Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canlarım, dukan kardeşlerim nasılsınız?
Yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyorum.. Bu forumda kalın bakın kaçamak vs nasıl olmadan(ya da en az düzeyde) kilo vereceksiniz göreceksiniz.Ben öyle umutsuz başlamıştım ki ....
Tickerımı güncellediğimi ve 66 ile başlayan bir rakama indiğimi bağıra bağıra bildirmek istiyorum..Hemen sırrını açıklıyorum "balık" Biraz aksilik ve yemek bulamamak nedenleri ile 3 gündür hem sabah hem akşam balık yemek durumunda kaldım.Halen vücudum adet görmeye çalışıyor ve ona rağmen dünden bugüne -500 gr ile uyandım.Acilen balığa başlayın kızlar...Yeşil çay da bana çok etkili olmuştu ama bu balıK işi bir başka vallahi...

a

Hosgeldin arkadasim ilk yazdigin yazi nasil icten yazilmis okurken tebbessüm etmeme neden oldugun icin tesekkür ederim.. Dilerim en kisa zamanda istedigin kilo ya ulasirsin..

kocaman teşekkür ederim. sen bi bide ben aylardır sizleri okurken nasıl içten zaman geçirdiğimi bilseniz...
geri ödeme yapabiliyorsam ne mutlu.

kızlarrrr nerdesiniz yaaa,bak ikiniz de tatile gittiniz bağlanmadınız,yazmıyorsunuz da neler yaptığınızı aklım siz de kuzular.umarım kaçamaksız geçiyordur tatilleriniz

dİ Mİ YA ZATEN TATİLE GİDEMİYORUM HASETİMDEN ÇATLIYORUM Bİ DE BU TERK EDİLMİŞLİK HİSSİ BENİ ÖLDÜRÜYOR.aRADA UĞRAYIN YA

Demekki benim kilolarımda 2,5 ay sonra derdim olmaktan çıkmış azmim de kaybolmuş... Umarım bu azimle devam edersin istediğin kiloya ulaşırsın

tebrik ederim arkadaşım regl öncesi olmasına rağmen _ye devam
kesinlikle destekliyorum,balık bence de etten de tavuktan da iyi geliyor.
ben de 3-5 gün balığa yüklendim mi sönüveriyorum resmen
benim gibi balıksever bir insan için müthiş bişey bu.1 hafta üstüste balık yesem diğer gün yine balık sayıklayabilirim
akşam kendime karides yapmayı planlıyorum,domates,biber,mantarlı falan

dereotu salatalık. biraz doğrayarak kullanırsan blenderde de oluyor aynısı.

tesekkürederim canim

Maşallah sana gerçekten... Bulaşıksuyu var sadece diyordum bu kadar verebilen Böle oldum tickerını görünce

yok yok aliye de bizim iyi bir örnegimiz valla nerelerden nereye yaa tekrar bravooo aliyeecim

Aliyecim su otlu karisimin nanesi kuru olsa olurmu taze nane bulamam ben burda.

ya ne kadar zor dimi burda taze sebze bulmak. hele ki maydanoz nane cok seviyorum ben ama burada cok zor. ancak bahcede yetistirmek lazim ki onu da ben hayatta beceremem.

kızlaaarrr nasılsınız

ben sahsen cok iyiyim

sabah kahvaltim

kiymali yumurta

öglen tavuk köfte vardi buzluktan onu yaptim kefirle birlikte ictim süper süper oldu

akksama da sanirsam közlenmis patlican la kkiymali oturtma gibi yapicam

bak şimdi yaa,bu közlenmiş patlıcanla kıymalı oturtma mıdır nedir benim de canım çekti ondan
buzluğa azcık kıyma kavurup koymuştum,karides yerine ben de patlıcan közleyip beşamel sıs gibi bişey yapıp kıymayı da üstüne mi gezdirsem ,ali nazik gibi yerim onu annaaaa kızz aklımı çeldin wallahi bak şimdi

