meyveli yoğurtlar falan durduruyo mu?bn daha hiç yemedm korkumdan:18::18::18::18:
bahçelievlerde oturuyom ben
alın size her evre dukan yayla çorbası tarifi kızlar
YAYLA ÇORBASI(her evre)
MALZEMELER:
-2 kaşık yulaf kepeği
-2 bardak sıcak su
-3/4 bardak yağsız yoğurt
-1 yumurta
-nane
-tuz
Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.
-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin
afiyet olsun
istanbuldaki dukancanlar toplanalım bi gün yaaa...biz fal grubu olarak toplanmıştık kk çok zevkli
İstanbulda hangi semttesin biz bu gruptan love01 ile görüştük...
YAYLA ÇORBASI(her evre)
MALZEMELER:
-2 kaşık yulaf kepeği
-2 bardak sıcak su
-1 yumurta
-nane
-tuz
Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.
-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin
afiyet olsun
Ciddi olamazsın bende bahçelievler kocasinanda oturuyorum... Love01 de şirinevlerde
YAYLA ÇORBASI(her evre)
MALZEMELER:
-2 kaşık yulaf kepeği
-2 bardak sıcak su
-1 yumurta
-nane
-tuz
afiyet olsun
Ciddi olamazsın bende bahçelievler kocasinanda oturuyorum... Love01 de şirinevlerde
akraba çıkacaksınız yakıda:-D
bencede bulusalım yaa süper olurr..bu arada saka gibi ama kestane sekeri bizde bahceliewlerdeyizsen tam neresindesin bahceliewlerin dee bakam
en acilinden buluşalımmmm
ömürdeyim ben kuzum...falcılar grubundan tanıştığım bi kız şirinevlerde oturuodu.1 sene oldu hala sık sık görüşürüz.inşallah sizlede öyle oluruz
Bana uyar hatta love ile bakrköy pazarına gitmeyi planlıyoruz 3 müz gideriz...
akraba çıkacaksınız yakıda:-D
Bana uyar hatta love ile bakrköy pazarına gitmeyi planlıyoruz 3 müz gideriz...
olur ne zmndı bakırköy pazarı cmt sanırım dmi?
olur ne zmndı bakırköy pazarı cmt sanırım dmi?
hadımköy. ço uzaaaaak diyeni vururum
Sanırım... Seviyorum kk yı... Sen nerde oturuyosun :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?