çok teşşekkür ederim cevabın için 8 kilo vermem gerekiyor 10 da versem çok çok iyi olur 5 gün atak yaptım 2 k,lo verdim ve günlük spor en az 30 dk. ramazana kadar 5 kilo gider inş
Çok fazla kilon yok canım senin, seyirle devam edebilirsin bence ya da 2 gün protein ağırlıklı ye, sonra devam et. Ama kaçamak yok ha, hergün sorarım kurtulamazsın benden :))
Evet Nesli, en sonunda kırdım belini 67' nin. :) Hepimiz dilerim en kısa sürede istediğimiz kilolara çok yorulmadan ulaşırız.
Gözün aydın canım, az kalmış zaten inşallah kısa sürede biter kilocuklar.
3,5 ayda 24 kilo muuuu!!! :S:S:SHay maşallaaahhh!!! Darısı başıma diyemicem, ben 3 ayda 10 kilo veremedim :S :) Darısı başınıza
1 adım kaldı tünelden çıkmanaaaaa
Ne güzel verdiiinnnHem de sporsuuzzz. Vayyy!!! Benim daha var güçlendirmeme yaaa!! Ömür boyu seyirciyim ben sanırım.. Neyse alışırım :100::76::76:
Ay nerdeeeeeBen 'seyir'ciyim arkadaşlar.. Hem sizi seyreden olarak, hem de diyette seyreden Gidin siz, beni düşünmeyin... Yavriiii yavri yavriiiiii ( :ağıt yakan smiley koyuyorum buraya da) lillililiiiiiii !!
Hahahaha Durup durup saydırıyosun kıza hahahah Geçen gün Ekim'in dediği gibi "su vereydi iyiydi" "atmayaydı iyiydi" haahhaha
Canım benim, ömür boyu seyircisin ha, ağıt yakana da bayıldım :))) Ben okudum üfledim şimdi inat etmeyecekler :))
Valla ne güzel dimi, çöpe atmayaydı iyiydi.
olsun canım benim,bir kaç gün sonra geçeceksin sonuçta dimii amaa,o zaman yersin
yok be kuzum senin dediğin gibi ben de sevgi falan da kalmadı sanırım.bazen yokluyorum kendimi acaba seviyor muyum diye,sonra düşünüyorum neyini seviyorumdur diye yok anam bişey bulamıyorum
bitmiş tükenmiş bende zaten.yoksa seviyor olsam yada değeceğini bilsem zaten 1 dk bile düşünmezdim
evet kuzum inşallah hepbirlikte geçmek nasip olur,bak şimdi daha da gaza geldim,size yetişmek için deli gibi çalışıcam.
inşallah h.sonu bodruma gidebiliirsem ordan kos'a rodos'a kadar falan yüzüp geri dönmek suretiyle vericem hemen 3.3 kilomu
sorma yaa resmen dolmamın çöpe gittiği günkü durumu yaşadım az önce gamzeye yazarken,katil olma sebebi olabilirdi,ilk dolmalarımdı onlar
ayy kuzuuum valla neredeyse seninle aynı kilom kaldı hedefime
adam olmaz tabi canım,zaten biz rolleri değiştirdik o kız görevi üstleniyor ben erkek
Canım benim, sen çabucak geçersin güçlendirmeye inşallah bakalım bu kadar spor yapabilsem keşke.
Fıstığım aklıma gelmişken söyleyim geçiştirdim sanma valla izindeyken ve haftasonu günde ortalama 1,5 saat yürüyüşümü yaptım.
O çocuğu da gönder gitsin yaaa, fıstık gibisin maşallah, kıymetini bilenler çıkacak karşına, yol ver gitsin.
Ayyy!!! Arkadaşının babasına da geçmiş olsun canım. Sağlığına kavuşur inşallah..!
ay dely çok güldüm yaa,atmayaydı iyidi , tavaylann
Saol.....................
...........
