Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende kacıorummm..bol eksili,,kaçamaksız bi hafta sonu diliorummm

abbaaoo ufaklığı geç de olsa yatırana dek ahali toz olmuş :)) ben anadolu yakasındayım madem konu açıldı ( farklı kıtada ses getirse de )

abbaaoo ufaklığı geç de olsa yatırana dek ahali toz olmuş :)) ben anadolu yakasındayım madem konu açıldı ( farklı kıtada ses getirse de )

Mesailer bitiyor yavaş yavaş artık o yüzden herkes kaçmaya başladı... Sen uzakmışın birazcık bize... Gerçi aliyeye gidene kadar sana geliriz...Aynı kıtadayız sözde aliyeyle ama 1 saatten önce gidemeyiz onada

Son düzenleme:

ah evet ya gelmeden evvel çok sızlanan arkadaşlar, bir kere gelince "yuh" diyorlar, ataşehirdeyim. Trafik olmadığında beşiktaştan bizim ev 7 dk sürüyo arabayla

Çokta uzak değilmişin aslında tabi trafik olmazsa...

metrobüsten sonra da 10 dk sürüyo aslında.. yani yine yakın yine yakın.. amma işte adı "yaka" olduğundan insanda bi yorgunluk yapıyo peşin peşin.. ben de sultanahmet'e gidip geliyorum arada.. yayınevim orda.. evden çalışıyorum ama yine de gidip çay içmem gerekebiliyo zaman zaman:86:

Tamam tamam sanada geliriz bir gün toplaşır Bende beyazıtta çalışıyorum...Bir dönem sultanahmette de çalıştım... Bende çayını içmeye gelirim ilerde bir gün yayınevine

Tamam tamam sanada geliriz bir gün toplaşır Bende beyazıtta çalışıyorum...Bir dönem sultanahmette de çalıştım... Bende çayını içmeye gelirim ilerde bir gün yayınevine

beyazıt'a da sık geliyorum :) üniversiteye... öğle saati denk gelirse ben de şeederim, şükür yıllardır burdan tanıştığım dostlarımla hiçbir sıkıntı yaşamadım.. en delisi bile ciğere sokulacak cinsten :)) dolayısıyla tanışma fırsatlarına pek bi sıcak bakıyorum ben de..

Tamam bir şeedelim berabercek Benimde iş arkadaşlarım dışında arkadaş ortamım olmadığı için ben de burdan arkadaş ediniyorum kendime İstanbula 2006 da geldim çalışmak için...Liseyi üniversiteyi farklı yerlerde okuduğum için arkadaşlıklarımda kaldı geldiğim yerlerde... Yeni yeni arkadaş ortamım olmaya başladı şükür

Arkadaşlar,

Konu Dukan Diyeti Deneyimleri.. Tabii ki arada özel konu dışı sohbetleriniz olur.Fakat son zamanlarda konu neredeyse geyik bölümüne alınacak bir hal almaya başladı.Sadece diyet ile ilgilenen arkadaşlarımız bu durumdan muzdaripler.

Lütfen biraz daha dikkatli olalım

Güzel paylaşımlar dilerim

benim koala yavrusu gibin henüz pek ayrılamadığım bir zıpam var :) ona göre şeedelim şeedeceğimiz zaman.. ya da tontiğimi de katalım buluşmaya siz haber edin(vakit sorunu sürekli çalışanlarda daha fazla olur diye diyorum) ben uyarım bize de beklerim ayrıca ) dukan menüsüyle de karşılarım apayrıca D (hemi de mis gibi terasta cızbızlı ve de mandırasal sefa olur )

Allah bağışlasın bizler için sorun yok o da gelsin tabi hatta ben kendi adıma sevinirim de ama sen zorlanırsın dışarda... İlerleyen zamanlarda bir gün ayarlarız tabi ki hep beraber herkese uyacak bir zaman diliminde...Ayrıca cızbız fikri de süper...

Ben de kaçayım artık... Herkese iyi akşamlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…