Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yap sekerim yap valla bana kalsa sirf et yiycem de .. ben etci yim baslarkende "ohh dedim tam bana göre bu diyet " ama sebze de lazim tabii arada. sebzelerden de bir tek patlican a hastayim . mübarek bir sebze yaww

arkadaslarinda dedigi gibi yagli yiyoruz baligi hatta ben omega 3 hapimi da ihmal etmiyorum. direk balik yagi hapi yani.. bilinenin aksine kilo aldirmiyor aksine yag yakmaya yardimci

canim napiyim bi basladim tam basladim. bilmedigim sey elbette vardir ama ben böyle, bir sey duydum mu hayatta birakmam sonuna kadar arastiririm denerim faydasini görürsemde böyle pazar saticisi gibi anlatirimda anlatirim

ama napiyim ben gördüm herkes görsün faydasini hic kimse pisman olmaz yapanda bana kesin dua eder hep söylüyorum.

yok istemem callan dan prim mirim

yok canim fake alarm mis

erken geldi bu ay. 6 aydir bu diyete basladigimdan beridir hayatim boyunca bir gün sasmayan regl im sasar beser oldu hadi bakalim hayirlisi

kuzum sen niye öyle kanser falan dedin şimdi yaaa,deme öyle deme Allah korusun
sağlığını kaybetmeden,durmak istediğin yerde dur kuzum

inşallah dediğin gibidir arkadaşım. daha aşmam gereken çok sağlam sorunlar var. hele onları da halledeyim, sonrasına Allah kerim...

konserve balıkmı yiyorsunuz acaba konserve balığın light olanı varmı ?ben normal dardanel ton yiyordum yanlışmı yapıyorum

evettt,nikotini fazla olduğu için ben de patlıcanı çooook seviyoruuuum hatta bayılıyorummm

neden özellikle light olmasın dedi bilmiyorum, sanırım detoks etkisi için biraz yağ olması gerekiyor içinde.

şunu da düşünmek lazım çoğu insanın evinde her gün etli yemek pişmez. benim öyleydi mesela. bir makarnayla ya da çorbayla bile, öğün yapabilirsin. ama duknda öyle bir şansın yok. 1 kg mercimek, biraz yağ 1 ay boyunca çorba olur ama aynı fiyata 1 tavuk alırsın ancak. ama aburcubur konusunda haklısın. ben de abur cuburdan kestiğim parayla mutfak masrafımı yapıyorum. ben yalnız yaşadığım için harcanan her kuruşu biliyorum. eskisine göre hemen hemen 2 katına çıktı mutfak masrafım. ama abur cubur yerine et yumurta yoğurt oldu.

ay canım öyle deme metabolizman hızlı çalışıyodur

evettt,nikotini fazla olduğu için ben de patlıcanı çooook seviyoruuuum hatta bayılıyorummm

patlıcanın içindeki pektin zayıflamda da etkiliymiş. ben de bir patlıcan sever olarak bunu duyunca pek bi memnun olmuştum. bir de tabi palıcanı sıfır yağla yemek de mümkün. közleyin ya da bütün olarak fırına atın. pişince soyup doğrayın. üzerine sarımsaklı yoğurt... sebze protein günü için tam bir öğün. isterseniz üzerine tavuk parçaları ya da köfte de koyarak kendi çapında ali nazik de yapabilirsiniz.

ay canım öyle deme metabolizman hızlı çalışıyodur

kuzum sen niye öyle kanser falan dedin şimdi yaaa,deme öyle deme Allah korusun
sağlığını kaybetmeden,durmak istediğin yerde dur kuzum