Canım benim, ömür boyu seyircisin ha, ağıt yakana da bayıldım :))) Ben okudum üfledim şimdi inat etmeyecekler :))
Valla ne güzel dimi, çöpe atmayaydı iyiydi.
Sağol canım, gittik hastaneye, şimdi anjiyo yapılacakmış, Allah hasta olan herkese şifa versin inşallah.
Valla o tünelin başında bekliyorum, inşallah 25 Haziran da geçmek istiyorum. Bana dukan amcam 81 gün demiş, şimdi hesapladım 79. günümmüş :)) 2 gün sonra geçmem gerekiyor ama geçemem, neyse kendime hastalık torpili yapayım 1 hafta.
realdeyim stop splenda nın kilosu 170 tl stop..oha mıdır değil midir stop.. Balıklar indirimde stop.. Öpüyom virgül
Ben de sana çok güldüm amaaa... Her dolma yiyişinde, hatta adını duyduğunda aklına gelir artık Artık bunun geyiğini yapar yapar dururum ben Atmayaydı hahah
SaolGitsinler arttııııkkkk!!! Şu son kilolar da gideydi iyiydi..
Bi de atmayaydı... hahaha
Benim bile aklıma geldi ki medesacım ne yapsın, kızı görsek hepimiz üstüne atlarız neye uğradığını şaşırır.
İlk izlediğimde her gün arkadaşlara, su vereydi iyiydi, yapaydı iyiydi dedim durdum epey bir döndü ofiste, yine aklıma geldi bak :))
Hemen gideydi iyiydi
Heralde kızııımmmm!!!Tam dayaklık!!
Ay benim de öyle oldu şimdiHayır şimdi millete geyiğini yapcam ama anlamıcaklar.. Bi de açıklama yap falan.. Uzun sürecek, tadı da kaçacak.. Onlar da bileydi, iyiydi :76::76:
Çok tatlısın, belki şımarıklık gibi geliyor size ama sona yaklaştıkça daha sabırsızlanıyor insan. Bir de bu hafta hasta olmasaydım Love01 e yetişecektim ama olmadı, olsun, geç olsun, güç olmasın.
Darısı en kısa sürede sizin başınıza inşallah.Zaten buradayız biz.
insanlar iyi olabilir tatlım ama her iyi insan doğru insan olmayabiliyor.ya bu çocuk bana yanlış bişey yaptığı için ayrılmadık biz.ama şöyle bir durum var ki 35 yaşında ama çocuk gibi.nasıl diyim mesela evde ne bileyim çocuk gibi yere yatıp tv seyrediyor sonraaaa ne bileyim işte tartışsak bişey olsa anaaaa hüngür hüngür ağlıyor,sonra çok anneci yani ne zaman dışarı çıksak illaa annesiyle ilgili bir mevzu geçiyor.sonraaaaa karşısındakine hissetirebilecek kadar cimri tarafları var.yani hepimiz yeri gelir bişeyler hesap ederiz ama karşındakine çaktırmazsın yani.aramızda bir gerginlik olsa kız gibi uzatıyor da uzatıyor.hani normalde biz kapris yaparız falan da erkek olan kişi daha olgunlukla karşılar ya bizde tam tersi bu uzatıyor da uzatıyor,nazlanıyor ohooo işim yoksa ben alttan alayım aman paşamın gönlünü yapayım.yani herşey bir tarafa evlilik sorumluluğu taşıyabilecek bir insan değil,hele benim çocuğuma baba olabilecek biri hiç değil kaldı ki kendisi hala çocuk.yani ben sanırım daha olgun,aklı başında,bir erkeğe yakışır ağırlıkta olan,bir ortama girdiğinde beni taşıyabilecek,çok daha özgüvenli bir insanla olmalıyım.ama kalıbına baksanız da aslan gibi kalıplı çocuk yani.nasıl diyim karpuzz gibi yaa dışardan baktın mı dolgun dolu dolu duruyor içini açtın mı anaaaa kelek çıkıyor
yine de kimseyi kırmak üzmek istemiyorum.biraz düşünüp oturur konuşuruz ama şunu biliyorum ki hadi devam edelim desek de çok çok yazı geçiririz yine sonu falan olmaz,neyse hayırlısı bakalım
çok haklısın canım yaa,o da kötü bir insan değil sonuçta ama özümüzde çok farklı insanlarız.
