Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yayınevinde ne iş yapıyorsun nesli

spor ve yürüyüş yaptnmı?

Belki gözden kaçmıştır.....

Arkadaşlarınız sizleri kırmamak adına lütfen Dukan sohbetine dönelim diyemiyor ! lütfen uyarıları dikkate alır mısınız ? Bu konuda çok sık uyarı almaya başladık.... Sitenin sohbet başlıkları başka kategoridedir...

merhaba arkadaşlar bugün benim dukanda 6. günüm 5 günlük bir atak yaptım ve yalnızca 1 kilo verebildim 65ten 64e düştüm atağın en büyük özelliği moral vermesi ama herşeyi harfiyen uygulamama rağmen moralim 0 verilen kilom ise 1 52 kilo olmak istiyorum 1 kilo vermiş olmam normal mi sizce?

Merhaba canım,

Geçmişi okuyamadım ama bu mesaja denk geldim şimdi, regl e rağmen 79 görmen muhteşem, tebrik ediyorum.

adet dönemine denk gelmiş olabilir,vücudunda ödem olabilir...bilmiyorumki:26:

adet dönemine denk gelmiş olabilir,vücudunda ödem olabilir...bilmiyorumki:26:

o da değil :) atakta 1 kilo verip daha sonra fazlasıyla veren arkadaşlar var mı? dukanın kitabında da 2-5 arası diyor...çok mu yiyorum diye düşündüm doyana kadar yiyorum kesinlikle yağsız ve şekersiz. önümde bir örnek olsa rahat edicem ama gördüğüm kadarıyla herkes en az 2 kilo vermiş

canını sıkma devam et sen yapmaya

testi çözdün mü? kaç gün atak sonunda kaç kg vereceğini öğrenebildin mi.

dukan!ın sitesindeki test sanki atakta verilmesi öngrülen kiloyu minimumda tutuyor gibi.. muhtemelen motivasyon amaçlı.. benim de gördüğüm örnekler genellikle öngörülen kilo kaybının epey üstüne çıktılar (ben dahil) acaba başka bir çakışma mı yaratıyor ??

yayınevinde ne iş yapıyorsun nesli
kazen'in uyarısından sonra çekinerek yazıyorum (rehavete kapıldık belki birazcık.. kusura bakmayın lütfen, kendi adıma özür bile dilerim :)
aliye, editörüm tatlım..

ne güzel...umarım bnde iletişim mezunu olarak ilerde senin gbi başarılı olurum diyorum ve konuyu kapatıyorum

özelden mesaj atacağım

Evet canim eskiden kayinvalidemin pencerisinin önünde vardi taze nanemiz hausmeister kesince eskisi kadar olmuyor..Ya su alman maydanozu na ne demeli kokusu bilem yok..

Sekercim dukan emmi demiski yagli yagsiz her türlü balik tüketebilirsiniz...Ben sadece ton baligini kendi suyunda olandan aliyorum..digerlerinin yag oranina hic bakmiyorum..

Türkiye de eminim kolay bulunuyordur ama Almanya da nane hic satilmiyor..

hatunlar bide lor peyniri deyip geçmeyin.dün markette murat beyin lor peynirinin yağ oranına baktm 14lü bişeydi

kaanlar aldm bnde onunki 2

Bu peynirlerde mubarek murat bey kaanlar

Bende goji aldim yogurdun ve yulafin icine atiyorum orda da güzel sisiyorlar.. lor peyniri quark mi oluyor canim..? Türk marketlerinde ben hic bulamadim..Ben quarki da biraz sulandirip yulaf kepegiyle yiyorum yada tonbalikli salata yapiyorum balsamico ekliyorum iki kasik da quark tavsiye ederim doyurucu oluyor..

leslie ile 5 mil yürüdüm ve arkasından callanetics i yaptım size bi merhaba diyeyim diye geldim. Callanda karın hareketleri dışında pek fazla zorlanmadım baya sevdim hatta kendimi çok rahat hissediyorum şuan günde 2 defa yapmayı düşünüyorum bi sabah bi gece olmak üzere. inşallah hevesim kırılmaz da yapabilirim evde boş boş oturuyorum nasıl olsa biraz işe yarayayım

callanetics türkçesi var mıııııııııııııııııııııı? cvp verdiniz de ben mi kaçırdım acaba kızlar yaaaaaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…