Bana da göndersene canım çekti vallahi:)) Kokusu burnuma geldi resmen:))
Ama şöyle bir durum var ki o da canımı sıkıyor:Bu sabah tartıdan sonra hemen anneni aradım, sevinçli sevinçli.Kilolu olmama en çok o üzülüyordu.neyse; ANNEM BU SABAH BANA ÜLTİMATOM VERDİ."ÇOK KISA SÜREDE VERİYORSUN VÜCUDUN İFLAS EDECEK YETER Bİ ARA VER DİYE" ASLINDA HAKLI BULUYORUM.BENİM NORMALDE 20 TEMMUZDA BİTİRMEM GEREKİRKEN DİYETİ SANIRIM 20 HAZİRANDA BİTİRME GİBİ BİR DURUM OLACAK (Ben 64 kg da güçlendirmeye geçeceğim ve bu hedefe 2,3kilo kaldı) AMA KİLO VERME İSTEĞİMİ DE YENEMİYORUM.Bi taraftan da sağlığımdan olmak beni çok korkutuyor.Düşününce ben bu kiloyu yalnızca 2 ay 5 günde verdim.Biraz fazla kısa sürdü..Offf bilmiyorum ya mantığım ve zayıflama isteğim çarpışıyor resmen

geçen gün annem balık yapmıştı fırında.vıcık vıcık yağ anne ddim sen buna yağ dökmedin dmi yoo dedi.çipuraydı ama çiftlikmiş o yüzden yağlıdır dedi annem.o sadece yağlı kağıda koyup fırınlamış.nerden alabilirmki yağsız balık

balığın özellikle yağsızını alacağız, diye bir kural yok dukanda. balığın her türünü tüketebiliyoruz gönüüül rahatlığıyla.
yine de daha deneyimli olanlarımız daha iyi bilecektir tabii.

Balığın yağından korka canım..zaten kitapta da söylüyor.Sanırım zaten balığın bu ekstra kilo verdirme nedeni yağının içeriği.Ben somon yiyorum düşün sırf yağ olan bir balık.Fırında ızgara nasıl bulduysam inan yağından hiç bişey olmuyor.Sen ye rahat rahat

kuzum sorun yok bence ya,sıkma canını ama zaten belli bir kiloya indikten sonra sen ne kadar zorlarsan zorla veremeyeceksin tahmin ediyorum.yani adam boşuna hedef kilolar vermedi bize.bir yerden sonra tıkanıklık yaşanıyor zannımca
ama güçlendirmede de birkaç kilo veriliyormuş arkadaşlardan öğrendiğimize göre.bence sen hedefine gelip kendini daha çok strese sokmadan güçlendirmeye geç,o birkaç kiloyu da orda verirsin.
ama seni çok iyi anlıyorum.Allah biliyor ya ben de hedefe ulaşmaktan neredeyse üzülücem,yani biraz daha zorlasam daha da verir miyim diye düşünmekten alamıyor insan kendini.ama en önemlisi sağlıklı verebiliyor olmamız,o sebeple fazla zorlama kendini bence

Aliyecim su otlu karisimin nanesi kuru olsa olurmu taze nane bulamam ben burda.

canım ya pazara cıkamasan bıle istisnasız butun marketlerde taze nane goruyorum ben. istanbulda ama. marketlere sende bır bak ıstersen.

croiselle
callanın müşteri temsilcisi gibisin. callan la ilgili bilmediğin bişey varmı merak ettim.:124: dukanın simlaya callanında sana pirim vermesi gerek bence bende yapabılsem

hatunlar bide lor peyniri deyip geçmeyin.dün markette murat beyin lor peynirinin yağ oranına baktm 14lü bişeydi

kaanlar aldm bnde onunki 2

Son düzenleme:

croiselle hamile olabilir yazmıstın sanırım,,ne oldu cnm war mı güsel bi haber ??

ewt balıgın yagında bi sorun yok..bende tawada yagsız yapıorum ama cok fazla yagı cıkıor piştiğinde..ben cok vıcık vıcık sevmediğim için fazla yagını pecete ile alıp yiorum..

Şimdi şöyle bir durum var.Dukan bana 62,5 kilo verdi.Ama o benim dip kilomdur.Vücut yapım gereği 62 kilonun altına düşünce yüzüm çirkinleşmeye başlıyor.Güçlendirmeye geçip de forumda olan herkes güçlendirmede de 2 kilo verdik vs yazıyorlar o yüzden ben de 64 kiloya inince bırakmaya karar verdim.Açıkçası 62inin altına inmek istemiyorum.Vücut kitle endeksime bakma ben 62 kiloda 36 bedeni bol bol giyen bir insanım.Vücudum çok kaslı ve kemikli benim.
Ben duraklama vs yaşamadım hiç. Spor da yapmadım.Ona rağmen bu kadar hızlı kilo verdim.Eğer duraklamazsam gerçekten 20 haziranda 64 olurum.Üstelik ben her regl olduğumda 1 kilo kafadan veriyorum.(eskiden gittiğim diyetisyenden aldığım tiyodur aklınızda bulunsun; adet döneminde hiç karbonhidrat almazsanız vücut normalden çok daha hızlı şekilde kilo verir.) Böyle düşününce korkuyorum.Şimdilik sağlığımda bi sorun yok ama malum kanserin aslında en etkili sebeplerinden biridir hızlı kilo verme...

