Kizlar dualariniza ihtiyacim var Annem ve Bamam izine gittiler Babam kalp krizi gecirmis sabah sabah bu haberle icim yandi..Ambulansla samsuna özel bir hastaneye gidiyorlarmis.Anjio olacakmis lütfen dua edin..
canım şimdiden çok geçmiş olsun.
ama korkma ve dua et . hastanedelerse ve anjiyoya alacaklarsa durumu iyidir.
bu konuda babamdan dolayı uzman oldum sayılır. inan seni teselli etmek için söylemiyorum ama kalbini serin tutmalısın.
hepimiz dua edelim.
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Günaydın can Dukanlaaarr!!
Bugün çok uykum vaaarrrGözlerim kapanıyooo. Kahve içiyorum da bir etkisi olacağını sanmam. Yine kahvaltı yapamadım ama şimdi kepekle yoğurt yicem. iyice uykum gelmesin de :S Dün hiç bir şey yapamadım Bi tek balkonu yıkadım zaten heralde 45 dakika falan sürdü.. Püff!! Ne pismiş ne pismişşş!! Çamaşır sularıyla yıkadım valla. Onun üstüne spor falan da yapamadım hiiççç Yemek yemeden direk balkona girişmiştim. Sonra kurt gibi acıktım tabi. Balıklar dondurucuda kalmış, çıkardım ama erimedi, yiyemedim Bu arada somon almıştım Migrostan, kilosu 20 TL. İglonun 2 tane küçücük somonuna 20 lira verdikten sonra bu baya iyi geldi. 5'e böldürmüştüm. Dün akşam parça parça ayırdım, bu akşam yicem. Dün yumurta kırdım, hemi de 3 dene. Yidim valla yoğurtla. Öyle geçti akşam yemeği. Sonra sevgili kocacım karşımda dondurmaları götürürken, ben de zero'ya talim ettim. Bugün yine 59 kiloyum. Yarın da böyle olucam heralde. +200'le geçmiş olacak bu hafta da. Zaten takır takır versem, şaşardım.
Akşamları çok sıcak oluyo ya artık. İşten sonra sıcaklardan hal de kalmıyo insanda. Sıcağı da çok severim ama; enerjim gidiyoSabah erken kalkıp yürüyüş mü yapsam diyorum. Ay ne güzel oluuurrr :97: Ama 5 dakka erken kalkıp kahvaltı yapamayan ben, nasıl 1 saat erken kalkıcam kiii Hadi olsun 40 dakika.. Yine de çok erken oluyo.. Puff!
Tebrik ederiiimmmmBen de isteriiimmm!! Hedefime ulaşmışsın hihi
Hindi füme durdurmuyor canım. Polonez var. Yağ oranı %1. İçinde nişasta falan da yok. Yiyebilirsin. Migros'da 1 alana 1 bedava hatta. Ama yine de az değil, 14 küsür lira. Yine de kıyıyorum paraya çok sıkışık değilsem. Baya işe yarıyo çünkü atıştırmalık olarak. Çok açlık hissedersem atıveriyorum ağzıma... Mmmm.. :)) Bugünlerde alamadım ama :S Yoğurt ve süt için de eğer imkanınız varsa Kipa'yı tavsiye ederim. Kipa'nın kendi ürünleri çok uygun. Kipa'da sepetimiz ucuza doluyo ama; kendi markasından alırsak :)Kipa light süt 1,60 lira falan yanlış hatırlamıyorsam. O civarlarda yani. Light yoğurdu da aynı şekilde. Fiyat olarak emin değilim ama; diğerlerinin hepsinden ucuzdu ve tadı da diğerlerinden çok farklı değil yani, gayet güzel
Ay çok üzüldüm bunaaaaİnsanın yiyesi gelmiyo beee!! Oyyyy!! Kıyamaaammm!! Ama kıyıyoomm
Hoşgeldin! Ve bütün yeni arkadaşlar da hoşgeldiBaşarırsın tabiii!!! Sakın bizden ayrılmayın...