Hap bilgi bunlar kızlar aklınızda bulunsun:Kanser denilen hastalık hücre yapısının bozulması ile oluşur.Yani kanser olan şey aslında -çürüyen-bozulan kendi hücrelerimizdir.Kilo alıp verdiğimizde de yabancı madde alımında olduğu gibi hücre yapımız /çeperimiz değişir.Bu değişim hızlı olduğunda hücre yapısının bozulma ihtimali yükselir.(Biz aslında yağ hücrelerimizi kaybetmeyiz.Sadece küçültürüz kilo vererek.Sayıca azalmazlar.Benim annem takıntılıdır kanserden çok korkar.(Üstelik dedemin yaşlılık kanserini saymazsak ) genetik eğilimimiz de yok.Ama çernobil patladığında ben 6 yaşındaydım.Annem dedi ki çay kanser yapacak artık çay yasak.Ben çayın tadını 18 yaşında üniversitede öğrendim.Yine o yıllar annem dedi ki sakız kanser yapıyor yasak: hala sakız çiğneyemem...işte annen böyle takıntılı büyütünce herşeyden korkar oluyorsun.......

eline sağlık dely atakta 2. günümde ve aranızdaki ilk günümde listenizde yer almak güzel

Bu yüzden hızlı kilo alıp vermeyi hiç bir diyetisyen önermiyor sağlıksız buluyor... Ben Canan Karatayın kitabı okudum kanserden korunmak için d vitamini alın bol bol demiş... Kanser hastalarının vücutlarında ki d vitaminin normal insanlarınkine göre daha çok olması gerekiyormuş... Ama kullandığımız sağlıksız yağlardan dolayı güneşten bile doğru düzgün alamıyoruz d vitamini...

inşallah bende pes etmem canım çok güzel vermişsin yanlız o kanser falan laflarını duymuyum azına bile alma çok kötü allahım sen koru ....... aynlarla barışman çok gzel canım

aliyecim nesıl mutlusundur şimdi 66 ya bi in hele inşallah daha güzel olucak bunca zaman uygulamışsınız tebrikler bende bugün gayrt iyi gidiyorumm dünden daha iyi hatta masada meşur krbim fare gibim kemiriyorum onu hiç acıkmadım da rahatımmm ohh böle devam etse var ya süper

bu arada bliyormusunuz ben 65 görünce kurban kesicem cidden adadım en son 13 sene falan önce 6 lardaydım yanii....

teşekkür canım halsın 600 gram ben 1 haftada veremşyorum diger diyatlerle balık fikri için bugün alıp halledim 2 gün evde paso balık yerim artık

medesa 2-3 ay vallahi inanamıyorum ya inş olcak. krepte mayd. da deniycem

dönerler iyi tavsiye insan aynı şeyi sürekli yiyince midesi kalkıo.. yanlız hakketten onu al bunuda al madden ağır bi diet ama olsunn yeterki verim

hemen başlıyorum canım sende ne güzel bak aksilik işe yaramışş:)

aliye bende çok severim patlıcanı ben ocağın üstünde közleyip paynirle yerdim peynirlede çok güzel oluyoo

kızlar şu ana kadar 1,5 su içtim spor yapamadım dünnn

bide sabahtan beri işyerindeyim ama hiç çalışmadım masadan dukan kitap inde 3 sayfa açık face dukan diyeti tarifleri zayıflayanların resimleri, dukan okumalar ve siz bu gidişle zayıf ve işsiz kalıcam ihihiihihhiihih

kes kes, ızgara yapar yapar yeriz

canım hangi markanın var yada migrosta falan varmı benim yaşadığım yerde marketlerde light ürün bulmak çok zor

ülkerin, superfreshin, dardanelin... hepsinin var. reyonda daha dikkatli bk. genelde lighların kutuları pembe renkli oluyor. bulunduğun yerde ligh balık yoksa, ince telli bir süzgeç edin. balıkları bu süzgece boşltıp biraz beklersen yağı epeyce gidiyor.

teşekkürler

canım bir sorum daha olacak ticker ları nasıl ekliyoruz?

biraz önce birisi kilosu 8 tl ye yulaf kepeği aldığını söylemişti. hata ben de ona diyetin maliyeti konusunda cevap yazmıştım. ama kim olduğunu bulamıyorum şimdi. 8 tl kepeği nereden aldığını soracağım. benim aldığım yerlerde 400 gr. 6,5 tl. nette de buna yakın hatta daha yüksek fiyatlar var. daha uygun bir yer bulursam topluca alayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…