Oruç da nasıl yanlışlıkla bişey yiyip içince sayılmıyorsa bunda da sayılmasın ama 1 kerelikk :)

Gunaydiiin hanimlar :) oda anahtarimi evde unutmusum disarida kaldim iyi miii

İçerde kapalı kalmaktan daha iyi bencee keyfini çıkarr mutlu oll :)

Ben yoğurt kepeği akşam yemeğinde yiyorum ki bütün gece tok gezeyim evde. Ve aynen öle oluyor tavsiye ederimm..

Durmak yok yola devammmm

Ben sadece sabah aç karnına günde bir kere tartılmayı savunanlardanım. Şaartlar eşit olduğundan daha gerçekçi grünüyor. TAbi bu benim şahsi fikrim..

başlama tarihim : 06.06.2012
başlangıç kilo: 73,55
hedef kilo:58
güncel kilo: 71.80

Tebriklerrrr

Her perşembe yapıyoruz bu bildirimleri. Haftalık değişimleri böylelikle kıyaslayabiliyoruz....

Öyle tartıya can kurbann. Sen yinde bi evde tartık umarım daha çok gitmiştirr..

dün selahattin dönmezin otlu ayranını yaptım. çok güzel oldu. üstelik de çok doyurucu birşey. akşam yemeği niyetine 2 büyük bardak içtim.

Mis olur o misss. bende deneyeceğim en yakın zamanda ama neden light olmayan tyoğurt anlamadım...

Hoş geldinnn
Sen de çok şekersinnn.

Ben bu diyete extra para falan harcamıyorum.
Süt alırken light alıyorum hemde kipadan normal aldığımdan daha ucuz...
Yoğurdu o sütten alıyorum.
Lorumu da o sütten yapıyorum
Özel yemek yaptırmıyorum
iş yerinde ne çıkarsa sadece etini tavuğunu yapıyorum. Normal ayran yoğurt yiyorum
evde annem ne yaparsa yine sadece etini yiyorum. Sebze yaptıysa kendime dukan kebabı yada dukan mantısı yapıyırum. Bunun için sadece haftada 1 karton fazla yumurta satın alıyorum eve.
Yulaf kepeğini başlarken (1 ay oldu) 1 kg almıştım. Sanırım daha 3 ay falan yeterrrr. Ne bereketli mübaretk Kilosu 8 tl
EEe hava bedava su bedavaaa.
Rejimden önce her akşam eve giderken aldığım tatlı, çerez, alkol, kilo kilo meyveyi almadığıma göre..
Diğer yaptığım masraflar daha az geliyor banaaa.
Dışarı yemeğe çıktığımda meze getirtmiyorum artık masaya. patatesti soğan halkasıydı paçangaydı artık yok. İnanın hesabı bunlar şişiriyormuşşş. Sadece ızgara yiyince gayet ucuz oluyor.

Ev de biraz uyum sağladı zaten. Kimse illa sofraya otur ondan ye bundan da ye demiyor. Yemiyeceğim deyip sadece yoğurt kepekle akşam öğününü geçebiliyorum.

YAni biraz destekle olur gibime geliyor. Allah hepimize yardımcı olsunn

slm kızlar işler o kadar yoğunki bir yanda ihaleler bir yandan bankalar çıldırmak üzereyim o yüzden giremedim 2 gündür bende 2 günde 900 gram vermişim

Hay maşallahhh

Off fikri bile güzelll...

Ama bu çok üzücü. Eminim burdaki herkes kabalaşabilir birbirine ama bu kadar da uzatılmazzzzz...

Hadi bakalımmm..

Katılıyorummmm ha gayrettt

kızlaaarrr nasılsınız

Süperrrrrrrrrrrrrrrrr....
İzin aldım haftaya ver elini EGEEEEEEEEEEEEEE

Tube tubeee. Az kilo al da ne demek. Şaka gibiiiii

Fish fishhh kayıkçıııı :)
Süpersin

bnde bir ay annemlerle kaldm ege havası güzelleştrdi bni valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…