ilk zamanlar ayyy bana çook benziyor herşeyiyle diyordum şimdi bakınca ise ne kadar farklıymışız diyorum
aşkın gözü gerçekten körmüş neyseki erken kendime geldim
amaaaannn sebze gününde yapıverirsin dukan usulu yiyiverirsin dukan usulubugün misafirler var tıklım tıklım ev. Yemekte ise dayanmakta çok zorluk çektiği bir şey var yaprak sarmasıkendi ellerimle yaptım ama bi tanesine bile dokunmadım nasıl içim gitti anlatamam. annem de üstüme geliyor ye bi tane bişi olmaz diye. kaçtım ordan odama hapsettim kendimi.
mmmMMMMMMmmmmmMMMMMmmmmbırakmam canım merak etme ben cuma ya geçmek istiyorum artık umarım cuma sabahı 59 u görürüm göremezsem bende pazartesi kesin geçiçem merak etme hatta şimdiden planlıyorum ilk 2 günümü
sabah normal kahvaltımı yapıcam her zamanki gibi
öğlen yemeğimide yiyicem
saat 4 gibi kaşarlı bir tost yapıcam çok özledim ( 2 dilim buğday ekmeği ve 40 gr kaşarla)
akşam yemeğimide yiyicem normal olarak
yemekten sonra da 1 porsiyon meyvemi yemeyi düşünüyorum ( 3 çilek 2 erik 1 yeni dünya)( hepsi bir porsiyon eder)
bu arada her günümüz artık sebze protein olacak ben öyle okuduğumu hatırlıyorum kitabım evde kaldı doğrumuyum sen bir bakıversene kitaptan :) cuma geçersem yanlış olmasın yanil ilk 2 günümü böyle planladım
3. güne nişastalı gıda eklicem 5. güne ödül yemeği 6. gün sırf protein günü sen nasıl düşünüyorsun
Çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin inşallah!!!
amiin
Migros peynir görmedim ben yaa:44: Alla alaa. Ben tahsildaroğlu'nun light peynirini alıyorum. Yağ oranı %6, çok az değl ne yazık ki. Ama yağı en az oydu Migros'da ve Kipa'da. Tadı da baya güzel. Migros marka ariyim bari.
bütün migroslarda var canım, ilk anda biz de görememiştik de sonradan bulduk. lightına dikkat et.
yok öyle kenardan seyirci3,5 ayda 24 kilo muuuu!!! :S:S:SHay maşallaaahhh!!! Darısı başıma diyemicem, ben 3 ayda 10 kilo veremedim :S :) Darısı başınıza
amin ve gerçekten maşallah
Ne güzel verdiiinnnHem de sporsuuzzz. Vayyy!!! Benim daha var güçlendirmeme yaaa!! Ömür boyu seyirciyim ben sanırım.. Neyse alışırım :100::76::76:
Ay nerdeeeeeBen 'seyir'ciyim arkadaşlar.. Hem sizi seyreden olarak, hem de diyette seyreden Gidin siz, beni düşünmeyin... Yavriiii yavri yavriiiiii ( :ağıt yakan smiley koyuyorum buraya da) lillililiiiiiii !!
Hahahaha Durup durup saydırıyosun kıza hahahah Geçen gün Ekim'in dediği gibi "su vereydi iyiydi" "atmayaydı iyiydi" haahhaha
çok çok geçmiş olsun, daha da iyi olacak. iyi düşününce iyi olur, derlerSağol canım, gittik hastaneye, şimdi anjiyo yapılacakmış, Allah hasta olan herkese şifa versin inşallah.
