lütfennn
motive edin beniiiii

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için o zaman istersem çok az göji alabilir.

multivitaminde alıcam

tenküü

şu anda face 83,3 den 57 kiloya inen bi arkadaşın yazısını okuyorum yaptıklarını yazmış bide resimler koymuş inanamıyor insan ben de böle başarsam gazeteye bile ilan veririm vllah

aktarlarda falan daha uygun olabilir.babamda izmrden bi yerden kilosunu 5tlye almıştı.açık satan bi yerdi.oralarda daha uygun oluyo

benim dediğim diabetik reçel. o da yasak gerçi ama yağdan değil meyveden dolayı. ama karbonhidrat oranı çok düşük. bir de ben sınırlı izinlileri neredeyse hiç kullanmıyorum. ligh puding, meyveli yoğurt, mısır nişastası v.b. şeyleri hemen hemen hiç kullanmıyorum. o reçellerin dışında tatlandırıcı da kullanmıyorum. o sebeple, kendime göre öyle bir ayarlama yaptım. light meyveli yoğurt ya da light puding gibi tatlılar yerine, dibetik reçeli yoğurduma katıyorum ya da dukan ekmeğimin üzerine sürüp tatlı niyetine yiyorum.

Ben bunu diyet günlerimde neden görmedim Kilo vermende sorun yoksa afiyet şeker olsun

alın size her evre dukan yayla çorbası tarifi kızlar

YAYLA ÇORBASI(her evre)

MALZEMELER:
-2 kaşık yulaf kepeği
-2 bardak sıcak su
-3/4 bardak yağsız yoğurt
-1 yumurta
-nane
-tuz

Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.

-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin

afiyet olsun

meyveli yoğurtlar falan durduruyo mu?bn daha hiç yemedm korkumdan:18::18::18::18:

kuzum ben de yazmıştım dün.. antrikot özellikle önerilmiyo kitapta deyüü.. vurgu olsun didim.. hayır gayet iyi, sıkı tutarsan gerçekten 2,5 tan çok çok fazla verirsin.. devam et )

mahalli desteğe ihtiyacım vardı, sağolun kuzular atlattım gibi depresyonu

evettt,nikotini fazla olduğu için ben de patlıcanı çooook seviyoruuuum hatta bayılıyorummm

ben pazardan kilolarca alıp (normalde de) fırında topluca közler, ezer ve bölüp derin dondurucuya atardım. ne tadı kaçardı ne de kıvamı.. Aynen devam ediyorum hem misafir vs için de löp diye sofra donatabiliyorum bu depolama zihniyetimle :)) ayrıca nikotin meselesini tesadüfen kökünden çözdüm sanırım.. dukan'ın ya da callan'ın bana artısıdır, allah razı olsundur..
konserve balıkmı yiyorsunuz acaba konserve balığın light olanı varmı ?ben normal dardanel ton yiyordum yanlışmı yapıyorum
vallahi ben balığımı da (yakınlarda olmadığı için) sanalmarketten getirtiyorum.. Atak zamanı aksilik olmuş, daha doğrusu balık pek iyi değil diye göndermemişler sağolsunlar... Ben de açtımnormal bi konserveyi, yağını süzüp kaynar su dolu bi kasede birkaç sefer suyunu değiştire değiştire yağsızlaştırdım.. İlk başta süzdüm elbet ama yine de yağlı olduğunu biliyordum. Neyse sonuçta böyle samandan hallice bişey yemiş oldum ama yine de güzeldi.. Bizim burda çok ünlü bi etçi/dönerci vs olan kasaplıktan yetişme bi adam/marka var.. onun yağsız kavurmasını alırız bizim ufaklık kırmızı et de yesin diye.. ben onu da böyle kaynar suyla arındırıp (tuzu da azalmış oluyo baya) öyle yedim.. Bazen pişirmekten çok çok kolay oluyor

hatta bunu misafirliklerde falan da yapabiliriz gibi geliyo (samimiyet derecesine bağlı elbet :))

meyveli yoğurtlar falan durduruyo mu?bn daha hiç yemedm korkumdan:18::18::18::18:

valla ben başladıüımdan beri günde 1 tane aktivia yiyorum meyveli bi durma yaşamadım 36 gün oldu 8 500 kilo verdim ama kaçamak yapmıyorum hiç bi zararını görmedim meyveli yoğurt belki kalorisi yüksek ama aktivia sindirimede gerçekten destek yulaf kepeğinin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…