metrobüsten sonra da 10 dk sürüyo aslında.. yani yine yakın yine yakın.. amma işte adı "yaka" olduğundan insanda bi yorgunluk yapıyo peşin peşin.. ben de sultanahmet'e gidip geliyorum arada.. yayınevim orda.. evden çalışıyorum ama yine de gidip çay içmem gerekebiliyo zaman zaman:86:
merhaba arkadaşlar bugün benim dukanda 6. günüm 5 günlük bir atak yaptım ve yalnızca 1 kilo verebildim 65ten 64e düştümatağın en büyük özelliği moral vermesi ama herşeyi harfiyen uygulamama rağmen moralim 0 verilen kilom ise 1 52 kilo olmak istiyorum 1 kilo vermiş olmam normal mi sizce?
Arkadaşlar,
Konu Dukan Diyeti Deneyimleri.. Tabii ki arada özel konu dışı sohbetleriniz olur.Fakat son zamanlarda konu neredeyse geyik bölümüne alınacak bir hal almaya başladı.Sadece diyet ile ilgilenen arkadaşlarımız bu durumdan muzdaripler.
Lütfen biraz daha dikkatli olalım
Güzel paylaşımlar dilerim
spor ve yürüyüş yaptnmı?
kızlar selam ,
şimciiik benim anlayamadığım bişey var.dün tartıda 80.8 idim reglim başlamıştı,onun da şişliği vardı.
bugün regl 3.günüm ama sabah tartıldığımda 79.4 gördüm,tartı mı bozuk acaba
yani regl durumunda kilo vermem pek söz konusu olmamalıydı,üstelik 1 günde 1.4 kilo _ görmek mucize olabilir heralde ancak
şöyle bir durum var dün kendi evimde tartılmıştım,bu sabah ise annemlerinkinde tartıldım.belki de tartılar arasında farklılık vardır dimi,yarın sabah kendi evimde tartılıp yine size bildireceğim bakalım nolmuş çok merak ediyorum.ama şunu hissediyorum ki regl bitttiğinde valla başladığı güne oranla kesin _2 kg göreceğim gibi
merhaba arkadaşlar bugün benim dukanda 6. günüm 5 günlük bir atak yaptım ve yalnızca 1 kilo verebildim 65ten 64e düştümatağın en büyük özelliği moral vermesi ama herşeyi harfiyen uygulamama rağmen moralim 0 verilen kilom ise 1 52 kilo olmak istiyorum 1 kilo vermiş olmam normal mi sizce?
adet dönemine denk gelmiş olabilir,vücudunda ödem olabilir...bilmiyorumki:26:
o da değil :) atakta 1 kilo verip daha sonra fazlasıyla veren arkadaşlar var mı? dukanın kitabında da 2-5 arası diyor...çok mu yiyorum diye düşündüm doyana kadar yiyorum kesinlikle yağsız ve şekersiz. önümde bir örnek olsa rahat edicem ama gördüğüm kadarıyla herkes en az 2 kilo vermiş
o da değil :) atakta 1 kilo verip daha sonra fazlasıyla veren arkadaşlar var mı? dukanın kitabında da 2-5 arası diyor...çok mu yiyorum diye düşündüm doyana kadar yiyorum kesinlikle yağsız ve şekersiz. önümde bir örnek olsa rahat edicem ama gördüğüm kadarıyla herkes en az 2 kilo vermiş
kazen'in uyarısından sonra çekinerek yazıyorum (rehavete kapıldık belki birazcık.. kusura bakmayın lütfen, kendi adıma özür bile dilerim :)yayınevinde ne iş yapıyorsun nesli
dukan!ın sitesindeki test sanki atakta verilmesi öngrülen kiloyu minimumda tutuyor gibi.. muhtemelen motivasyon amaçlı.. benim de gördüğüm örnekler genellikle öngörülen kilo kaybının epey üstüne çıktılar (ben dahil) acaba başka bir çakışma mı yaratıyor ??
kazen'in uyarısından sonra çekinerek yazıyorum (rehavete kapıldık belki birazcık.. kusura bakmayın lütfen, kendi adıma özür bile dilerim :)
aliye, editörüm tatlım..
dukan!ın sitesindeki test sanki atakta verilmesi öngrülen kiloyu minimumda tutuyor gibi.. muhtemelen motivasyon amaçlı.. benim de gördüğüm örnekler genellikle öngörülen kilo kaybının epey üstüne çıktılar (ben dahil) acaba başka bir çakışma mı yaratıyor ??
kazen'in uyarısından sonra çekinerek yazıyorum (rehavete kapıldık belki birazcık.. kusura bakmayın lütfen, kendi adıma özür bile dilerim :)
aliye, editörüm tatlım..
tesekkürederim canim
yok yok aliye de bizim iyi bir örnegimizvalla nerelerden nereye yaa tekrar bravooo aliyeecim
ya ne kadar zor dimi burda taze sebze bulmak. hele ki maydanoz nane cok seviyorum ben ama burada cok zor. ancak bahcede yetistirmek lazim ki onu da ben hayatta beceremem.
ben sahsen cok iyiyim
sabah kahvaltim
kiymali yumurta
öglen tavuk köfte vardi buzluktan onu yaptim kefirle birlikte ictim süper süper oldu
akksama da sanirsam közlenmis patlican la kkiymali oturtma gibi yapicam
geçen gün annem balık yapmıştı fırında.vıcık vıcık yağ anne ddim sen buna yağ dökmedin dmi yoo dedi.çipuraydı ama çiftlikmiş o yüzden yağlıdır dedi annem.o sadece yağlı kağıda koyup fırınlamış.nerden alabilirmki yağsız balık
canım ya pazara cıkamasan bıle istisnasız butun marketlerde taze nane goruyorum ben. istanbulda ama. marketlere sende bır bak ıstersen.
croiselle
callanın müşteri temsilcisi gibisin. callan la ilgili bilmediğin bişey varmı merak ettim.:124: dukanın simlaya callanında sana pirim vermesi gerek bencebende yapabılsem
hatunlar bide lor peyniri deyip geçmeyin.dün markette murat beyin lor peynirinin yağ oranına baktm 14lü bişeydi
kaanlar aldm bnde onunki 2
goji berry kullaniyorum ben
aksamlari yesilcayimin icine atiyorum sisyor cok güzel oluyor tadi.
multi vitamin i ssakin ihmal etmeyin ben biraz ara verdim saclarim dökülmeye basladi tekrar kullaniyorum
hertürlü multivitamin olur. Türkiyede hangisini kullaniyorlar bilemyiorum su an
lor peyniri ise ;
bir kilo yogurdu ocakta kaynama noktasina getiriyorsun icine az tuz atabilirsin cok az bir tatli kasigi das sirke atabilirsin
kesiliyor sonra ocakta hic dokunmadan iki saat ssogumasini bekle
sonra lavabonun icinde süzgecin icine temiz tülent koyup 3-4 saat da öyle beklet süzülsün
yada tülbent in agzini baglayip üstteki dolabin kapaginin kulbuna takabilirsin altina da bir tencere ya da kap suyu süzülür iyice
kalip gibi oluyor cok güzel
callanetics türkçesi var mıııııııııııııııııııııı? cvp verdiniz de ben mi kaçırdım acaba kızlar yaaaaaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?