Valla o tünelin başında bekliyorum, inşallah 25 Haziran da geçmek istiyorum. Bana dukan amcam 81 gün demiş, şimdi hesapladım 79. günümmüş :)) 2 gün sonra geçmem gerekiyor ama geçemem, neyse kendime hastalık torpili yapayım 1 hafta.
ahahahhahahahha fiyat iyi mi bilmiyorum ama aklınla bin yaşa, canlı bağlantı KKrealdeyim stop splenda nın kilosu 170 tl stop..oha mıdır değil midir stop.. Balıklar indirimde stop.. Öpüyom virgül
yok valla hiç de şımarıklık gelmiyor, ben daha bile çoşkulu olurdum sanırım, yemeklerin tadını çıkar gerisi önemsiz artık:)
çok çok geçmiş olsun, daha da iyi olacak. iyi düşününce iyi olur, derler
Kizlar dualariniza ihtiyacim var Annem ve Bamam izine gittiler Babam kalp krizi gecirmis sabah sabah bu haberle icim yandi..Ambulansla samsuna özel bir hastaneye gidiyorlarmis.Anjio olacakmis lütfen dua edin..
arkadaşlar bugün kötü bir güne uyandım mutsuzum...anneciğim dün akşam düşmüş kalçası kırılmış ameliyat oldu nolur dua edin migrenim tuttu diyet gitti hastanede olamıyo kısaca üzgünümmm çokkkk annem benimmmm yaaaa
Ben de sana çok güldüm amaaa... Her dolma yiyişinde, hatta adını duyduğunda aklına gelir artık Artık bunun geyiğini yapar yapar dururum ben Atmayaydı hahah
SaolGitsinler arttııııkkkk!!! Şu son kilolar da gideydi iyiydi..
Bi de atmayaydı... hahaha
arkadaşlar bugün kötü bir güne uyandım mutsuzum...anneciğim dün akşam düşmüş kalçası kırılmış ameliyat oldu nolur dua edin migrenim tuttu diyet gitti hastanede olamıyo kısaca üzgünümmm çokkkk annem benimmmm yaaaa
Sağol canım benim, az kaldı bakalım. Darısı en kısa zamanda sizlere inşallah.
Ama burada olacağım ben, 1 ay diyete başlamadan izledim, 1 ay da üye olmadan dışarıdan takip ettim ve sonra geldim, 2 aya yakın da topikteyim ve çok alıştım. Burada çok güzel bir kenetlenme oluştu, hiçbirinizi görmesem de özlüyorum, merak ediyorum, diyet tamamen bitince de gelir miyim acaba
çok geçmiş olsun, allah anamıza babamıza sağlıklı uzun ömür versin.İyi düşün aklına olumsuzluk getirme işallah çok çabuk iyileşir baban.dua ediyorum bende
Canım çook çook geçmiş olsuuun.İçini ferah tutmaya çalış,dualarımız seninle.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız..
geçmiş olsun... içini ferah tut canım, iyi haberleri alırsın yakında..
yoğurt ok ve fakat loru yapamadım ipeğim ya
Canım, çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin, ama krizi atlatmış anjiyo yapılacak, merak etme. Dualarım sizinle.
Herkese günaydın,
İşyerinden arkadaşımın babası da kriz geçirmiş, hastaneye gidiyorum şimdi. Bugün nasıl bir gün. Kendinize iyi bakın kızlar, gelince görüşürüz.
cok cok geçmiş olsun yasena..Allah tez vakitte şifa versin.