Bu arada ben iş için dışarı çıkıyorum, sanırım öğleden sonra gelicem. Sakın benden de ayrılmayın. Reklamlardan sonra devam edeicem:76::76:
dely var ya bu sabah ben de senin gibiyim kuzum.akşam geç döndüm geç yattım falan derken çok uykusuzum ,gözümü zor açıyorum vallahi
balıklarını da bu akşam yersin,ben de bir ara somon alayım da son kez yiyeyim bari.
çok sıcaklar basınca yenmiyor,yağlı bir balık ya ağır geliyor bana.
sıcaklarla birlikte doğru diyosun spor yapmak zorlaştı yada biz miskinleştik ama buna da mecburuz.valla ödüm kopuyor spor yapmazsam lımbır lımbır olursam diye
bu arada yarın istanbul'a gidiyorum veeeee cuma bodruma gitmeyi planlıyorum
ohhhh 2 gün mis gibi yüzerim kilometrelerce valla kimse tutamaz beni,popoyu sıkar bacakları çırparım ahanda sana sporun kralı
bu arada kipada yine kipanın kendi üretimi olan bütçem marka yağsız sütü 1.20'den aldım ben,onun için yine savaş çıkçakmışçasına stok yaptım zaten
Zaten burdan hic birsey yapamiyorum suan yoldalar ama ambulansla bu yönden rahatim biraz.Esimde öyle dedi Allah korusun yeniden gecirse bile gözetim altinda..hemen müdahale edilir.Cok tesekkür ederim rabbim kimseye yasatmasin..
Kizlar dualariniza ihtiyacim var Annem ve Bamam izine gittiler Babam kalp krizi gecirmis sabah sabah bu haberle icim yandi..Ambulansla samsuna özel bir hastaneye gidiyorlarmis.Anjio olacakmis lütfen dua edin..
geçmiş olsun... içini ferah tut canım, iyi haberleri alırsın yakında..Kizlar dualariniza ihtiyacim var Annem ve Bamam izine gittiler Babam kalp krizi gecirmis sabah sabah bu haberle icim yandi..Ambulansla samsuna özel bir hastaneye gidiyorlarmis.Anjio olacakmis lütfen dua edin..
bENDE O SÜTÜ KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM. yOĞURDU DA ÇOK GÜZEL OLUYOR LORU DA...
geçmiş olsun... içini ferah tut canım, iyi haberleri alırsın yakında..
yoğurt ok ve fakat loru yapamadım ipeğim ya
iki kaşık kadar çıkıverdi benimkinden de. normal mi öyleyse :ScANIM,
KAynatırken safa yatıyorsun. Limonu sıkıyorsun 1 kilo ya yarım limon. Öyle taşmasın diye kaynatırkenn sütü kandırman gerekiyor. O garibim yoğurt olacağım sanıyorr. Aaa bi bakmışsın kii havaya bakarkenn kesilme başlıyorrr. ŞŞŞŞ çaktırmıyorsunn. Altını kısıyorsun yazık kurtaracaklar beni sanıyorrr. Bide bakmış kii 1 kasecik kesikkk :)
Birde annene sor istersen nasıl süt kestirilir diyee eminim onunda bir yolu vardır kendine özgüüü :)
.
Herkese günaydın,
İşyerinden arkadaşımın babası da kriz geçirmiş, hastaneye gidiyorum şimdi. Bugün nasıl bir gün. Kendinize iyi bakın kızlar, gelince görüşürüz.
kızlar tekrar günaydın hepinizee,
bu sabah tartıya çıktım ve dünkü şokun üstüne bu sabahh 79.00'dummm
Allahım yaa 70'li kilo görmeyeli ne kadar olmuştur onu bile hatırlamıyorum vallahiii.
hem de küsüratsız yahu tam 79,yani utanmasam yarın 78'li bişeyler bile görebilirim heheheh
iki kaşık kadar çıkıverdi benimkinden de. normal mi öyleyse :S
bi de karıştırıyoru dimi kuzu tutmasın deyü
süpermiş canım dasrısı bizlere inşallah:))) dün akşamdan hiç bahsetmedin naptın ne ettin bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?