Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

meyveli yoğurtlar falan durduruyo mu?bn daha hiç yemedm korkumdan:18::18::18::18:

ben meyveli yoğurt da hiç yemedim. tatlandırıcı tadı gelen hiçbirşeyi yiyemiyorum. durduruyor diyen arkadaşlar oldu. light puding 1 kez yedim. 2. paket aylardır evde duruyor, hala yapmadım. kesinlikle duraklatıyor diyebilrim.içinde mısır nişastası var. kepekle yapılan tatlıları da denemedim hiç. ihtiyaç duymadım. canım çok tatlı isterse 1 kase süzme yoğurt, 1 yk diabetik reçel yetiyor bana. meyveli yoğurt yerine bunu kesinlikle öneririm. aynı işi görüyor.

bu arada illa puding iyeceğim diyorsanız, hazır light puding almak yerine, mısır nişastası (sınırlı izinli) vanilya-fındık v.b aromalar, tatlandırıcı ve light süt kullanarak kendiniz yapın derim. hem tadını istediğiniz gibi ayarlarsınız hem de içindeki zararlı koruyucu, jelatin v.b. maddeleren sakınmış olursunuz.

bahçelievlerde oturuyom ben

Çorba canavarı olarak bunu denemiştim ben tadı güzel oluyor...

Çorba canavarı olarak bunu denemiştim ben tadı güzel oluyor...

Çorba canavarı olarak bu tarifi denemiştim güzel oldu...

bencede bulusalım yaa süper olurr..bu arada saka gibi ama kestane sekeri bizde bahceliewlerdeyiz sen tam neresindesin bahceliewlerin dee bakam

ömürdeyim ben kuzum...falcılar grubundan tanıştığım bi kız şirinevlerde oturuodu.1 sene oldu hala sık sık görüşürüz.inşallah sizlede öyle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…