çok geçmiş olsun.dua edicem canım.
kızlar bugün gecen ay defactodan aldıgım bi şort wardı,,onu giydim ilk kez..38 bedendi aldıgımda ama sımdı ustüme bol oluor..we korkmadan small beden beyaz t-shirt giydiğimi görmek seneler sonra,,beni çok mutlu etti.bugün ilk kez kendimi aynada begendimmm..bu fotoları özellikle yeni gelen arkadaslar için paylaşıorum,,bende yapabilir miyim demeyin,,uydugunuz sürece emin olun hepiniz vereceksiniz..ben ilk basladıgımda 5 kilo bile hayaldi benim için..yaklasık 3 ay oldu,,bende bittim tabi bu sürede cunku aksamdan sonra ewe gidip çeşit çeşit tarif deneyecek waktim olmuyor,,o nedenle hep düz tavuk,balık ile beslendim.kırmızı etide ztn diyetten öncede cok fazla tuketmeyen biri oldugum için nerdeyse 2 ay tawuk ile beslendim diebilirim.lezzet duygum yok oldu ama şu gördüğüm sonuca değer,,sonucta ömür boyu sürecek bişi deil..ayrıca çeşitlendirmeye zamanı olanlar için hiçte kolay bıkkınlık geleceğini sanmıorum..haftaya çok şükür artk güclendirmeye geçiorumda,,rahata eriorumyılmayın we umudunuzu kaybetmeyin,,hepiniz incecik olacaksınız göreceksiniz..buda önce we sonram
Eki Görüntüle 443458 Eki Görüntüle 443457 Eki Görüntüle 443456 Eki Görüntüle 443455 Eki Görüntüle 443454 Eki Görüntüle 443453 Eki Görüntüle 443452 Eki Görüntüle 443451 sırasıyla kilolarım ilk fotoda tam net bilmiorum ama dukana basladıgımda (65,6 ile başladım) ondan bikaç kilo daha fazlaydım,,ikinci fotoda 58,5,üçüncüde 57 küsürdü sanırım we son fotoda ise 54,8 kg..inşş pazara kdr 54.e inerek geçerim güçlendirmeye..hepinize bol eksilerr
Yasena çok geçmiş olsun. Korkma sakın, aynı süreci yaşadık bizde babamla ilgili olarak. Anjiyo sonrası gerekli müdahale yapılır. Babam için by pass dediler, yapıldı. Şeker hastası olmasına rağmen çabuk iyileşti. Babana da acil şifalar diliyorum.
yasena çok geçmiş olsun canım benim babamda 2 yıl önce geçirmişti stent taktılar by pass dediler olmadı bizimki şker hastasıydı korktu allaha çok şükür maşallah iyi şimdi artık kalp konusunda tıp çok ilerde üzülme canım
canım benim allah şifa versin bende aynı durumdayım çok üzgünüm annem kalçasını kırmışş ameliyat oldu canım benim ben üzülmeyim diye iyiyim ben diyo hiç kötüyüm demez...allah yokluklarını göstermesinkimseye..
aferim kuzum çok güzel yürümüşsün,en güzel spor yürüyüş
valla inşallah dediğin gibi olur da bir an evvel çıkar beyaz atlı prensim kaşıma
Çok sevindim canım!!Kizlar babam anjio oldu cok sükür iyi gecti..Babam da seker hastasi kalp sorunu hic yoktu birden böyle olunca cok korktuk.Erkek kardesim annem yanliz kalmasin diye bugün Türkiye ye uctu.Allah kimseye yasatmasin..Doktor sansin varmis damarlar anjio ile acildi demis..Cok sükür yarabbim..
Kizlar babam anjio oldu cok sükür iyi gecti..Babam da seker hastasi kalp sorunu hic yoktu birden böyle olunca cok korktuk.Erkek kardesim annem yanliz kalmasin diye bugün Türkiye ye uctu.Allah kimseye yasatmasin..Doktor sansin varmis damarlar anjio ile acildi demis..Cok sükür yarabbim..
Cok tesekkür ederim sagolasin...:)
Sagol canim cok tesekkür ederim..:)
Sagol canim tesekkür ederim..
Sagol canim Allah raziolsun..:)
Rabbim acil sifasini versin insallah arkadasinizada cok gecmis olsun..:)
Sagol cok tesekkür ederim...:)
Cok tesekkür ederim canim sagol..:)
Fistikkk süpersinnnn süper darisi basimiza insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?