Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar dualariniza ihtiyacim var Annem ve Bamam izine gittiler Babam kalp krizi gecirmis sabah sabah bu haberle icim yandi..Ambulansla samsuna özel bir hastaneye gidiyorlarmis.Anjio olacakmis lütfen dua edin..

canım şimdiden çok geçmiş olsun.
ama korkma ve dua et . hastanedelerse ve anjiyoya alacaklarsa durumu iyidir.
bu konuda babamdan dolayı uzman oldum sayılır. inan seni teselli etmek için söylemiyorum ama kalbini serin tutmalısın.
hepimiz dua edelim.
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Zaten burdan hic birsey yapamiyorum suan yoldalar ama ambulansla bu yönden rahatim biraz.Esimde öyle dedi Allah korusun yeniden gecirse bile gözetim altinda..hemen müdahale edilir.Cok tesekkür ederim rabbim kimseye yasatmasin..

dely var ya bu sabah ben de senin gibiyim kuzum.akşam geç döndüm geç yattım falan derken çok uykusuzum ,gözümü zor açıyorum vallahi
balıklarını da bu akşam yersin,ben de bir ara somon alayım da son kez yiyeyim bari.
çok sıcaklar basınca yenmiyor,yağlı bir balık ya ağır geliyor bana.
sıcaklarla birlikte doğru diyosun spor yapmak zorlaştı yada biz miskinleştik ama buna da mecburuz.valla ödüm kopuyor spor yapmazsam lımbır lımbır olursam diye
bu arada yarın istanbul'a gidiyorum veeeee cuma bodruma gitmeyi planlıyorum
ohhhh 2 gün mis gibi yüzerim kilometrelerce valla kimse tutamaz beni,popoyu sıkar bacakları çırparım ahanda sana sporun kralı
bu arada kipada yine kipanın kendi üretimi olan bütçem marka yağsız sütü 1.20'den aldım ben,onun için yine savaş çıkçakmışçasına stok yaptım zaten

sevgili dukancanlar, dün yoğurttu peynirdi derken herşeyi birbirine karıştıran olarak bu karışıklığa bir son vermeyi ödev bildim tabii

aşağıda light süt ürünlerine ait değerleri vermeye çalışacağım.

% Protein - Karbonhidrat - Yağ
Sütaş Peynir 25 - 5,5 - 7

Pınar Peynir 14,5 - 4,6 - 8,6

Yörsan Peynir 20 - 0,6 - 10

Migros Peynir 18,7 - 1,9 - 4,3

Sütaş Süt 4 - 6,5 - 1,4

Sek Süt 3,1 - 4,5 - 0,15

Pınar Ex.Süt 3,3 - 5 - 0,1

Yoğurtları da yazacağım ama sonra galiba:) md geldi

Son düzenleme:

bENDE O SÜTÜ KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM. yOĞURDU DA ÇOK GÜZEL OLUYOR LORU DA...

Zaten burdan hic birsey yapamiyorum suan yoldalar ama ambulansla bu yönden rahatim biraz.Esimde öyle dedi Allah korusun yeniden gecirse bile gözetim altinda..hemen müdahale edilir.Cok tesekkür ederim rabbim kimseye yasatmasin..

çok geçmiş olsun, allah anamıza babamıza sağlıklı uzun ömür versin.İyi düşün aklına olumsuzluk getirme işallah çok çabuk iyileşir baban.dua ediyorum bende

Kizlar dualariniza ihtiyacim var Annem ve Bamam izine gittiler Babam kalp krizi gecirmis sabah sabah bu haberle icim yandi..Ambulansla samsuna özel bir hastaneye gidiyorlarmis.Anjio olacakmis lütfen dua edin..

Canım çook çook geçmiş olsuuun.İçini ferah tutmaya çalış,dualarımız seninle.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız..

kızlar yazılarınızı takip ederken bir arkadaşımız balıktan bahsetmişti, bende üç gün balık tüketim, tabi sebze günüme uygun peynir yumurta süt ve kepeğimi kullandım, sporumu yaptım ama balığı ana öğün olarak tükettim ve 69 iken kilom yakşakı dördüncü gün 67 ye düştüm kilo vermesi duranlar mutlaka deneyin derim, saf proteine dönmekten hem daha zevkli hemde bence daha sağlıklı.Yaşadığım yer mardin olunca balık bulmak çeşit olarak kolay değil ancak alabalık yetişitiriciliği yapılıyor burda taze alıp dolaba on tane koyduk, daha beş tanesi duruyor.Gerçekten tam artık kilo veremiyorum diyordum, tavsiye ediyorum.

geçmiş olsun... içini ferah tut canım, iyi haberleri alırsın yakında..
bENDE O SÜTÜ KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM. yOĞURDU DA ÇOK GÜZEL OLUYOR LORU DA...

yoğurt ok ve fakat loru yapamadım ipeğim ya

geçmiş olsun... içini ferah tut canım, iyi haberleri alırsın yakında..

