Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayyy!!! Arkadaşının babasına da geçmiş olsun canım. Sağlığına kavuşur inşallah..!

Sağol canım, gittik hastaneye, şimdi anjiyo yapılacakmış, Allah hasta olan herkese şifa versin inşallah.

1 adım kaldı tünelden çıkmanaaaaa

Valla o tünelin başında bekliyorum, inşallah 25 Haziran da geçmek istiyorum. Bana dukan amcam 81 gün demiş, şimdi hesapladım 79. günümmüş :)) 2 gün sonra geçmem gerekiyor ama geçemem, neyse kendime hastalık torpili yapayım 1 hafta.

ay dely çok güldüm yaa,atmayaydı iyidi , tavaylann

Ben de sana çok güldüm amaaa... Her dolma yiyişinde, hatta adını duyduğunda aklına gelir artık Artık bunun geyiğini yapar yapar dururum ben Atmayaydı hahah

.....................
...........
Canım benim, ömür boyu seyircisin ha, ağıt yakana da bayıldım :))) Ben okudum üfledim şimdi inat etmeyecekler :))

Valla ne güzel dimi, çöpe atmayaydı iyiydi.
Saol Gitsinler arttııııkkkk!!! Şu son kilolar da gideydi iyiydi..
Bi de atmayaydı... hahaha

realdeyim stop splenda nın kilosu 170 tl stop..oha mıdır değil midir stop.. Balıklar indirimde stop.. Öpüyom virgül

Geçmiş olsun..

Bana Mayıs sonu geçiceksin demişti Haziran bitecek nerdeyse... Zaten bi veremiyim, yedim oniiiii!!! Hahaha Diyete uygun olur mu acaba :76::76:

realdeyim stop splenda nın kilosu 170 tl stop..oha mıdır değil midir stop.. Balıklar indirimde stop.. Öpüyom virgül
Çok komik yaaa!! Ajan mı olsun sen hihihihih Splenda Real'de var mı yaaa, stop! Ben Resl'e gidemiyom stop!! Anaaa, internetten sipariş verdiydim stop!! Nerde kaldı benim splendam stoooopppp!!! :84:

Benim bile aklıma geldi ki medesacım ne yapsın, kızı görsek hepimiz üstüne atlarız neye uğradığını şaşırır.

İlk izlediğimde her gün arkadaşlara, su vereydi iyiydi, yapaydı iyiydi dedim durdum epey bir döndü ofiste, yine aklıma geldi bak :))

Hemen gideydi iyiydi

Heralde kızııımmmm!!! Tam dayaklık!!

Ay benim de öyle oldu şimdi Hayır şimdi millete geyiğini yapcam ama anlamıcaklar.. Bi de açıklama yap falan.. Uzun sürecek, tadı da kaçacak.. Onlar da bileydi, iyiydi :76::76:

Valla canım aynen öyle :))

Bileydi iyiydi

yok valla hiç de şımarıklık gelmiyor, ben daha bile çoşkulu olurdum sanırım, yemeklerin tadını çıkar gerisi önemsiz artık:)

insanlar iyi olabilir tatlım ama her iyi insan doğru insan olmayabiliyor.
ve gerçekten seni hem biraradayken hem de sosyal ortamlarınızda taşıyabilecek olgunlukta bir eş seçmeye özen göster lütfen.
yani ben ettim sen etme demek istiyorum.
kimse seğişmiyor, kimse olduğundan daha fazlası olamıyor. nacizane ricam olacak; lütfen bunu dikkate al.

amaaaannn sebze gününde yapıverirsin dukan usulu yiyiverirsin dukan usulu
tadını kaçırmaya bile değmez
kocaman aferim sana

mmmMMMMMMmmmmmMMMMMmmmm
dukan amca perşembe protein olursa iyi olur diyordu bir de ödül öğününün ertesi günü dikkat etmeli, diye hatırlıyorum.
ohh ohh düşüncesinin tadı bile insanın damağını şenlendiriyor

yok öyle kenardan seyirci

çok çok geçmiş olsun, daha da iyi olacak. iyi düşününce iyi olur, derler

ahahahhahahahha fiyat iyi mi bilmiyorum ama aklınla bin yaşa, canlı bağlantı KK

Kızlar ya, hani ben ağır, tembel fırınımda çok kabarmayan bir dukan ekmeği yaptım ya ilk defa, işte o ekmeğim aslında çok güzel olmuştu ama ben onu fırında bıraktığım için e tabi bir de içi birazcık ağır kaldığı için bu sabh baktım da söylemesi ayıp elime yapışmaya başladı, kısaca bozulmuş :18::18:

Yapınca hemen dolaba koymak lazımdı sanırsam ama ben unuttum. Aklınızda olsun siz dışarda bekletmeyin.

arkadaşlar bugün kötü bir güne uyandım mutsuzum...anneciğim dün akşam düşmüş kalçası kırılmış ameliyat oldu nolur dua edin migrenim tuttu diyet gitti hastanede olamıyo kısaca üzgünümmm çokkkk annem benimmmm yaaaa

Sağol canım benim, az kaldı bakalım. Darısı en kısa zamanda sizlere inşallah.