yoğurt ok ve fakat loru yapamadım ipeğim ya

cANIM,
KAynatırken safa yatıyorsun. Limonu sıkıyorsun 1 kilo ya yarım limon. Öyle taşmasın diye kaynatırkenn sütü kandırman gerekiyor. O garibim yoğurt olacağım sanıyorr. Aaa bi bakmışsın kii havaya bakarkenn kesilme başlıyorrr. ŞŞŞŞ çaktırmıyorsunn. Altını kısıyorsun yazık kurtaracaklar beni sanıyorrr. Bide bakmış kii 1 kasecik kesikkk :)

Birde annene sor istersen nasıl süt kestirilir diyee eminim onunda bir yolu vardır kendine özgüüü :)

.

Günaydın dukancılaarr,

Günlerdir deli gibi yedikten sonra bi süre tartılmıcam demiştim kendi kendime ama dayanamadım tartıldım. Ben +2 3 kilo görürüm diye beklerken bir günlük atak sonrası gördüğüm kilo günler önceki kilomdan sadece 800gr fazla çıktı. Nasıl mutlu oldum anlatamam yaa şimdi güzel bi atak evresi ve sonrasında dikkat edeceğim bi seyir evresinden sonra şu kalan 3 kilomdan kurtulmayı hedefliyorum. İnşallah gitcek bütün kilolaaar

Dukan! sen çok yaşa e mi

iki kaşık kadar çıkıverdi benimkinden de. normal mi öyleyse :S

bi de karıştırıyoru dimi kuzu tutmasın deyü

Canım, çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin, ama krizi atlatmış anjiyo yapılacak, merak etme. Dualarım sizinle.

Herkese günaydın,

İşyerinden arkadaşımın babası da kriz geçirmiş, hastaneye gidiyorum şimdi. Bugün nasıl bir gün. Kendinize iyi bakın kızlar, gelince görüşürüz.

kızlar tekrar günaydın hepinizee,
bu sabah tartıya çıktım ve dünkü şokun üstüne bu sabahh 79.00'dummm
Allahım yaa 70'li kilo görmeyeli ne kadar olmuştur onu bile hatırlamıyorum vallahiii.
hem de küsüratsız yahu tam 79,yani utanmasam yarın 78'li bişeyler bile görebilirim heheheh

Herkese günaydın,

İşyerinden arkadaşımın babası da kriz geçirmiş, hastaneye gidiyorum şimdi. Bugün nasıl bir gün. Kendinize iyi bakın kızlar, gelince görüşürüz.

geçmiş olsun canım,umarım onun da iyi haberleri gelir.
Allah her hastaya acil şifalar versin...

süpermiş canım dasrısı bizlere inşallah:))) dün akşamdan hiç bahsetmedin naptın ne ettin bakalım:)

süpermiş canım dasrısı bizlere inşallah:))) dün akşamdan hiç bahsetmedin naptın ne ettin bakalım:)

dün işi çıkışı anneme gittim,bu da saat 19:30'da beni annemden aldı.
zaten daha almaya gelmeden önce anlamsız bir şekilde mesajlaşarak gerildik.
neyse sonra aldı beni,ilk yemeğe çıktığımız yere götürdü.deniz kenarı falan hava süperdi,gün batımı vs.
ama gelin görün ki bizim havamız pek güzel değildi.yoruyor bu çocuk beni yaa,enerjimi çekiyor
neyse uzunca bir süre böyle devam ettikten sonra toparladık biraz.ikimiz de eskisiden olduğu gibi neşeli,keyifli falan sohbet ettik.
benden bir cevap bekliyor,neyim ben senin için,biz neyiz deyip duruyor ama ben bu soruya cevap vermeye hazır değilim
insanı çileden çıkarmadığı sürece herşey güzel ama gelin görün ki o durumlarda onu denize atıp boğasım falan geliyor
zaman herşeyin ilacı bence.zaten yarın ist,h.sonu bodrum derken görüşemeyiz haftaya kadar.
diyorum ki ikimizde öbür c.tesiye kadar takkeleri önümüze alıp düşünelim taşınalım sonra da c.tesi oturup kozlarımızı paylaşalım bakalım
ne yediğimize gelirsek ayıptır söylemesi ızgara levrek,deniz börülcesi yoğurtlu semizotu ve zerooo.ayyy yazık yahu bana alkol yasak diye o da içmedi hemen de yelkenlerim suya gömülüverirrrr

Merhabalar:) Dukan ile ablam 3,5 ay içinde 24 kilo verdi. işin ilginç olan kısmı kitabı alıp ablama tanıtan ben daha başlayamadım bile Hadi bakalım bismillah deyip yarından itibaren başlayıp amaçladığım kiloya inebilecekmiyim, desteklerinizi bekliyorum heee Atakta yenilecek değişik alternatifleri olanlar varsa ltfn. paylaşsınlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…