Ama burada olacağım ben, 1 ay diyete başlamadan izledim, 1 ay da üye olmadan dışarıdan takip ettim ve sonra geldim, 2 aya yakın da topikteyim ve çok alıştım. Burada çok güzel bir kenetlenme oluştu, hiçbirinizi görmesem de özlüyorum, merak ediyorum, diyet tamamen bitince de gelir miyim acaba

Kizlar dualariniza ihtiyacim var Annem ve Bamam izine gittiler Babam kalp krizi gecirmis sabah sabah bu haberle icim yandi..Ambulansla samsuna özel bir hastaneye gidiyorlarmis.Anjio olacakmis lütfen dua edin..

canım benim allah şifa versin bende aynı durumdayım çok üzgünüm annem kalçasını kırmışş ameliyat oldu canım benim ben üzülmeyim diye iyiyim ben diyo hiç kötüyüm demez...allah yokluklarını göstermesinkimseye..

Canım benim çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Olsun canım diyet önemli değil , sağlık herşeyden önemli, inşallah anneciğin bir an önce çıkar hastaneden de sen de düzenini yeniden kurarsın.

Canım benim, ömür boyu seyircisin ha, ağıt yakana da bayıldım :))) Ben okudum üfledim şimdi inat etmeyecekler :))

Valla ne güzel dimi, çöpe atmayaydı iyiydi.

Canım benim, sen çabucak geçersin güçlendirmeye inşallah bakalım bu kadar spor yapabilsem keşke.

Fıstığım aklıma gelmişken söyleyim geçiştirdim sanma valla izindeyken ve haftasonu günde ortalama 1,5 saat yürüyüşümü yaptım.

O çocuğu da gönder gitsin yaaa, fıstık gibisin maşallah, kıymetini bilenler çıkacak karşına, yol ver gitsin. [/QUOTE]

aferim kuzum çok güzel yürümüşsün,en güzel spor yürüyüş
valla inşallah dediğin gibi olur da bir an evvel çıkar beyaz atlı prensim kaşıma

çılgın arkadaşım yaaa,akşam akşam yüzümü güldürdün vallahi

canım çok ama çok geçmiş olsun,nasıl bir gün ya bugün herkesin üstüste geldi.Allah herkese acil şifalar versin.Anneciğin de umarım hemen iyileşir.Diyete falan kafa yorma sen.Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

ayy ekim valla ben de diyet bitcek de burdan ayrılmak zorunda kalıcam diye çok korkuyorum,ne biçim tuhaf bir psikoloji oluştu yahuu

Kizlar babam anjio oldu cok sükür iyi gecti..Babam da seker hastasi kalp sorunu hic yoktu birden böyle olunca cok korktuk.Erkek kardesim annem yanliz kalmasin diye bugün Türkiye ye uctu.Allah kimseye yasatmasin..Doktor sansin varmis damarlar anjio ile acildi demis..Cok sükür yarabbim..

çok geçmiş olsun, allah anamıza babamıza sağlıklı uzun ömür versin.İyi düşün aklına olumsuzluk getirme işallah çok çabuk iyileşir baban.dua ediyorum bende

Cok tesekkür ederim sagolasin...:)

Canım çook çook geçmiş olsuuun.İçini ferah tutmaya çalış,dualarımız seninle.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız..

Sagol canim cok tesekkür ederim..:)

geçmiş olsun... içini ferah tut canım, iyi haberleri alırsın yakında..

yoğurt ok ve fakat loru yapamadım ipeğim ya

Sagol canim tesekkür ederim..

Canım, çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin, ama krizi atlatmış anjiyo yapılacak, merak etme. Dualarım sizinle.

Sagol canim Allah raziolsun..:)

Herkese günaydın,

İşyerinden arkadaşımın babası da kriz geçirmiş, hastaneye gidiyorum şimdi. Bugün nasıl bir gün. Kendinize iyi bakın kızlar, gelince görüşürüz.

Rabbim acil sifasini versin insallah arkadasinizada cok gecmis olsun..:)

cok cok geçmiş olsun yasena..Allah tez vakitte şifa versin.

Sagol cok tesekkür ederim...:)

çok geçmiş olsun.dua edicem canım.

Cok tesekkür ederim canim sagol..:)

Fistikkk süpersinnnn süper darisi basimiza insallah...

( Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bir an önce iyileşir. Diyetin bi önemi yok tabi ki. Allah acil şifalar versin.. Allah beterinden saklasın canım. Tez zamanda ayağa kalkar inşallah!!

aferim kuzum çok güzel yürümüşsün,en güzel spor yürüyüş
valla inşallah dediğin gibi olur da bir an evvel çıkar beyaz atlı prensim kaşıma

Sağol örtmenim :))

Tabi canım, Allah herkese gönlünün muradını versin. İnşallah boyu boyuna, huyu huyuna, suyu suyuna uygun, seni el üstünde tutan, gözlerinin içine bakan, çok seven ama senin de çok sevdiğin (karşılıklı sevmeden olmazzzz) hayallerindeki gibi çocuklarına baba olabilecek bir prens kısmet etsin.

ayy ekim valla ben de diyet bitcek de burdan ayrılmak zorunda kalıcam diye çok korkuyorum,ne biçim tuhaf bir psikoloji oluştu yahuu [/QUOTE]

Sorma canım, ben gidemem, işi bırakıyorum da burayı bırakamıyorum.

Çok sevindim canım!! Allah uzun ömürler versin onlara, onları başımızdan eksik etmesin..

canııımmmm çok sevindim,çok geçmiş olsun,hadi gözünüz aydın
Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…